miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
2

enda en ny natt

 • Skrevet 01.02.2017 klokka 02:59
 • Kategori: nattHøsten er over, men ikke vinteren. Øynene mine har fortsatt soveposer, og kulden biter til når man kommer inn med røde pølsefingre som ikke kan føle en dritt før de har fått bada seg en stund i varmt vann. Jeg kaller det for å ha "Psychopat fingre" fordi fingrene ikke føler en dritt, haha. Sikkert bare meg som er så rar i topplokket, at jeg kan finne på slike ting. Men har det etter min gode pappa. Dårlig humor og edgy humor har ligget i familien ett par generasjoner nå, ivertfall ifra farmor liksom. Hun hadde noen drøye rasist vitser som hun dro frem, og alle de rare tingene som plopsa ut av henne når vi så på tv, man kunne liksom ikke annet enn å le. Hun sa alt hun tenkte, så det gikk liksom ikke ann å se på tv med henne uten at det ble ett voldsomt show med en ekte standup-kommentator igjennom det hele. Var to mennesker som klina en gang på en film, farmors kommentar til det var dette: 
Æsj, kan du fortella meg, ka e deiligt me å spisa kverandre opp på den måten? E de kannibaler?" slike ting kunne hun finne på å bukste ut med da hun satt barnevakt for meg og mine søsken. 

Hjernen min er så trøtt, at jeg kommer til å få "hjerne-sår" snart bare av å tenke en tanke til. Skal egentlig opp tilig imorgen, kommer en venninne på besøk, også kommer veterinæren på besøk for å gi den årlige tannraspen i stallen vår. Blir baluba det ja, hesten står å steiler i stallen som en annen løk, og skjelver som ett aspeløv når han ser veterinæren liste seg innpå han med en sprøyte for bedøvelse/beroligende for at det skal være mulig og gjøre noe inni munnen. 

Jeg gjesper, så tror jeg skal ta hintet og bare la meg få lov å legge meg, og heller sette meg ned skikkelig imorgen en gang da det er en åpen luke for å luke litt i blogg-bedet mitt. Godnatt alle samen, håper dere får en fin natt! 

 

#natt #trøtt #gjesp #hjerne #hverdag #bilde #minhverdag #humor #familie #høst #kulde 

2

søvnig og svett

 • Skrevet 27.06.2016 klokka 02:01
 • Kategori: natt

Hæ, søvn, hva betyr det? 
Her er det ikke mye søvn å få. Har prøvd, tro meg. Når du er så trøtt at du ikke lenger er trøtt.. Der er jeg.
Sitter og svetter som en gris. AC fungerer, men ikke bra nok. vurderer å legge meg foran vifta og sove. 
At kjæresten får sove forstår jeg virkelig ikke. 
Andre enn meg som sitter oppe like sent som meg? 

#sove #natt #bilde #varm #svett #hverdag #helse 
 

0

Du vet du er redd om natten når...

 • Skrevet 22.06.2016 klokka 02:36
 • Kategori: natt

Her er ett par punkter som folk med "natte-noia" garantert kjenner til. 

1. Du vet du er redd om natten når du ber moren din komme ned og sjekke om det er noen utenfor, fordi vinduet ditt står åpent og du hørte en lyd.
2. Du vet du er redd når du ser en skygge gjennom vinduet, og tror med en gang ut ifra skyggen at det står noen med gevær utenfor og vil drepe deg.
Så ser du ut etter 30 minutter med gutsing til å gjøre det, så er det bare treet i hagen som alltid lurer deg til å tro noe annet. slemme tre. 
3. Du vet du blir ekstra redd, når du kommer på ETTER du har lagt deg at du har glemt og låse ytterdøren. Å gud, den turen ut i gangen er den verste turen du tar om natten noensinne. Utenom neste, som garantert er det skumleste.
4. Du vet du er redd om natten, når du holder deg kjempelenge for å gå på do, så du slipper og gå flere ganger, fordi det rett og slett er skummelt om natten. 
Selv synes jeg det er skumlest og gå UT fra doen etter nattebesøket der inne. Ja hallooo, det kan stå noen utenfor og vente på å drepe deg. 
Synes jeg er litt for paranoid til tider, men dette er instinkter som slår inn og som er utrolig greie og ha. 

5. Du vet du er like redd som meg akkurat nå, når du hørte en dunkelyd i vinduet bak deg, men du tør ikke snu deg og se. Lets just not be killed today, shall we?
6. du vet du er redd om natten, når du synes det er trygt at hunden din er tilstede som vakthund. Min lille chihuahua er til en viss trygghet i tilværelsen, men om det hadde kommet noen inn som ikke skulle ha vært her, så vet jeg at den ikke hadde gjort noe annet enn å bjeffe. 

Hva freaker deg ut om natten? 
Dette er bare noen punkter som freaker meg ut. 

#natt #skummelt #noia #redd #morsom #teit #humor #instinkt #hverdag #mørkeredd #jente #skremt 

2

"jeg er en pusekatt"

 • Skrevet 12.01.2016 klokka 01:34
 • Kategori: natt

Jeg fikk ikke sove, så jeg ble oppe en stund å spilte litt på mobilen min. Skulle til å legge meg da kjæresten min begynte å mumle noe. 

Han la seg først inntil meg og sa "nå skal jeg ligge sånn!" jeg smilte bare, søt mann jeg har, til og med når jeg sover, tenkte jeg. 

Så kom det. "jeg er en pusekatt!" jeg klarte ikke å holde meg for å le, men det stoppet ikke han i å prate i søvne. Eller å le, for den slags skyld. Herregud, han lo.. Av meg, som lo av han. Haha. Jeg måtte bare fortelle dere dette, før jeg sovna og glemte det helt bort. Det var bare så moro.

Lurer egentlig på hva han drømmer for noe. Han sier at han aldri husker drømmene sine, men det er kansje like så greit? 

Hilsen ML og hennes  "pusekatt" 

#drøm #drømmer #sover #sove #moro #søt #kjæreste #elsker #glad #morsom #hverdag #kjekk #2016 #meg #snakke #trøtt #gutt  

0

Sove, nå?

 • Skrevet 21.12.2015 klokka 03:03
 • Kategori: natt

Har blitt sene netter for meg de 3 siste døgnene. Det å være syk tar på, altså.

Ingen søvn på natta, men på dagen så faller jeg nesten i søvn. Helt ekstremt, men på natten så er jeg våken. 

Håper på å sovne tidligere idag, enn i natt til i dag og i går. Sovna ikke før kl 5 begge dagene. Så lenge pleier jeg aldri å være våken. 

Vanligvis skal jeg på jobb, så er alltid tidlig oppe for å få til alt som må gjøres på en dag.

Når jeg har fri, ja da skal jeg våkne av meg selv.. Tidlig. 

Jeg ber til sovegudene om at de kan gi meg noen timers søvn for natta, nå med en gang takk.

Har du opplevd det å være trøtt, men får ikke til og sove? 

Hver gang jeg legger hodet mitt ned på puta, da kommer snuen vet du. Herlig. Snott på hele puta, det er bare fantastisk. tenker du mener det er like ekkelt som jeg synes. 

 

Å være syk er ikke til å anbefales. Jeg har ikke fått sjansen til å dysje en gang, fordi feberen går ikke vekk. Det å dysje med feber,

er det dummeste du gjør. Du kan ende med å svime av, på grunn av kroppstemperatur-endringer, som er ganske raske når man dysjer.

Husk på det om du har feber en gang og vil dysje. Til vanlig får du sikkert den der sjokket av å gå inn i den gode varme dysjen,

tenk hvor mye varmere det føles når du har feber. Temperaturen skifter over med en eneste gang,

fordi det er sånn forsvarsmekanismen i kroppen er oppbygget. Alt for at du skal ha det vel. 

 

Tor med hammern dundrer løs inni hodet mitt. Noen ganger tror jeg at han bygger ett helt hotell der inne. Med bar i, og badebasseng.

Noen ganger er folk hensynsløse på hotellet, og gir meg kraftig hodepine pg av alt bråket. 

Når de bader, og vannet splasher utfor bassenget, ja da renner det vannet ned nesa mi, som da gir meg forkjølelse. 

Ikke noe luksus hotell oppe i det hodet hvertfall. Det skal jeg love deg.

Kroppen min trenger å hvile seg, når jeg er syk. Så nå skal den hvile alt den vil . Ha en fin natt dere, og en fin mandag. :) 

 

#syk #jente #mandag #kropp #hammer #hode #feber #hverdag #stavanger #skriver #natt #leser #nese #basseng #hotell #oppdatering #helse #morsom

0

Natt igjen

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 01:25
 • Kategori: nattNå er det natt igjen! Tissetrengt som bare faen, og magen min vrenges av sult.
Er det noe bra og legge seg sulten? sikkert ikke.
Hunden skal få tisse, samme skal jeg.
Hva har du gjort på fredag og lørdag? Har du planer for imorgen.

Håper dere får en fin fin dag imorgen, og husk alltid å kjøpe pizza, så du ikke angrer på
søndagen når du ligger å svetter som en gris dagen derpå, og magen din ønsker intet annet enn en deilig grandiosa.
Den ene gangen, når du har en i frysern, er du mest takknemlig av alle.
når du har 1 zyrtec igjen, som du også kan ta. Da er dagen reddet.

Jeg skal vertfall la John blund få slukke øya mine, og kjæresten skal få æren av å slukke lyset! God natt :D

 

#natt #glad #lykke #tisse #hund #hverdag #helg #jente #blondine #blogg #pc #natt #søndag

0

Offisielt natt I heimen ^^

 • Skrevet 24.11.2015 klokka 01:23
 • Kategori: natt


Då blei d plutselig svart. Kjæresten slukka lyse -_- zZ 

Nei, det blir fort kaldt ute og nå . Får frostskader bare av å se ut vinduet, I mørke. 

Mitt kjære Stavanger, e plutseligt blitt kaldt. Men sånn e det. I Oslo va det kaldere. Tok meg en joggetur I -7 grader. Helledussen d va faktisk kaldt. 

Må sova nå . Har sitt videre på American horror story sesong 5. Noen andre som ser? Lady Gaga e amazing! :D Mother monster  <3 

Ha en fortryllende natt :) 

#natt #overtrøtt#sove #hverdag#gøy #liv #kjærlighet #spørsmål #kjæreste #gutt #jobb #sliten#trøtt #jente #blondine #hverdagen #tirsdag #sexy #americanhorror #horror #serie #svart #bilde #meg 

0

Logger av livet mitt for ikveld!

 • Skrevet 23.11.2015 klokka 23:28
 • Kategori: natt

Nå kom jeg nettopp ned til kjæresten. Så nå logger jeg av "livet" for idag. Har Vært en god dag på jobb, og alt er bare perfekt! :) 

Securitas skremte meg og kollegaen min på vei ut av jobben. Han skulle ta en personal sjekk av oss. Den ble godkjent! :) stakkars, Håkon måtte løpe ut I søpla å finne en kvittering som han på autopilot hadde kasta med ut I søpla. De sjekker kvitteringer og sånn I ny og ne hos ansatte I butikker, for og se at de ikke stjeler. Noe som jeg kan se for meg er lett å gjøre. 

Nå skal vi kose oss med serie. Mannen har "man-flu" og jeg er sikker han føler han skal dø. Han tør bare ikke si det, fordi da er man "homo". Ingenting som heter det. Men menn er søte når de er syke. Forsvarsløse og stakkarslige, full I snue og alt som de kan få! Skal passe godt på ham, nå jeg <3 

Ha det fint! :D ♡ 

#hverdag #gøy #jobb #tull #slapp #blogg #syk #influensa #manflu #dø #mann #kjæreste #søt #snue #kjekk #serie #film #kveld #deilig #senga 

2

sove sove..

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 03:23
 • Kategori: natt

Ja nå.. nå folkens. Da var trøttheten endelig der. 

Er egentlig supersvett. feber hjelper ingen å ha.

Jeg bare mumler for meg selv. Så gjør kjæresten

Han prater i søvne, så utrolig søt han er ^^

Han sa nettopp "kan eg få ett nuss?" haha, såklart skal han få ett kyss.

Leter etter meg gjør han og. Jeg ligger i andre enden av sengen med laptopen på fanget.

Han prøver å fange meg med hendene sine, han vil nok jeg skal ligge inntil ham. Han er bevisst, selv i søvne.

 

Jeg får vel gjøre som hans, og min bevissthet sier da. Pakke meg selv inn som en eskimo, og sove.

Ikke vet jeg hvordan eskimoene gjør det når de sover. De går jo allerede i soveposen sin.

Huff. 

John Blund, please. Søvn må jeg ha hver dag. Ikke ta dag så bokstavelig, John Blund. Du vet hva jeg mener.

Takk. Da kom han å pusta sovestøv på meg.

Håper jeg sovner fortere enn en sovepille gjør. 

For det er vel det de er for? Piller som ligger i skapet ditt, eller i skuffen på nattbordet, og sover? 

Nei jeg bare tuller og vaser fælt nå. 

Sove må hun gjøre, søvn skal det bli om få strakser. 

 

Ha en flott natt, og en enda bedre dag alle sammen. Vi får pratas på morgen-kvisten. 

Eller i treet. Du bestemmer.

- ML

 

#humor #teit #blogg #moro #sove #søvn #våken #natt #overtrøtt #morsom #jente #blondine #blogg #hverdag #rar

0

God natt ifra meg

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 02:29
 • Kategori: natt

Ja nå er det på tide å skru av pcn.

Jeg får bare ikke sove.

Kjæresten ligger å purker og snorker vedsiden av meg, men jeg er syk så er vanskelig når jeg er klam, 

svett, rennende nese og tørr hals ++

Jeg skal gjøre mitt beste nå, og plante meg godt under dyna,

og legge meg intil kjæresten. Kanskje da får jeg sove? 

John Blund ser ikke ut til å ha kommet i tide ikveld. Sikkert mye å gjøre.

 

Nå lukker jeg ned pcen, og legger fra meg colaflaska. For nå er til og med fuglene igang med kvitringa si. 

Ha en fin natt, dere. Klem :) 

 

#blogg #natt #sove #klem #trøtt #hverdag #jente #syk #kjæreste #snorker #gjesp #november #kaldt #godnatt 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits