miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
0

"Julesyken"

 • Skrevet 13.12.2016 klokka 17:07
 • Kategori: morsomt

Denne slitsomme, irriterende syken er noe som inntreffer rett rundt juletider, når du er luta lei over å handle gaver til alle venner og kjente, og skrive kort til dine 100 fjerne slektinger. 

Det å stå på kvadrat med 20 forkjellige poser med gaver i, tar på for kroppen, og da må du hjem å legge deg på sofaen. Du våkner etter en meget tung og deilig høneblund, men forstår fort at kroppen ikke var like klar som deg til å handle mer gaver, ikke var kortet ditt klar for dette heller. Du forstår ganske fort at du har fått julesyken, akkurat som 5 andre av dine venner. 

Etter snaue 2 timer på sofaen, har du hatt ett høyt forbruk av toalettpapir, og det ligger strødt utover hele stuebordet ditt. Det kan se ut som om du blir Rudolf for i år, fordi du er så rød på nesen, men det er ikke det eneste problemet du har. Utenom at nesa di gråter mer enn du noengang har gjort i hele ditt liv, så har du en stemme som høres ut som en 14 år gammel tenårings gutt som nettopp har kommet i puberten. Dere husker han der "OBOS?" gutten som var på reklamene hele tiden? En slik stemme får du av denne syken. 

Nå forstår jeg hvorfor vi har fluepapir, fordi de irriterende fluene skal klistre seg fast til papiret og dø mens ingen bryr seg. samme er det med snue, bare vi har kleenex for dette. Vi blåser snotten inn i papiret, det klistrer seg fast, og vi spyler det ned i do og tenker aldri på det igjen, før neste papir blir dratt ned i toalettet. 

Finnes det noen kur? spør du.

Ja! Glem julehandelen og tilbudene i butikkene og på nett en stund til du og lommeboken din har blitt frisk igjen, så er det bare å dra kortet på kvadrat til du svimer. "Shop until you drop," er det ikke det det heter? Er vel kanskje en grunn til at alle blir syke rundt disse tider. Handlesenteret er jo ikke riktig friske i det heletatt på noen av prisene, og noen av prisene er helt SYKE. 

Bare ikke gjør som meg. En utenlandsk kunde spurte meg igår om jeg var syk, og jeg svarte før jeg fikk tenkt meg om. "Yes, I have a very bad influence" 

God bedring, Rudolf. Og lykke til med julehandelen. 

 

 

#jul #syk #influensa #hverdag #shopping #juleshopping #morsomt #moro #tragisk 

 

 

0

Det mest udugelige insektet i verden: Stankelbein

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 03:37
 • Kategori: morsomt

Det er ingenting annet jeg hater mer om sommeren, enn stankelbein.
Stankelbein.. Hva kan man egentlig si om dem?
Det må være det mest udugelige og tilbakestående insektet som finnes her på jorden! 
Du har svært lite talent og mye å leve for, om du navigerer deg fram etter lys og krasjing i vegger.
Det er så talentløst som det går an å bli. Helt dødfødt å være en stankelbein, må jeg tro. 
Den virrer frem og tilbake på veggen din, og du hører bare hvordan vingene flakser desperat i håp om å dø inni ett lys eller noe. Du tenker "omg, ett jævla stankelbein". Selv kaller jeg dem nazibein, fordi de er utrolig plagsomme, og det å få en flaksene stankelbein opp i ansiktet når du sover, for å så våkne til faenskapet, det er traumatiske greier det.
Nå har jeg blitt redd, eller fått fobi mot dem. Klarer ikke å velge helt, har en sånn blanede følelser om disse små rare insektene. 
Hvem har skapt ett sånt forferdelig stakkarslig vesen, som bare surrer rundt om håp av lys. 
Lys er ikke akkurat svaret på det å leve livet som ett stankelbein. Så dumme at de alltid går mot lyse å svir seg selv ihjel. 
Ikke akkurat noe Macgyver løsning her nei. Har de i det heletatt hjerne? Og hva i helvete er det dem spiser?

Når jeg var liten, så digga jeg stankelbein. Var så utrolig fascinert over dem. Putta dem i sånn isboks med hull i, og la inn barbie stoler og gress til dem, så de kunne ha sånn te party. Når jeg tenker på det nå, så var jeg en piner. Var jeg alene om å løfte den opp, for å dra av vingene på den, og så si "skal, skal ikke" for hvert ben som ble trukket av. La deretter den lille rundingen som var igjen av insektet oppi boksen sammen med den andre. 
Våknet opp en dag der jeg hadde 3 stankelbein i ansiktet mitt. Etter det har jeg alltid fått frysninger og vært halvredd for de udugelige vesenene. 

"Hei, jeg er ett stankelbein, og Jeg er verdens dummeste lille insekt. jeg flyr inn vinduet ditt når du ikke merker det å bare er i huset ditt til jeg selv dør eller til du dreper meg med det gode bladet som du nettopp satt å leste i. Også liker jeg veldig godt å krasje i vegger, og gjør null nytte utav meg selv" 
Selv måtte jeg nettopp drepe en inntrenger. Hater stankelbein, så pleier som regel å få kjæresten til å ta dem med papir og skylde dem ned i do... For da vet jeg at den er long gone. Men så kommer det flere og er nysgjerrige på hvordan jeg har interiøret mitt, og hva jeg drikker, og hva jeg ser på. 
Er de kortsynte? Noen ganger når jeg skal se tv, så finner jeg en stankelbein på tven i det jeg skrur på. Greit at du vil være med å se på tv, men du trenger faen ikke å henge PÅ tven? 
Gå å krasj i en vegg heller, gjør nytte for deg om du skal være hos meg. Ta tallerkenen med deg til vaskemaskinen, istedetfor å stå på den. 

Satt og hørte på en krabat som flaksa rundt på den hvite veggen i stua hos meg, og tok straks opp puta som ett våpen for å ikke få den i ansiktet. 
Hva skal den liksom i ansiktet mitt og gjøre? skal den navigere seg til det blonde håret mitt, siden det lyser sånn opp i rommet? 
Mange ting jeg lurer på her. 
For å gjøre en lang historie kort..Stankelbeinet ligger nå på gulvet med en pute over seg, fortrolig død etter at jeg trampet på puta sånn 200 ganger i håp om at den tynne lille dritten skulle dø, eller kveles. 

#stankelbein #udugelig #sommer #vinger #fakta #irriterende #dumme #teite #insekt #hverdag #hjemme #tv #lys #lese #bein #nazi #moro 

0

Skrivesperre, dinosaurer og tilfeldige, sære spekulasjoner.

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 00:36
 • Kategori: morsomt

Nå sitter jeg i senga sammen med kjæreste, kommet hjem fra jobb, og var klar til å være litt kreativ.

 

 

Skrivesperren traff meg, da jeg kom på at jeg hadde glemt helt ut hva det var jeg skulle skrive om.

Låner kjæresten sin pc, som mangler en viser på klokka kan man mildt si.

Alt er liksom brukt opp. Føler ikke det går an å få skrive om noe som helst lenger, uten at det har blitt blogget om 20 000 ganger fra før av. Hva skal man liksom skrive om da?

 

Tiss og bæsj og promp? Nei det får være en egen greie for 10 åringer, det. Ikke morsomt her i gården.

Det finnes alt og ingenting å skrive om, men hva skal man skrive?

Om dinosaurer?

Ja særlig. Har du noengang sitt en dinosaur da?

Nærmeste en dinosaur jeg har vært, er nesehorn. De der tunge dundrerne beista med en dildo midt i tryne. Trodde jeg var på sporet av en bigfot når jeg var liten. Var liksom «freshe» spor og greier. Jeg ble helt vill inni meg, også veldig redd. Hadde blandede følelser om denne bigfoten, men mamma og pappa sa at jeg ikke skulle snakke om den, siden den ikke fantes.

Det viste seg og være morfar sine truger som hadde lagt spor i snøen.

Bigfoot i Norge, ja vi ser.

 

Aper, ja de kan vi jo prate om.

De klør seg i ræva 100 ganger mer enn oss mennesker, og det at vi skal stamme ifra aper er ganske så rart. Ikke kan de snakke, ikke har de på seg klær, eller manerer for den skyld. Eneste likheten er at de spiser bananer og «kaninfor». Pizza har de aldri hørt om. Jeg sitter rett vedsiden av en apekatt nå i dette øyeblikk. Han hadde høffelighet nok til å vertfall ta på seg en bokser og en t-skjorte. Men han sitter og klør seg under armen og spør om jeg kan hente en banan til ham.

Finn din egen banan! Jeg har spist kylling, og nekter og røre meg.

 

Visste dere, at i steinalderen, når vi var så tilbakestående, at vi ikke fikk til å prate en gang, så prata vi med rumpa. De sto på ett tre, og feis. Rompa pratet til den andre. Men de gikk ikke så nærme hverandre når de skulle snakke, for noen hadde «dårlig ånde»

Det var slik prumpen ble oppdaget. Ettersom det ble til en dårlig vane og prate med rumpa, begynte menneskene å forstå at man skulle ikke bare bruke munnen til å spise med, men til og prate også. Så, her sitter jeg i 2016 å skriver ett veldig sært innlegg til dere. Tenk det, vi kan skrive også! Ikke bare tegne båter og vikingskip på steiner, men skrive inni en sånnen computer.

 

Tenk hvor frustrerende det måtte ha vært om en steinalder dude plutselig kom til fremtiden her og nå i 2016, og skulle lære seg og skrive på pc. Bare det å prate, tror jeg han hadde hatt problemer med. Det å bo i ett ordentlig hus, og ikke en hule hadde vært til en forandring. Dysje i noe annet en i en elv eller ett grumsete vann.

Jeg tror ærligtalt de første ukene at denne huleboeren hadde begynt å drite på plenene til naboene og vaska seg i det første og beste vannet som var til i området. Det å se en naken og skitten mann på gata, får en jo kansje til og tro at denne personen må være en junkie. Neste gang jeg ser en sånnen, skal jeg bare gå forbi og tenke «dææven, jeg har sitt en huleboer..»

 

#rar #morsom #tilfeldig #spekulasjon #jente #moro #helg #huleboer #dinosaurer #steinalder #tekst #2016 #rumpe #blogg #hverdag #sær #skrive #pizza #aper #dyr #mennesker #alternativ

0

Jeg ler meg ihjel!

 • Skrevet 10.03.2016 klokka 22:19
 • Kategori: morsomt

Å gud, får begynne og jobbe av meg ræva da... Eller ikke haha. 

 

#trene #vekt #kilo #sommer #latter #bilde #tekst

2

Mistolkninger av ord og misoppfattet som barn

 • Skrevet 18.12.2015 klokka 11:29
 • Kategori: morsomt

mistolking av ord og moro setninginger

en venninnes og mine mistolking av ord, fra barndommen:

-Hun ble alltid sur når noen sa at dress betydde noe annet en DRESS. Med en "typisk barneskole" engelsk,
så trodde hun at alle ord betydde det samme som det på norsk, om det var ett likt ord.
Dress betyr altså kjole, men hun trodde det betydde dress. Dette må ha vært frustrerende til de grader,
helt frem til at man lærte at det faktisk betydde kjole. Da går lampa på.
- Meg, som liten, trodde at popcorn het cockporn. En veldig stor mistolking av ett ord, kan bli så mangt.
-Min kjære venninne, hadde også sagt til en gutt "kill me" når hun egentlig mente "kiss me".
Forvente ett kyss, gjorde hun, Men det fikk hun slettes ikke. Denne personen forstod hva kill me betydde,
og ikke hva hun mente egentlig, så det hele endte med at han sprang etter henne med en stokk, for å slå henne med den.
- Det var også en som spurte min venninne om hun var jomfru, "nei" svarte hun. Personen lurte på hvem den "heldige" var,
og hun svarte at hun ikke hadde gjort noe sånt. Og da svarte personen, "du sa jo at du ikke var jomfru!?"
Og da svarte hun: "nei, jeg er ikke jomfru... Jeg er væren!"
- Det var en gutt som spurte meg noen måneder siden på byen, om jeg var singel. Jeg svarte ham med det samme:
"nei, jeg er ikke singel.. Jeg er grus!"
- Når jeg var liten, så hadde jeg en hamster. Jeg hadde lurt på dette lenge, og gikk med det samme og spurte
pappa: "pappa?" han "ja, hva er det?" meg "om hamstere kommer fra hamsterdam?"
- Snakka en gang med en svenske, når jeg var sånn 7 år gammel. Han var naboen min på feriestedet,
han spurte meg "vil du ha glass?" Nei, det ville jeg ikke, ettersom at jeg hadde ett glass fult av brus rett i hånda mi.
30 minutter senere, forstod jeg at han mente is. All den miminga, der han sto å slikka seg på hånda,
var ikke mye lett og forstå. Må ha sitt rart ut for andre også.
- Meg i danmark: jeg hadde hørt at dansker hadde potet i halsen. Noe ett barn tar bokstavelig selvfølgelig.
Vi var i en restaurant, og det kom en danske som snakka noe ekstremt bonde-dansk.
Når det var min tur å bestille, sa jeg på tulle dansk "har du en potet i din hals? kartoffel?"
Han så på meg som ett spørsmålstegn. "Jeg syns du skal ta ut den poteten du har i halsen din. Det er irriterende,
du snakker norsk om du får den ut!"

 

#mistolket #norsk #engelsk #jenter #små #barn #blogg #skrive #forstå #blondine #dum #lese #oppfatte #barndom #morsomt #moro #brus #svenske #dansk #ung #historier 

 

2

LITT for trøtt til og være våken? JA, egentlig.

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 02:11
 • Kategori: morsomt

Når du i vill panikk lurer på hvor hunden din er, og du holder den. DA er du trøtt. (eller senil)

Når du blir redd fordi du har "mista" telefonen, men du har den i hånda de. Da burde du gå å legge deg! 

Når du slår an verdens tørreste og sand-smakende vitsen til folk du ikke kjenner, Da burde du ha gått å lagt deg.

Har du glemt ut hvor du bor? prøv å finn fram til en lege, viss det går! 

Skriver du dette akkurat nå? Ja, da burde egentlig senga ha henta deg for en god stund siden. 

Oi, jeg sitter i den akkurat nå. "må bare, må bare!" Du vet hva jeg mener. innom facebook først, må bare se på det og gjøre ditt og datt.

Plutselig er klokka litt over 2 på natta, og de sprøeste og den mest overtrøtte sida de kommer fram.

Allerede tidligere på jobb, begynte den og synes. Ikke det at du kunne se at jeg var trøtt, men at alt jeg sa ikke hang på greip i det hele.

jeg var "ikke helt på nett" som mamma pleier og si til meg. 

En kollega er sykemeldt pg av hun har slått seg skikkelig. Hun var innom idag for å handle litt og slå av en prat.

Hun fortalte straks hva som hadde hendt, og hun hadde sklidd og "rulla" ned trappa og fått skikkelig juling, sa hun.

Det eneste jeg kom på å si var "Er det rart du får juling? Det er fordi det er jul. Skikkelig jul-ings-årstid." Noe så dårlig.

 

Jaja, jeg skal sove nå. Ser at kjæresten kjeder seg, og at ps4en snart går av av seg selv. Døvt av oss/meg.

Nå sier hun godnatt, IGJEN! Godnatt dere <3 sov godt og drøm søtt

 

#overtrøtt #trøtt #dum #teit #moro #morsom #jobb #kollega #vits #tørr #dårlig #hverdag #humor #blondine #lesere #skrive 

0

Det er vel egentlig heller meg som gjør sånn.

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 23:14
 • Kategori: morsomt

Jeg skratt lo så jeg nesten gråt, når jeg så dette bilde. Tenkte straks på når jeg var liten, 

hvordan jeg satt å lekte med maten og snakka til rekene som om de var mine bestevenner, klare til te-selskap.

Liten schizofren, en. 

Er mange som leker med maten sin, og i noen sammenhenger som denne, er det NESTEN sjarmerende.

Men seriøst, ute blandt folk? haha, innerst inne ville jeg nok ha ledd så jeg nesten gråt,

men hadde vært urolig flau over mannen min på samme tid. 

Noe så morsomt, Nei, JEG VET med store bokstaver at jeg ikke hadde klart og holdt meg om noen gjorde dette rundt middagsbordet,

eller på restaurant. Hvordan tror du at du hadde reagert? 

Er morsomt sånn en gang i blandt, men trenger ikke å gjør det hver gang. 

 

#moro #bilde #latter #ler #livet #hverdag #mat #hillarious #middag #morsomt #leke #herlig #menn #kvinner #humor 

0

le sammen med meg

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 17:09
 • Kategori: morsomt

noen morsomme bilder, til dere der ute som jeg ikke kunne dy meg med å lese og dele med dere.

ps: noen kan være grove, ettersom min humor er individuell og elsker deriblandt groviser. 

haha. syntes nesten synd på denne stakkaren.

Men hva faen gjør han der, naken, egentlig? 

Ja som om den der ikke er påklistra, liksom? 

Haha. dummeste jeg har sett. 

haha, helt sant. Hvem ser seg selv i skrittet når de er på skolen, ærligtalt. Hahah

Noen ganger lurer vi på hva de derre dyra våre tenker. 

Kansje dette? hehe. 

Hahah, jepp. Det gjorde jeg på ungdomskolen.

Følte meg plent tilbakestående som ikke kunne en dritt, bokstavelig talt. 

Neida. Det kalles jernteppe. sa alltid til læreren, 

i slutten av timen at jeg hadde blitt klaska med ett teppe av jern før jeg kom inn i klasserommet,

når hun lurte på hvorfor jeg ikke hadde skrevet noenting. 

ja er vertfall noen som gjør det, bokstavelig talt også. gullfint

så trist, så trist. 

 

 

 

Aldri ta ett kjerringråd når du ikke får liv på flagstanga di. Gjør heller som legen sier. 

hahaha flauut 

 

#morsomme #bilder #tekst #moro #flaut #awkward #stillhet #le #latterkrampe #hysterisk

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits