miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
0

Soveposer under øynene

 • Skrevet 28.01.2017 klokka 22:45
 • Kategori: mitt liv

Fy fader nå må jeg snart til med fyrstikker for å holde øyelokka mine oppe liksom. 
Har vært på arbeid hver dag denne uken, og skal på jobb imorgen og mandag også, før jeg får fri på tirsdag. 
Jeg sitter i stua og ser sikkert ut som en sprengt tomat, føler meg vertfall slik. Smarte meg, trykka ovnen på full pupp etter jeg kom inn fra stallen, og nå er det virkelig så varmt at man kan dyrke papaya her inne! Nå hørte jeg noen rope etter meg for mat. Bare jeg hører ordet mat, så kvikner jeg til med det samme. Er herlig og være ett mat monster og bare drite i vekta. Vekta driter jo lange i meg, og mat må man ha for å overleve så nå skal vi proppe oss fulle. 

Har vært på Oilers kamp, og det gikk jo rett dit peppern gror for å si det mildt. Følte jeg var på spøkelses-show, der spillerne viste seg litt her og litt der. 
Kom hjem igjen med 2 plater med sjokolade ifra butikken, som nå snart er spist opp. Enten så feirer-spiser vi dritt mat, eller så trøste spiser vi den, ingenting i mellom. Ok, du har lørdagskvelder så denne, også har du blåmandager når du kommer hjem fra jobb og det føles litt ut som du er gravid, fordi plutselig får du kravings på både cola og sjokolade og hele sulemitten, og tar deg selv i å se på netflix ett par timer lengre enn du selv tenkte. Jeg er tydeligvis gravid hver mandag, jeg.  "Skal legge meg klokken 23 ikveld" In my ass, kommer aldri til å skje. Jo, men det skal jeg faktisk, fordi øya mine har begynt å starte sakte men sikkert og tvinge seg igjen, føles ut som superlim, please help me. 

Kunne nesten heler tenke meg å ha superlim som holdt øyene oppe, istedetfor å presse dem ned. Viss jeg sovner, og noen spør, så kviler jeg bare øyelokka litt, jeg lover. 

Har lagt meg godt tilrette i sofaen med en cola, sprite, sjokolade, og den trofaste snusen min. Vi har åpna netflix og har funnet en ny serie og le oss skakke av mens vi venter på at klokka skal bli 23 som jeg lovde meg selv å legge meg på. Blir typisk "må bare se en episode til" så er klokka plutselig 04:00, 8 episoder senere. Noen som er like som meg? Jeg får det til hele tiden jeg. 

 

 

Miriam Lalid sitt bilde.

Tok ett bilde sammen med klumpen min idag, han er bare så ekstremt sjarmerende hele hesten. Han smiler på dette bilde, mens jeg beundrer skapningen min og fryser meg hakk ihjel. Selvfølgelig smiler han, han hadde nettopp fått masse kos og gulerøtter, da må han bare være kjempefornøyd. Utrolig kjedelig at han er halt for tiden, får suget på å dra ut på ridetur. Kan ikke gjøre det med frieseren lengre, han stikker med en gang han ser en grein nesten. De lagrer mye energi på vinteren, og spiser mye for å få mer energi. Også bruker de omtrent like mye energi som de lagrer, for å holde varmen i kulden. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Mens alle mine venner er ute å fester og drikker seg klinke-fulle, så sitter jeg altså her med soveposer under øynene, klin edru og ser på den mest fjollete serien du noengang kan tenke deg. Varmen smyger tettere innpå meg, og jeg rømmer snart til mitt 20 graders kalde rom for å sove en god natts søvn med soveposene mine hengende på slepp under øynene mine, og en dyne over og 2 dun puter under det betongtunge hodet mitt. Her skal det sovast! 

God natt, og fest hardt så lenge du klarer, og husk å drikk masse vann, viss ikke kommer kroppen din til å nekte deg bruk av bein og armer og hjernen, da er det kun munnen og den andre enden som fungerer mer enn til vanlig. Sånn er det for meg når jeg har dagen derpå. Alt har sluttet og virke utenom noen områder, og disse områdene det er snakk om, fungerer plutselig 100 ganger mer enn til vanlig, og da har man plutselig ingen andre plasser og være en på soverommet eller på badet. Lykke til! Og håper at dere har en grandis liggende og slenge i fryseren og en 1,5L med cola så dere overlever morgendagen. 

NIGHTY bloggers. Prates plutselig 

 

 

#sovepose #pose #øyne #sminke #jente #hverdag #minhverdag #moro #morsom #humor #hest #livstil #alternativ #helse #jobb #kjedelig #kvinner #godtesyk #gravid #mandag #lørdag #helg #blogg 

 

 

2

Min anti bucket list del 1

 • Skrevet 24.09.2016 klokka 12:07
 • Kategori: mitt liv

Hei og hå folkens! Så utrolig deilig og kunne sove helt uten å ha på alarm idag. For å være ærlig så glemte jeg faktisk og ta på alarm, 
og jeg skal på jobb også. Lever livet farlig, ja. Våknet med ett smil rundt munnen, og telefonen i hånda. Alle har en sånn dag av og til, 
der de sovner med telefonen i hånda eller glemmer ut alt som skjer neste dag. 

Jeg leste en blogg for noen måneder siden, der en jente skrev om sin anti bucket list. En liten men kul vri, så jeg tenkte dette måtte jeg også prøve meg på. 
Altså, her kommer en liste over ting jeg nekter og gjøre før jeg dør. 

Bilderesultat for grønt hår

1. Farge håre mitt grønt. Nei, jeg har ikke tenkt å gå rundt å se ut som om noen har spydd i håret mitt, så absolutt ikke. 
   Hadde heller ikke tenkt å bli program leder på nrk super sitt barne program sammen med fantorangen. Kan se for meg at når du bader, og kommer opp fra vannet, så er alle sikre på at det er lochness monsteret, frem til at de finner ut at det er DEG.

Bilderesultat for gull tenner

2. Få gull tenner. Ærlig talt, lil wayne, det er så utrolig harry at jeg har faktisk ikke ord på det. JEG synes det er dritt stygt, men om jeg blir torturert av en tannlege og jeg får tilbudet om å få gull tenner eller dø, så velger jeg nok å dø. 

Bilderesultat for kaffe

3. Like kaffe. Nei, og nei. Jeg er skrå sikker på at denne er en ting som aldri kommer til og være for meg. Alle sier at dette er noe du må venne deg til, skulle likt og sett ansiktet på noen om de ble tvungen til å drikke noe som smaker bæsj, og si at dette er noe du blir vandt til. Tror jeg står over for dette livet. 
Jeg er mer en Te person. Like me some tee in the morning, yo. 

Bilderesultat for fallskjerm hopp

4. Fallskjerm hopping. Bevare meg vell! Med den høydeskrekken som finnes i meg, så nekter jeg og hoppe i fallskjerm. Ja, jeg er livredd for at fallskjermen ikke skal utløses, men det er tryggere nede på bakken sammen med dyr og mennesker. Her blir jeg. Unntak med høyde er å dra til syden med fly, fordi når flyet er plantet godt i bakken igjen, så får jeg lov til å ha det gøy i varmen og ta en drink for å roe ned nervene mine.  

5. Å bli gammel. Vell, jeg er jo fucked uansett. For vi alle blir gamle fordi vi har noe som finnes sol og oksygen. Gleder meg svært lite til å se ut som en appelsin i huden, og ikke lenger være attraktiv for de fleste menn. Hadde det vært mitt valg, ville jeg vært 22 for alltid. Men sånn ble det ikke, hehe. 

Bilderesultat for justin bieber

6. Dra på justin bieber konsert. Se, jeg hadde ikke bryet til å skrive med store bokstaver en gang. Nei da kan jeg like så godt synge foran hele verden og drite meg ut. Om noen gir meg Jostein bever billetter til bursdag eller jul, så blir jeg rett og slett fornærma. Han er pen og se på, men ikke alle liker han. Jeg har vært 14 år, ferdig med det. Dessverre fantes ikke Bieber på spille listene til oss ungdommer for 8-9 år siden, noe jeg er glad for. Vil ikke høre sanger om "baby" eller Selena gomez noe mer. 

Dette var min anti-list del 1, følg med for en del 2. 
Stor klem, miami. 


#bucketlist #likerikke #misliker #bieber #glede #minhverdag #hverdagsliv #meninger #livet 

 

2

11 Ting som er irriterende

 • Skrevet 06.09.2016 klokka 11:05
 • Kategori: mitt liv

Jeg er sikker på at det ikke bare er meg som går rundt å irriterer seg over disse tingene, som nå skal bli remset opp her på bloggen min. 
Det finnes mer enn 10 ting å irritere seg over, men har ikke tid til å sitte å skrive i 10 timer. 

Irriterende: 
1. Du har på deg solbriller, og det blir plutselig skygge. Da setter man selvfølgelig solbrillene opp i håret. 
Ånei du, det er ingenting som irriterer mer når man skal ta solbrillene ut ifra håret igjen, og solbrillene fester seg fast i håret
Hjelper heller ikke så veldig mye når man er hårskjær, som meg. 

2. Jenter, hvor irriterende er det bare ikke, når man skal ta ut strikken ifra håret og den henger fast i håret ditt? 
   Jeg blir i vertfall sånn: "åååååh, faen dååå!!" Så ender vi alltid med å dra ut halve håret hver gang det skjer, fordi strikken har tvinna seg rundt håret ditt 
   i alle retninger. Plutselig var man 500 hårstrå mindre. 

3. Når man har vært på "hurtig shopping" og kommer hjem for å prøve jeansen som vi kjøpte på salg, og man merker at den sitter som ett skudd.... 
    HELT frem til man skal ta igjen knappen og smekken. Der ligger du som en idiot på gulvet å strammer inn magen alt du klarer, 
    og stresser for harde livet med å få igjen knappen. Det ender med at en venninne må komme å prøve å lukke den igjen for deg. 
    
4. Folk som parkerer andre inne, enten på skolen eller på butikken. Hvor irriterende er jo ikke det? 
    Der står du å klør deg i hodet, og lurer på når denne og hvor denne personen er. 

5. Når yndlings serien din på netflix har kommet ut med en ny sesong, og du ser alle episodene på en dag. 
    Så kommer du på at du må vente ett HELT jævla år til neste gang. Det er ett nederlag. 
    Men man klarer liksom ikke å spare noen episoder heller, for alt skal skje NÅ med en eneste gang. 
    Å ha tålmodighet til tider kan faktisk være irriterende. Man lærer heller aldri, for neste år skjer det samme igjen. 

6. Folk som baksnakker andre. Ja det er faktisk ganske irriterende! Get a life. Man skulle jo tro at de ikke har annet liv en å prate stygt om andre. 
    Det går vertfall meg på nervene, noe så inn i granskauen også. 

7. Kramper.. Say no more.. Ikke mye særlig nice når du er ute på byen å plutselig får krampe i beinet eller armen. 
   Folk tror du har ett epilepsi anfall, men du irriterer deg egentlig bare over en idiotisk krampe som kommer når du minst venter det. 

8. Bedrevitere og skrytepaver. Mennesker som alltid skryter og at livet er så perfekt til enhver tid. Stopp med det, life's a bitch, then you die. 
   Også bedrevitere, som har mer ting enn deg, er bedre enn deg og som vet mer enn deg. Hallo, du kan faktisk ikke vite alt, med mindre du heter Albert einstein? 
   Og det heter vel ikke du? Så slutt med det, for det går oss alle på nervene. 

9. Tom for strøm på mobil/pc. Det er både deprimerende og irriterende. Det er da du vet hvor mye du trenger enheten din, når den er utladet. 
  

10.  Fly/tog som blir innstilt. Jada, helt greit. Jeg kan godt vente med å reise til Spania. Jeg sitter her i 12 timer jeg og gjør ingenting. 
    SYKT irriterende. 


11. Og sist men ikke minst, når man er HELT tomme for toalett papir, og du allerede har satt deg ned for å drite eller tisse. 
     Hva gjør man liksom da? Jo man sitter og irriterer seg over det, og prøver å komme med en Mcgyver løsning. 


Det finnes så mange ting å irritere seg over. Tomt for toalett papir, å være syk, når bussen går før tiden, kviser, Farging av hår som ikke går som planlagt. OSV. Det tar tid om jeg skal ramse opp alle, men her er noen ting å irritere seg over. 

 

#irriterende #irritasjon #sol #sommer #høst #bil #blogg #hverdag #livet 
 

2

å der var jeg tilbake!

 • Skrevet 06.09.2016 klokka 02:21
 • Kategori: mitt liv

Å hallo du!b 
Nå ble jeg nesten litt flau her, ser at det er en GOD stund siden jeg var å titta trynet mitt innom bloggen her. 
Var nesten på tide. 
Har hatt ferie, hatt mye jobb, og ukene har bare BLÅST avgårde rett og slett. 
Jeg gjør det enkelt og greit, å legger ut noen bilder ifra den siste tiden, som på ett mysterisk vis har forsvunnet. 
Altså, tiden bare forsvant, sammen med alle de kiloene med sjokolade som jeg har spist de siste ukene. 
Sånn er det å jobbe i butikk, og ha tilbud på godteri, he he he. Jeg har kost meg på kyllingstad hos min bestevennine, og har trent litt sprang ridning. 
Har vært på treningsstevne også, og starta denne ponnien 90cm og 1m. Feilfritt. :) 
Kommer ett nytt trenings stevne nå på torsdag også, så det blir jo veldig bra å få øve seg litt mer til de skikkelige stevnene. 
Ikke er det bare jeg som er ute av rytme, men hesten har også vært ute av gamet ett par måneder. 
Dette er en ponni, blir kult å starte i hesteklassen med henne. Dette bilde ble tatt på søndag, da det var flott vær her hjemme i Stavanger, og jeg tok turen ned i stallen for å ri litt og kose med hesten. 
Bada litt fikk han også gjort, tror han syntes det var litt deilig, jeg. Tidligere i August så var jeg på ferie, og tok med meg en av mine beste venner opp på hytta som pappa hadde lånt gjennom jobben for ei uke. 
Her er Annika og meg på Norges største stol, som står på Hjelmeland. Jeg brukte også ett par gode dager av ferien min til og reise opp til Hedmark for Norges største paintball festival. 
Vi var en hel haug av folk som samla oss i Hedmark for å spille paintball med/og mot hverandre. 
Dette var en opplevelse for livet, og jeg gleder meg allerede til neste år!! 

Nå kjenner jeg at jeg er så trøtt at det snart er på tide å ta tom og jerry trikset om jeg skal være oppe noe lengre. 
Synd jeg ikke eier fyrstikker da. 


#bilder #sommer #ferie #paintball #sport #hest #livet #hverdag #tilbake #lese #natt #trøtt #gøy #stevne 

0

Morning fra hytta!

 • Skrevet 10.08.2016 klokka 09:39
 • Kategori: mitt liv


Go morgen! Da har jeg og morris satt oss ut i stua for litt kos. Han er utrolig bortskjemt på kos, han får alltid kos fordi han sjarmerer sånn i senk at man ikke kan la være. 

Hva er planene deres idag? 

Vi skal ut å fiske fra båten idag. Kanskje blir d fisk til middag? 

Ha en fin dag folkens! 

#hytte #bilde #hverdag #kos 

0

Mobilfri på hytta. + litt bilder fra Action games

 • Skrevet 09.08.2016 klokka 10:39
 • Kategori: mitt liv

Da har telefonen min streika, og nekter når jeg spør den pent om den kan lade på laderen sin. 
Har løpt rundt hele huset for å finne alternative måter og lade den på, men ingenting ser ut til å fungere. 
Ser fåreløpig ut som om den lader, men hvor lenge den gjør aner jeg ikke. 

Skjer med at jeg har skikkelig rett på alle "karma" setningene mine. 
Jeg var på actiongames, og kom hjem i går tilig der ifra etter 16 timers reise en vei. 
Når vi var der oppe, så sa jeg ofte at ting var karma, og det verste var at jeg hadde HELT rett i det jeg sa hver gang. 
Det var egentlig ganske skummelt.
Bl.a sa jeg når vi satt og venta på spill langt unna campen der teltene stod, og det hadde begynt og reine, så kom jeg på å si: 
"Det e så jævli karma at me komme tebage te at telte te meg og Trond (kjæresten) e dassvått, mens Annika og gisle sitt e heilt tørt inni, 
og vis eg ikkje tar heilt feil, så står party telte på hal 8 og me har fått dam rondt oss, i tillegg så tippe eg någe betydningsfult e ødelagt"
Da vi kom tilbake til Campen så stemte ALT. Teltet til meg og Trond var bløtt inni, og laderen hans lå i en dam av vann.. 
Mens teltene til Gisle og Annika var helt tørre inni, og party teltet lå nesten nede på bakkenivå. 
Sa til Annika istad at vi kunne steike oss noen oste skiver til frokost, men at det var karma at brodern hadde spist alt brødet til frokost.. 
Gikk ned og sjekka det, og vips, brødet var borte vekk. 
Buss fra Hamar til Oslo "Karma at d ikkje e lader på bussen" Nope, det var det heller ikke. 

Så nå sitter jeg her, og prøver å lade telefonen min på pcen. Det var siste alternativ. 
Skal ikke dra frem noe karma dritt nå, for da skjer det også. 
Sitter og lytter på regnet som banker på vinduet. 
Det høres ut som om det står en psykopat på utsiden av vinduet mitt med en høytrykkspyler, så gale er det her i Stavanger. 

Jeg og Annika drar opp på hytta idag, og vi skal på spa med mamma en av dagene også som kommer. 
Vi gleder oss som små drittunger. Hele kroppen føles ut som blanding av betong og gelè. 
Så litt massasje på ordentlig vis hadde jo vært noe. 
Også skal vi kose oss med kortspill, god mat, og fisking nede på kaia. 
Gleder meg masse til å leve hyttelivet helt frem til lørdag. 

Slenger med ett par bilder ifra AG, og det kommer en liten oppdatering på hvordan camping- og paintball livet har vært. 

Meg til høyre i kamuflasje genser og grønn cammo maske. 
Her ligger jeg i en grav sammen med en annen. Jeg er nærmest til venstre med hvit markør. 

Sitter på vakt alene og venter på motstandere. 


#hytta #mobil #irritert #hverdag #jente #badass #paintball #spill #spille #AG2016 #natur #camping #liv #tøffing #helse #regn #jersey #markør #bilder

1

its friday

 • Skrevet 22.07.2016 klokka 10:33
 • Kategori: mitt liv

God morgen alle flotte mennesker! 
Its friday, og du våkner med ett stort smil rundt munnen, for idag er det helg og fri. 
Just kidding, jeg skal jobbe hele helgen, men skal drikke litt på lørdag. 
Er målløs, jeg våknet 2 timer før vekkerklokken var satt til, noe som er kjempebra.
Da har jeg mye bedre tid til og våkne skikkelig til og spise en god frokost for once. 

Mamma laget igår noen vanvittige havregryns-rundstykker. 
Jeg hadde blandede følelser om jeg likte dem eller ikke. Jeg spiste først en, men synes det var så rart fordi jeg måtte ta en til. 
Og jeg likte dem egentlig ikke. 
Nå skal jeg opp på kjøkkenet og smøre meg noen brødskiver med leverpostei og ta ett par glass med melk.

Neste stopp, kjøkkenet. 
Så blir det videre til stallen med hunden min, og jobb etter det. 
Ha en nydelig dag alle sammen. 

- miami

1

Tur til prekestolen

 • Skrevet 15.07.2016 klokka 01:24
 • Kategori: mitt liv​sitter nå med bein av gelé, og armer som føles ut som en utrolig trøtt 7 åring som må legge seg kl 18, men nekter. Sliten etter en lang dag. Har vært på prekestolen stolen idag med 4 svensker og lekt taus guide. Neida, jeg har prata masse. Koselig å komme seg ut å gjøre noe annet enn å være i stallen eller på jobb. 

Armen min er allerede overtrøtt, og jeg kjenner at den har sovnet. Etter turen gikk jeg rett på jobb. Gjett om jeg er trøtt og sliten 

#tur #natur #preikestolen #gøy #ute #jobb #trøtt #sliten 

2

Når man er sulten

 • Skrevet 02.06.2016 klokka 08:18
 • Kategori: mitt liv


Er det bare jeg som ser slik ut når jeg er drittsulten? 
Jeg kan fort forveksles med en sint katt, som freser.
Noen ganger kunne jeg ha spist hva som helst for å mette magen.
Selv er jeg av den typen som man ikke vil være i nærheten av før jeg har fått i meg mat. 
Dårlig humør. mye klaging og klarer ikke å tenke helt klart.

Idet jeg får servert mat på bordet, eller har laget meg mat, og skal til å stappe det inn i kjeften,
så ser jeg slik ut. Det er en ubeskrivelig deilig følelse hver gang man spiser. 

Når jeg endelig har spist, så går jeg tilbake til Dovendyrets naturlige habitat og smiler for meg selv. Da er man liksom dritfornøyd med livet,
og har ingen bekymringer. 
Før det, vil man helst bare legge seg ned og dø. 
Og før det, så er man en rasende gorilla, som ikke burde få slippes løs.
Er mange ganger der kjæresten kommer på besøk, og det ventes på middag.
Jeg er kanskje dritsur, og beklager rett etter jeg har spist, for min teite oppførsel.
Er det bare jeg som er sånn?

#sint #mat #sur #hverdag #jente #mennesker #helse
 

0

Jeg er tilbake!!

 • Skrevet 20.03.2016 klokka 20:35
 • Kategori: mitt liv


Kondisen er ikke lenger helt på bånn, og jeg kjenner allerede at etter 3 uker at styrken og viljen har kommet seg. Har hatt en "latsabb" periode der jeg og netflix var bestevenner 24/7. Nå er vi bare nokså gode venner. 

I skrivende stund, er jeg i badekaret og slapper av etter å ha vært på tidenes dårligste fotballkamp. 

Motivert til å trene mer er jeg, så vi kaller dette "før" bildet. Vi får se igjen om ett par uker hvordan det står til. Hatt en grei helg? Min helg har værtfall vært grei :) får snart kjæreste besøk, og har lite strøm på telefonen. Noe som betyr at det "sosiale"  livet mitt via telefonen må legges vekk. Ha en fin kveld videre folkens! 

 

#bilde #kropp #mage #trening #før #nå #meg #trene #dag #kamp #lat #telefon #blogg 

0

Go morgen, vår!

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 08:51
 • Kategori: mitt liv


Å, god morgen alle sammen! For en fantastisk følelse å våkne til, en så fantastisk flott sol som står å steiker. Nå skal jeg dysje og kle meg til jobb, og være på jobb fra 10-18. 

Litt trøtt, men det er innafor. Min gode venninne Annika, har flyttet til sitt eget sted. Så etter jobb skal jeg innom der en tur å se hvordan hun har fått det der! 

Kjæresten har 1 fridag denne uka, og det er idag. Stakkars, så kommer jeg med nazi alarmen min og vekker han. Sa til han at han måtte legge seg til og sove igjen, nå sitter han fullt påkledd i senga.

Nåer håret mitt så fettete, at en skulle tro at håret mitt snart faller fra hverandre. Så nå skal jeg ta meg en deilig dysj, før jeg skal opp å jobbe med de sprø kollegaene mine.

Ha en flott lørdag, dere! Prates siden :)

#lørdag #jobb #hår #dysje #klokke #trøtt #sol #morgen #bilde #sove #ren  

0

uten sminke!

 • Skrevet 18.03.2016 klokka 14:36
 • Kategori: mitt liv

Nå er det snart tid for å gjøre meg klar til jobb. Det er nydelig vær ute, og har nettopp lufta hunden litt.

Morris har fått lekt med 2 søte hunder ute i badedammen, så nå er han utslitt og ligger i huset sitt og sover. 

Bestemte meg for å gå opp til jobb idag, for å nyte været så lenge det varer. De sier at det bare varer ut helga, så får nyte det mens en kan da.

Skal snart ned og ta på meg litt sminke, og begynne og gå oppover til jobb for å jobbe med verdens beste kollega, Helene.

Gleder meg alltid til å jobbe med henne, hun er søt, livlig, morsom og sjarmerende. Jobber fra 16-22, så får jo ikke nyte solen noe etter jobb akkurat.

Har fått vært litt ute i sola nå da, så får jeg håpe det er sol etter kl 18 imorgen. Håper alle får en fin dag, og om du vil, spør meg gjerne om spørsmål på "spørsmålsrunden" som jeg la ut tidligere idag på bloggen :) 

Skal du på jobb, ut, eller bare være hjemme idag? 

 

#blogg #sminke #utensminke #nomakeup #jobb #sol #deilig #bilde #hverdag 
 

1

Dagen idag i bilder

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 19:10
 • Kategori: mitt liv

Dette har vært min dag so far, og mer skal jeg gjøre. Skal nå opp å finne meg noe mat og gå tur med den søte hunden min. 

Ha en fantastisk flott dag/kveld videre, dere. 

Klem, Miamisweety

 

#blogg #bilder #dag #hverdag #min #hest #hester #liv #hesteliv #jente #tenåring #voksen #blondine #ute #chill #sal #meg #foto #tattovering #kropp

0

Bli kjent med meg del 4: 3 mot 1

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 17:46
 • Kategori: mitt liv

Alle jenter blir en eller annen gang møtt av en situasjon der de må passe på seg selv, helt alene. 
Kanskje ikke alle, men veldig mange av oss. Rett og slett fordi noen mannfolk er noen rasshål, 
og har svært lite respekt for fulle damer som går hjem fra byen. Heller tar de utnyttelse av dette.
Det er det jeg skal skrive om idag, dele en liten historie som skjedde med meg for snart 2 år siden.

For 2 år siden, så var jeg egentlig ganske så full, da jeg skulle gå til bussen. 
Tenkte å ta en liten "short cut" (trodde jeg i mitt drunk ass syn) til bussholdeplassen.
Dette var en omvei som tok 2 minutter ekstra til bussen, men siden jeg var alene og hadde ingen å guide meg,
så fortsatte jeg å gå til der jeg trodde bussen skulle gå fra. 

Kom inn i en smal og trang gate, og kjente meg absolutt ikke igjen i det heletatt. 
Riste på hodet, men så fortsatt dobbelt. sansene mine, som foresten suger kuk, sa at jeg skulle gå rett frem.
Jeg gjorde det. Det var en ganske så stille lørdags kveld, helt frem til noen gutter sto på andre siden av gaten.
De kikka noe helt sinnsykt på meg, der jeg kom vandrende med jeffrey skoene mine, og en kort kjole og jakken på slep.

Disse guttene var av utelandsk opprinnelse, det var alt jeg kunne se.
Jeg kunne også forstå at de ville mye annet enn å bare si hallo, eller "trenger du hjelp"

Gikk fra å vimse for meg selv, til og ende opp i bakken. Det var 3 mot 1, og jeg tenkte egentlig for meg selv at,
nå er det over. Nå hadde de meg, og jeg hadde ingen sjanse, trodde jeg. 
Han ene dro meg i håret, mens han andre begynte og spenne meg i siden/magen. 
Han tredje, tror jeg forstod alvoret i dette, han var liksom ikke med. Han tredje stod bare å så på, mens de andre
holdt på. 

Jeg tenkte, og tenkte raskt. "Hva skal en dame gjøre i slike situasjoner? Det gjør så vondt i hodet mitt nå!" 
Flaks for meg, så hadde jeg ETT våpen in my sleave. 
Jeg hadde mine spisse og kvasse Jeffrey sko, som kunne gjøre litt skade.
Skader de meg, skader jeg tilbake, slik er det bare.
Han som sto med beina mine/magen min, klarte jeg og bryte så mye kraft fra beina mine, at jeg klarte og treffe
ham rett i hans edle juveler. Jeffrey done well. Da var en nede, 2 more to go. 
Plutselig var jeg superwoman, og følte adrenalinet kikke gjennom kroppen. Han kunne nok kjenne det i ballene sine ja.
Mann nr 2 som dro meg i håret og prøvde å dra av meg jakken, fikk jeg tak på også.
Tok han i armene, og skallet ham ned med det samme. 2 nede.
Hvor var siste mann? 

Han begynte og rygge bakover, ettersom han forstod at denne planen om å voldta meg var ett mislykket forsøk.
Jeg begynte og løpe etter ham, og adrenalinet kunne ikke kontrolleres lengre.
Løp mot ham, til han ikke hadde noe å løpe til lengre.
Presset ham opp mot ett hjørne, jeg var høyere enn ham, og kan huske va jeg sa til ham
"Rører dere MEG eller NOEN andre, kommer jeg å dreper dere!" 

Han og vennene sine løpte avgårde, og jeg ringte min nåværende kjæreste, og fikk sove der. 

Det kunne ha gått andre veien, men denne kampen vant jeg. Er utrolig glad for at jeg klarte å passe på meg selv da.
Tankene strømmer gjennom hodet mitt. "De kunne hatt kniv, eller andre våpen. Jeg kunne ha dødd, jeg kunne ha blitt
voldtatt!" 
Flaks hadde jeg! En jente som har masse adrenalin i kroppen, og viljestyrke, kødder dere ikke med.
Har dere opplevd noe slikt en gang, og kommet helskinna ut av det?

Jeg hadde flaks og fikk ett blåmerke på ribbeina mine, som forsvant etter 1,5 uke.

 

#vold #menn #urettferdig #overlevde #jente #full #adrenalin #alkohol #lørdag #voldelig #gutter #skummelt #trent #slåss #liv #hverdag #personlig

0

Me myself and I

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 15:02
 • Kategori: mitt liv


 Fra photoshoot i fjor sommer! 

#sommer #sexy #blogger 

0

Fluffy søndag

 • Skrevet 13.03.2016 klokka 13:24
 • Kategori: mitt liv


Jeg dysja i natt, og våknet med fluffy hår. Haha 

#fluffy #hår #jente #natt #søndag 

0

Casual n sexy party look!

 • Skrevet 12.03.2016 klokka 23:10
 • Kategori: mitt liv


Har du dårlig tid å må rekke bussen!? 

Been there done that. Jenter kan det å improvisere altså! Holdt pusten å bare kasta meg igjennom skuffene! Der, yes! Fant noe jeg ville ha på meg som var greit :) tok meg 15 minutter på sminke og klær, så sto jeg fullt på kledd med høyhælte sko og klar til å gå! 

Det å være under stress og press gjør en jente svært effektiv! Hvorfor gjør jeg ikke dette oftere? Næh, hadde nettopp magesår grunnet slike ting. Men det er effektivt, og jeg ser like fin ut som om jeg brukte 15-20 minutter extra. Hvordan pleier du å kle / sminke deg til byen? Hvor lang tid tror du du bruker? :) 

Ha en fab lørdags kveld! Må alkoholen være med dere! :) 

#tips #look #ut #klær #stil #sminke #helse #party #blondine #hverdag #blogg #bilder #lørdag #alkohol #Stavanger #Norge #ungdom #mote 

0

Bytte-dag hos mormor + vindus-shopping

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 17:16
 • Kategori: mitt liv

Ja hei og hallo alle sammen :) ! 

Denne apekatten skal til mormora si om ikke så alt for lenge. 

Magen min rumler, ettersom den deilige lukta av hamburgerne som pappa lager, fylles i hele huset. 

Gleder meg masse til og se søskenbarn og tanter, på den årlige byttedagen. Alltid gøy å få bytta ut litt klær og sko, med nye ting. Resten gir vi til fretex, ofc. fikk meg ett par nye sko der sist, så får se om det er noe i år. Men hallo, jeg trenger egentlig ingenting. Det er bare den der "må ha" følelsen, som flyr gjennom kroppen når du ser noe som du vet du hadde angret på om du ikke kjøpte/fikk. Alle jenter er vel litt sånn, vil jeg tro. 

En av extremsportene mine må jo være vindus-shopping. Det er utrolig hvor mye jeg tester meg selv ovenfor klesplagg og sko som jeg kunne dødd for. Men så vet jeg at jeg har så mye, men det er den nyhets følelsen, det at det er nytt og spennende, som gjør at kroppen spenner seg helt opp. Ja, jeg kunne dødd for plagg og sko som jeg MÅ ha. Så ser man prisen, ser på kontoen.... Nei tror ikke det, du. 

Det er nesten som å møte gutter på byen som singel. Du "vindushopper". Sjekker ut ett mannfolk, men så viser det seg at han ikke er av den kvalitet du ønsket deg, så du ser i lommeboken, og kjøper deg selv heller en drink. 

Nei, nå hørte jeg hamburger og ordet "middag" så det tror jeg var mitt Q til og legge fra meg pcen og få i meg noe fast føde.

Ha det bra alle sammen :D 

 

#mat #shopping #gøy #jenter #gal #drink #gutter #klær #bytte #moro #familie
 

0

Kino "date" med mamma og hennes søstre =)

 • Skrevet 03.02.2016 klokka 16:24
 • Kategori: mitt livJa dette skal jo bli koselig. Skal på kino med mamma, mormor, og mammas to søstre. Sier seg selv at de er mine tanter, da.

Hadde aldri forestilt meg selv sitte å se en dokumentar om Snåsa mannen, men. what the hell, mamma spanderer. så det er jo bare koselig. 

Jeg elsker jo dokummentarer, men det er slikt jeg sitter og ser på hjemme, så vi får jo egentlig bare se. Er sikkert bra. 

Imorgen skal jeg til tannlegen, og jeg gruer meg som en liten unge, om ikke verre.

Skal til en spesialist, som skal hjelpe meg med og ordne tennene mine. Herregud jeg skjelver bare av tanken. 

Går inn til tannlegen, kommer ut som en dopa hamster. Jeg må få beroligende tabeletter når jeg er der. 

Vil si at jeg er mer redd for tannlegen, en små barn er. Aldri få hull i tennene, folkens.. Jeg har traumer enda etter sist jeg var hos tannlegen.

Hvordan det blir denne gang, kan ikke være noe bedre.

Men nå vil jeg ikke tenke mer på det, nå skal jeg gå å kle meg om til noe mer anstendig enn koseklær, for nå skal jeg kose meg på kino med mamma og 

resten av gjengen. 

Håper dere får en fin onsdag alle sammen, så prates vi nok så snart. Ha det bra så lenge! 

 

#tannlege #kino #familie #mamma #mormor #tante #film #dokummentar #gøy #traumer #redd #jente #hverdag #bilde 

0

Cravings, men ikke cravings.. what to do?

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 02:29
 • Kategori: mitt liv

Hva er mer irriterende, enn å ha skikkelig cravings på noe?

Jo, det er èn ting som er mer irriterende..

Det å gå opp i butikken for å kjøpe det du lengter sånn etter, for å så komme hjem etter å ha vært super gira og sugen på dette,

setter posen på bordet, klar til å kose deg, åpner posen, null cravings.

DET er irriterende. Gjerne kjøpt sjokolade, chips, brus, noe godt og spise.

Der stod du i butikken, sulten som en ulv, og lot hjernen velge for deg. Du kjøper de mest unødvendigste tingene som noen gang er laget. Står foran godtehylla, og tar med deg alle slags ting som ser ut som godteri, med og uten farger. Bare tanken på det,

så begynner jeg NESTEN å sikle. Det er en ond sirkel, fordi du vet du vil ha det, men når du først har det, så ombestemmer du deg i siste liten. Ikke du direkte, men kroppen har bestemt seg for at du ikke "får lov" og gjør alt for at du ikke skal få lyst på.

Kjære kropp:

Kunne du sagt i fra? Før jeg gikk til butikken og brukte 300 kr på BARE godteri? Som jeg ikke skulle ha alikevell? 

 

Sjokolade er aldri unødvendig, men når hjernen og magen samarbeider om hva du skal få kjøpe, ja da går det i overstyring.

Vet ikke hva som er verst jeg, Jenter. Mensen cravings, basicly cravings, instant cravings, eller graviditets cravings.

Hva mener dere? 

Du kommer hjem fra butikken og kjenner bare godtesuget går mer og mer ned, ettersom du skjønner hvor mye drittmat du egentlig kjøpte.

Jaja, da får jeg jo bare lagre litt i tilfelle jeg får lurt hjernen min til å ville ha noe alikevell. 

Noen ganger kan jeg spise sjokolade til frokost, sånn helt seriøst. Eller ei brødrista skive med Nutella som bare smelter på brødet, aaahh. 

Der ser du! NÅ vil jeg ha sjokolade, når jeg ikke har. Men når jeg først har sjokolade..... Da vil jeg bare ha en bit eller noe. 

Andre enn meg som irriterer seg grønn over hvordan kroppen fungerer til tider?

 

#cravings #sjokolade #ungdom #jenter #mensen #må #ha #godteri #butikk #kjøpe #irritert #plagsomt #hverdag #frokost #blogg #hjerne #kropp #nød #mat

 

 

2

Terrorister på telefonen.

 • Skrevet 27.01.2016 klokka 12:20
 • Kategori: mitt liv

God dag alle bloggere!

Selv fikk jeg en litt annerledes morning, og jeg prøver fortsatt og finne utav hva som nettopp hendte.
Jeg sov dårlig i natt, så ble oppe med en venninne utrolig lenge.
Ble vekka av at telefonen min ringte, og det var skjult nr.
Det første jeg tenkte var "hvilkne små shitkids er det som skal gjøre knep på meg, nå da?"
Barn var det ikke i det heletatt.
Det var en voksen mann, med en utrolig gebrokken engelsk som ringte meg og sa følgende:

Hi, we are from the cabbin in the woods, and we are going to get you. We are from the cabbin in the woods"
Så la han på. Jeg lå i senga, som ett utrolig stort spørsmålstegn.
Jeg ble vekka av en mann som sendte ut en trussel? Nei, jeg må ha drømt.
Mine konklusjoner:

Jeg har drømt.
Terrorister har ringt feil.
En gebrokken ikke engelsk pratende person hadde lite å gjøre, så han ringte random personer og sendte trussler.

Spørsmål:
Hvorfor er jeg hjemme alene?
Hvor fikk dem mitt telefon nr i fra?
Har de røyka noe?
Hvem skal jobbe for meg viss jeg dør? :')

Selv om jeg er blond, er jeg ikke dum. Jeg kan krypteringskoder (til en viss grad) og kan se at det er ringt fra utlandet. 

Det kan bare gudene svare på. En ellers unormal hverdag, med unormale samtaleemner,
ble enda mer rarere. Skal bli detektiv.

Dette har jeg ikke tid til, kjære telefonterrorister! Viss du kan unnskylde meg, så skal jeg gå å lage meg spagetti a la capri!

 

#moro #terror #telefonterror #trussel #trusler #gebrokken #mann #telefon #jente #teit #mat #sulten #hverdag #teit 

 

0

Flaut å være syk på DENNE måten!

 • Skrevet 27.01.2016 klokka 00:26
 • Kategori: mitt liv

Endelig!
Jippi! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en venninne på besøk.
Det høres veldig forever alone ut, men sånn har det jo blitt.
Alle forsvinner inn i jobb og nye interesser, andre.. De vet jeg rett og slett ikke hvor de blir av.

For ett vær det er ute i dag. Trenger jeg å si det?
Etter en tur ut med hunden, kom både jeg og hunden inn som 2 små drukna marsvin.
Så sikkert ut som en gammel kjerring der jeg gikk, med hode bøyd nedover,
fullt påkledd i varme og veldig ikke regnføre klær, med en gåstil som ingen har sitt makan til.

De siste dagene har jeg brukt tiden på min nye bestevenn, toalettet.
Vi har spilt candy crush sammen, hørt på musikk, og gjort ting som andre venner ikke ville normalt vis gjort.
Utrolig morsomt når magen ikke helt er på din side. Når du absolutt ikke har kontroll over noe.

Igår når jeg var hos kjæresten, måtte jeg løpe ned midt på natta, fordi.. jeg måtte drite noe så inn i helsikken.
Klumsete og urolig av meg, tok jeg beina fatt, og løpte så fort jeg kunne, snubla i playstation kontrollen,
skrudde på ps4en uten vilje, vekka kjæresten min, og snubla i trappa.
MEN jeg rakk det!
Jeg har trøkka i en hundedritt, ingen skal få se meg på mitt mest mørkeste, dritende midt i trappa, foran mine svigerforeldre.

#flaut #drite #dårlig #diare #mage #syk #venn #alene #jente #blogg #flau #blondine #toalett #hverdag

2

sulten, syk, men får ikke til å spise.

 • Skrevet 26.01.2016 klokka 11:42
 • Kategori: mitt liv

Når magen din eksploderer innvendig og ut, og du har vrengt magesekken og sulter ihjel, hva skal du gjøre?

Jo, du skal spise? 

Hva om du spiser, og magen vrenger seg igjen, skal jeg bare slutte å spise da? 

Idag er verre enn i går. I går brygga magen min på noe, men idag. Idag er det ferdig brygget. 

Akkurat som øl, brygg det så lenge du vil, men det smaker fortsatt dritt. Og når det kommer opp? Enda verre.

Uansett hva jeg spiser, så blir jeg ikke mett. Hva gjør jeg da? 

Energien min er elendig. Prøver å spise litt sukker, brød, frokostblanding eller hva enn det er. Energien min bare synker mer og mer,

og er snart over på "har-så-lite-energi-at-jeg-ikke-bryr-meg" . 

Akkurat nå er jeg på pissed skalaen, når du er sint fordi du ikke har spist. Utålmodig.

Men slik er det å være syk. Hele kroppen min syter, så jeg henger meg på. En liten sytestatus av og til skader vel ingen andre enn meg selv. 

Deilig var det, å få skrive det ut litt, få puste.

Nå skal jeg skru på tven, og trøste meg med ett par episoder av gossip girl. 

 

#tv #syk #sulten #mat #jente #gossip #program

0

Jodel, the campus of ghosts

 • Skrevet 25.01.2016 klokka 15:36
 • Kategori: mitt liv

Jupp, jeg er faktisk medlem i denne anonyme fjortisforeningen, det er jeg.

Dette er en anonym campus, der folk får sjansen til å være gjenferd, og spøkelser med evner til å skrive alt fra A til Å.

Men ingen vet hvem som skriver om/til hvem, og jeg tror alle hadde blitt sjokka om de visste hvem som hadde skrevet de forkjellige innleggene.

De titalls år som har gått, har jeg gått fra å ha en steinalders venn såkalt Nokia, til og oppgradere den dag i dag, til den nye Sony experia z telefonen,

med instagram, facebook, det legendariske candy crush (alle spilla) , snapchat, spotify på mobilen, mobilbank, columbus billett på telefon, og denne 

humoristiske og underholdene appen kalt "Jodel" 

Jeg må bare innrømme, at denne appen er både fantastisk, og diskriminerende. 

Nymoderne tinder slash en side der folk kan øve seg på å bli komikere på heltid på nett. 

Folk skriver vitser, og legger ut om livet sitt. Siden alle er anonyme, og hvem som helst kan være der, blir drøyt mye lagt ut og sagt av mennesker der.

Jeg legger kun ut ting som er morsomme for meg, og ting som skjer i mitt liv som kan betraktes som moro og underholdene. 

Her er noen forslag til ting som faktisk blir lagt ut på denne mystiske appen: 

Ta ett hint, når du har romkamerat hooker du ikke midt i stua med mindre denne personen er låst inne på rommet og forsikret med heftige øretelefoner.

Den klassiske treningsjodelen, dette er noe jeg typisk kunne ha gjort, men er ikke noe jeg skriver om der inne.

Hallo, Tinder finnes i hele Norge kjære Jodle person, du har nok uheldigvis bare lett på feil plasser. Jodel er ingen plass å lete etter tinderdates,

det burde du ha visst til nå. Og dere som kommenterer, jeg er sikker på at denne personen ikke er tilbakestående, og er fullt klar over at Norge og dens flotte byer

og steder finnes. Man har jo Google til å lete opp sånne ting, right?

Hverdagslivet er stressende til tider, og jeg kjenner at jeg blir høyst stresset av dere jodlere som har denne typen "hell" med dere. 

Dette er underholdning for noen, og shit for den det skjer hos. 

Folk skryter, og klager inne på denne appen. Ny versjon av gossip girl mulig? 

Underholdning hele veien. Har du en dårlig dag? 

Les på jodel. Fortsatt dårlig dag? SKRIV det på jodel.

Gjort noe dumt, og må få det ut til NOEN? skriv på jodel.

Dette er hva folk gjør. 

Jeg har lasta ned appen, fordi noen på jobb sa jeg måtte gjøre det. ups. 

Ble hekta på sekundet. Har også lagt ut ett dusin med jodel statuser, men de er passende.

 

#jodel #app #moro #morsomt #spøkelser #gjenferd #lei #trist #glad #lykke #underholdende #underholdning #passende #ungdom #gøy #telefon #status #jenter #gutter #fjortis #les #bilder #teknologi

1

Jeg er syk. Men jeg synger! :)

 • Skrevet 25.01.2016 klokka 15:06
 • Kategori: mitt livLink til meg som synger: Meg som synger "Beautiful" Dette er altså første gangen jeg synger denne sangen. 

Jeg har vært borte fra dere ett par dager. Det beklager jeg noe så inderlig mye. 

Blondina her har hatt en meget eksplosive kropp, som virkelig ikke har villet tatt i mot næring før i dag. 

Nå sitter jeg med telefonen i hånda, og med appen "smule/sing" 

Jeg elsker og synge. link til "Beautiful av Christina aguilera" , som jeg da har sunget ligger oppenfor. 

Best lyd i øreplugger, siden dette er en app egnet for mobil da.   

Trykk her for å høre meg synge "skinny love" (litt ute av sync, men)

Kommer tilbake til dere riktig snart, må bare over i butikken og se om jeg finner noe som er spennende nok for meg og min utrolig ømfintlige mage for tiden. 

Noen som har sing her inne, som jeg kan synge med? :D 

Vet stemmen min er veldig rusty for tiden, men trenger å trene den opp igjen. ikke bare for meg selv, men med andre også. Join me!! 

#sang #synger #jente #syk #blondine #mobil #mage #ømfintlig #gøy #mandag #blåmandag #blogg #ukult #link #meg #passion #judge #nojudge #sing #smule

0

Alt for trøtt til å fungere.

 • Skrevet 21.01.2016 klokka 22:53
 • Kategori: mitt liv

Her sitter jeg klam som ett helvette i fingrene, og prøver å skrive noe.

Jeg klarer liksom ikke å tenke skikkelig.

Har vært på jobb og er utslitt. Imorgen begynner jeg 07. 

Det å jobbe kveld, for så å jobbe morgen dagen etterpå, DET er ett strev i seg selv.

Føler meg utmattet. Men skal ikke klage ^^ Er utrolig glad i jobben min. Er så mye variert arbeid. Ikke bare 1 ting hele tiden. 

 

Ut med hunden det bærer snart, og jeg er våt i håret, det er klart.

Skal snart ut i snøen og hunden min snø bader, en ting er sikkert... Håret mitt kommer til å frosne til, til de grader.

Kommer til å se ut som en unaturlig versjon av en istapp på hodet etter å ha vært ute med hunden nå. 

Smart å bade før man skal ut i kulden, ja. 

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag, og får en flott helg. Ha det bra enn så lenge! =) 

- Miamii

 

#trøtt #utslitt #jobb #kveld #tidlig #helg #natt #sove #blogg #snø #hund #tur

0

ferdig på jobb. Deilig med "helg" da

 • Skrevet 20.12.2015 klokka 18:02
 • Kategori: mitt livDa tar jeg helg, da. Egentlig har det vært helg hele tiden siden fredag, men som syk så føler du at alle dager er like.

Same shit, different day, som de sier. 

Jeg prøvde å sminke over ansiktet mitt, så jeg ikke skulle se så syk ut foran kundene mine, men det var nesten umulig.

Når du har begynt å se ut som rudolf på nesen, da fungerer ingen sminke. 

 

#sminke #hverdag #jobb #sliten #bilde #meg #blondine #søndag #syk #jente

0

Venner som prøver å imponere.. Seg selv

 • Skrevet 17.12.2015 klokka 08:32
 • Kategori: mitt liv

I noen sammenhenger er det greit, og noen ganger blir jeg imponert. Men please, ikke kom til meg å tro at jeg blir imponert av at du har ett ekstremt mørkt liv! Du imponerer ikke annet enn deg selv, eller, gjør du i det heletatt det en gang? 

Jeg må bare få det ut. Jeg har en venn som ikke har det godt. Men istedetfor å vise litt følelser på en ordentlig måte, så graver han en litt for tidlig grav for seg selv.

- Jeg blir ikke imponert av at du gjør ulovlige ting. Jeg blir bekymra over deg.

- Jeg synes heller ikke det er morsomt, når du skryter av ting som ikke er til å skryte over. Noen ting trenger jeg ikke å høre. 

Hva skal man gjøre i slike situasjoner? Når en person ikke hører etter. Jeg vet at jeg er hans eneste venn. Og jeg er ikke av den typen som sier "dra til helvette" når det blir for mye. Jeg blir der. Med mindre noen skulle såre meg personlig eller gjøre meg vondt i form av ord eller handlinger. 

Jeg blir ikke imponert. Jeg blir bare mer nervøs, og bekymra over slike mennesker. Hva hadde du gjort? Har prøvd å snakke fornuft i denne personen, men han virker til å ha det for vanskelig til å kunne dra noe sted. Jeg har bestemt meg for å være der for ham, i det minste. Viss han skulle trenge en god venn og støtte seg på. Også en ekte en. 

#venn #venner #ekte #glad #imponert #ingen #jente #gutt #mennesker #blogg #frustrert #gjeng #redd #nervøs #skrive #hjelpe #god 

5

Stalker.. Hva gjør man da?

 • Skrevet 16.12.2015 klokka 03:46
 • Kategori: mitt liv


Jeg er shit redd. Måtte blokkere en person som har begynte og stalke meg. Ikke vet jeg hvem han er, men han visste tydeligvis GANSKE mye om meg. Det ble direkte skremmende for meg. Han følgte meg på snapchat, og på instagram. Jeg har blokkert ham fra der, og på snapchat, 

Og har til og med endra navn på Facebook sånn at denne personen ikke kan finne meg. Nå skal ikke jeg nevne noe brukernavn eller noe, men hva faen? Er man syke i hodet? Han sier (er sikker på at det er en han) at han har bilder av meg som han ronker til hver dag. Vanlige bilder. Meg med klær. 

Han har holdt øye med meg i ett par måneder, sa han. Hva slags hobby er det? 

Skal jeg slutte å legge ut bilder da, tenker jeg? Jeg vil ikke være noe runke-materiale for stalker menn. Egentlig ingen. Det er ekkelt å tenke på. En sjalu person som tror han kan eie meg. Jeg sa jeg hadde kjæreste, men han ga seg ikke. Det var nok for meg. Jeg vurderer å slette alt som heter media fra pc og mobil. For en stund vertfall. Hva tror du? 

Hilsen en veldig sliten, anspent og nervøs blogger.

#nervøs #redd #blogger #stalker #forfulgt #hvorfor #tips #råd #gutt #instagram #snap #kommentar #ekkel #jente #bekymret #hverdag #slettet #onsdag  

3

Er jeg en muffins?

 • Skrevet 16.12.2015 klokka 01:17
 • Kategori: mitt liv

Nei, jeg mener ikke sånne plast-dingser som du har muffinsen i, men jeg mener en ny betydning av å ha former. rare former.

En som kommenterte på ett bilde av meg i bikini, at jeg hadde muffinsform. hva faen betyr det, liksom? 

Kan noen forklare meg hvorfor mennesker setter kallenavn og labels på hvordan man ser ut, og hvilken kropp man har? 

Jeg er tydeligvis en muffins. og jeg liker ikke muffins en gang.

 

#muffins #muffin #spørsmål #kommentar #hvorfor #natt #uviten #kropp 

0

Når han fortsatt synes du er søt!

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 12:16
 • Kategori: mitt liv


Haha, jeg digga dette bildet her! Jeg måtte bare legge det ut! 

Når du ser ut som ett rumpetroll på morgenen, med håret til alle kanter, og han fortsatt synes du er verdens vakreste.. He's a keeper!  

#sminke #jente #kjæresten #glad #blondine #blogg #bilde 

3

JEG VANT!!!

 • Skrevet 14.12.2015 klokka 09:56
 • Kategori: mitt liv

Kjæresten min hadde funnet et casino, der man fikk 300 kr gratis om man registrerte seg. 

Ja hvorfor ikke, jeg pleier å ha ganske bra lykke når det kommer til å vinne penger?

Så jeg registrerte meg om mottok 300 kr. Det var omsetningskrav på dem, så man måtte være heldig egentlig for å få disse pengene.

Jeg spilte og vant mer og mer og mer. Bonusen ble heva, og jeg sitter her nå med 14000 kr som jeg skal ta ut! Det er bare HELT fantastisk!! 

For en god start på ei ny uke, dere. 

Jeg måtte bare fortelle dere dette, for jeg ble så utrolig glad. Dette har vært en utrolig dårlig måned økonomisk for meg,

men de pengene der redda seriøst hele måneden!! 

Håper dere får en knallbra dag, og en god dag på jobb til dere som skal det :) 

- Miami 

 

 

#penger #vinne #kasino #vant #lykkelig #lykke #reddet #skrive #ivrig #glad #blondine #økonomi 

0

Skrivesperre.no

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 22:04
 • Kategori: mitt liv

Ja, hva skal man skrive om, lurer jeg på noen ganger.
Har du noen gang hatt skrive sperre?
Det har jeg nå.. Akkurat nå. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å skrive en gang,
men jeg satte meg foran pcen for å blogge om dagen min.
Hva har jeg egentlig gjort? jeg har vært med kjæresten min hele dagen.
Vi har vært på Oilers kamp, og Oilers "Raukjørte" Kongsvinger i fillebiter idag.
12-3 ble stillingen i kampens ende. Ble utrolig stolt over laget mitt idag, de spilte veldig samkjørt og bra, som ett
lag SKAL spille hockey.

Meg og kjæresten har også nettopp hatt massasje kveld. Vår ukentlige massasje kveld. Vi gir hverandre massasje hver søndag.

Kanskje derfor jeg er så veldig "lost" akkurat nå. Tror jeg skal komme tilbake senere og prøve på nytt igjen da.

Nå er jeg på lik linje med en lyktestolpe. Jeg står der, helt stilt bare. 

 

#skrivesperre #hjerne #irritert #plagsom #senere #skrive 

 

0

Endelig helg for meg også!

 • Skrevet 12.12.2015 klokka 21:36
 • Kategori: mitt livENDELIG kan også jeg si at det er helg. Det er jo helg uansett hva man gjør,
men du vet hva jeg mener. HELG, som i fri fra jobb.
Sitter enda i jobb uniformen, vet ikke helt hvorfor jeg gjør det.
Er deilig å endelig ha fri, og kunne gjøre hva man vil for resten av helgen.

Nå skal jeg slappe av med kjæresten, se en film kanskje, og drikke litt Cola.
Til en selvfølge, så sitter jeg med mobilen i hånda og spiller candy crush soda saga.

Jeg og Marita, ble sent ute av butikken idag. Vi hadde en kunde som drøyde det noe helt forjævelig lenge.
12 minutter etter vi hadde stengt, fikk vi med oss kunden ut døra så vi kunne gå og gjøre vårt.
Klager ikke, synes bare det er irriterende når man gir beskjed at man har stengt, sånn 3 ganger,
og personen går og vimser i sitt eget tempo fremdeles. Vi ville også hjem, og ha helg.

kom hjem til kjæresten min og hans familie etter jobb, og de satt klar rundt middagsbordet.
Biff og fløtegratinerte poteter med masse gode grønnsaker. Herregud, så deilig!
Terningkast 6! Luksus å komme hjem fra jobb til noe sånn, da er man alltid maximalt sulten og sliten.

Nå er det videre å få spille litt og bare slappe av. Så jeg håper alle der ute får en fantastisk bra kveld,
og en fin helg videre.

 

#helg #jobb #fri #deilig #kveld #lørdag #slapp #trøtt #mat #biff #blondine #kunde #coop #butikk #bilde #jente #godkveld #mobil #spill #endelig #blogg

 

0

Jeg orker ikke..

 • Skrevet 11.12.2015 klokka 22:34
 • Kategori: mitt liv

Er helt utslitt, dere! 

Vært på jobb i hele dag, og sitter nå her i senga til kjæresten og prøver og slappe av.

Alle muskler spenner seg til, hardt. Ingenting gir mening. Hvorfor er jeg da enda stressa? 

kanskje fordi jeg skal jobbe imorgen også? Mye mulig det. Gleder meg til søndag, da meg og kjæresten har vår faste massasje dag. 

Skal bli deilig å få musklene til og slappe av ordentlig. Har jobba så hardt på idag, at jeg har gangsperr i beina og i armene mine etter tunge løft,

og mye løping. 

Jeg klager ikke ^^ koser meg masse på jobb, men kjenner at man blir SKIKKELIG utslitt etterpå. 

JEG som er overfølsom for koffein, drakk en STOR redbull idag på jobb. Jobba seint i går, og begynte tidlig idag. jobba til 21:30 igår, og jobba fra 07-16.30 idag.

 

Skal bli deilig å få slappe av ett par timer, før man legger seg godt nedpå i sengen og føler på roen. 

Ro er ikke noe jeg eier. Tror ikke noen i vår familie eier ro. 

Mamma kom innom på jobben min idag og kjøpte noe mat. Jeg kunne se mormor i bilen.

Hvorfor kommer hun ikke ut av bilen? spurte jeg mamma. 

Mormor hadde vært på sykehuset. Mamma ville ikke si hva det var, men jeg kunne se det i øynene hennes at mormor er alvorlig syk

Nå har jeg ikke ro. Er bekjymret. Hva om det skjer noe? Det er hva jeg tenker alltid. Hva om, hva om. Må slutte med det. Det er ikke bra for noen. 

 

Tenkte å slutte av kvelden med en serie eller en liten film (om jeg ikke sovner midtveis) og drikke en deilig og fortjent boks med Coca cola. 

Perfekt fredags kveld. jubla når kollegaen min ville bytte fra seg dagvakta, sånn at han tok kvelds vakten min i bytte. JAAAA. Endelig fritid på kvelden.

Hvor deilig var jo ikke det? Deilig er det. 

For å toppe det hele, så fikk jeg vite idag at jeg skal jobbe lille julaften og på julaften. ekstra penger er det vertfall..

Dere må ha en fin kveld alle sammen. Så blogges vi etterhvert. Mulig jeg tar ett pust i bakken imorgen, at jeg ikke blogger. men på søndag er jeg fullt tilbake. 

 

#familie #jobb #utslitt #sliten #ork #jente #blogg #syk #alvorlig #sykehus #overtid #arbeidsnarkoman #jul #arbeid #bie #blondine #hverdag #helse #redbull #energi #drikke #fredag #helg #jobbhelg #topp #form #trøtt #natt #kveld 

0

sov ekstremt godt!

 • Skrevet 06.12.2015 klokka 10:45
 • Kategori: mitt liv

God morgen alle søte, snille, morsomme, nydelige mennesker! 

I natt har jeg sovet VELDIG godt. utenom at kjæresten min slo meg med albuen inn i øye inatt,

så var det utrolig deilig å få sove helt ut, uten å tenke på noe vekkerklokke og sånne ting. 

skal på jobb ett par små timer idag, men så er det hjem og slappe av etterpå. Herlig med litt fri innimellom også. 

Ha en flott søndag og advent alle sammen :) 

#advent #jobb #søndag #jul #blogg #hverdag #jente #arbeid

0

Ulykken i klatrestativet

 • Skrevet 05.12.2015 klokka 15:14
 • Kategori: mitt liv

Jeg husker det som om det var igår. Jeg var en liten dritt, som var dum i hue, og full av energi.

De søte snille nabojentene, ville lage ei hengekøye ut av det ene klatretauet med sånne pinner på.
Så de gjorde det.

Jeg var prøve-kanin på alt.
ALLTID. Hvorfor meg? Samme det. Det var vertfall gøy så lenge det varte.
Jeg måtte uansett opp i den der gangster hengekøya, som ble laget på under 30 sekunder, på lekeplassen.
På 90 tallet, så var det ikke akkurat noe som het "HMS på lekeplass"
Det var masse steiner osv under leke og klatrestativet, så det var jo obvious at noen kom til å skade seg.
*KREMT* ---> meg såklart.

Jeg klatra meg opp så en udugelig liten bjørn, som var på sin første klatre tur med de andre vennene sine.
Kom opp til toppen, å la meg oppi den med hode vendt nedover. Jeg lå på magen.
jeg fikk ikke sagt mer enn "den ser ut til å fynk..." før jeg datt ned sammen med hengekøya.
Jeg har alltid hatt høydeskrekk. Det at barn på 7 år skal få klatre 2 meter opp i lufta,
på noe så ustabilt, burde ikke vært lov. Jeg datt ned. Med ansiktet mitt rett i en stein.
Uffda. Jeg reiste meg opp å åpna øynene ett par sekunder etterpå.
Hvorfor så jeg rødt?

Vennene mine begynte å hyle, og løp fra meg. Lekeplassen var jo bare meterne unna blokka vi bodde i,
men hvorfor løp de fra meg?
Jeg begynte og fumle meg bortover, og kunne nesten ikke se noenting.
Klarte og komme meg helt inn i gangen, der vi hadde sånn skyvedør inn til jakker og sko.
Det var ett glass-speil skyvedør.
Jeg huska at jeg sto der, å kikka på meg selv.
Rope på pappa, var det siste jeg husket "pappa, jeg tror jeg blør!"
TROR? hele ansiktet mitt var deformert. Kutt og sår over hele ansiktet. husker fortsatt,
at jeg så blodet renne ifra panna mi, ned i øynene mine. Det svei. Og jeg så rødt.
Plutselig så jeg svart. Da hadde jeg svimt av.
kom tilbake fra sykehuset/legevakten med mange sting i hele trynet.
Så ut som om jeg hadde vært i katteslagsmål med 100 katter... Eller løver.
At jeg ikke har noe arr den dag idag, er jeg glad for.

Også er jeg glad for at det er ordentlige lekeplasser den dag idag.

#katter #slagsmål #klatre #stativ #barn #unger #dumme #jenter #90tall #ustabilt #hverdag #gangster #getto #hengekøye #hms #blod #ansikt #legevakten #sykehuset #sting 

1

kliss, klass.. klumsehøne igjen.

 • Skrevet 04.12.2015 klokka 23:42
 • Kategori: mitt livDa var jeg kom hjem til kjæresten ifra jobb. Det blåser opp til storm og skal regne opp til 200 mm. Helsikke det er mye.

Jeg som skal gå opp til jobb imorgen, også. I regn, og full storm. 

Kommer nok til å tenke slik: 

1. hvordan skal jeg komme meg fra A til B uten å bli gjennomvåt og kald.

2. HVORFOR tok jeg ikke med nye sokker??

3. fokusere på å holde meg på bakkenivå.

4. skal skal ikke, paraply? 

Det burde hete para-fly imorgen. Jeg hadde sikkert letta fra bakken sånn seriøst. 

Når terasse porten vår ble revet rett av terassen, når det ikke var storm en gang, ja da kan nok stormen ta "meg med storm" 

Skal se AHS sesong 5 med kjæresten nå. ny episode kom for 2 dager siden. Så spent. (følger amerikansk tv) 

Blir å slurpe i meg cola og prøve å spise en sjokolade bit... Om den går ned. 

 

Våkna for 2 dager siden med helt betent munn, inni gommene mellom tennene helt innerst. Du vet, mellomrommet der du gaper med. Jupp. Der er jeg betent. 

Også er jeg hoven på halsen. Noen som vet hva det er? Har jeg fått ØLI? 

Typisk tid å få sånne ting på nå. Jippi. Så vidt det går an å åpne kjeften vet du, Har jeg prata for mye? Kanskje det. 

 

Vet dere hva jeg også klarte å gjøre idag? MISTE TELEFONEN I DASS. Dette er andre gang på 6 uker. 

Skulle tro det var en nokia fra steinalderen, for dritten fungerer enda. Men den blir bare mer og mer 

tilbakestående for hver gang. Her om dagen "sang" den for meg midt på morningen når jeg prøvde å sove.

Spotify gikk på av seg selv. Også så jeg på telefonen å tenke "hva faen" så sa den til meg "what would you like to do?"

JEG VILLE SOVE, sa jeg til den

 

#sove #jente #jobb #trøtt #morsom #teit #blogg #hverdag #klums #blondine #hvorfor #vær #dame #kjæresten #hjemme #tv #serie #vondt #munn #kropp #kald #cola #regn #storm 

2

klar til undersøkelse + jobb

 • Skrevet 04.12.2015 klokka 12:44
 • Kategori: mitt livDa var denne artige blondina klar til og dra avgårde til nyre undersøkelse, og så er det jobb etterpå. 

Det blir idag gjort på gamle metoden. BUSS. Jeg må innrømme at jeg liker ikke å ta buss. Alle sier at jeg må få meg lappen,

som om det er noe som du får på dagen. Tro meg, jeg må betale lappen selv. Mens andre får det av foreldre osv. 

Så jeg må bare få spart til det, for det kan være greit og ha lappen noen dager altså. 

Men man blir vel mer lat av å ha lappen også, nå som en har mulighet til å bare rappe mersa til pappan eller golfen som er delvis din? 

Ene kollegaen min bor rett borti gata for jobb. Han tar ofte bilen når han ikke orker å gå de 100 meterne, eller om det er ekkelt vær.

For en latsabb av en søtas. Kjenner mange som gjør det. Men jeg holder meg sprek å må gå mye og sånn. 

Så nå er det avgårde til bussen.

Men først måtte jeg mate hunden min med en liten pepperkake bit. Han ser ut som en helfortvila mus, som ikke har spist på en hel uke (om den enda ikke er dø,

innen den tid) han er så søt når han kverker de små bitene med pepperkaker. Vet det ikke er sunt for hunden å få det,

men har blitt litt som farmor uten å legge merke til det før nå. Hun ga alltid hunden hennes, og den gamle hunden vår,

mat under bordet fordi hun syntes synd på dem. Enda pappa sa ifra flere ganger at det ikke var greit. 

Jeg må desverre løpe. Tiden løper snart ifra meg. I got a bus to catch. 

Ha en fin dag, så blogges vi senere :D hasta la vista 

#helg #blondine #gøy #hund #pepperkaker #jul #smake #sulten #mus #jente #bilde #blogg #hverdag #jobb #fornøyd #undersøkelse #nyrer

0

Ensom så alt for fort!

 • Skrevet 03.12.2015 klokka 21:39
 • Kategori: mitt liv

Jeg er den som hater og være alene, men elsker også å få fred.
Det å tilbringe kvelden i badekaret med meg selv, er vel noe av det mest romantiske,
som jeg gjør for meg selv.
Ensomheten drar meg ned i suget sammen med alt vannet, du vet, når du drar ut proppen og alt vannet bare forsvinner?
Sånn føler jeg av og til.

Uten kjæresten føler jeg meg som en mongolid drittunge, som ikke klarer å gjøre noe.
Litt sterke ordbruk av meg, men dere skjønner hva jeg mener.
Kveldene uten kosen, natta uten han å ligge inntil,
de sukkersøte kyssene, som du føler aldri tar slutt.

De tar slutt desverre, når kjæresten skal tidlig på jobb, og du er på andre siden av Stavanger.
Nei, det er ikke verdens undergang å være fra hverandre av og til.
Alle par har godt av det. Men det blir FORT ensomt, når dere er vant med å være med hverandre
hele tiden etter/før jobb.

Vi sitter og prater som en eller annen syforening for kjærester, over nettet akkurat nå.
ønske om å være der med hverandre, er stort.
Men er det så ille, da? spør jeg meg selv. Jeg ser han imorgen etter skiftet mitt på jobb. kl 22...

 

#jobb #kjæreste #gøy #savn #par #kjærlighet #ensom #fort #elsk #hverdag #jobb #tid #mongo #teit #jente

3

Resultat på hår + Oilers tap

 • Skrevet 03.12.2015 klokka 20:39
 • Kategori: mitt livHåret mitt ble vellykket og bare bra!
Men Oilers kampen ble ikke vellykket idag. Jeg må si at jeg er UTROLIG skuffet.
De tapte HJEMME mot Lillehammer, som er bånn-laget. Hvordan er det mulig?
Får skylde på at, topplag har sine tider som går dårlig.
Får håpe de reiser seg sterkt igjen, for nå deler de 1 plassen med Lørenskog.
Oilers liker ikke å dele med seg.

Men, håre mitt ble fint, sant? ^^
Jeg ble vertfall veldig fornøyd, med det.
Takk til søte og snille Annika som farget håret mitt idag.
Vi skulle farge hennes også, så det skulle bli noe lysere.
Herregud, det var ett nederlag når ikke annet en etterveksten ga noe endring av seg.
I tillegg til det, var vi på kjøpesenteret i Stavanger for å kikke på julegaver osv.
Hun klarte å miste eller glemme igjen en pose der, med shampo, hårfarge og en påføringspenn,
verdi av 354kr. så hun måtte inn å kjøpe nytt... altså.. over 700 kr for egentlig ingenting..

 

#shopping #stavanger #hår #resultat #farge #blond #hockey #sport #skuffet #sint #rart #jenter #blondine #blogg #hverdag #nederlag #gøy #Oilers #hjemme 

0

Produktiv på natten + rar drøm

 • Skrevet 03.12.2015 klokka 09:30
 • Kategori: mitt liv

God morgen alle sammen! 

Er det bare jeg som får 1200 idéer på nattetid, om hva jeg skal skrive om? Siden jeg ikke skrev noen av dem ned, så husker jeg INGEN ideer på morningen igjen. 

Eneste jeg husker på morningen er drømmene mine. Idag våkna jeg av at jeg måtte rynke litt på nesen, og bevege extra på øyenbrynet mitt idag. 

Tenk deg det. Hjernen min er R-A-R ! Jeg drømte at hunden min, min bittelille chihuahua, kunne sykle! What the actually fuck!? Vi sykla rundt I nabolaget, som om det var normalt. Hvordan han nådde ned til trøene, har jeg 0 idé om. Sykle kunne han vertfall. 

Rabler litt for hjernen min inni mellom. 

Men så får det være ! Nå skal jeg på juleshopping med Annika :) så vi får bare prates seinere! Gla I dere, alle sammen <3 klem fra meg! 

 

#morgen #blogg #hverdag #sove #natt #gøy #liv #kjærlighet #jente #blondine #hverdagen #torsdag #drøm #rar #morsom #teit #shopping #jul #uke 

11

Mulig laseroperasjon + mobbinga

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 21:57
 • Kategori: mitt liv

Ja. Du leste riktig! Jeg vil ta opp søken og prøve å få til laserbehandling igjen.

Mamma tok det opp for meg igjen idag morges, og det slo meg at jeg enda har lyst. Har hatt lyst siden jeg var 12 år gammel.

Som noen av dere har lest før, så ble jeg voldsomt mobbet igjennom barne og ungdom-skolen for utseende mitt.

Ser jeg virkelig så annerledes ut enn alle andre? Nei, det var det jeg også tenkte.

Men det var ikke en mye lett tid igjennom barne og ungdomskolen å gå igjennom gangen til klasserommet helt alene,

for å så bli angrepet av gutter og jenter hver eneste dag, som bar på stygge ord og meninger om meg.

Jeg trodde det skulle bli bedre når jeg begynte på ungdomskolen,

men da jeg begynte der ville ingen prate eller se på meg en gang. Jeg hadde 1 venn. Renate. Min trofaste venn.

Hun ble også mobbet.

Vi forsto aldri hvorfor ingen av de nye heller ville prate med oss. Vi hadde jo ikke gjort noen noe galt.

MEN... Jeg fikk høre at noen fra barneskolen hadde spredd ett rykte, til alle de nye, at de ikke måtte snakke eller bli venner med oss,

siden vi var så stygge og rare. Det gikk liksom ikke an.

Ene dagen venta en gjeng med gutter, utenfor skolen. Det var vått ute.

De begynte og dra i meg så snart jeg gikk ut av skolen, og begynte og dytte meg ned i en sølepytt som var ganske stor.

De prøvde å drukne meg. Jeg kom hjem våt og ynkelig. Jeg gadd aldri å gråte. Mamma fortalte meg alltid at jeg måtte ikke bruke energi på søppel,

og at jeg måtte prøve å heve meg over dem.

 

Jeg fikk tilbud om laser behandling, for å se "perfekt" ut. (som de kaller det, men ingen er perfekte)

Gjennomførte det ikke, siden jeg syntes det gjorde så vondt.

Nå som jeg har tatt tattovering og sånn, kansje det ikke er like vondt?

Har lyst og vurderer sterkt å reservere meg en time til dette.

Holder dere oppdatert om det.

Ha en flott kveld videre. :) Klem, Miami

 

#sykdom #mobb #laser #behandling #syk #stygg #offer #mobbeoffer #rar #jente #personlig #fortid #oppvekst #blogg #hverdag #verden #jenter #skole

2

SPØRSMÅLS-RUNDE

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 10:43
 • Kategori: mitt liv

Jeg ser at det er mange som har spørsmåls-runder for tiden :) 

Jeg er åpen for hvilket som helst spørsmål.

svarer dere alle i kveld.  svarer ærlig på uansett spørsmål som måtte komme opp. 

 

- ML 

 

#spørsmål #svar #runde #spør #kommenter #jente #ærlig #blondine #alt #ingenting #svarer #gjerne #kjekt #spørsmålrunde #hverdag #smil 

 

4

Jeg er gamer. er du?

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 01:26
 • Kategori: mitt livJeg er gamer. Spiller mye Call of Duty: Ghosts 

Hva spiller du :D ? 

#spill #gamer #COD #callofduty #jente 

0

Jeg har blitt kjedelig..

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 00:12
 • Kategori: mitt liv

Er jeg blitt kjedelig?
Begynner jeg å tenke nå.
Hvor har det blitt av den tøffe jenta, som bebodde meg for ett par år tilbake.

Jenta som tørde og sette seg på uansett hest, samme hvor vill den var.
Jenta som gikk på hver fest, og var MYE med venner.
Den sosiale jenta. Hvor er hun?
Jeg er med venner fra tid til annen, men det er lite tid.
Kjæresten har jeg knapp tid til, det blir på kveldene.
Jeg jobber alltid kveldsvakter, han jobber på dagtid.
Venner jobber somregel og på dagtid,
og når jeg først har fri, bruker jeg den tiden i stallen hos hesten.

Er jeg blitt voksen?
Penger blir ikke lenger sløst på byen. Jeg kjøper heller mat, shampo og ting jeg trenger her hjemme istedetfor.
Etter en veldig rar diskusjon med en venn som ble sur for en VELDIG LITEN ting,
så har liksom alle blitt splitta. Og venner føler de må velge "lag"
Jaja. Det går an å være venner med begge, da?
Eller.. er jeg bare i bunn og grunn for kjedelig for deg?
Ikke vet jeg.
For ikke lenge siden ga jeg en fyr på tryne fordi han var frekk med venninnen min.
Har skalla ned en person, og har mye sinne som holdes inne i meg.
Er ikke akkurat stolt over det, men ALLE har en mer amper og hissig side av seg selv.

Den mørke siden. Min kan bli veldig mørk viss ting går veldig for langt.
Men holder meg som regel i skinnet.
Jeg elsker å spille Call of Duty, være i stallen,
dra på hockey kamper (deriblandt å se helten min slåss på banen),
jeg elsker når det blir het for seg. Både på Hockeybanen, ridebanen, og her hjemme.
Hva er da galt?
Jeg er da normal, er jeg vel ikke?
Vel, da si meg en ting. Er det vanskelig å si unskjyld?
For noen virker det sånn. Desverre. men andre er bare mer pysete enn andre.

Jeg er ingen pyse. Men jeg har lært av de beste, at man sier ikke unskyld for noe andre har gjort og sagt.
Kall meg kjedelig og dum.
Jeg tar ingenting tilbake.
Kall meg barnselig. Jeg er faktisk ganske morsom. Samme hvilket morsomhets-nivå det synker til.
Alle har hver sin måte å være på, og jeg vet i meg selv at jeg IKKE er den kjedeligste personen her i verden.
Den rollen er gitt til noen andre. Ikke til meg.

#kjedelig #liv #slitsomt #venner #ingen #hvorfor #spørsmål #dum #teit #blogg #tøff #misforstått #trist #glad #lykkelig #liv #mittliv #hverdag 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits