miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
10

vått hår + tom for cola = æææh

  • Skrevet 01.12.2015 klokka 22:59
  • Kategori: på sofaenNei. Det er mitt verste mareritt.

Jeg ser ut av vinduet, og det regner. Den lille pingle hunden min trenger litt luft på rompa, og jeg er fortsatt våt i håret etter ett svært deilig bad.

Enda verre xD haha... Jeg er tom for COLA. åneeeeii.. Jeg tror jeg er avhengig av å ha masse cola hver dag. men jeg vet det ikke

er bra for meg. Er hvertfall veeeeeldig glad for at jeg har snusen min. Den trofaste Skruf slimen, slår aldri verken opp eller ned med meg. 

Da hadde jeg fått nikotin-abstinenser. Og DET ER VERRE EN COLA-ABSTINENSER

Får kle på meg litt varme eskimoklær og få det våte og RENE håret mitt litt frisk luft, og puffe til håret i regnet litt. 

Folk sier til meg at "men du trenger jo faen meg ikke å vaske håret igjen etter å ha vært ute i regnvær? du blir jo ren av det!!" 

NEI, det blir du desverre ikke. Hele håret kruser seg til, og det blir floker ut av det.

Dagen etterpå våkner du med forkjølelse, og med null klu, fordi det ser ut som at håret ditt har vært med på en knulle økt uten deg.

Sånn blir jeg ivertfall. ikke vet jeg med dere? Men jeg er kresen på sånne ting. 

Nei, nå må jeg ta å rulle meg inn i sånne regn-tøy klær. Er veldig glad for å ha stormberg i hus. Noen ganger blondina får bruk for det,

så ber jeg til xxl og takker dem for den flotte regnjakken som julegudene ga meg en gang, som jeg ikke kan huske.

Alt jeg husker er hvertfall at jeg ikke blir våt med den på, så det kan være en sikker vinner idag ja.

Ha en fin kveld'a dere :D så bloggest vi mer seinere. 

HEJDÅ

- ML

 

#hund #våt #hår #dysj #regn #ren #bilde #blogg #cola #tom #chihuahua #min #hverdag #avhengig #snill #søt 

2

Chips- og Cola dronning

  • Skrevet 01.12.2015 klokka 20:07
  • Kategori: på sofaenJeg har seriøse problemer. Meg og sofaen er som skapt for hverandre. Vi ligger med hverandre hver eneste dag, også flere ganger til dagen.

Noen ganger ett par timer også. 

bare du sier Cola til meg, så sikler jeg nesten. Chips også. aahh.. Den irriterende gode lyden du får når du åpner colaen,

og den lydføre chipsen, når den blir åpna. Kjæresten kikker alltid på meg når jeg åpner chips å begynner og knase i vei. 

 

Men det er sååååå godt. Umotståelig rett og slett

Ha en fin kveld videre, dere. Hilsen denne rare apekatten. 

 

#tv #serie #sofa #deilig #ligge #godteri #cola #cocacola #chips #jente #blogg #apekatt #uimotståelig #gøy #hverdag #sliten #digg

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits