miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
1

God natt! + snapchat filter

 • Skrevet 23.02.2017 klokka 00:17
 • Kategori: min hverdagDenne galskapen styrter nå til sengs etter en lang dag med undersøkelser på sykehus og mye mer. Jeg kommer tilbake til dere imorgen. Oppdaga nettopp at klokka hadde bikka over sengetid for hundre og fjarten minutter siden, så da var det på tide å rive av seg bhen å si godnatt. Er det noen andre som også synes dette snapchat filteret er morsomt? Jeg ler meg ihjel. Legg meg til på snap om dere vil. @Ariele19 Håper dette galskapen av ett filter blir gående på snapchat, for det er faen meg underholdende! Godnatt! :) vi blogges 

- Miamisweety 

 

#filter #snapchat #minhverdag #jobb #kveld #blogg 

6

jeg MÅ døgne...

 • Skrevet 22.02.2017 klokka 02:52
 • Kategori: min hverdag

Jeg kveles av kjedsomheten, og svetten renner nedover pannen min fordi jeg var så dum at jeg skrudde ovnen på 26 grader. Har åpna candy crush omtrent 26 ganger, og har spilt favorittspillet mitt sikkert mer enn 50 ganger bare idag. Grøss og gru det er kjedelig og ikke kunne sove. Lurer litt på om jeg skal jukse litt og bare sove ett par timer alikevell? 

Det er faktisk litt trist å ikke kunne ha kontroll over sin egen kropp og trøtthet. Jeg er stuptrøtt, men kan ikke, må ikke sovne. 
Skal til en undersøkelse imorgen som krever at jeg holder meg våken hele natta. skal sove på sykehuset i 1,5 time før jeg får gå hjem. 
De skal hekte på meg ett dusin med ledninger som om jeg var ett slags leketøy som må repareres, men jeg trenger ingen reperasjon ærlig talt. 

25 desember ble jeg innlagt for noe legene var 100% sikre på var ett epilepsi anfall, joda, de var sikre uansett fordi jeg hadde epilepsi sist for 20 år siden, og har ikke gått på medisiner fordi jeg er frisk, så da er det helt naturlig at det er epilepsi liksom. Det er urettferdig og bli dømt på forhånd av noe som man skal kalle en lege. Èn lege mente det kunne være ett stressanfall, da jeg beskrev den travle hverdagen med overload med jobb, stall, familie, juleshopping, og egentlig så ble alt bare for mye den uka før jul, 25 desember var endelig en dag jeg hadde fri, fordi jeg jobba julaften også, og svetta som en gris for å nå alt. 
Da jeg endelig fikk fri, fikk kroppen min sjokk rett og slett. 

Når man får ett epileptisk anfall, så husker man knapt noe. Jeg husker ALT, og kan gjenfortelle det om og om igjen tusenvis av ganger om jeg så må. Men det var ikke godt nok for legene. 
Jeg har/hadde IKKE ett epileptisk anfall fordi: 

- Jeg er på nattklubber, og der har de strobelys. Strobelys trigger ett epileptisk anfall, noe jeg aldri har fått. 
- Jeg har en ps3, som kan være triggende for epilepsi bl.a pga spill, blinking, farger m.m. Dette har ALDRI skjedd meg. 
- Jeg blir ofte stresset, faktisk, så blir jeg stresset hver eneste dag med alle oppgaver jeg skal nå igjennom dagen/uken. På mine snart 24 år, har jeg aldri fått ett epileptisk anfall pga stress, jeg har ikke hatt ett eneste anfall på 20, snart 21 år, så hvorfor hoppe til konklusjoner da?
 - trøtthet kan også trigge anfall. Jeg er OFTE trøtt, har aldri fått anfall. 

Det er mange ting som kan trigge anfall, men jeg har ikke hatt ett eneste ett. Men alikevell så blir jeg fratatt retten til å kjøre bil, noe jeg virkelig ønsker. 
Jeg skulle starte å ta opp kjøringa nå, siden jeg prøver å spare nå som økonomien er LITT bedre. 

Nå skal dere høre, nå er vi tilbake til sykehuset, 27 desember, da jeg skulle bli utskrivd etter mange forskjellige tester som hadde blitt tatt. 
Legene som skulle skrive meg ut, sa følgende: 
Alle prøvene dine ser helt normale ut, og ingenting er påvist. Men, siden vi ikke har noe å gå på, ingenting å vise til, så må vi skrive ned på papiret at dette var ett epileptisk anfall, som da videre følger til at du ikke kan ha lappen på mellom 1-5 års tid. 

Så det de sier er, at jeg er frisk, og hadde aldri ett anfall, men de bare tar seg til rette og skriver at jeg hadde ett alikevell bare for å gjøre livet mitt surt? 
Da er det enda godt jeg fikk brev i posten om rett til å klage, takk gud for det, for nå skal jeg ikke gjøre annet enn å klage til nemlig, politiet. Dette er ABSURD. 

Etter å ha forklart 20 000 ganger om hvor stressa jeg var i jula, til 7 leger, så har jeg plutselig epilepsi igjen? Tror ikke det altså, jeg kjenner min egen kropp, hallo. Dette gjør meg direkte forbanna og litt til. Noen av de legene var arrogante også. Når lege nr 7 kom inn, hadde jeg hatt besøk av 6 andre på under 3 timer, og gjenfortalt meg igjen og igjen. Når lege nr 7 kom, så ble jeg irritert fordi han spurte om AKKURAT det samme som alle de andre spurte meg om tidligere. Her ligger jeg og prøver å sove, etter å ha blitt holdt våken i 26 timer, og så blir jeg mast på av 7 forskjellige leger om det samme? 
Lege nr 1 kom inn, jeg forklarte meg og så sa han "bare prøv og sov litt, du ser blodsprengt ut i øynene" Eller var jeg så trøtt at det han egentlig sa var "Bare sov du, men det kommer ett par leger til for å spørre deg om akkurat det samme, for ingen av oss skriver dette ned, eller forteller det videre til den neste legen som kommer for å sjekke deg, slikt driter vi i her, her handler det om å gjenta seg, for du har jo hatt ett epileptisk anfall, og da er det bra å gjenta seg mer enn èn gang." 

Når den siste legen kom inn så ble jeg sur for jeg prøvde å sove så sa jeg "prater dere ikke sammen? må jeg virkelig forklare det en gang til, jeg er for trøtt til dette!" Da ble legen dritt sur og mente jeg ikke samarbeidet med han. Jeg? han samarbeider jo ikke med kollegaene sine når han skal spøre meg om det samme som de andre spurte meg om. forventer de forskjellige svar hver gang? Jeg er jo ikke dement liksom. 
Men hallo, jeg gjorde så godt jeg kunne og fortalte en siste gang før jeg sovna. 

Så imorgen folkens, eller, idag, skal jeg undersøkes igjen for det samme. Og de rare folka tror jo at når jeg er trøtt, så får jeg ett epileptisk anfall, så dette er jo som å lete etter gull for dem på avdelinga der jeg skal. Men da tar de feil. jeg har vært våken i 40 timer, jeg har levd ett liv i over 20 år uten ett hint av epilepsi, så hvorfor undersøke meg når testene var fine? 

Det ble en voldsom utblåsning her dere, men det hjelper, er kanskje ikke alle som forstår dette, men jeg synes det er urettferdig og ta fra meg en rett når min kropp bare har vært normal og bare reagert på alt arbeidet og stresset som jeg har hatt. Jeg ligger på sofaen og slackern med vann, sjokolade, havregrøt og snus. litt av en kombo, men en god en.. 
Ser på serien "girls" på HBO, noen andre også som bare digger galskapen, intimiteten, humoren, åpenheten, kjærligheten, kleinheten, og at serien er så utrolig direkte som den kan bli. bare ELSKER den. Håper dere får en fantastisk god natt, og at dere får sove godt. Jeg må sove på dagtid, etter undersøkelsen min. kan si at jeg gleder meg, for jeg er en soveslave, en larve, ett dovendyr i sitt naturlige habbitat, en løve i sin hule, en skikkelig sove-elsker. 

#sove #syk #epilepsi #urettferdig #leger #norge #fuckdet #førerkort #hverdag #minhverdag #livet #livetsuger #snus #mat #drikke #helse

2

En trøtt sjimpanse, ett svin, og 2 slappe "damer"

 • Skrevet 11.01.2017 klokka 03:54
 • Kategori: min hverdag


En trøttere sjimpanse skal dere lete lenge etter, men hvorfor den er våken enda, er ikke til å forstå. 
Jeg kan ikke temmes, og det kan tydeligvis ikke søvnen heller. Hvor er Ole lukkøye når man trenger han? 
Flaks for meg, så har jeg fri fra jobb, så jeg rikker meg ingensteds utenom å lufte vettet en tur i stallen. 

For en slask jeg er, nå har jeg akkurat sett 2 filmer, og øynene mine ville enda ikke klistre seg igjen. 
Pleier å være vanlig kost å ta Tom og Jerry trikset for å holde øynene åpne, men jeg har tydeligvis blitt til en nattemaskin. 
På bordet finner man en boks med snus, 2 halvdrukne cola bokser som ikke ble drukket helt ferdig fordi det smakte "bånnsuggel" av det, en nesten oppspist pose med chips, en boks med pepperkaker, doc, sminkefjerner, dopapir, snytepapir, øyenskygge og en regning. Herrefre, det er nesten verre enn nattbordet mitt jo. 

Jeg fortalte dere at jeg var en ape, snarere en gris sånn som det ser ut her hjemme nå. Ett svineri. Bhen ligger på gulvet vedsiden av hunden min, for noe alle jenter vet at etter en lang dag, så finnes det ingen verdens ting som er bedre enn å skru på tven, lage en pizza og ha den på fanget, og kaste av seg Bhen. Endelig får jentene lære å slappe litt av, men gjør det ikke for ofte, de skal jo ikke bli seende ut som dampstrykejern før man har fylt 30. Etter 3 barn, og velfylte 40, så er det helt i orden at de henger og slenger litt, men før det så vil man jo at dem skal holde seg så spreke og spretne som mulig, ikke sant? 


Når man prater om henge og slenge, så er det noe ansiktet mitt har en tendens til å gjøre fra en tid til annen. 
Viss jeg ikke røsker meg selv i rumpehåra straks, så vil jeg plutselig ha 4 poser under øya istedetfor en på hver side. 
Jeg hadde ikke tenkt å samle på poser, ivertfall ikke enda. Hadde en kunde på jobben, som hadde sånn pose-mani, om en kan kalle det det. 
Denne personen måtte alltid kjøpe 10 poser, uansett om h*n bare skulle ha en ting eller 2. Jeg er ikke helt der enda. Når jeg blir 90 år, så kan jeg godta det at jeg har så mange poser under øynene, at man bare kan se nesetippen. Så lenge jeg slipper å høres ut som Darth Vader når jeg puster, så tar jeg til takke til det meste jeg. 

Endelig gikk det på ett lys her, Ole lukkøye er kommet, og han sa at nå er det på tide å skru av alt av lys. Han bare vandret inn i hjernen min å dro ut nesten alle pluggene utenom èn. Jeg er sikker på at om han hadde klippet den siste pluggen, så hadde ørene mine falt av. 
Jeg skal vertfall prøve å sove, men er rimelig sikker på at den ene pluggen han lot stå på, er den som går til øynene mine, altså lysbryteren. 
Nå må jeg bare få til å skru av denne lysbryteren, for nå er hjernen min så å si slått av, så nå kjører vi zombie mooooode. 
Neida, hjernen er ikke slått av enda. Magen min rumler, så det betyr jo at det enda er liv oppi topplokket. 

Får gjøre som hjernen min sier, få i meg mat og gi en klem til senga som varer ca 8 timer, før jeg står opp å går på date med Tven, før hesten vil ta en ridetur over regnbuen og tilbake til stallen. Ha en flott natt videre, og god morgen til dere som står opp. Have a great one! 

GOD NATT! 

 

 

#natt #humor #meg #minhverdag #hverdag #blogg #mittliv #dyr #svin #teit #lese #skrive #bilde #sove #spise #helse #moro 


 

0

JEG elsker Nelly!

 • Skrevet 10.01.2017 klokka 21:14
 • Kategori: min hverdag

God dag, folkens! 
Denne jenta her har ligget på sofaen og bladd igjennom tilbud og nyheter på Nelly. Visste dere at Nelly har tilbud opp til 80% og at dem har 2for1 på kjoler også? Du skriver koden 2FOR1 når du har kommet til kassa om du skal handle, så får du en kjolene du har valgt, helt gratis. 

Vil dere se hva jeg har shoppa? 

Pearled Neck Jumpsuit Pearled Neck Jumpsuit

Denne nydelige jumpsuiten kjøpte jeg for 499,- på nelly, og bare elsker den. Den er både glamorøs og casual på samme tiden. 
Min søster kjøpte denne, og brukte den på julaften. Ble helt forelska. Nedenfor finner du linken. 

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jumpsuit/nly-one-1115/pearled-neck-jumpsuit-131568-14/

Jeg måtte også unne meg selv en kjole, og dennegangen ble det noe utenom det vanlige. En lærkjole! Sjekk ut denne da! 

Peplum Leather Dress
Peplum Leather Dress
 

Jeg elsker designet på kjolen! Har mange i dette designet, men ingen i lær. Håper ræva mi også blir så fin i denne kjolen! Denne er faktisk på tilbud nå til 179,- . Kanskje du også trenger og oppgradere garderoben litt? Happy Nelly hunting! 

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/nly-one-1115/peplum-leather-dress-129931-14

 

#kjole #elsk #hverdag #shopping #minhverdag #nelly #fashion 

4

Fra sykehus-slave til Tv-slave

 • Skrevet 29.12.2016 klokka 01:18
 • Kategori: min hverdag

Fornøyd er jeg, som endelig fikk kommet meg skikkelig hjem idag. Venta så utrolig lenge på den siste undersøkelsen, at jeg begynte å bli skummelt utålmodig. Bodde sammen med 2 eldre søte damer, som jeg hjalp med å følge til toalettet og hente drikke til dem og slike ting. Sykepleierne bruke noelunde lang tid til tider, så jeg tilbød meg hjelp. 
Kom tilbake etter permisjon klokken 08, og la meg rett ned i sengen for å ta meg en høneblund mens jeg venta på å få komme til undersøkelse. Ble henta ca klokken hal 11 for å ta MR undersøkelsen. Ble sykt letta, helt frem til de sa jeg skulle ta på meg noe som så ut til å være ett blåbær kostyme, og at jeg skulle få kontrastvæske, som da er en slags væske som gjør at bilder av hodet mitt viser bedre og klarere inne på undersøkelsen. 

Smart som jeg var, hadde jeg ikke tenkt over det å ta på meg BH denne dagen. Så jeg valsa rundt i disse triste blåe sykehusklærne igjennom gangene i all offentlighet og fikk ikke ha t-skjorte under denne. Gikk med hendene i kryss så ingen skulle se at jeg "frøys". Tok klærne av meg og bytta til mine egne så fort som jeg var ferdig med MR-undersøkelsen. Jeg skulle få kontrast væske, noe jeg synes er veldig ekkelt. Det smaker nesespray i kjeften når de trykker dette inn igjennom blodåren din, og du blir iskald på denne hånden som det sprøytes inn i. Noen opplever kvalme, jeg opplevde bare at det smakte nesespray og sjø i munnen min. Hjalp heller ikke på at jeg har klaustrofobi, og skal inn i denne maskinen med ett bur over hodet. Hodetelefonene var elendige, og det var kun den ene siden som fungerte med lyd. Prøvde å fokusere på annet enn den alt for dårlige techno konserten som sto på full guffe rundt hele kroppen min, og heller lukke øynene å prøve å lytte til musikken som kun fungerte på venstre øre. Lyttet gladelig til musikken, frem til Justin Bieber kom på radioen, da ville jeg fort ut, MEN jeg overlevde 30 minutt med en kropp som sovna etter 5 hele minutter. Tro meg når jeg sier at ett minutt i den greia føles som en time. Man blir som ett lite barn "Hallo? Når er den ferdig? Er det ferdig snart? Er jeg ferdig, jeg er utålmodig!" 

Etter mye om å men, fikk jeg lov å spasere hjem klokken 16, og ligger nå på sofaen etter å ha sett på film på TV. Føles ut som tusen år siden jeg var på netflix, så forstår nå hvor heldig jeg er når jeg er hjemme. Fikk noen fantastisk fine sko til jul, måtte legge ut ett bilde til dere. Hva synes dere? JEG BARE ELSKER DEM! (Buksen er fra Vero Moda, og genser er fra H&M med choker.)Er litt amatør etter de nye tingene har kommet på bloggen, det å snu ett bilde nå for tiden er til å med vanskelig å gjøre for meg. Nå tar jeg kvelden for denne gang, så prates vi nok mer imorgen. Skal på "gavekort-shopping" med min bestevenninne imorgen, håper å komme tilbake med noe nødvendig og ikke bare tull som vanlig. Vi bloggest! Nå går jeg tilbake til å være litt tv-slave, vel fortjent. 

 

#sykehus #innlagt #bilder #undersøkelse #sko #shopping #nål #vondt #irriterende #minhverdag #hverdag #blogg #helse

2

"Det kommer flere hockeykamper, ikke sant?"

 • Skrevet 28.12.2016 klokka 10:25
 • Kategori: min hverdagHer ligger altså jeg på dag 2, og venter utålmodig tålmodig på MR-undersøkelse. Igår fra legen kom inn å fortalte om MR undersøkelsen som skulle komme igår, har det nå gått 24 timer. Nå kom han innom hos meg igjen klokken 10, å lurte på hvordan ting gikk. Spurte han om hvordan det lå an med MRen, siden jeg ikke hørte en dritt på 10 timer igår, og da måtte jeg spørre sjøl. 

Fortalte han at jeg føler meg friskere enn igår, og døgnet før. Han kunne ikke vite om det kom MR idag, eller imorgen, men at jeg ville få beskjed 30 minutter før. Skal jeg liksom bare ligge her da? Jeg har planer idag. De planene måtte jeg avlyse i følge han, fordi jeg kunne jo ikke gå rundt å gjøre ting når jeg var syk, dessuten skulle jeg jo få MR. Når da? Jeg er jo ikke syk.. da lurte han på hva planer jeg hadde, og da fortalte jeg at det var en viktig hockeykamp idag. Hans svartil det var : "det kommer jo flere hockeykamper som du kan gå på? du klarer deg uten én kamp!" Vet du, kjære doktor, jeg jobber hver helg, hver mandag, aen hver onsdag og aen hver torsdag. Kamper kommer alltid på dager jeg må jobbe, så for meg ser jeg ikke vits me å ligge her som en død potetsekk og blokkere en plass noen andre trenger mer enn meg! Ring meg heller når jeg kan komme inn på MR, jeg drar hjem klokken 16 idag, uansett hva du sier altså. Jeg kjenner min egen helse, og både hjertetester, blodprøver og hjernetester ser fine ut. 

Jeg er en sta liten dritt, som ikke skal gå glipp av en hockeykamp fordi jeg mest sannsynlig ikke får time før imorgen til MR. give me a break. Ligger her å venter. Blir litt gal. Kan ikke forvente å få mye ok utav meg når de vekker meg midt i powernapen min. Han hadde jo ikke peiling på sport heller. Spurte om han var supporter / likte noe sport i det heletatt for å få fram ett poeng. Han likte ikke sport! Om jeg må, tar jeg permisjon ett par timer for å se Oilers spille! Jeg gjør alt. 

Håper dere får en super onsdag, folkens! 

#sykehus #helse #sport #drittlei #innlagt #undersøkelse #hockey #kamp #unødvendig #utålmodig #minhverdag #blogg

0

Trodde ikke det gikk an å bli så glad!

 • Skrevet 28.12.2016 klokka 01:13
 • Kategori: min hverdag

Jeg trodde faktisk virkelig ikke at det gikk an å bli så glad som jeg ble, da jeg fikk høre ordene "du får dra hjem". 
MEN, det var ett MEN der, jeg måtte være tilbake klokken 08 imorgen tidlig. Jeg skal ta en sånn MR-scan, som jeg skrev i forrige innlegg. 

Ja, jeg hadde venta helt siden samtalen med legen klokken 12, at jeg skulle få komme inn til MR så fort som mulig. Ikke vet jeg, men å vente i 9 timer på "så fort som mulig" var ikke helt ideelt for min del. I denne sammenheng spurte jeg om å få gå hjem på permisjon for natta. 

Etter å ha vært på EEG, så ble jeg veldig klissete i håret, og min snille mor som hadde pakket ned alle tingene mine, klarte å glemme å legge oppi sminkefjerner. Yes, jeg sto inne på badet på sykehuset å prøvde å gni av meg sminken med vann, for null nytte. Sminken gikk liksom ingen vei, så da bestemte jeg meg for å gjøre det sikkert tusen andre jenter har gjort minst en gang i løpet av livet: Jeg tok ny sminke utpå den gamle. Jeg vet, det var ikke akkurat det jeg heller hadde sett for meg, og huden holdt å å eksplodere. MEN jeg var inn døra hjemme klokka 23, og i dusjen 3 minutter seinere. 

Det å få av seg sminken, å få ut noe som lignet på sæd, som var festet i håret mitt, du aner ikke hvor fresh jeg følte meg. Det var helt nydelig å få vasket seg skikkelig. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Jeg ventet så lenge, at jeg ble litt stressa av å vente. Tiden gikk så innmari treigt på sykehuset. 

Ble vekka av en sykepleier 06:30, som skulle måle blodtrykk, puls og ta temperaturen min. Tortur å våkne til en stram blodtrykksmåler rundt armen min, så tidlig på morningen. Når jeg er så tidlig oppe for jobb, til å med da er jeg gretten og trøtt. Heldigvis sovna jeg momentant etterpå, og lå der å fanga fluer frem til klokka var 10, for da kom en ny sykepleier for å si at det var mat å få. MAT? Jeg hørte mat jeg, så da spratt jeg ut av senga fortere enn noensinne, og labba meg fort inn for en morgensnack i matsalen. 

Nå må jeg labbe meg til sengs og sove, skal tidlig opp for å dra bort til sykehuset igjen. Hatt en fin dag? 

God natt folkens 

#sykehus #innlagt #permisjon #glad #sove #trøtt #hverdag #minhverdag #jente #helse

2

Når tiden går seint på sykehus

 • Skrevet 27.12.2016 klokka 12:26
 • Kategori: min hverdag

Tiden går ikke direkte fortere enn normalt, så foe å få litt fortgang på den, så må jeg jo gjøre noe. Her er meg for nøyaktig 30 minutter siden, helt og holdent uten sminke. Mamma kom med sminken min igår, så endelig fikk jeg freshet meg til litt. Som jeg skrev igår, det er ikke om å gjør å se best ut på ett sykehus, men det hjelper gjerne litt på å føle seg bedre utvendig når man ligger her som en slapp salami. 

Jeg deler fortsatt rom med snorkfrøken, men hun er veldig stille idag. Stormen har stilnet, det har damen jeg deler rom med også. Lurer på om hun er dårlig idag, for hun har enda ikke skrudd på NRK1 på full guffe på den spinkle tv'n som står her. 

Det begynner å minke på snus også, så jeg vil hjem. Har tatt EEG nettopp, og venter på å bli henta til MR-undersøkelse. EEG er noen elektroder  (24 stk med ledninger kobla til en maskin) som settes på hodet for å måle hjerneaktiviteter m.m . MR er også hodeundersøkelse, der du ligger i en maskin helt musestille, og maskinen lager lyder som kunne vært tatt fra en meget dårlig techno konsert. Den scanner altså hjernen. 

Da er det bare å vente for min del. Ha en fin dag folkens! 

#helse #hjerne #sykehus #sminke #innlagt #syk #kjedelig #hjem #utålmodig #hverdag #minhverdag 

2

Å dele sykehusrom med snorkfrøken

 • Skrevet 27.12.2016 klokka 00:11
 • Kategori: min hverdag

Jeg ligger innlagt på sykehus, etter en litt mindre koselig episode for 24 timer siden. Etter ett par timer på legevakt og akutt avdeling, ble jeg sendt videre til sengepost. Her deler jeg rom med en søt og koselig gammel dame, som liker å se på nrk1. 

Jeg hadde med meg en av mine bestevenninner, som kjørte meg ut hit. Dama som skulle ta blodprøver av meg, hilsa ivrig på både meg og Elise, men jeg tror hun brente både meg og Elise på sitt neste spørsmål "er du moren hennes?" Spør hun Elise. Hmm, da må hun ha fått meg når jeg var 1 år. Vi kunne ikke annet enn å le å fjolle det bort, så spurte hun om Elise var min søster, fordi vi var så like. Da lo vi enda mer, for den har vi hørt MER enn én gang for å si det sånn.

Natten er kommet, lysene er slukket, og snorkfrøken er i full gang. Hun snorker i kor med stormen som herjer på utsiden, og den kjedelige opraen på tven skrudde jeg av, å løpte til senga som om ingenting skjedde for å ikke vekke henne. Det ene øyeblikke lo hun, det neste øyeblikket skulle hun se på tv, det neste snorka hun. Nei, nå drar jeg for gardinene, gitt. 

Du vet du har kjeda deg, når du har snus-sår under leppa. Stort forbruk, når jeg er her. Liker at de måler puls når jeg har hatt det høyeste forbruket på døgnet, og hjertet slår 10 mer enn timen før. Jeg er så utrolig sexy når jeg er syk. "Idag kjører jeg sykehus-looken, var jeg fin?" Kunne faktisk ikke brydd meg mindre om sminke akkurat nå. Er ikke akkurat noen konkurranse om hvem som ser freshest ut og friskest ut, verken mellom meg og snorkfrøken, eller noen andre som er innlagt her idag på SUS. 

Ble blogging fra mobilen idag, håper å lande trygt i min egen seng iløpet av morgendagen:) 

Nå er jeg trøtt, de sugde jo 0,5 liter med blod ut av armen min, er gjerne ikke rart. Skulle si qt jeg var på observasjonsrom til pappa, klarte NESTEN å si at jeg var på "obduksjons-rom" nei du å du, da hadde jeg ikke ligget her å skrevet dette tim dere der ute! 

God natt! 

 

#syk #innlagt #sove #sykehus #trøtt #kjedelig #moro #tid #hverdag #minhverdag #blogg #helse 

 

3

Mitt "triks" til å få bort hodepine og stress

 • Skrevet 26.12.2016 klokka 02:38
 • Kategori: min hverdag

Jeg satt i sofaen for litt siden, og irriterte meg over den gnagende hodepinen som dundret i full storm oppe i hode mitt, så jeg bestemte meg for å gjøre trikset mitt for å få den bort. 

I tillegg til hodepinen, så kjente jeg at hjerte mitt spendte seg ekstra mye mer enn til vanlig, selvfølgelig så har det vært mye stress i jula, og jeg har hatt mye jobb i tillegg, så er ikke rart jeg stressa og fikk hodepine. Stress er ikke en bra ting, men dette trikset som jeg har på lager, funker supert mot stress også. Sunt er det og. Vil du vite det? 

Mitt triks er: å onanere! 
Ja! Jeg onanerer det bort. 


Det utløser endorfiner, og du får en sånn tilfreds følelse etterpå. For meg, så hjelper dette både på hodepine og stress. Også er det veldig sunt, som nevnt ovenfor. 

Hva får deg til å stresse ned, og fjerne hodepinen, utenom smertestillende? 
for meg fungerer dette, også om jeg får en ryggmassasje. 

 

#stress #hodepine #triks #tips #onanere #orgasme #deilig #hverdag #minhverdag #blogg #personlig

4

En ganske grisete morgen

 • Skrevet 16.12.2016 klokka 10:49
 • Kategori: min hverdagGod morgen alle sammen! 
Var ikke HELT en riktig god morgen for dette menneske, som våkna med snus i munnen. Må si jeg fikk jo bare nesten lyst på en snus med en eneste gang da jeg skjønte at jeg hadde grist til puta mi, utrolig deilig. 
Nå har jeg våkna til live, og er klar for en ny dag. 
Skal hive meg i dysjen, pakke ned litt klær for helgen, så skal jeg reise til Ålgård på jobb, og så til Kyllingstad etterpå for å sove hos min aller beste venninne, Renate. 
Dette skal bli kos. Elsker og være der og leve gårdslivet sammen med gode venner. Er en drøm. 

Ha en riktig bra dag dere, nå må denne tuppa få ræva i høygir å få gjort noe! 
Ha en fantastisk flott helg! Så bloggest vi plutselig. 

 

2

min ønskeliste til jul

 • Skrevet 08.12.2016 klokka 15:18
 • Kategori: min hverdag

Min ønskeliste til Jul
Ho-ho-ho, jula nærmer seg, og vi ønsker oss alltid noe. 
I år har jeg faktisk en ønskeliste over hva jeg ønsker og trenger. 
Som alle andre år, har mitt svar vært "Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg til jul" 
Men når jula er over, vet jeg alltid hva jeg ønsket meg, frem til neste jul kommer igjen. 
Her kommer min ønskeliste til jul. 


1. hverdags sko/jogge sko. 
Jeg trenger nye sko hvert halvår, med tanke på butikkjobben min. 
Kjøpte nye joggesko i sommer, men de er allerede ødelagte etter mitt bruk på jobb. 
Hvem blir ikke glade for nye sko?

2. Sminke. Som jente får man ALDRI nok av sminke. Mine ønsker er leppestift, øyeskygge, og en ny eyeliner. 

3. Undertøy. Dette er også noe jeg aldri får nok av. Både nye tangaer og bher tas alltid imot med en stor takk. 

4. Øredobber. Jeg ELSKER øredobber, og folk kjenner meg for å gå med 2 villt forkjellige øredobber, eller øredobber som glitrer mye. Kan aldri få nok øredobber i samlingen min, også er det ikke så dyrt heller å stikke innom glitter å kjøpe noen. 

5. Joggebukser og morgenkåper. Dette er noe jeg har høyt forbruk av her hjemme når jeg har late dager med sofaen, eller bare nettopp har kommet ut av dysjen og ikke orker og kle meg helt enda. 

6. Gavekort. Vet du ikke hva du skal kjøpe? Alle blir glade for gavekort, uansett. Da har du mulighet til å gi en gave til noen, der dem kan gå ut å handle selv det dem ønsker. 

7. sminkeservietter.  Når man eier sminke, så må man eie en drøss med sminkeservietter også. 

8. Shampoo. Bed head, Aloe vera, I love them all and so do my hair. 

9. En fredelig verden, noe jeg tror alle ønsker seg. Men det er vel for mye å forlange på en kveld. 

10. Sokker. Siden vaskemaskinen spiser alle sokkene, slik at sokkene mine trenger par-terapi, så får man aldri nok sokker i hus. 

Hva ønsker dere til jul? :) 

 

#jul #ønsker #glede #hverdagsblogg

0

Nostalgi

 • Skrevet 05.12.2016 klokka 23:11
 • Kategori: min hverdag

Sitter inne på facebook og leser igjennom noen gullfine ord og setninger som får meg til å tenke på det flotte 90-tallet! 
Får en sånn skikkelig nostalgi følelse av å lese igjennom dette. Får du?


Det skal være sikkert og visst! Huska naboen hadde rabarbra i hagen, og noen ganger var vi heldige å fikk noen. 
Jeg spiste 2, gjerne 3 hele bare meg. Det var noe av det beste jeg kunne få som barn! 


Hvordan visste du at det var MEG, var du der? 


Dette var noe INGEN hang seg opp i når man var mindre, verden var så mye mer fordomsfri de dager.


Vel, jeg likte mye bedre plipp plopp og plomma. 


Helt frem til en eller annen tulling faktisk skrudde på Suomi, og vi endte opp med å se hele fuckings filmen på Samisk. Det var tider det. 


Ja, hva var greia med det, egentlig. Haha, alle de flotte barneTV showa som viste folk som strakk ut tunga, og det kom ketchup ut av dem, 
Ellers hadde dem kryss over øynene. 


Å det var tider det, når vi var den desidert kuleste på festen når man blanda 5 forskjellige brus, og hadde ketchup og gelè på kaka, 
Ja da var man stjerna av showet. 

#nostalgi #tekst #moro

 

2

Hangover

 • Skrevet 04.12.2016 klokka 23:50
 • Kategori: min hverdag

Bilderesultat for hangover

"Når skal det ta slutt?" , "Jeg skal aldri drikke igjen" og "jeg trenger cola nå" er ting som gjentas hjemme hos meg når hangoveren først har fått virke inn. 
Symptomer: 
1. kvalme
2. trøtthet
3. slapp 
4. hjerte dunker fortere
5. tørr i munnen / veldig tørst 
6. munchies på cola og pizzabaker
7. svette 
8. sur/gretten 
9. hodepine
10. blåmerker
11. dårlig ånde

Høres dette ut som deg? Da kan jeg ta deg i hånda på at du har en klassisk hangover, som er en en dagers, sjeldent en 2 dagers hangover. Det føles som influensa, men du vet med deg selv at det var ikke influensaen som traff hodet ditt, og kroppen din i går kveld på byen. 
Det kan ha vært en knyttneve, en pingpong ball eller gulvet som traff deg veldig hardt i nesa som var grunnen til at du 20 drinker og 7 timer senere følte at du var helt guffen i kroppen. 

"hvorfor drakk jeg så mye?"
Hver gang jeg skal på fest/byen, så står jeg i speilet med vodka flaska mi å sier til den "may the force be with you" som de gjør i starwars. Når du først har begynt, så er det som om den flaska tar kvelertak på deg og tvinger flaska mot deg. Du forstår nå at kvelden ikke blir noe lysere, men til ett visst punkt begynner du å gi faen i morgen dagen. Det er her og nå som teller, helt frem til at du våkner i fosterstilling på gulvet og lurer på hvorfor skjørtet enda er på, mens toppen og behåen ligger inne på baderomsgulvet. 

"Ja takk, til alt!"
Paracet, ibux, zyrtec, cola, salt chips, alt du kan få henda dine i akkurat nå, hadde vært en lifesaver for dagen din. Du føler deg uggen, men det er ikke det verste. Det desidert verste med dagen derpå må være "bakrus fisen". Alle som har drukket vet hva jeg prater om. Det hjelper ikke hvor mye parfyme eller toalett spray du dynker deg selv og badet med, det lukter fortsatt råtten kebab av rævva di. Du forstår at den eneste løsningen er å sette seg ned på dass å få det hele overstått. Du vet du har dårlig ånde, når du våkner dagen derpå og det forsatt smaker alkohol, røyk, snus, kebab, pizza og alt mulig ifra munnen din i en blanding. Å pusse tennene er noe av det beste jeg gjør om morningen. 

Det beste du kan gjøre dagen derpå: 

Det og holde seg hydrert er jo en soleklar fordel i dette løpet. Når du våkner om morningen så føles det ut som om du har løpt i sahara ørkenen på marathon som en kamel, og denne kamelen trenger påfyll med vann, MASSE vann. Munnen din er tørrere en sand noen gang har vært, og det beste du kan gjøre er å bare bånne ned med masse vann, som du gjorde igår med alkoholen da du tok litt for mange shots for å imponere deg selv og gjengen. Imponer deg selv med å drikke masse vann idag, for kroppen din trenger dette. 

Ta deg en varm dysj, eller ett bad. Hiv deg i dysjen, og syng med det du har igjen av stemme etter gårsdagens festligheter. 
Bestill deg en pizza på døra. Når pizzamannen leverer maten din på døra, så er det som om julenissen har kommet med gaver på julaften for meg, det er en gledes dag å få levert pizza på, og desidert den beste hangover kuren. Med en stor Cola på siden, så er dagen din redda. 
Utenom dette, så får du kaste deg i pysjen og slå på en god film eller serie på netflix. Søndagen holdes heldig for en grunn. 

Her har dere noen bilder av meg med hangover.

Alle har litt apekatt tendenser dagen derpå. Min bestevenn, redda dagen igjen. "Taste the feeling". Sminken er av, netflix er på, slakke klær på, ustelt hår, dårlig ånde, og hele pakka. 

#hangover #dagenderpå #hverdag #blogg #helse

 

1

Oppdatering kommer

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 16:01
 • Kategori: min hverdag


Hei bloggen, Helgen var så utrolig travel, og jeg glemte pcen hjemme og har nettopp bytta telefon, så har ikke fått blogget mine utfordringer de siste 3 dagene som har vært. Jeg tenkte at å gi opp ikke er noe valg jeg vil ta, så jeg velger å prøve igjen senere på dag 3 som da er "dagens outfit" 

Nå går turen øyeblikk til stallen for å bli våt sammen med hestene, hehe. 
Så da skal jeg fyre på med varme klær og regntøy sammen med den lille pinglete hunden min, ser været er så deprimerende at jeg vurderer å bare ta sykkelen bort, selv om det ikke er lange stykket og gå, så er det langt å gå når det regner så mye som akkurat idag. 
Forventer og se en klissvåt islending stående og se etter meg der borte. Er stelleren min som har hesten idag, så jeg skal bort å se på når hun trener. 
Ha en fin dag da, alle sammen! 

#blogg #hverdag #været 


 

0

Bli kjent med meg: Mine "Normale" venne samtaler

 • Skrevet 11.11.2016 klokka 00:54
 • Kategori: min hverdag

Klokken er slagent over redbull tid for meg for over 6 timer siden, men her finner jeg meg selv i å drikke battery! Denne 23 år gamle skrotten burde ha lagt seg for å få skjønnhetssøvn for ivertfall 1 time siden, men nå er det for sent å snu. Fingrene mine tikker fortere enn noen gang over tastaturet, og jeg sitter her og ler for meg selv. 
Hadde en veldig merkelig samtale med en venn istad, som da idag har bursdag. 

 

Meg:  Heeiiii <3 gratulere me dagen  :D
Halveis te 44, koss føles det ? 
Venn: Takk ^^  føles godt... begynt på halvveismidtlivskrisen å alt. 
Meg: halveis midlivskrisen nå har eg hørt det åg, haha
Venn: ja. e mini krisen du har når du e halvveis te midtlivskrisen. e då du kjøbe dekkå te harleyen du typisk kjøbe 20+ år seinåre
Meg: Hahaha, kafaen! Ka du styre med? Utenom å komma deg te rette i midtlivskrisen. Fått kjøpt någen dekk, eller fått i gave? 
Venn: haha har verken fått elle kjøpt dekk, issje at eg trenge di te någe heller. å issje har eg åpna gaver helle ennå ^^
Meg: aaaah kjedelig at du kje har fått någe dekk ennå :( når du får di, må du sei te familien din mens du hive på deg kaptein outfite "ALLE MANN PÅ DEKK!!"

Ellers har du den klassiske der jeg eller venn åpner med: 

Meg: "Hei, du? om du har fått deg skillpadde eller någe? sko ringa på hos deg igår, men såg ein skygge av ein skillpadde hos deg, så visste kje ka eg sko gjør!" 
Venn: "Åå, nei det va kje ein skillpadde. Eg hadde ein svenske på besøk som hadde sykkelhjelm på håve, sorry for null beskjed!" 

DETTE er normale samtaler mellom meg og mine venner, redbull eller ei, ironisk, sarkastisk, morsomt og tørt på samme tiden. Blir ikke mer gøy enn vi selv lager det, er det ikke så det heter? Jeg og mine venner ER rare, men det er slik vi fungerer. 
Hvordan prater du og dine venner sammen, har du noen som du spesielt har slike samtaler med? 

#morsom #teit #hverdag #samtaler #venn #rart #latter #humor #jente 

2

Følsom og følelsesløs. 

 • Skrevet 09.11.2016 klokka 05:45
 • Kategori: min hverdag 

De fleste kjenner meg som en energisk, morsom, snill, omsorgsfull og livlig jente. 
Jeg kan til tider skru av ALT av følelser og late som om ting og mennesker ikke finnes, 
mens andre ganger vil jeg bare legge meg ned på bakken å dø. 
Gråter sjeldent foran andre, og enda sjeldnere forteller jeg hva jeg føler. 
Jeg gir beskjed når jeg føler for å si noe viss noe har sagt noe som jeg ikke liker foreksempel, 
men det å åpne meg helt opp å si "Jeg liker deg" til noen er det vanskeligste som finnes for meg. 
Flink er jeg til å holde ting inne, som følelser, tanker, og hemmeligheter. 
Skulle tro det var det jeg var laget for, men en dag så må jeg jo få utløp på dette. 
lurer litt på hvordan Jesus fikk utløp på alle sine problemer og tanker? 
Hørte aldri om at han hadde noen problemer i det heletatt, ikke engang at han var syk. 
Normalt å ville prate til folk når det skjer forandringer i livene våre. 
Jeg får stor trang til å prate med mennesker jeg stoler på, om jeg trenger svar, eller bare noen å prate med.. Det regner jeg egentlig med at vi alle gjør? 
Under mitt hardbarskede skjell, finnes en følsom kvinne som har mye på hjertet. 
Føler at jeg aldri får sagt noe. Har alltid vært opptatt med å hjelpe andre lengre frem i køen enn meg selv. Nå ligger jeg syk på sofaen, så jeg må liksom hjelpe meg selv på tvang med å bli frisk. 
Jeg lever for å hjelpe andre, og få andre mennesker til å smile. Det å yte for andre, og se at noen andre får det bra med din hjelp, er en stor glede i mitt liv. Smiler du, smiler jeg. Gråter du, feller jeg noen tårer. Ler du, ler jeg enda mer. 
Vel, det er en veldig god egenskap å ta med seg i jobbene mine. Det å jobbe i butikk og være personlig assistent er en glede for slike som meg. Jeg får smile til ansiktet mitt svikter, og bare være meg.
Det jeg synes er utrolig kjedelig, er at jeg gjør ting for mennesker hele tiden, jeg gjør alt for mine nærmeste og er så utrolig snill hele tiden. Hva får en snill jente som meg igjen for det? Absolutt ingenting. Jeg dør selvfølgelig ikke av at noen ikke hjelper meg tilbake, eller gjør noe i gjengjeld, men det hadde virkelig ikke skadet å bli satt pris på. 
Mine følelser er litt overalt nå, så jeg tenkte bare å få det ut på papir for å føle meg litt bedre for øyeblikket. Jeg er glad, irritert, trist, lykkelig, ulykkelig, sulten, og skuffet på samme tiden. Ikke helt den blandinga man vil ha sammen. Det er som å ta 10 shots med tequila, for så å drikke 2 glass med vin og en øl etterpå. Det blir bare tull utav det. 
Noen ganger, kan jeg virke masete. Jeg vil bare vite hvordan du har det, fordi jeg er glad i deg og setter pris på at du er min venn. Noen ganger kan jeg virke overlykkelig, men det betyr ikke alltid at jeg er akkurat det. Jeg kan også gå over i zombie mode viss jeg blir for stressa. For meg er mitt "zombie mode" når jeg skrur av alt av følelser fordi jeg er stressa, forvirra, er skuffa eller bare har det travelt. Jeg tenker heller ikke i dette "moduset" så jeg er i en helt tom verden, som når du får stirra og glemmer alt i ett øyeblikk, slik føles det. Men det føles godt å bare gjemme seg om så i bare 2 sekunder. 
Har smilet mitt stivna på ansiktet mitt, så husk å spør om hvordan jeg har det. 
Det kan til tider være alt som skal til for å lyse opp en persons dag, det å spørre om hvordan den personen har det, for da viser du at du bryr deg. 

#hverdag #følelser #jente #dame

6

5 bilder jeg er fornøyd med!

 • Skrevet 05.11.2016 klokka 18:00
 • Kategori: min hverdag

Her er bildene av meg selv som JEG er fornøyd med, og bare elsker. 

   

    
 

  

Hva syns du?

 

 

 

 

#bilder #photo #foto 

 

0

Fear is my only enemy

 • Skrevet 05.11.2016 klokka 11:49
 • Kategori: min hverdag

God Morgen alle sammen! 
Nå våkna jeg av at jeg har null hørsel, som vil si at jeg har joina døveforeningen nok en gang. 
Stemmen min er helt borte også, så nå er det kun øynene mine som fungerer for øyeblikket. 
Får nøye meg med at det bare er midlertidlig, og at det er verst om morningen. 

Idag skal jeg skrive om hva jeg er redd for. Kanskje det er noe du også er redd for? 
 

Bilderesultat for mørket

1. Mørket. 
Jeg er faktisk redd for mørket. Det å ikke vite hva som er der, å gå inn i det ukjente, er noe jeg er redd for. 
Synes det er skummelt å gå ute når det er mørkt, men det finnes unntak. Går jeg med andre så går det fint. 
Klarer heller ikke å sove alene i mørket, men sovner på 2 sekunder om jeg har ei venninne på besøk eller noe :) 

Bilderesultat for høyder

2. Høyder. 
Jeg har høydeskrekk. Har vært på preikestolen 3 ganger nå, og synes det er like skummelt hver gang å gå opp dit. 
men alle mine venner vet jeg er sta, så jeg klatrer opp på de høyeste plassene uten problem, men det er som om høyden suger deg til seg, 
du står på kanten og det frister sånn å hoppe ned, fordi du blir dratt inn i det, men du gjør det selvfølgelig ikke. 
Det er fascinerende og være redd for ting, for jeg gjør ting jeg er redd for hele tiden. 

Bilderesultat for showing feelings quotes

3. Å vise følelser. 
  Merkelig nok, er dette noe jeg ikke er så begeistret for, men jeg prøver å gå over den klippen hver eneste dag. 
  Det å fortelle noen at du liker dem, og vise at du liker dem, synes jeg er skummelt. 
I redsel for å bli avvist, så er dette noe jeg gjør svært sjeldent. Men vi er vel alle litt sånn, er vi ikke? 
 Jeg har sagt til noen hva jeg føler 2 ganger i løpet av mine 23 år, og da har jeg virkelig ment det også. 
 Men vi alle føler det gjerne litt sånn, til tider, at det kan være litt skremmende å føle seg slik. 

Bilderesultat for stankelbein

4. Stankelbein. 
   Æsj, de er ikke mye kule i min verden. er sykt glad for at de bare kommer en periode av året. 
   Ett mer uintelligent insekt skal du lete lenge etter. navigerer seg etter å krasje i vegger, og krasjer i deg med vilje for å få oppmerksomhet. 
  De er ekle, og om jeg har en på rommet mitt så løper jeg bort fortest mulig. 

 

5. å være hos tannlegen. 
En gang så var jeg så redd for tannlegen, at jeg spurta hele veien hjem. Var 10 år siden. 
Er fortsatt redd, men blir alltid ned dopa slik at jeg er helt borte når jeg er der. 
Hadde en tannlege som var hardhendt mot meg når jeg var mindre, er der skrekken kommer ifra. 

Disse er de jeg kommer på for øyeblikket. 
Hiver med en del 2 om jeg kommer på fler.
Hva er du redd for? 

#redd #redsel #skummelt #føler #helse #Hverdag

0

Velkommen skal du være, November..

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 18:43
 • Kategori: min hverdag

Kjære November, du kom brått på, og jeg kunne kjenne deg smyge inn i den tykke dunjakken min idet jeg går ut døra. Det var ikke så kult å våkne opp med influensa når jeg skulle på jobb. 
Føler meg som en gammel dame som har komt borti høreapperatet og ble plutselig medlem av hæ-klubben. Det høres også ut som om jeg har satt en frosk fast i halsen, selv noe jeg syntes er underlig siden jeg ikke har spist en.
 Nå er jeg hos en venninne for helgen, og hun er for øyeblikket i butikken og handler litt mat. 
Jeg ligger og later på gjesterommet, og har tatt meg friheten til å ta av meg alt av sminke, og den sinnsykt stramme bhen fløy i taket når jeg endelig hadde sjansen.

Tror bildet jeg tok istad "sletta" seg selv istad, så legger ut ett bilde fra sommer. 

Nå blir det å late seg resten av kvelden, og bare la det naturlige vampyr trynet mitt få lufte seg. 
Det er sjeldent noen får se meg HELT uten sminke. Ser ut som om jeg har dødd, og våkna til livet igjen etterpå. Er en ekte bleikfis fra byen, altså. Noe jeg synes er så rart er at når jeg soler meg så blir jeg så sabla brun på hele kroppen, utenom ansiktet mitt. Det tåler ikke sol i det heletatt. 
Hva bedriver dere dagen med da? 
Selv har jeg tidligere idag dratt med meg den hjernedøde zombie hjernen min på jobb, og alt har bare gått på autopilot helt til jeg var hos min venninne, Renate, Igjen. 


Min kost idag har vært ibux, vann, snus og ett stykke med pizza. Man mister liksom helt matlysten når man er syk. Prøvde å drikke en brus tidligere, men da begynte halsen min å gråte, haha. 
Nå blir det bare å slappe av med gode venner, og bare ta dagene som de kommer. 
Blir nok ut å rydde litt i låven imorgen, og trene litt hester. Hva skal DERE gjøre i helgen?
Ha en fortsatt fin fredag dere! Denne slappingen skal bare late seg resten av kvelden. '

 

#syk #helg #jente #november #hverdag

0

Galningen ska på roadtrip med bestevenn

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 19:17
 • Kategori: min hverdag

HEIHEIHEI! 

Imorgen skal jeg på ROOOOOADTRIP med verdens beste venn, Renate. 
Vi skal dit for å hente en stevnejakke til meg. Vi gleder oss til å dra på langtur sammen, siden dette er første på veldig lenge. Tog turene til snartemo og kristiansand kan ikke sammenlignes med bilturer. Jeg elsker og reise langt. Prate, høre på musikk, synge, åpne vinduet å ta ut hånden, vinke til andre mennesker for moroskyld, ta ut hodet for å få vind i håret og bare ha det morsom. Drikke meg så stappmett på Cola, at jeg ser halvgravid ut, og blir småkvalm av samme grunn. En del av sjarmen med å være på tur sammen med venner, Er de dype samtalene som oppstår, alt sladderet, og at vi kan le litt sammen. 
Vet ikke med dere, men jeg er den jenta som setter meg i bilvinduet og roper til forbigående. Også har jeg så utrolig dårlig humor, at du kan ikke unngå å le, ja fordi det er så ekstremt dårlig. Jeg vet ivertfall at jeg og Renate er på lik linje. 
Jeg lærte henne opp når vi gikk på skole sammen. Vi var så galne, at naboene våre på internate ringte til vaktene hver eneste kveld. Vi spilte spyro, så på lille blå, spiste oss forderva på iskrem, sjokolade og baconchips, mens vi hadde ett glass med kakao på siden av og hver sin kremtopp, fordi vi brukte en hel hver. O'boy, det var gode tider. Og flere gode tider og minner skal vi skape. 
Gleder meg til å komme meg bort ifra hjemme for ett par dager. Drar til Renate etter vi har vært i Haugesund, og er der frem til jeg skal jobbe på torsdag. Drar selvfølgelig opp igjen til helgen. Vi skal ordne til låven, og må rydde masse. Vi skal ha bursdags fest første helgen i desember, og da må alt være helt slikka. 
Hva har dere gjort idag da? 
Selv har jeg bare vært en tur i stallen og slappa helt av utenom. 
Sitter og ser på at klokka skal gå fortere. Hører at dørklokka kommer til å være gåen om ett par timer. Mamma hadde ikke kjøpt godteri til alle kidsa som går rundt på halloween, så hun slukka lyset i gangen og nekta å åpne døra til disse barna, haha. 
Nå skal jeg faktisk legge meg til å sove. Orker ikke å være våken lenger. Kjenner at hjertet mitt kolapser om jeg ikke får noe søvn, så får bare høre etter på hva kroppen min sier. Håper dere alle får en fantastisk flott kveld videre, så prates vi! 

2

bli kjent med meg: mine Klassiske selfies

 • Skrevet 25.10.2016 klokka 01:42
 • Kategori: min hverdag

Jupp, Idag skal jeg skrive om de helt gudommelige, grusomme, forferdelige, kule, morsomme, kleine, teite og rare selfiene som jeg ofte sender både på snapchat og messenger til mine venner. Til og med ukjente om det skulle være ett tilfelle. 

Vi kan starte av med noen enkle selfies: 
"Halv-smilet" 


Dette er ett typisk bilde som jeg kan tro at nesten alle har tatt enn eller annen gang av seg selv i løpet av tiden. 
Hvorfor er det en slik refleks der en må ta med hånden i bildet? Hånden min er ikke særlig fotogen, så forstår liksom ikke hvorfor den skal være med. 
Man får hånden med på bilde som en refleks når det er snakk om caps, hetter og luer. Hvorfor? Nei det vet jeg ikke rett og slett. 
Men det er helt ok, kan vi ikke være enige på det. For meg og min galskap er dette ett mer enn normalt fint bilde av meg.

"Tinder-selfie" 


Ja, dette er da Tinder selfie'n som jeg kaller den. Du vet når alt er kleint på første daten, og du skal forklare din bestevenn med ett bilde på snapchat om hvordan det hele gikk, så blir bildene slik. Eller når crushet sender deg ett bilde av seg selv i bar overkropp, og du ikke vet hvordan du skal respondere, Ja da blir man seende ut som dette her. Ivertefall JEG blir det! 

"Ekte fnisefjes"


Alle har ett eget ansiktsutrykk for fnising, eller letter sagt smiling. 
Det er noe av det nydeligste ett menneske kan bære, og for min del er dette ett bilde som ofte kan komme i retur om noe er moro. 

Dette var mine "a4" utrykk, men siden jeg ikke er sånn a4 menneske så kjører vi på med mine intressante glansbilder av meg selv. 
Slike utrykk som stadig vekk dukker opp i my storyen min, som hele verden kan se. Jeg er IKKE normal på noe slags vis. 


Noen ganger så er jeg så trøtt, eller en samtale på snapchat er så utrolig kjedelig at dette er bilde som blir sendt i retur. 
Jeg gir rett og slett faen noen ganger, så om noen spør om hva jeg gjør, så hender jeg at jeg bare tar bilde av øynene mine, bare for å virke litt mystisk og dyp. 


Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått for meg at slike bilder skal kalles voksen, fordi man ofte ser eldre mennesker på facebook som ikke helt har fått med seg hvor kameraet står, så bildene blir da slik. Dette er også ett slikt "jeg er for trøtt og gidder ikke å gjøre en innsats" bilde


Tror dette må være ett utrykk jeg bruker mye. man trenger heller ikke ord på bildet en gang for å skjønne det. "blæ", "kjedelig" og "gørr" sier vel sitt. 


Jeg er bare så skapt for å være modell.... 


Ja dette var en ny vri på duckface, eller duckhead som dem sier i en serie jeg ser på for tiden. Jeg bare dævver. 
 


Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg holdt på med her, men det ser ut som jeg har en regnponsjo med ridehjelm på. Eller en veldig deprimert skilpadde, haha. 


I am a unicorn, and I will trash your dreams. Heldige meg, som ikke gidder å være normal. 
Som dem sier, hvorfor være normal, når man kan være lykkelig som gal? :) 


Ja, det spørsmålet tenker jeg på akkurat nå. 
Ett annet spørsmål som durer oppi hodet mitt som en duracell maskin er: To sleep, or not to sleep? 
Thats the big question here. 

Føler meg ganske segen etter jobb, men det har jeg brydd meg så utrolig lite om den siste timen, fordi jeg har fri tirsdag og onsdag, så jeg hopper omtrent i taket av glede her jeg sitter å slapper av for meg selv. 
Nå begynte alt av tekst og ting som blinker og bli litt blurry, så tror jeg heller skal legge det fra meg og fokusere på ett mye bedre innlegg imorgen når jeg er uthvilt og har litt mer sans for humor en det jeg har for øyeblikket. 
Nå er jeg så trøtt at jeg kan se for meg en baby krabbe som har bleie, og foreldrene hans er så glade fordi han krabber for første gang. 
Humoren blir så dårlig etter kl 00 at det er helt utrolig. Skal man le eller grine? 
For til tider så har det vært så på bærtur at jeg har suttet å hatt latterkrampe AV meg selv. Lite normalt, er i vertfall det.

Håper dere får en fin natt og en nydelig tirsdag. Gjør det beste utav dagen, dere! 

#bilder #hverdag #selfie #jente #blogg #bilde #blondine #trøtt #natt 
 

0

Hei å hå, ett år eldre.

 • Skrevet 24.10.2016 klokka 01:57
 • Kategori: min hverdag

Hei å hå bloggen! Da var jeg endelig tilbake igjen, etter en god pause ifra alt som heter skriveri og i det heletatt det å klappe opp pcen. 
Det har vært litt deilig også, å bare leve livet i slobrokken med cola foran tven. Neida, det har jeg ikke hatt tid til før nå faktisk. 
Har vært hektiske uker med jobb helt opp i vrangstrupen, så nå har denne lille frøkna fått litt pusterom før det er jobb igjen klokken 16 imorgen. 
Hvordan har DERE hatt det i uken som har vært? Er alltid moro å høre hva dere andre har gjort i uka som har vært. 

Du vet du har jobba mye, når du drømmer at du kommer for sent til jobb. Største skrekken for oss med jobb det. 
På torsdag så drømte jeg at sjefen ringte meg og lurte på hvor i helvette jeg ble av. Jeg våkna av at klokken av 07 på morgenen, så jeg kunne jo puste lettet ut, for jeg skulle ikke jobbe før klokken 12 uansett. Så drømte jeg videre, at jeg kom for sent til jobb på grunn av en tsunami. 
Den tsunamien skulle visst være vekkerklokka mi in real life. Den tsunamien verken kom eller gikk. Jeg våkna av meg selv kvart på 12 i ren forskrekkelse. 
Du vet når du ser skrekkfilmer, og du biter negler når den skumleste delen av filmen tar helt av, og hjerte banker som ville vesten? 
Å guri, du har ingen anelse. Det var bare fornavnet, for å si det mildt. Heldigvis etter 15 svette minutter senere, kom jeg opp til jobb og var 5 minutter for sen. Sjefen vet at jeg aldri kommer for sent, så han måtte selvfølgelig spøke med meg om dette. He-he, jeg kunne ikke le, for jeg tar jobben veldig seriøst. Utenom at den dagen starta skjeivt, så har uken min vært helt topp. 

På onsdag så hadde jeg bursdag. Hurra for meg! Så siden sist jeg var innom og skrev til dere, har jeg blitt ett år eldre, men ikke særlig mye klokere vil jeg si. 
Jeg ble 23 år, for dem som lurte på det. Begynner nesten å bli litt grå i håra også. Før ville jeg ikke ha satt pris på myke gaver, men jeg blir så sinnsykt glad nå når jeg får myke gaver, da vet jeg at det kan være plusj sokker, en morgen kåpe, tøfler, klær, og bare myke og deilige ting. 
Jeg fikk morgenkåpe, som jeg foresten ligger og chiller totalt i for øyeblikket, og fikk en søt liten veske som fyllefanten kan dra med seg på byen i helgene hengende på slep på skuldern, plusj sokker som jeg aldri får nok av, fikk en varm og deilig genser som allerede brukes flittig, penger fikk jeg også, og til slutt gaven alle bursdagsbarn gleder seg til: Master-gaven aka gaven fra foreldrene. Fra mamma og pappa fikk jeg 2 billetter til konsert den 26 november i konserthuset, og det er Tønes som skal spille. Da har jeg valgt å ta med meg min bestevenninne, som er like rar som meg som også elsker Tønes. 
Ikke hørt om Tønes? Søk han opp på youtube eller spotify, han har svært kul men rar musikk som de fleste kan smile og kjenne seg selv igjen i. 


Ett dårlig bilde, men dette er faktisk tatt på jobb, tro det eller ei. Som noen vet, har jeg 2 jobber, derav den ene som personlig assistent. 
Her bader jeg sammen med han jeg jobber for. Tenk og ha en så givende jobb, dere. Og som dere ser på bildet, så får jeg litt tilbake. 
Får tross alt bade i Jacuzzi på jobb, hvem kan si at dem får gjøre det å samtidig få betalt? Nei heldig er jeg. 


Som sagt lengre opp i innlegget, så har jeg nettopp hatt bursdag, og i den anledning vil jeg vise fram skjegget mitt, siden jeg begynner å bli så gammel. 
Er jeg ikke fin vel? Mangler bare nisselua, rudolf og sleden så er jeg plutselig i pipa di på selveste julaften. Nei da tror jeg ingen hadde forstått noe. 
De stakkars barna ville vel ikke ha trodd sine egne øyne. En dame, som julenissen? Ville ha knust mange drømmen den kvelden der ja, så jeg har bestemt meg for at skjegg er ikke noe for meg, og vil ikke bli tatt for å være julenissen så da dysja jeg bare vekk badeskummet og gikk ut av badekaret.

Her ligger jeg i den nye morgenkåpen min og slasker foran Tven og pusher i meg en liter med Coca cola. Når jeg var liten så trodde jeg helt ser at morgenkåpe het "Godmorgen kåpe", Det var aldri en god morgen før jeg hoppa inn i den fluffy kåpa mi. Føler meg lite fresh, men det er en del av sjarmen med å late seg til tider. You gotta treat yourself, sier de. Dette er min måte å gjøre det på. Så nå skrur jeg på Jane the virgin igjen, og ser en episode til eller to før senga sier at det er leggetid. Hasta la vista, bloggere

#jente #normal #pysj #morgenkåpe #hverdag #bursdag #normal #blondine #lese #natt #nattblogg #livet #helse #trøtt #våken #jul #julenissen 

 

4

slakk men tilfreds

 • Skrevet 13.10.2016 klokka 01:59
 • Kategori: min hverdag

God kveld, god kveld. 

Jeg sitter her foran pcen, og lar Tenåringenes hemmelige liv dure på i bakgrunnen på TV2 Sumoen. 
Føler alltid at jeg må ha noe i bakgrunnen når jeg gjør andre ting i tillegg. Følger med, men de lydene, stemmene på tven får meg til å konsentrere, rart nok. 
Det har vært mye den siste uken, og har rett og slett IKKE hatt tid i det heletatt til å blogge noe. 
Har vært så mye frem og tilbake på jobb, at dagene har liksom bare smeltet helt bort. 
Hadde en fridag på mandag, slik at jeg fikk jobbe på torsdag istedetfor. 
Fikk ridd meg en deilig tur på mandagen, og hatt litt kvalitetstid med kjæresten. 
Satte meg inn i husmors rollen og bakte skillingsboller til hele familien. Var godt å få gjøre noe annet enn bare jobbene mine. Jeg må innrømme at jeg er sliten som pokker. Ser ut som døden selv. Litt utbrent.
På tirsdag, skulle vekkerklokken min gå kl 09, så jeg kunne gå tur med hunden og ha litt tid for meg selv før jeg dro til jobb. 
Jeg skulle begynne kl 12. Lå å drømte om at det var en tsunami som kom, og at den gjorde slik at jeg ble forsinket til arbeid. 
Våkna klokken 11:46 av at jeg holdt på å kvele meg selv. Underbevisstheten min visste at jeg skulle være på jobb klokken 12, og vekket meg opp så fort den kunne. Hvordan fikk jeg til å sove SÅ lenge? Jeg pleier å sove til senest klokken 09. Kanskje jeg trengte det? 
Det samme hendte natt til idag (Onsdag). Jeg skulle begynne på jobb klokken 13, og våknet klokken 11:46. EKSAKT samme tid som dagen før. 
Måtte klø meg litt i hodet, når jeg satt på fire alarmer for denne dagen, siden jeg sov over den ene alarmen jeg hadde dagen før. 
Skummelt, når kroppen trenger så mye søvn, at du må sove over 9-10 timer to ganger på rad. Pøh, håper ikke det hender imorgen når jeg står opp, for jeg hadde tenkt og sykle til jobben. Noen vil få det veldig travelt om jeg våkner kvarteret før jeg skulle ha begynt. Hva faen skjer med de der klovnegreiene som er ute å går i verden for tiden? 
Har til nå forstått at det handler om boka til Stephen King, IT, som kommer ut på film på kino til neste år. 
Og at alle går berserk av den grunn. Hørte noen unger som hylte ute i gata mi tidligere, første jeg kunne se for meg var at det var en klovn som løpte etter stakkarsene med en øks eller no. Begynner jeg å bli paranoid? Neida, haha. 
Hva prøver folk å oppnå? Altså, jeg er redd for klovner, men jeg mener ærligtalt. Viss jeg ser en i gata mi, så er det vertfall ikke jeg som løpet mot huset mitt! Jeg skal skremme livskitten utav den klovnen som våger seg på skøyerstreker her i nabolaget. Formen føles bedre, men føler at det er på tide å ta til seg vettet og legge seg til å sove. 
Tar med meg hunden min til senga og sier godnatt. 
Håper dere får sove godt, så skal jeg prøve å være flink å oppdatere dere så ofte jeg kan. 
Kommer snart en ny "historie" fra meg. Jobber med 2 historier, så håper de snart blir ferdige. 
Ha en fin natt, folkens! 


#natt #klovner #bilde #jente #hverdag #blogg #helse #trøtt 

0

Natten + stranger danger

 • Skrevet 05.10.2016 klokka 02:50
 • Kategori: min hverdag

God kveld, god natt alle mine lesere. 

Jeg har planta rumpa mi godt ned i sofaen sammen med mine bestevenner: Sjokoladen, Snusen, en boks med cola og dyna. 
Av og til må man få nyte litt godteri også, noe som jeg tillot meg selv og gjøre idag. 

Jeg ser nå at jeg ser ut som en tilbakestående mummi, som kom for tidlig ut av kista. 
Sitter og ser på Unbreakable Kimmy Schmidt. Det er hillarious!! Det er liksom så dumt at man må le av det, å se videre. 
Du vet, når du har funnet deg en serie, å du bare må se en til før du legger deg. OPS, jeg så visst 11 til, jeg.... Hehe

Er superfornøyd med dagen som har vært. Hesten var bare helt super idag under trening. 
Gleder meg til å spasere ned til stallen imorgen tidlig (uhm.. Idag) og trene enda mer. 
Fikk hele 90 minutters trening idag på ridebanen. Det er virkelig ett stort skritt for ponnien min, som hater å være på ridebanen. 
Man må liksom variere treningen hele tiden når det kommer til vanskeligstilte hester. Så imorgen blir det ridetur på oss, og stelleren min kommer senere for bakketrening for dere så skjønner "hestespråk" 

Det begynner å bli kaldt ute på kveldene nå om dagene. Jeg måtte tulle meg inn i fleeceteppet til ponnien min mens jeg venta på å bli henta. 
Du vet du er mørkeredd, når du ber om å bli henta, og du bor 1,5 km ifra stallen. Men altså, Hallo! Det er IKKE lys langs sjøen i det heletatt. 
Tenk om det går noen andre der på samme tida, og de er ute etter deg? 
Eller, tenk om det kommer ulver og spiser deg? 
Nei, sånn tenker jeg. Alltid vært redd for det ukjente. mørke er stranger danger for meg. 

Hva er du redd for aller mest? 

Utenom mørke så må det være edderkoppen for min del. 
Hadde en svær jævel stående i angrepsposisjon på rommet mitt her forleden. 
Jeg var sikker på at jeg skulle dø, var rett før jeg ringte politiet og fortalte om denne forferdelige innbruddstyven kledd i svart, stående i døra, klar for å ta meg. Men så tenkte jeg at det ville høres veldig dumt ut, når jeg fortalte at den hadde 8 bein, og var mindre enn meg. 
Så redd som jeg var, panikk-kastet jeg ett håndkle over den for å late som om den ikke var der. 
Jepp, jeg sto i senga. Er ikke redd for mus, rotter, eller andre krypdyr. Men edder-motherfucker-kopper er noe av det skumleste så finnes. 
Om det er en edderkopp på kista mi etter jeg har dødd, skal jeg love deg at jeg våkner svært fort ifra de døde. 
Tenk så forferdelig, burried alive med en edderkopp som det siste du vil se. Rene torturen spør du meg. 
Etterhvert tørte jeg å hoppe ut av sengen, og gjorde klart for å hoppe UT av rommet gjennom døren. 
Selvfølgelig så hoppa jeg så kort at jeg landa på dørkarmen og fikk ett slag i trynet av gulvet. 
Prøvde og lokke ut hunden min fra rommet etterpå, for tanken å la hunden være der med edderkoppen ville ikke være trygt. 
Når jeg kom hjem, fant jeg chihuahuaen min liggende på gulvet mens han kikket på meg. Edderkoppen hadde dødd. 
Bravo, det er vakthunden sin det! 

Tidligere på dagen sendte jeg melding til pappa der det stod:
"Viss Morris e surra inn i spindelvev å ligge halvdaue på golvet når du komme hjem, så e det min feil. Eg drepte ikkje edderkoppen! :( " 
Haha, måtte le litt av meg selv i det øyeblikket jeg trykte send. 
Pappa kunne ikke annet enn å le. 

Nå var jeg så smart at jeg lot netflixen snurre, så jeg må trykke en episode tilbake. Og foten min sovna, så tror det var ett tegn. 
Håper dere får en fortsatt fin natt, og en nydelig onsdag. 
Shallabais! 

#edderkopp #redd #ekkel #teit #morsom #moro #hverdag #minhverdag #jente #dame #blondine #lese #skrive #natt

1

En veldig god morgen, + stall tid

 • Skrevet 04.10.2016 klokka 11:19
 • Kategori: min hverdag

Hallo og god morgen alle sammen! 


Ble vekket av at min kjære chihuahua hund slikket meg i ansiktet og ga beskjed om at han ville på luftetur fortest mulig. 
Sånn ser mitt morgen tryne ut idag. Fikk sove veldig godt inatt, for idag har jeg kun stallen som kaller på meg, så jeg skrudde av alle de irriterende vekkerklokkene som sto på 5 ganger kl halv 8. 

Stakkars, jeg vet rett og slett ikke om jeg skal le eller grine... 
På søndag så fikk jeg meg en ny steller til hesten min, slik at jeg får litt pust i bakken og hjelp med trening de dagene jeg jobber kveld. 
ALT gikk som ei kule, helt frem til vi kom hjem fra ridetur. Alt hadde gått så bra, at stelleren min, Sanne, bestemte seg for å galoppere en runde rundt ridesporet vi har rundt stallen. Jeg sto å måpte, fordi ingen hadde fått til hesten min så bra, utenom meg selv. Jeg snudde meg i 3 sekunder, 
og plutselig kom hesten løpende uten rytter. Ett lite stykke bak gikk Sanne og holdt på den ene armen. 
Jeg så så snart jeg fikk tatt i mot hesten min, at hesten hadde falt og rytteren hadde også falt. 
Hesten min hadde snubla, og selvfølgelig når en hest snubler i fart så faller rytteren av. Han hadde landet på hånda hennes, og det resulterte i ett bris i armen. Nå kan hun ikke ri på 4-5 uker. Så utrolig uheldig, stakkars. 

Jenta skal slepe med seg armen idag bort til stallen og se på når meg og Tokki trener på banen. 
Koselig at hun vil komme til stallen ivertfall. 

Hva er planene deres idag? 
Her går det i å være slakk helt frem til heste-pliktene kaller. Senere i kveld kommer spalte nr 2 av "Miriams historie tid" Blir moro. 
Shallabais :) 

#hest #skade #ulykke #hverdag #blogg #jenter #helse #bilde
 

0

29 september

 • Skrevet 29.09.2016 klokka 11:25
 • Kategori: min hverdag

God morgen alle sammen! 
Her sitter jeg foran Pc lyset og stirrer inn i skjermen og lurer på hva jeg skal skrive om for noe idag. 
Føler jeg tar meg så totalt til rette hjemme når ingen er hjemme for øyeblikket. 
Sitter i bare trusa foran pcen, og stirrer på kjøleskapet som er rett bak meg. 

Dilemma: 
Skal jeg lage meg ett par toast skiver, eller skal jeg lage meg en god suppe med litt brød på siden? 

Når du våkner om morningen, og bare står å stirrer inn i kjøleskapet i 2 minutt, fordi du har ett luksus problem. 
Kjøleskapet er fullt av ting, så da kan man liksom få lov til å være litt kresen. 
Nei, nå vet jeg det! Jeg skal sette igang husmoren i meg, og lage meg en god pannekakerøre. Høsten har offisielt kommet, så jeg gjør meg klar for bitre høstkvelder. 
Man kunne i sist uke gå i shorts og en croptop, mens denne uken må man nesten ta på seg eskimo-antrekket for og overleve der ute. 
Fy som det blåser og regner. 
Grøsser om å gå ut dit, for hundene må jo få lufting de også. 
 Dette bilde er tatt ifjor da jeg var å tok bilder sammen med fotografen min. 
Utrolig kaldt om høsten. 

Hva er planene deres idag? 
Mine planer er å sitte inne og spise pannekaker, gå tur med hundene, og ta en tur i stallen for å ri på tur med stelleren min. 
Kjeledressen går på idag, for å si det mildt. 

Ha en fortreffende dag, folkens. Så prates vi plutselig 

 

#hverdag #lesere #høst #vind #regn #trist #blogg #minhverdag #blondine #bilder

2

3 ting jeg trenger for og overleve natta

 • Skrevet 28.09.2016 klokka 00:40
 • Kategori: min hverdag

Hallo folkens! Vi damer KAN være kravstore av oss når det kommer til ting vi VIL ha, og slik vil det alltid være, 
men når det kommer til meg så trenger jeg bare 3 ting for å kose meg på kveldene. Hvor godt er det ikke å kaste dyna på sofaen, og legge seg under dyna, slå på netflix og ta frem en pose chips? 
Min favoritt er tortilla chipsen, helst med guaqamole dipp på siden, men overlever helt fint uten også. Cola, kullsyre, nytelse. Ahh, da sitter jeg veldig godt og koser meg utrolig masse foran tven. Kvelden er reddaSnusen. Den er med overalt. Er jeg tom for nikotin, så freaker jeg helt ut. 
Gotta love me some bug. 

Hva er dine "must" når du sitter oppe sent? 
Energidrinker kan jeg ikke drikke lenger, fordi da er jeg sikker på at hjerte mitt hopper ut av kroppen min og dreper seg selv. 
Jeg har helt plutselig blitt overfølsom for koffein. what to do? 
Nei da har jeg Coca cola, snus og en pose chips liggende klar for trøst. 

Håper dere får en flott natt :) plutselig sniker jeg meg innom en tur til. Ha det bra 

0

Rastløs frue

 • Skrevet 24.09.2016 klokka 01:36
 • Kategori: min hverdagHer sitter jeg, og aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. 
Prøver og finne meg en serie, men har sett alt. 
Prøver å finne meg en morsom film, men har sett alle komedier som faktisk er noe bra. 
Har hørt om folk vil finne på noe, fordi jeg er rastløs, men ingen respons. 
Jeg er IKKE trøtt, men kjeder meg skvett ihjel. 
Hva kan jeg gjøre, utenom å sove? Får det ikke helt til enda. Wææ, syns jeg hørte noe ifra utsiden. Nei, selvfølgelig har jeg bare LITT noia når jeg er alene. 
Puh, kan puste lettet ut. Det var BARE isbit maskinen som lagde lyd, haha. Blir aldri vandt til den lyden der. 

Det er så rart, at jeg er alene. Føler at det plutselig var så lite å gjøre. 
Jeg er vandt med å ha det kjempetravelt hele døgnet, men i dag så har jeg kun vært på jobb ett par timer, 
og vært på jentekveld med søskenbarn, tanter og mormor. :) Det var koselig. Fikk slappa av skikkelig. 
I tillegg fikk vi bytta en del klær, for vi pleier å ha en bytte dag i året der vi bytter/gir bort klær, sko osv. 
Veldig koselig. 

Hva gjør dere så sent på natten da? 
kom gjerne med alternativ til hva det finnes å gjøre for meg så sent på natta. 
- Miami 

#tv #kjedelig #natt #hverdag 
 

0

HVORFOR er det slik?

 • Skrevet 23.09.2016 klokka 02:00
 • Kategori: min hverdag

Hvorfor er det slik at vi damer plutselig skifter humør på 2 sekund, der man går fra dritt glad til å være super sinna over ingenting, 
Eller der man finner seg gråtende over en liter med iskrem og en plate sjokolade? 
Hva er greia med oss. Jeg har hatt disse 3 humørene av og på det siste døgnet. 
Jeg vet grunnen til noen av humørene, men det å finne seg gråte klokken 2 på natta foran TVen, er uforståelig. 

JEG tror kanskje at jeg har stressa så mye i det siste, at jeg ikke har fått en eneste stund helt for meg selv til å tenke. 
Eller alene tider. Det får jeg aldri. Er alltid sammen med venner, ellers er jeg på jobb eller i stallen og pusher meg over kant på timene som er presset inn i ett døgn. For min del skulle det ha vært 20 timer for arbeid, der jobb og stall er inkludert, og 8 timer til søvn. 
Ikke det at jeg får sove noe særlig i det siste heller. Mat får jeg heller ikke i meg. 
Kan ikke huske sist jeg ble skikkelig METT. 
Kjenner hjerte mitt er ganske utkjørt, men jeg må holde meg oppe, jeg må klare meg gjennom uken. 
Jeg kan ikke tenke på meg selv, det kan jeg ikke gjøre. Hunden, Hestene, Jobben, venner og familie kommer i første rekke. 

Ikke vet jeg heller hvordan jeg sminker meg som vanlige jenter kan i disse tider. Jeg har jo ikke tid!?
Det er kun på natten jeg får "tid" til meg selv. Da er jeg som regel for trøtt til å orke noen ting. 
Hvorfor har noen jenter det slik som meg? Er det noe galt med meg, eller er livet bare som en karusell til tider? 
På jobb har jeg verdens lengste lunte. Men utenfor de gule kjedelige veggene, har jeg like stor lunte som verdens minste penis. Altså, millimeters lunte. 
På det sinteste, er det en atom bombe som bare eksploderer ut i verden og får alle til og løpe i redsel. 

Nå tenker jeg veldig høyt, men jeg måtte få dette ut. Det er ting som kjører gjennom hjernen min nå, som jeg prøver å lære å forstå. 
Man kan aldri forstå seg selv 100%, for det kommer nye utfordringer hele tiden som man må få grepet på etterhvert. 
Selvkontroll, hva er vel det? 
Og penger.... Det er jo bare ett papir med skyhøy verdi.. Alle jager etter penger som om det er det eneste som betyr noe her i verden? 
Hvorfor? 
Jeg spør mye nå. Men det er slike tanker som jeg tenker og reflekterer over når jeg først får tid til og tenke. 

Håper dere får en fortsatt god natt, så skal jeg prøve å få meg ett par timer på øye. God natt alle sammen. 
Gla i dere, alle. ps: husk å ta vare på helsa
-miami 

#blogg #filosofi #spørsmål #hvorfor #verden #tanker #tenker #verdier #hverdag #følsom #minhverdag #helse

0

Mood killers

 • Skrevet 21.09.2016 klokka 08:45
 • Kategori: min hverdag

God morgen alle sammen! 

Jeg ble vekka av lillesøster, som lurte på hvor leppestiften hennes var, og hennes beauty blender var. 
Hjerneceller finnes det ikke her i gården om morgenen, så tror ikke jeg er til så ekstremt mye hjelp at det gjør noe. 

Etter at jeg hadde kviknet til litt, skulle jeg lene meg over for å grabbe telefonen som jeg alltid gjør som første ting om morgenen. 
Nei, den var jo ikke der. 
Da kom jeg selvfølgelig på at den døde igår. trist historie. Alt er trist om morningen. 
Bare tanken på å reise seg utav senga, er trist. 


Noe som vekker ild i sjela mi: hockey! 

Jeg har samla ett par mood killers til dere, som dere garantert kjenner dere igjen i. 


1. Tom for tannkrem. 
   Hvor jævli er ikke det når du går inn på badet om morningen, og det er helt tomt for tannkrem. 

2. Våkner 1 time tidligere. 
  Når du våkner en time tidligere enn vekkerklokken, og du absolutt ikke får sovna igjen. Da er hele dagen gått i dass

3. Når telefonen blir knust/ødelagt. 
  Da blir selvfølgelig du også knust. Muligens like forbanna som meg. Tror jeg banna på arabisk, så sinna jeg var da telefonen min gikk i dass, 
bokstavelig talt. 

4. Forstoppelse. 
   Det, er en landeplage som alle kjenner seg igjen i. Utrolig irriterende å være forstoppet. Føler deg som en voks-statue på madam tessau, som har spist for mye sukkerspinn og is når ingen så på. 

5. Å bli syk. 
   Ingenting er mer sexy enn å ha snuen på halv åtte, feber og kulde i hele kroppen, men sist og ikke minst, finalistene våre: 
   Spy-syken og diare. Det er så totusen og L8. Det er som å være drita full, bare at du tar bort det å være full. De dagene kan folk faktisk si til deg, 
   at du er full av dritt og faktisk ha rett om det. 
   Når jeg har spysyken, pleier jeg å si at jeg blir så utrolig kvalm av meg selv, og at jeg bare lager kvalme rundt meg. 
   Ja, men... Spy syken er sykt smittsomt, så det er vel kanskje ikke så rart. 

6. Fluer. 
   Man blir liksom irritert med en eneste gang. De sirkler rundt hodet ditt, og er der bare for å få deg i dårlig humør. Sjekk, they did it. 

7. tissetrengt om natta/morgenen. 
    Det å stå opp midt på natta, for å tisse, er utrolig irriterende. Man må liksom psyke seg opp for å gidde, for man vet man ikke får sove igjen viss ikke man     gjør det. 

Det finnes 1000 andre ting også, men jeg velger og være lat, og legge meg ned til og sove en time til. 
Selvfølgelig er det en baby flue på rommet mitt. Må få kverka den idioten. 
Den høres ut som en miniatyr moped, som suser avgårde på veien. Bare at det er en flue. 
Ha en fin dag alle sammen. Vi prates plutselig 
- Miami 


 

0

En hjelpende hånd

 • Skrevet 15.09.2016 klokka 09:12
 • Kategori: min hverdag

Det er enhver plikt og hjelpe andre mennesker i nød, å det fikk jeg oppleve i går da jeg var på vei til å ta bussen hjem. 

Jeg stod å venta på bussen, og ante bare fred og ingen fare. 
Hørte noen politi biler som kjørte i en rasende fart forbi meg, men reagerte ikke på dette, siden det er så vanlig å se. 
Tenkte ikke mer over noe som helst, og var egentlig på vei til å plugge meg til musikkverdenen, til jeg hørte ett forferdelig skrik ett par meter fra meg bare. 

I sidesynet mitt ser jeg noe helt forferdelig, jeg ser en mann som blir påkjørt og det første jeg tenker er at jeg slipper alt jeg har i hendene og løper for å hjelpe. 
Helt utrolig hvor mange som bare sto å måpa, som ikke var til noen nytte. 
Denne mannen hadde blitt påkjørt bakfra, og det var bare ungfolen som kjørte bilen. Han hadde brast i en syk fart bakover, og hadde ikke sett seg for. 
Stakkars mann, det var snakk om en gammel mann, som allerede hadde problemer med og komme seg opp å fram, så blir han brøyta ned og dratt ut i veien. 

Jeg hjalp mannen opp på beina, og spurte han om alt var okey og om det var noe jeg kunne gjøre. 
Han hadde vondt i hodet, og hadde skrapt seg opp på begge beina og på armene sine. 
Det tok litt tid før gutten som kjørte bilen kom seg ut ifra kjøretøyet for å hjelpe til. 
I mellomtiden fikk vi ringt både ambulanse og politi. 
Da jeg så gutten som kjørte bilen, ble jeg direkte rasende. 
Altså, ærligtalt, folk må lære og se seg for, og denne mannen kunne faktisk ha blitt drept fordi han havna under bilen. 
I tillegg til dette, så hadde sjåføren parkert ulovlig. 
Jeg hjalp til helt til jeg så at det var kontroll i situasjonen og alle parter hadde det fint, før jeg så bussen min komme og gikk avgårde. 

Hva hadde dere gjort? 
Jeg sørga også for at guttungen fikk en alvorsprat. Dette var en som var stamkunde i butikken der jeg jobber, 
men som vi har kasta ut på livstid på grunn av stjeling. 
Så klart var min reaksjon å bli rasende, og jeg håper inderlig at han mister lappen for denne hendelsen. 
Ville du ha droppa alt du hadde i hendene og hjulpet til? 
Jeg hadde gjort det om og om igjen, uten å engang blunke. 

Det var i vertfall en situasjon jeg ikke akkurat har vært i ofte, men fikk hjulpet en stakkars mann, og følte jeg håndterte dette helt greit. 
Forholdt meg rolig til saken, og gikk ikke før situasjonen var helt under kontroll. 

 

#samaritan #hjelp #ulykke #jente #hverdag #påkjørt #mann #bil #stakkars #hånd #helse 
 

0

Skilpadden og vokse-smertene

 • Skrevet 13.09.2016 klokka 06:12
 • Kategori: min hverdag

Når du våkner helt av deg selv og tror du skal på jobb, men ser på klokka. "6 timer til? og jeg er lys våken!? Fuck you!" 
Akkurat nå føler jeg meg som en smågretten skilpadde, som har blitt vekket ifra vinterdvalen sin. 
Alt går liksom så utrolig seint på morgenkvisten. Du har kanskje ikke alltid god tid så tidlig, men hjernen sier at no fucks given så tidlig. 
Lurer på om skilpadder får vokse-smerter?
Føles gjerne ikke bedre når høyrefoten min oppfører seg som en 2 åring. Altså, hvem får vokse-smerter i foten sin når de er 23 år? 
De to hjernecellene som faktisk hadde våkna, løpte rundt i ring og klødde seg i hodet. De var mer enn bare litt forvirra. 

Det føles helt seriøst ut som om beinet mitt skal føde, viss jeg skal beskrive det på en måte som kan forklares, noe det ikke kan. 
Nå våkner nok kjæresten min av vekkerklokken sin om få strakser, og her sitter jeg, dyna og ett glass cola klokken 06 på morningen. 
Forstår han veldig godt, om han tror at han hallusinerer når han står opp, men jeg skal klype han i armen på det. "Ja kjære, jeg ligger halvnaken i sofaen med 
dyna rundt meg, ja det er cola som står på bordet, nei vokse-smerten er ikke borte" 

Det burde sånn seriøst gå over på å hete "Voksen-smerte" nå når jeg har blitt litt eldre. 
Føler det er 10 ganger verre enn når jeg var barn. Du husker hvordan den følelsen føltes? 
Ja, du våkna midt på natta av at du hadde disse rare krampene, å du kunne ikke forstå hva det var, helt frem til mamma fortalte deg at det var bare 
beina dine som holdt på å vokse seg til. 
Du lå der i senga og vridde deg, visste ikke hva du kunne gjøre. 
Jeg hadde min egen teori om at det var kroppen som kom med pekefingeren og sa "voks opp" til beina mine. 
Det beste var når du fant utav at du kunne vri dyna rundt beinet i alle retninger, fordi dyna var kald noen plasser. 
Varte i ett par sekunder, til det ble varmt. 
Ikke engang det fungerte nå, jeg måtte liksom gjøre noe annet. 

Føler meg fortsatt små-gretten. 
Har ikke mye penger og rutte med for tiden, så jeg piner meg selv helt til jeg virkelig "MÅ" ha en snus. 
Enda ikke tatt morgen snusen, nei. Den skal bli veldig god å ta. 

Ah, føltes faktisk mye bedre med en eneste gang. Men nå er jeg jo lys våken, så nå kan jeg like så godt gjøre noe nytte av meg. 
Håper dere alle får en fantastisk dag. =) 
xoxo, Miami 

 

#snus #skilpadde #gretten #morgen #hverdag #hverdagsliv #krampe #voksen #liten #godmorgen #lese #moro #teit 
 

1

Hedmark here we are!

 • Skrevet 04.08.2016 klokka 23:52
 • Kategori: min hverdag

16 timers reise og 20 myggstikk seinere, så var vi vel fremme på Haslemoen, Hedmark. 

Vi kom frem 14:30 ca, og var nr 3 på campen så her var det fritt frem til å sette opp av telt. Kjappe nok var vi å sette opp før regne satt fart. Flaks kalles det! :) Alt er snudd på hodet nå, bokstavelig talt. Guttene hjalp til Oltedal paintball med å sette opp party telt, så nå er dem i party teltet og henger med de andre. Hører musikken durer godt mellom ørene. Dette er skikkelig camping, altså! 

Ligger for øyeblikket inni teltet til meg og kjæresten min å slapper av litt. Ble bitt i tryne, så trengte en pause. Her er meg og kjæresten halvtrøtte og høye på livet. Her jeg er nå, er det typisk camping nett, sykt dårlig nett så blir kort innlegg. 

Sitter å tyvlytter på naboene, som snakker om kjøp av flashlight på ebay, haha. Kan ikke overse at jeg hørte akkurat det. 

Satt i party teltet til ett paintball lag nettopp og underholdningen der var å se noen som skulle plugge sammen ett telt. Sjarmen å se 3 mannfolk styre i 30 minutter for ett lite telt, å da alt var plugget sammen så var hele teltet på halv åtte. Det er sjarmen med campinglivet det! 

Tidligere idag mens vi venta på buss videre til Elverum fra Hamar, kom det en kortvokst fyr gående forbi alt pakke vårt. Viss jeg ikke misforstod han rett, så ble han kåt på bagasjen vår. Han gikk forbi "ooooh yeah, Oh yeah!"  med skikkelig kåt stemme mens han slikka seg rundt munnen å så på bagasjen. Kan jo være han så "bagasjen" til meg eller annika, men hvem vet. Ekkel var han vertfall. 

So far so good. Snart leggetid for meg i vertfall. Kjenner kroppen stritter imot, å må snart ta tom og Jerry trikset på øynene mine.. Så jeg tar kvelden. Godnatt folkens! Så håper jeg dere får en god natt. Her leker jeg luksus uteligger, å sier godnatt! Light out :) 

#arrangement #paintball #action #camping #telt #hverdag #glede #reise #spenning #2016 #sommer 

0

ferie modus dag 2: Ett flatt dekk på sofaen.

 • Skrevet 02.08.2016 klokka 01:20
 • Kategori: min hverdag

Det er kveld, og de sykt stramme jeansa faller av og rumpa smiler og er superfornøyd når du bytter om til comfy pants. 

Jeg tok meg selv i å sette på the Kardashians. Hallo, jeg vet ikke hvorfor jeg ser på dette en gang. 
Har du noen bra serier å anbefale? 
Jeg har sett nesten alt på netflix, jeg har viaplay, og tv2 sumo. Hyl ut om du vet om noe, 
så skal jeg selvfølgelig se om det er noe jeg ikke har sett enda. 

Dag 2 i ferie modus, helt sinnsykt chill. Jeg holdt på å gå opp til jobben idag for å jobbe, fordi hjernen min registrerte at jeg skulle jobbe. 
Klarte og stoppe meg en god stund før det, altså da jeg kom på hvorfor jeg var i byen hos svigers. Skulle på tur shopping på sparkjøp, og coop obs. Vimse hode nr 1. Hørte ett nytt ord idag fra svigermor. 
Hun skulle si putetrekk, men klarte heller å si hode laken. (Håve lagen) Holdt på å le meg ihjel. 

På vei bort til Svigers og gjengen, klarte en fyr å stirre så hardt på meg i farta, at han ikke la merke til at det sto en lyktestolpe ett par meter foran ham som stod klar til og gi han ett stort jernkyss og en hard klem. Han var ikke forberedt på det, for noen var for opptatt av å "lese teksten" på genseren min, så denne karen klarte selvfølgelig å treffe blink, altså lyktestolpen. Han riste litt på seg, og gikk videre med 10 000 hjerneceller mindre. Jeg lo så det sikkert jalla i hele stavanger. Snakk om å følge med på veien. 

Føler meg fantastisk, når jeg har ferie og kan slippe ut mitt inner vacation beast. 
Nå sitter jeg å lufter puppene, og har på den mest komfortable og trofaste joggingsen jeg noen gang har hatt. 
Min kjære plysj bukse er til å grine av glede av. Man vil liksom aldri ta dem av igjen når dem først er på. 

Ja du vet de der supermyke sokkene man får kjøpt på HM, Cubus osv? 
Slikt stoff har buksa på både inn- og utsiden. 
Denne skal jeg dø i, uansett hvor utrolig sliten den er når den dagen kommer. 
Meg og denne buksen har ett hemmelig forhold. Jeg går med den kun hjemme. 
Kunne ikke falle meg inn å gå med den utenfor disse dørene. 
Man ser liksom ikke LITT, men veldig slakk ut i de buksene. 

Øynene mine flasher noe sykt nå, så tror det er på tide å legge seg. 
Det har vært en utrolig lang dag, men det har vært morsomt også. 
Var med svigermor og familien på shopping for å handle litt ting som vi trenger på turen inn ti hedmark. 
Alltid moro å være med dem rundt om kring, alltid så mye morsomt som blir sagt og gjort. 

Svigermor skrudde opp musikken i bilen, da radioen spilte hot n cold av katy perry, mens vi andre tok ned vinduene og vinka til folk som gikk forbi. 
Vi lo godt av ansiktene til folk, spesielt han ene som sykla vedsiden av bilen som jeg bestemme meg for å vinke febrilsk til. 
Da ble svigermor flau og kjørte fortere, for hun var redd han skulle sykle etter, haha. 

Jeg har også leita etter pokemon kortene mine i sånn 3 timer, fordi jeg vil selge dem. 
Jupp, det er 1st edition, så dem er verdt en god del for tiden. 
Istedetfor fant jeg null kort, men er nå full av snue og hodet mitt verker. 
Ikke lett og være allergisk mot støv, og være overalt der støvet ligger, som f.eks på loftet i garasjen. 

Nå må jeg gå å få meg litt søvn, for imorgen skal jeg pakke alt ferdig og klart til å dra på onsdag. 
Håper alle har hatt en fantastisk flott dag, og får en flott uke videre. 
Stor klem, Miami. 

 

#glad #ferie #glede #lykke #moro #hverdag #familie #shopping #latter #lyktestolpe #reise #jente #stavanger

0

Lørdagen er her! 1 dag til med jobb

 • Skrevet 30.07.2016 klokka 11:25
 • Kategori: min hverdag

God morgen alle flotte mennesker :) 

fikk til og klemme inn ett lite innlegg før turen går til jobb, hvor jeg skal være til stengetid. 
Hva er planene deres idag? 

Ser ut vinduet, og været ser ikke akkurat veldig gledelig ut. Skulle tro at værgudene der oppe har kjærlighetssorg. 
De gråter og gråter, og det er ikke snakk om lange tiden uten at regnet kommer tilbake. 
Unpredictable weather, kalles det. Velkommen til Stavanger, nabobyen til Bergen. 
Tror Bergen har smittet Stavanger med sine syke regneperioder. 

Kan vi få litt sol snart, please? 
Etter søndag så tar jeg meg 2 uker ferie, så jeg krysser fingrene for forbedringer i været. 
Men det er vel karma det, for så langt øye mitt kan se, og så langt YR kan se, så meldes det regn mye framover. 

Turen går til Hedmark neste uke, hvor jeg og noen andre skal på Action games. 
Noen andre som skal dit? 
Action games er ett årlig paintball arrengemang der flere hundre samles for å spille paintball mot hverandre. 
Gleder meg vannvittig mye til camping livet, med sure sokker som henger til tørk utenfor teltet, og mat fra stormkjøkken, der det blir al a capri som sikkert vil gå mye fordi det er sykt godt. 

Gleder meg masse til en spenningsfylt ferie, dere. 
Hva har du gjort i din ferie så langt, eller skal gjøre? 
Klem, Miami 

#blogg #sommer #deprimert #vær #jobb #ferie #kjedelig #AG2016 #helse

0

Min nydelige skapning

 • Skrevet 18.07.2016 klokka 11:51
 • Kategori: min hverdag

​min nydelige lille skapning, er alltid klar for tur. Her er ett par bilder fra sist uke, før vi dro ut på tur. Prøvde også på ett bitløs hodelag som fungerte kjempebra på ham. 

Gleder meg masse til trening fremover, og se hva vi kan få til sammen som ett team. 

Nå må jeg jobbe, så vi prates dere! Ha en fantastisk dag videre! 

#mandag #hest #ponni #hverdag #jobb 

2

hallo onsdag

 • Skrevet 13.07.2016 klokka 12:24
 • Kategori: min hverdag


God dag alle flotte mennesker. 
Det var utrolig deilig å kunne vri seg i senga så lenge idag. 
Nå har jeg fri i ett par timer før det er å dra seg på jobb. 
Nå har denne dama klistra seg til tv-skjermen, før hun drar til stallen. 

Du vet du har vært mye på jobb den siste uka, når beina dine begynner å bli nummen og sliten av å bære deg, ,og det føles ut som kroppen er laget av gelè. 
Kjente jeg var utrolig varm i hodet før jeg la meg, akkurat som en feber. 
Kan hende det er pga vannet i det ene øret, eller at jeg alltid blir så utrolig stressa når det plutselig er mye å gjøre på jobb. 

Hva har dere i planene idag? 
Jeg skal i stallen, og mulig en tur på jobb. Hashtag workaholic 

 

#jobb #bilde #jente #stress #hverdag #helse


 

2

Vann i øret.

 • Skrevet 12.07.2016 klokka 10:18
 • Kategori: min hverdag

God morgen alle sammen! 
 


Da har jeg satt meg foran tven, og har tenkt og slappe av litt før jeg drar til stallen om en time. 
Det føles ut som om jeg har ett helt hav inni det ene øret. 
Hadde det ganske travelt før jobb igår, så tok en klassisk  "stapp hodet under dysjen".
Det resulterte i at jeg har klart å få vann i det ene øret. 
Du husker når du var mindre og tok opp ett stort skjell fra stranden og tok den mot øre, og ble fasinert fordi du trodde du hørte havet inni der?
Sånn høres det ut for min del for øyeblikket. 
Det å få vann i øret resulterte til hodepine, feber og en voldsom susing. 
Har hørt at man kan helle litt olje ned i øret for å få ut vannet. Noen som har tips? Setter STOR pris på det. 
Legg gjerne igjen en kommentar, så tar jeg en tur innom bloggen din. 

Ha en fantastisk flott tirsdag! 


#vann #øret #dysj #hverdag #tips #råd #takk #kommentar #blogg #blondine 

1

Ett sånn menneske er jeg

 • Skrevet 05.07.2016 klokka 01:55
 • Kategori: min hverdag

Nå tok eg meg virkelig friheten te å skriva på Stavangersk, men ska prøva å gjør meg så tydelige så eg kan for de som ikkje forstår dette.
Begynne blogginnlegget med å droppa ein klassiske bomba i innlegget, å seie någe ingen ville ha trodd at eg gjør akkurat nå. 
Eg sitte her foran pcen, og blogge. Wow, heilt sinnsykt. 
Har fonne utav sånn ich nylig at eg e sånnett menneske som går å legge meg seint og står opp tiligt. 

Folk misunne meg for det, men eg misunne ikkje ein fisk i havet ein gang for å gjør akkurat det der. 
"Ååå, eg misunne deg for å klara sånn!" 
E det så grevla vanskeligt egentlig? Her e den magiske oppskriften: 
Du legge deg seint, sant? Så e du flinke nok te å ta på ei vekkerklokka sånn at du komme te å våkna. Ha på lyden høgt, viss ikkje våkne du jo aldri. 
Åsså når du fyst har sovna, og våkna av nazi alarmen din, så skrur du an på slumre sånn 14 ganger før du orke i det heilatatt å åpna øynene for å bruka energi å ta itte telefonen for å se ka klokkå e. "oi, klokkå e kje mer enn 9?" så skrur du på ein ny alarm som går ca 20 ganger frem te du tar ein walking dead ut te toalette og tar morgen pisset. INGENTING e bedre enn å pissa når du står opp etter 8 timer i dødens stillhet. Då ska eg lova deg at du e våken nok te å gidda å vrappa deg inn i ett teppe, og legga deg på sofaen å se på netflix sånn fram te kl 13, for å så gidda å kle på deg. 
Någen dager går sånn, ikkje alle. 

Ingen rutine eg har, men någen dager når man har fri, så kan det henda ca 60% av gangene at dette skjer akkurat meg.
Det kalles å ver ett dovendyr, å det kreve viljestyrke for å skru av ein alarm 50 ganger, å irritera seg øve alarmlyden som dundre i hundre kver dag.
Blir fort lei av den lyden. E lettere å skru av alarmen me ein gang, sånn midlertidlig, enn å bare get the fuck out of the bed. 
Dovendyr i sitt naturlige habitat, ja der har du meg. 

Verste måten å våkna på, e når mamman din bestemme seg for å klippe neglene dine mens du sove. 
Svært ubehagelig opplevelse og våkne til, vertfall om man nettopp har sett ein skrekkfilm, åsså står mordi der å klippe neglene dine, å du e sikker på at det e någen så står der å ska torturera deg me ei naglesaks, så e d bare mordi. 

Verste måten å sovna på, e i bil/buss/tog. Heldige motherfucker, som fikk vindusplassen. 1 premien av Norges sikkelklubb. 
Du sovne, og våkne te å tro at du har blitt ein grønnsak, siden du har sikkel i heila trynet, å rutå e veldig fint dekorert i ditt nye siklekunstverk. >
Du ser rondt deg, å merke fort at vinduet har lagt kunst på deg åg. Sovekunst. Nydeligste kroppskunsten du kan få någengang. 
Spesielt når du ser ut som om det har daua 50 slanger i huden din. 


#sove #dovendyr #hverdag #helt #jente #blogg #lat #sofa #magi #les #kommenter #dialekt #menneske #meg #morsomt #moro #humor #deg

0

Buss smak i rumpa!

 • Skrevet 03.07.2016 klokka 18:32
 • Kategori: min hverdagHei å hå,folkens! 

Nå sitter jeg her på bussen å ser utover landskapet. Du vet du har kommet til vestlandet når det regner noe helt vilt ute. Dro fra Sørlandet med skyfri himmel og 20 grader. Stor forskjell fra der til her. 

Det å sitte i buss blir man liksom ganske fort lei av. Spesielt når bussen er stappfull og du må "dele" plass med en helt ukjent person, ettersom at du reiser alene. Heldig når man får det ytterste settet, å har en ca 20cm med plass, fordi naboen har kibba alt av beinplass og armlender. 

Etterhvert så må man gjør det for å overleve i en buss, og det å bytte sitte stilling er uhyre viktig for en så rastløs person som meg selv. Får ganske så fort buss smak i ræva, og har ingen plass å gjøre av deg.  

verre blir det ikke, når du må på toalettet, og du vet at det ikke akkurat er gullrent på buss toaletter. Holder deg så lenge du klarer, før du tvinger deg selv til å gå ned å tisse. Du står utenfor å holder deg selv foran nesen, å teller til 3 før du skynter deg inn å klemmer i i full harmoni. Det å tisse på en "utedo" på en turbulent buss tur er ikke til å anbefale til noen. Men det å holde seg fra å tisse når du ser regnet og vann dråpene som renner ned langs vinduet vedsiden av deg, det er en test i seg selv. 

Og om du ikke hører på musikk, så blir du påtvunget til å lytte til andres samtaler i telefon og venninner som prater i setet foran deg. Da har man plutselig elefant hørsel og lytter på det andre har å si. Jeg hører ord som kuk, drittsekk, blomster, sykehus og syden historier om senile bestemødre. 

Også det å prøve å sove på en buss er umulig. Vet ikke helt om jeg kan si at det var direkte digg og halvsovne av og på i 30 minutter. Så våkner du trøttere enn noen gang før. Kanskje også med ekstra mye sikkel rundt munnen, og etterlatt litt i vinduskarmen? 

Nå har jeg skikkelig buss verk, og gleder meg virkelig til å dra med meg elefant ørene og bagasjen utav bussen for å komme hjem til ett badekar som ønsker meg varmt velkommen hjem. 

Hva har dere gjort idag? :) 

- Miamisweety 

#blogg #buss #elefant #ører #høre #se #sove #tur #hjem #moro #kjedelig #lese #skrive #hverdag #bilde 

0

"fin" start på ferien

 • Skrevet 21.06.2016 klokka 00:38
 • Kategori: min hverdag

I ett sekund der, så trodde jeg at jeg skulle dø. 
Jeg lå på gulvet til skrekk og advarsel, og fikk så vidt puste ut igjennom de små vesle neseborene som jeg har fått tildelt. 
Prøvde først og ringe mamma, men fikk ingen kontakt. Fikk tak i svigermor og svigerfar, som kom susende fortere enn lynet for å hente meg.
Jeg var hjemme alene, helt forsvarsløs for min egen kropp. 
Hva skjedde egentlig? 
Det vet jeg faktisk ikke HELT selv enda, men legevakten ga meg noen konkrete svar. 
Etter en blodprøve, og noen andre tester, så fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått en stor knute i ryggen. 
"Som å bli dolket med en kniv 10 ganger i ryggen?" Spurte legen meg, etter hvordan jeg skulle beskrive hvordan det føltes. 
Akkurat slik, ja. 
En sene i ryggen min, hadde bestemt seg for å leke knutemor med en muskel, og de kryssa over hverandre.
Som da betyr at når jeg trekker inn pusten, så strammer det seg baki der, som gjør at det gjør ekstremt vondt å puste.
Har funnet ut av at om dette varer lenge, så må jeg unngå å nyse. Skulle til og nyse etter jeg hadde vært på legevakten,
men det viste seg og være fysisk umulig for meg på det øyeblikket. 

Jeg skulle bare reise meg av sofaen og finne noe å drikke, da det skjedde akutt at jeg måtte sette meg ned, for å bli tvunget ned av min egen kropp i bakken grunnet for lite oksygentilførsel. 
Prøvde og holde meg rolig de 15 minuttene det tok for dem å hente meg. Satte meg utenfor døra, sånn i tilfelle jeg svimte av pg.a luftmangel, 
da det var mulig og finne meg på en enkel plass om dette skulle være saken. 
Hver gang jeg puster inn, så strammer alt seg. Det er som å bli dolket i ryggen av sin bestevenn, med alt av kjøkkenredskap. 
Noen som noengang har hatt dette?
Fikk beskjed om å prøve og slappe av, ettersom at knuten har bygget seg opp for hvor mer jeg har jobbet, stresset og fartet rundt.
Ferie er vel egentlig oppskrytt for min del, kanskje? Farlig for meg å ha ferie, når jeg må slappe av. Har ikke tid til sånn, hehe. 
Meget fin start på første dag av ferien min.. Får håpe knuten løsner seg snart. 
Sitter godt pakket inn i dyna mi, med en pute bak ryggen som støtte. 
Har funnet ut at når jeg sitter, så puster jeg mye bedre enn når jeg ligger eller står. 
Helt grusom. Stressknute kan man vel kalle det? Ikke stress folkens! Da blir du sånn en knutemor som meg.

#stress #syk #legevakt #puste #luft #panikk #hverdag #ferie #redd #livredd #helse

0

Uglesex og nymotens dinosaur

 • Skrevet 08.06.2016 klokka 10:58
 • Kategori: min hverdagJeg måtte titte ut av vinduet, fordi jeg trodde det var en dinosaur som hadde sex med en ugle på utsiden.
Det viste seg og være en gravemaskin omtrent rett utenfor, og noen tenåringer i hormonrus som er ute å bader.
Det holder med at gravemaskinen skal grave i ting, men jeg måtte seriøst se ut, for de lydene sammen hørtes helt sinnsykt ut. 
Hører gravemaskinen som durer på sitt beste, med smårips som plasker rundt i dammen mens guttene står rundt som noen pingler,
og sjekker ut de mindreårige rumpene. Veldig kult å bade, altså. 
Hører bare masse roping og skriking, var sikker på at Nasse Nøff og Ole Brumm hadde seg med hverandre på utsiden av vinudet her.
Hun ene hyler som en stukken liten gris, mens de andre bare humrer og skriker på full hals. De voldtar vannet,
sånn helt seriøst. Skulle ha vært en crime å gjøre sånn, men det er jo bare barneskinn, det er lov å bade. 
"æh, de er jo bare barn, la dem få holde på!". Tror ikke mødrene dems hadde sagt det om de hadde sett det jeg så i dette øyeblikket.
Flakser hormoner utenfor vinduet mitt og vil inn, kan jo lukte det helt her ifra. 

Nå hørte jeg ett stort plask uti der, måtte lene meg til vinduet og se hva som foregikk. 
Ene gutten bestemte seg for å nesten tømme hele dammen med vann, for det smalt noe så inn i helsikken også. 

Når jeg er inne på det med gravemaskiner, så lurer jeg egentlig på en liten ting. 
Var det flere som var redde for dem når du/dere var mindre, eller fortsatt er det? 
Mye av skrekken for min del er borte, men gikk til butikken tidligere, og gravemaskinen blokkerte veien for meg.
Måtte da hoppe opp på ett steingjerde, for å så hoppe ned igjen på andre siden for å komme forbi. 
Du vet, når du går en lang og stor runde noen du ikke liker, for at dem ikke skal merke at du er der.
Ja, en sånn runde tok jeg meg. Klarte akkurat å lande på beina. 
Gravemaskiner må jo være nymotens dinosaurer. Bare at de faktisk gjør noe annet enn å spise ting, og legge egg. 
De kan grave hull. DET, er kult, dere. Hvem vil ikke ha ett hull rett utenfor huset sitt? 
Kanskje de har drept noen, og skal begrave dem rett utenfor her?
Ser sånn ut, på måten de har gravd på. To store firkantede hull, som er klare til å kastes lik i. 
Eller så har dem bare gravd ut søppeldingsene som stod der, ja, jeg tror det var det. 


#dinosaur #moro #teit #lese #hverdag #humor #bade #mor #barn #bråk #lyder #dyr 
 

0

kjører syke-stil

 • Skrevet 02.06.2016 klokka 18:15
 • Kategori: min hverdag


Når jeg er syk, så kjører jeg hobo-stil hele veien.
Har på meg en t-skjorte som garantert er like slakk som meg,
for å ikke snakke om pysj buksa mi som er litt for kort i beina.
Gikk ute i nabolaget med hunden min sånn som det her.
Tror folk skjønte at jeg ikke var helt frisk, ass. 
Nå skal jeg få litt luft, å gå meg en liten tur bort i stallen sammen med kjæresten.
Håper bare at kroppen sier at det er i orden. Skal tross alt jobbe i helgen.

Sminke av, sjekk.
ustelt hår? sjekk.
slakke klær, sjekk.
gir faen i hva folk tenker? dobbelsjekk.
har en snill og kjekk kjæreste? kjekk, og sjekk. 

Da var det bare å få av seg den slakke buksa, og trø seg inn i en som vertfall når ned til anklene. 
Blir det kroks? Nei, idag kjører jeg joggesko. Mamma får bare kjefte på meg når jeg kommer inn døra igjen med møkkete joggesko.
Alltid når jeg får nye sko lover jeg meg selv om å ikke bruke dem i stallen. Første jeg gjør omtrent, jo. 
Får rusle ned over til stallen da, og hilse på hesten. Få litt frisk luft på den syke kroppen.
Ha en fantastisk fin dag alle sammen! 

#glede #syk #hobo #stil #hverdag #jobb #bilde #ærlig #sko #luft #stall

 

0

"kan du trekke penisen inn?"

 • Skrevet 31.05.2016 klokka 22:13
 • Kategori: min hverdag


Overskriften sier både svært mye og svært lite. 
Men idag tok jeg turen til legen, på grunn av halsen og øret mitt som ikke var i stand i det heletatt.
Tok bussen bort til senteret, og satte meg ned for å vente. 
Timen min var halv 11, så det var bare og sitte å vente. 

Det satt en gammel dame ved siden av meg med en rullator, som jeg var sikker på satt å sov. 
Overhørte hvor gammel hun var, da hun snakket med damen i resepsjonen. Hun var 98 år gammel.
Snudde meg for å sjekke annen hvert minutt om hun levde. 
Den forferdelige snorkinga bekreftet jo liv, så jeg pustet lettet ut.
Også satt det en mann litt ovenfor meg, som snakka i telefonen og virka veldig sint.
Han følgte blikket mitt overalt, og følte at det ble mer og mer kleint å sitte der å vente.
Det var stille som døden, og det føltes som å sitte på ett venterom for å dø.
Rett og slett som å stå i kø til likhuset. Der fikk man i vertfall være i fred. 
En annen dame kom å satte seg etterhvert som minuttene gikk, og jeg TROR hun pratet med seg selv.
Det viste seg at hun pratet til MEG. 

Endelig kom legen ut, og nok en gang klarte han og uttale navnet mitt feil. 
"Mariam?" Jeg kikket rundt meg for å bekrefte at det var meg han kalte på, 
og det var det også. 
Jeg kom inn til legen og tok ett par tester. 
Også måtte jeg inn og ta blodprøve og en halsprøve som de kalte det.
Den halsprøven var grei, helt frem til de stappa en vattpinne langt forbi mitt brekkningspunkt. 
Føltes ut som å gi blowjob til en pinne. Men det måtte jo gjøres.
Var glad jeg slapp å få en finger oppi ræva, men nå var det jo ikke det det handla om heller da.
Hadde jo begynt og lure. 

Kom inn til legen igjen, og han forklarte at jeg hadde luftveisinfeksjon, halsbetennelse og ørebetennelse.
Så spurte han meg om det latterlige spørsmålet...
"Kan du trekke penisen inn?"
Nå var jeg virkelig med i Hæ klubben. Hva sa han nå, liksom? 
Jeg var halvdøv på høyre øre, men hallo jeg var jo ikke helt døv heller. 
Så gjentok han seg og sa det samme.
Der satt jeg som ett dumt spørsmålstegn og lurte på hva han feilte.
Hallo, ser det ut som jeg eier en penis? Jeg har en kjæreste som har det, men selv har ikke jeg en installert. 
"Innover tiss" kalles det, på barnenorsk. 
Så sa han "kan du ta penicillin?" 
Jeg måtte fnise litt, trodde doktor'n hadde gått av skaftet ett sekund der. 
Da var jeg visst litt døv alikevell, og fikk penicillin. Eller Penis-illin. Hahah

#kleint #latter #morsom #galskap #høre #legen #syk #teit #hverdag #jente #gal #døv

0

God Morgen, ut på tur aldri sur!

 • Skrevet 25.05.2016 klokka 09:16
 • Kategori: min hverdag

God Morgen alle sammen! 

Første denne jenta skal gjøre idag er å dra ned i stallen og ri på tur sammen med mamma og hennes venninne. 
Det er alt for fint vær til og bare sitte inne og kokkelure i hvertfall. 
Så nå står jeg opp, og skal hive meg på sykkelen og gjøre noe fornuftig for dagen. 
Hvertfall deler av dagen! 


Hva skal du gjøre idag? 
Håper dere alle får en like flott dag som meg og Tokki! Vi prates plutselig =) 

#hest #glede #lykke #blogg #bilde #hverdag #eier #ponni 

2

Syvsover i helgene

 • Skrevet 22.05.2016 klokka 11:30
 • Kategori: min hverdag

Annenhver helg så er jeg litt syvsover. 
Fordi det er kun da jeg kan drøye det litt ekstra. 
Annenhver jobbhelg jobber jeg på prix, og assistent jobben de andre helgene. 
Denne helga er assistent helga mi, så da begynner jeg liksom ikke på jobb før kl 13. 

Idag skal jeg tilbringe mye av dagen sammen med denne snøprinsessa! :) gleder meg masse! hun er en av mine aller beste venner!

Deilig og kunne sove helt ut, og bare slappe av litt før en skal på jobb.
Idag skal jeg til min gode venninne Renate som bor 10 minutter fra der jeg jobber som assistent.
Vi skal ut å trene hestene hennes, og kose oss litt med en film eller noe etterpå.
Gleder meg masse til å se henne igjen! Er ikke blitt så alt for ofte i disse tider. 

Man har liksom 2 jobber, 2 hester og en hund å ta seg av. 
Tiden går fort forbi da, kan man si. 

Hva skal dere gjøre idag? 

Håper dere alle får en fortreffelig søndag, så prates vi snart!

 

#sove #lenge #deilig #søndag #helg #jobb #dyr #venner #vennskap #glede #hest #hverdag #bilde

0

Kappløp mot regnet

 • Skrevet 21.05.2016 klokka 23:31
 • Kategori: min hverdag

Det å prøve å ha ett kappløp mot regnet viser seg å fungere svært dårlig, dere! 
Mother nature er karma dama i seg selv, så det å si høyt til seg selv "håper ikke det starter og regne nå!",
er en svært dårlig idè å gjøre.
Der oppe i skyene sitter frøken karma og ler seg ihjel, mens hun heller store bassenger med vann rett på hodet ditt.
Selvfølgelig var denne dama så utrolig smart å ikke ta på seg regnklær, ja.Veldig smart altså. Det var disse hjernecellene det.
Dette bilde ble tatt etter jeg hadde tørke av meg en hel bøtte med vann fra ansiktet, vridd klærne, hengt jakken på tørk som aldri blir tørr igjen,
og skiftet klær.

Takk gud for at det finnes slike flotte oppfinnelser som kalles for "hetter" som henger på jakka.
Var det opp til meg, skulle jeg faktisk hatt på meg badehette idag!
Sykla fredelig og stille til stallen, og var munter og blid. Salte på hesten og fløy avgårde med den.
Første karmaen hendte da jeg prøvde å nå butikken før den stengte kl 18, men dumme jenta her trodde den stengte kl 20, 
og at det var fredag, så hun ridde på i full fres for å nå butikken. klokken var 19:01 og jeg kunne puste lettet ut.
Hallo? Hvorfor er det helt stengt her, jeg vil bare ha en brus, sånn helt seriøst. Open the goddamn door!
Etter litt kom jeg jo på at denne her hjernen har vært helt på bærtur i hele dag, så var ikke rart butikken var stengt.
Den hadde stengt for 1 time og 1 minutt siden. Stupid blond ass.

"fornøyde vi vender hjem" sier de.
Å nei, har karma begynt å leke med deg den dagen, så er hun ikke ferdig med deg enda. 
Kom oss nesten HELT hjem til stallen før det begynte og øse ned. Tok på meg hetta, men det begynte selvfølgelig å blåse også!
Fikk hesten ut igjen til de andre, og satte meg på sykkelen. Ugh, den var gjennomvåt.
Begynte og sykle, og så bare regnet komme nærmere og nærmere. Trødde så hardt jeg kunne på pedalene,
men da var det allerede for sent. 10 meter hadde jeg sykla, før regnet traff meg. Tippa du lo hardt av meg, karma!
Da jeg kom inn døra, så det ut som at jeg hadde tisset på meg, og at mother nature hadde hatt det utrolig morsomt med meg.
Mangla jo bare badedrakten og svømmebriller.

 

#svømme #bade #vann #regn #karma #blondine #dum #teit #morsom #kappløp #sykle #hest #regnvær #norge #hverdag #våt #jente #bilde #blogg

2

God dag

 • Skrevet 19.05.2016 klokka 11:23
 • Kategori: min hverdag

God dag alle sammen. Nå har denne snuppa fått sovet skikkelig ut og er klar for en ny dag med nye muligheter.
Hva skal dere bedrive dagen deres med idag da?
Jeg skal på jobb fra 14-21, så sitter bare å slapper av med en serie før jeg må gjøre meg klar.
Smartingen har enda ikke spist frokost, men det skal hun gjøre nå.
Blir ikke is, juice og leverpostei skive idag vertfall, den kombien var ikke noe å skryte over.

Ha en nydelig dag dere. Nå skal jeg få lufta vettet og bikkja mi litt. 
Var deilig og våkne til en liten krabat på sida mi, kan ikke gjøre det når kjæresten er der, da er det han som er krabaten min. 

Vi prates :) 

#blogg #hverdag #bilde #blondine #lykke #kjærlighet #jobb #dag #foto
 

0

Våken ENDA

 • Skrevet 19.05.2016 klokka 02:47
 • Kategori: min hverdag

Her sitter jeg i sofaen enda og forstår ikke en eneste dritt. Hvorfor er du enda våken, Miriam?
Hvorfor har du sittet her i 3 timer og tenkt på at du er sulten, men vært for lat til å "gidde" gå opp å hente mat? 

Sitter og ser på serie, og tiden har liksom bare flydd fra meg. 
Ett bilder fra meg i fjor, men det utrykker vel egentlig hvordan ansikts utrykk jeg har når jeg ser på klokka om natta.
"Shiiit, eg må legga meg fort som faen!!" 

Dilemma: Skal jeg gå opp å naske til meg en skive eller 2, eller bare ta med meg bikkja oppi senga og legge meg nå?
Tror jeg går for en god nr 2 hver eneste gang. Jeg bor i kjelleren til mamma og pappa, og maten er i første etasje.
Også er jeg mørkeredd og super paranoid om natta, redd for at det står en høy dude på kjøkkenet med finlandshette på og klar til å drepe meg med en sånn jegerkniv som alle "finlandshette-mordere" har med seg i skrekkfilmer. Huff, jeg må gi meg, jeg bor ikke i USA, og har nok sitt litt for mye skrekkfilmer.
Det merkes på natta når jeg er alene. 
Kjæresten er ikke hjemme hos meg i dag, så merker tomrommet. Er nok derfor jeg er våken så lenge.
Skal heldigvis ikke på jobb før kl 14, så får nok av søvn innen den tid.
 

Nå skal jeg ta med meg Morris (Chihuahuaen min) med til senga mi og legge meg ned, titte litt på telefonen som alltid,
Så legge seg skikkelig ned og "kvile" øyelokka en time eller 8. 

Akkurat sånn som dette skal jeg ligge i natt, og kose med den lille kosebjørnen min. 
Han elsker og ligge inntil mamman sin, og sovner nesten på sekundet når jeg legger han under dynen i armkroken min. 
Deilig og ha en hund som liker det så godt. Han er en skikkelig mammadalt, noe som både er bra og til tider irriterende,
men sånn er det jo. Jeg elsker denne lille krabaten over hele mitt hjerte hvert sekund av døgnet uansett hvor innpåsliten han er til tider. 
Til syvende og sist så er han MIN baby <3 

Håper dere får en like fin natt som meg og Morris. 
Good night sleep tight. 

- Miami 

 

#hund #sove #natt #tv #rastløs #kjærlighet #dyr #menneske #heldig #hjerte #trøtt #torsdag #kos #bilder #godnatt #søvn #moro #søt #hverdag

2

Sofaslave + fmerkelig frokost kombi

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 23:51
 • Kategori: min hverdag

Nå kjøre eg ett vannekta siddis innlegg fra denne snuppå her.
Dialektå komme fram, og solå har gått ner.
Sidde i sofaen og glor, spele ett spel på ps3en siden det ikkje ellers e någe å finna på så seint på kvellingå.
Ka aent ska eg gjør nå liksom? Sidde her i sofaen med laptopen på fange, ps3 kontrollen, og ein 2L med coca cola som ligge på golvet klar te å drikkas.
Frokosten min va idag IS.. Følte at, eg måtte ha is, siden eg drømte om det i natt at eg hadde kravings. Då blei det kombien av kjeva med leverpostei,
ett glass juice, og is. Ikkje te å anbefala å spisa ei brødkjeva med leverpostei fyst for å så ta ein sipp av juicen og spisa is, nei det e avlyst med ein gang.

Hjelpe ei venninna kver uga med hesten, og har idag hatt longsjerings time for de som har peiling på hest. 
Sykla så ein svette gris oppøve mot stallen hennas, då eg oppdagde litt seint at hu hadde sendt melding.
Eg e ein av de dustane som ikkje har fått seg lappen når eg blei 18. Eg blir i år 23 år, og har fortsatt ikkje fått någe gang på det.
Men å få sykla litt e sunt for oss alle ein gang i blandt, vertfall når en svette så heftligt som eg gjør haha.

Dette e då Hunter og e 19 år gammale avdanka traver hest. Hjelpe venninnå mi og gir tips og vise litt forkjellige ting som kan hjelpa på forkjellige områder.
Bare kjekt og konna hjelpa folk. Det eg leve av. Jobbe som butikkmedarbeider og yte mitt besta i service yrke, pluss deltid som personlig assistent.
Du må ver gla i mennesker for å driva disse jobbene og for å trivast. Litt sympati og følelser e og ein store bonus. 

Nå kalle tven på meg igjen, spele SSX tricky, the old school game som va på xbox bl.a. Superglad for at det finnes te ps3 og. 
Då sleppe eg å spela meg ihjel på Call of duty og bokstavelig talt få hakk i pladå.

Ka har du bedreve dagen din med idag då? :) 

Store klem, Stavanger snuppå.

#Stavanger #dialekt #jente #hest #jobb #trening #spill #gamer #gaming #pc #kontroll #ps3 #Norge #glad #lykkelig #sykle

0

lytte på andres samtaler

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 10:00
 • Kategori: min hverdag

Lytting på autopilot og "svar".

har du noengang vært i en butikk eller ett kjøpesenter,
og du står i en lang kø å venter på at du skal få betale.
Uten at du tenker noe over det, så lytter du til andre samtaler
noen ganger "svarer" du på hva du synes fordi du ikke kan dy deg.
Altså, du har en dialog inni hodet ditt, der du slenger inn en kommentar på det de prater om.

Du står i kø og hører "Silje har hatt 3 one nightstands bare i helga, og hun tror hun er gravid! Hun
glemte beskyttelse på han ene!" 
Automatisk står du jo å tenker for deg selv hva du synes om saken.
Jeg gjør det heeeele tiden. Inni hodet mitt tenker jeg "Herregud for en idiot, sex uten kondom liksom.."

Siden jeg jobber i butikk så eastdropper jeg ofte samtaler. 
Ørene mine klarte ikke å la være å høre de 2 gamle mennene som stod å pakka varene sine,
der han ene begynte og snakke om viagra. 
Jeg lo heftig inni meg. To menn på godt over 60 årene, stod der å snakka om viagra, hvem klarer
IKKE å høre det der? 

Man hører det man vil høre.
er det flere enn meg som gjør dette helt på autopilot? 
Før jeg merker ordet av det, så sitter jeg og lytter til 3 samtaler samtidig.
Går i sentrum og mennesker går forbi og du hører gjerne idet de går forbi:
"Anders er en taper" da blir jeg nysgjerrig og lurer på hva "Anders" har gjort,
men glemmer det etter 2 sekunder.
Kan jo ikke noenting for at jeg har ører, haha.

Andre som gjør dette?

 

#høre #le #morsomt #autopilot #hverdag #handle #butikk #ører #mennesker #lytte #nysgjerrig #kommentar #svar #moro

0

Mitt forhold til mine bukser

 • Skrevet 15.05.2016 klokka 12:48
 • Kategori: min hverdag

Mitt forhold til mine bukser: 

Vi har alle mange forkjellige bukser, og noen vi liker spesielt mye.
Bukser som former oss, bukser som støtter oss og bukser som holder det alt inne, som en hemmlighet.

Sist uke skulle jeg prøve deg ut, fordi du hadde ligget i skapet mitt i ett år uten å ha blitt rørt.
Det er som å være jomfru all over again. Den var stram og trang, og krevde litt innsats for å få den på.
Etter mye om og men, så gikk det. Jeg ble glad og begynte og gå rundt med deg på, for å "strekke den ut". 
Oisann! Plutselig kjente jeg en trekk gjennom buksa, og forstod ganske fort at jeg hadde drept deg.
Ikke kan jeg verken sy eller lappe, så den stakkarslige levis buksa måtte kastes. 
Det var som å trekke på seg en kondom, jeg trengte deg ikke lengre.

Kjære bukser: 

Uten dere, så hadde jeg jo gått i bare undertøy, og hadde mest sannsynelig holdt meg inne hele sesongen,
utenom tidene der sola kaster ekstra lys og varme over oss og vi løper rundt i undertøy og bikiner.
Dere er tålmodige, og noen ganger sovner jeg med deg på. 
Min aller beste bukse venn må være joggebuksa, for du støtter meg alltid, 
og får meg til å føle meg komfortabel sammen med deg. Du tåler alt, inkludert matflekker og 
mindre kule dager som den ene uka i måneden. Alt kan vaskes bort og vi kan starte på ny.

Til mine trenings tights og shortser: 
Takk for innsatsen, og at dere alltid er i toppform. 
du holder rumpa mi på plass og sørger for at alt ser bra ut. 
uten deg ville jeg nok ikke ha trent. 

Mine jeans, dere holder ut og takler det meste. Melkesøl, alkohol, og når jeg er på jobb 
så holder dere meg på plass. Dere er perfekte, og kommanderer meg ikke rundt å sier 
"trekk meg opp, NÅ" eller "du viser hele tangaen din, på tide å trekke meg opp!?"
Du holder på hemmeligheter, og tåler min vekt når jeg setter meg ned på deg.

Tenk på alt våre kjære gode bukser må vandre igjennom sammen med oss.
Alt det de får se. Dessuten så blir ingen av mine bukser sjalu når jeg kjøper nye.
De er til for å bli skitne og bli brukt.  Det er med kjærlighet og rett i fra hjertet når jeg sier at jeg elsker alle mine bukser,
uansett farge, form og type. 

 

#forhold #bukser #tights #kjærlighet #klær #moro #gøy #alkohol #hverdag #innsats #mine #jeans #personlig 

0

beauty sleep + hufsa

 • Skrevet 15.05.2016 klokka 00:28
 • Kategori: min hverdag

Nå skal denne dama gå å legge seg. Nei vent, det går ikke an å gå og legge seg samtidig, da må jeg jo ta med meg senga overalt.
Nei nå er jeg bare tøysete. Trøttheten tar meg sakte men sikkert. Klokka er halv ett på natta, 
til og med mine foreldre er lengre oppe enn meg. Begynner jeg å bli litt sånn gammel eller noe? 
Jaja, jeg er jo 22,5 år og bor hjemme i mama n daddy's casa, så mambo er jeg uansett. 
De lurer vel på når jeg skal flytte ut. Stor trives hjemme med familien jeg, får nesten bare se.

En venn fortalte meg en gang at jeg måtte ti stille og legge meg, viss ikke kom hufsa og tok meg.
Jeg klappa igjen hønebedriften og la meg til og sove, og nok en gang slapp jeg unna hufsa. 
Men hun sa også at vi måtte sovne innen 00, viss ikke så ble vi tatt uansett. Hjalp liksom ikke og sovne 00:01, da var det game over.
Var thug life og teste det ut, følte meg så utrolig tøff når jeg klarte og holde meg våken helt til kl 00, for å innse at hufsa aldri kom.
Da ble denne tutta letta til de grader.

 

#natt #historie #hufsa #mumidalen #helg #bilde #hverdag #dame #hjemme
 

4

å sommer må du komme

 • Skrevet 10.05.2016 klokka 22:01
 • Kategori: min hverdag

Jeg gleder meg så innmari til sommer så det synger etter.

Andre som er like gira som meg?

her er ett bilde fra fotoshooten jeg var på, sist uke. kommer mer bilder senere 

 

#sommer #foto #fotoshoot #modell #jente #hverdag #blondine #blogg
 

0

Bli kjent med meg: en dag i livet mitt

 • Skrevet 04.05.2016 klokka 20:23
 • Kategori: min hverdag

En dag i mitt liv, er en dag fyllt av tempo, stress, aktivitet og glede.
Jeg er en dame som ikke klarer og sitte for lenge i ro, så hold fast og lemp beina dine godt nedi skoa mine
for 2 sekunder. 

Min hverdag ville ha starta alt mellom 07-09, avhengig av hvor mye jeg har å gjøre på en dag.
Har aldri mindre enn 5 planer hver dag, så jeg holder ett høyt tempo og prøver så godt jeg kan for å 
gjøre mest utav ting og være effektiv. 
Morningen starter dagen med en frokost, spiser etter humør så det kan være alt ifra havregryn til en skive 
med leverpostei. Appetitten er der, så jeg spiser alt mellom 1-7 skiver hver morgen. 

Etter en rolig joggetur, tar jeg en tur ut med chihuahuaen min, en tur som varer 15-30 minutt.
Noen ganger tar jeg med meg hunden bort til stallen, og slår 2 fluer i en smekk.
Drar bort til stallen etter morgen ritualet aka frokost og litt mosjon,
og starter dagen på hesteryggen eller bakketrening.
For meg er en perfekt dag, å plugge i øreproppene til mobilen, og høre på yndlingslista mi fra spotify,
og bare ri en stille og fredelig tur på hesten min. Hunden får være med. 

Prøver og holde meg selv i gang, og ser at klokka tikker og at hesten må settes tilbake ut. 
Nå går turen hjem for å ta en dysj og stelle meg, hive i meg mer mat, for å så ta bussen til jobb.
Hårskjær og jævli, børster jeg gjennom håret med tårer i øynene, og vasker ansiktet godt før sminken skal på.
Når jeg skal på jobb, gir jeg egentlig litt faen i hvordan jeg ser ut. 
Jeg må ikke se dritfin ut, men ikke dritstygg heller. Det blir en mellomting, noe jeg tror vi 
fleste jenter gjør når vi skal på jobb. Det kalles "jobb sminke"

Er og freser rundt på jobb frem til kl 22:15 og spaserer 2 km ned til kjæresten for å så gjerne se litt på tv,
og legge seg godt til rette i armkroken hans og sove godt. klokka er gjerne 12 når vi legger oss,
så da får jeg 6 timer med søvn. 
Mine joggesko er slitte, og hullete, grunnet veldig mye bruk hver dag.
Ville du gått i mine sko? 
Hvordan er din hverdag? Dette er en helt normal dag for meg. 

 

#normal #dag #sko #trene #hest #jobb #hverdag #dag #mittliv #lese #hår #aktivitet #stress #glede #kjæreste #helse

0

bli kjent med meg: Kontrollfreaken

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 23:38
 • Kategori: min hverdag

Kontrollfreak, ja, det er en av tingene jeg ble født med.

Skråsikker på at da jeg ble født ut av mamma, så hoppa jeg på legen for å sjekke klokka, for så å løpe til jobb eller andre ting jeg måtte gjøre.
Å gudene vet hvor utrolig kontrollfreak jeg er når det kommer til ting jeg skal gjøre,
må gjøre, eller bare vaner og avtaler. 
Jeg kommer aldri for sent til noe, og om jeg gjør, 
så svetter jeg nok som en heltsteikt gris når jeg møter opp.

Jeg har ingen kontroll over det, det er bare slik.
Viss jeg er med venner, og vi skal på kino og de ikke kommer når de skal.. Da blir jeg stressa!
Får magesår av å stå å vente på ting når de må skje
Maur i raua får jeg av å holde meg i ro, så det vil si at det ikke er alltid jeg er like tålmodig til å sitte ned
og "chille".
Det holder med de 2 timene jeg har i kassen på jobb, blir rastløs og stressa viss jeg må sitte lengre i ro.
Får jeg ikke begynt på rutinene på jobb i tide, så blir jeg stressa. 
Det er snakk om sånn 7 minutter etter jeg skulle ha begynt med rutinene, allerede da er det fucked. 
Er jeg inne på jobb 5 minutter før jeg begynner, så blir jeg stressa..
"Må ha bedre tid". Det er som hjernen min overtenker alt og ikke gir meg fred.

Står på bussholdeplassen og får panikk når jeg er der 2 minutter før, fordi jeg tenker 
"tenk om.. tenk om" 
Må slutte og overanalysere alt, og stresse ned. 
Noen ganger blør jeg neseblod, andre ganger svetter jeg bare.
Er vandt med en travel hverdag, så det å ikke stresse er ikke en vanesak. 
viss jeg sitter i ro, så begynner jeg å tenke på alt jeg kunne ha gjort i mellomtiden..
Jeg mener, hallo! Jeg begynte på denne teksten i går kveld!
Her sitter jeg og skriver den ferdig idag, og det mens jeg venter på klesvasken.
Kan noen binde meg fast til senga eller noe med det samme, og gi meg en sovetabelett?
I need to take a chillpill!

 

#hjelp #stress #råd #hvorfor #hverdag #kvinne #lese #blogg #irritert #kropp #helse #kontroll #kontrollfreak #travel

2

gjør meg klar!

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 11:26
 • Kategori: min hverdag

God morgen, alle sammen. Det er deilig og kunne sove litt ekstra denne dagen! 

Det føles godt å ha fri innimellom :) 

Nå skal jeg hive meg ut på badet, ta en dysj, og ordne meg til fotoshoot. Gleder meg masse til å se hva dagen har å bringe for meg.

Så ut vinduet når jeg våkna, og det var ett utrolig vakkert vær der ute. Det gjør dagen enda bedre!

Hva skal du gjøre idag? :) 

 

#foto #modell #bilder #gøy #lykke #person #hverdag #jente #stavanger

1

"En svært lite hyggelig fredag"

 • Skrevet 22.04.2016 klokka 08:18
 • Kategori: min hverdag

Viss det er mulig å si at dommen er satt.. så er jeg dømt til å være fattiglus

Jeg fikk en aldri så liten "hyggelig" telefon i fra banken min nettopp. koooselig å høre at kontoen min er tømt av svindlere.

spesielt når jeg skal betale stall leie på mandag. flott og mangle 3000 kr. swooosh, så var alt borte.

magi? tryllekunst? make the money disapear? det finner jeg meg ikke i. 

Det er ikke første gangen jeg har blitt svindlet.

FyfaEN I helvete. hva skal man liksom si? 

her ligger jeg, nettopp blitt vekket av en lite hyggelig samtale fra banken. første jeg tenkte på var mat. 

"her ligger jeg sulten, og uten penger..." litt morsomt er det også. for det er jo bare meg det skjer med. 

Hva er greia med meg? Jeg har ikke så mye penger. stjel av en millionær istedefor. jeg er fattiadær vertfall.

Nei vent litt, ikke stjel fra noen. I det heletatt. vær så snill. 

Er så frustrert at jeg ikke klarer å skrive rett heller, det bare rabler. 

jeg får ha en sånn "fante uke". Der jeg tigger mat hos andre, og spør uskyldig om penger. 

lønningen som skal være neste fredag virket plutselig alt for langt borte. hva gjør jeg nå? 

 

#tips #svindlet #urettferdig #meg #sint #irritert #råd #hjelp #fattig #fredag #mat #sult

3

Jeg er tilbake! med bilder

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 13:25
 • Kategori: min hverdag

Tilbringt tiden min utrolig mye med hestene mine den siste tiden. har også tatt med meg venner ut på ridetur siden jeg har 2 hester.

har en hest som liker og fylle vann for meg når jeg er i stallen. hehe

Mens han andre liker og rulle rundt ute på banen og kose seg i solen. 

Hunden min smiler alltid når han er med meg og kjæresten med sin familie opp på Veen gårdscamping. Får løpe mye da. 

Vært med venner :) 

Tatt selfies med svigermor. Hun er så søt! 

Meg og kjæresten har faceswappet og ledd og ihjel hver gang vi ser dette bildet. hehe

 

Hva har dere gjort i det siste? :) Noe spennende? 

Takk for at dere leser. Leser gjerne din blogg også. Legg ved bloggnavn i kommentarfeltet.

 

#kommentar #blogg #lese #dinblogg #bilder #kjæreste #familie #foto #hest #ponni #sol #hund #tur #sport #jente

0

siste dagen for denne gang!

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 13:13
 • Kategori: min hverdag

I dag er det min siste dag på poledansing kurset. Er veldig spendt.

Vi har lært en rutine, som det er en del triks i. Idag skal vi filme den, som blir lagt ut på en offisiell poledancing side. 

Gleder meg masse, men er kjedelig at det er siste gang for nå. Har lært utrolig mye, og fått ett helt nytt inntrykk på poledancing.

Her er meg som gjør ett oppned triks etter sist trening. kommer nok flere bilder idag. =) 

har vært dårlig til og oppdatere bloggen den siste måneden. har hatt en pc som har gjemt seg oppi en bag under trappen, så hehe. 

fant den for noen dager siden. 

Men idag blir det en spennende siste dag .

skal nå på shopping med min bestevenninne, som hadde bursdag igår. =) 

 

#shopping #poledansing #fit #jente #blogg #hverdag #pc #bilde

0

Spise meg feit på godteri

 • Skrevet 10.03.2016 klokka 14:02
 • Kategori: min hverdag

Å herregud som den priskrigen tar av. 

Har vært på Rema 1000 å kjøpt en stor pose med godteri for 29kr! 

Nå kan helgen bare komme altså! Helgen min kommer til å bestå av pasta, hurtig mat og masse godteri fra Candy King. Kommer til å leve på det.

Det var jo nesten tomt også på remaen jeg var på. Men jeg fikk med meg favorittene mine og gikk fornøyd til kassa.

Nå skal jeg sitte og kose meg med noe godteri, og se videre på Glee. 

Å JA, sesong 6 kom jo ut sist uke, så jeg er fullt i gang på Netflix med siste sesongen av Glee. 

Andre enn meg som ser på dette? :) 

Takk gud for priskriger. Før jul så hadde vi også priskrig på butikken jeg jobber i. grøt til 2 kr, helt sykt spør du meg. 

Rema 1000 sparker hvertfall ikke diabetes i ræva denne uka. Men hvem bryr seg egentlig, det er jo snakk om billig godteri. Ja takk. 

Hva skal dere idag? 

Jeg skal på min andre økt på poledancing. Spennende! Skriver mer om dette snart

 

#dag #dansing #poledansing #sport #godteri #billig #gøy #hverdag #blogg #jente #bilde #uke #diabetes 
 

0

Grandis til frokost + besøk :D

 • Skrevet 09.03.2016 klokka 16:50
 • Kategori: min hverdag

Heisann alle sammen :) 

Idag har jeg vært en så utrolig lat dame, at jeg gikk for grandis til frokost. 

Tenk det, dere. Hjemme alene, kun du og hunden hjemme. Hunden kan jo ikke lage mat, så jeg slengte inn en pizza i ovnen, siden det var det

første jeg så i det jeg åpna frysern.

Jeg våkna idag, og så ut vinduet mitt... Det regna.. "Men, jeg skulle jo på ridetur idag!" Latskapen lenge leve, regntøy har man vertfall ikke. 

 

Nå sitter jeg her med min blonde "tvilling" aka søskenbarn, Cathrine. 

Hun har også blogg dere, og hun er ett skritt nærmere topplisten hver eneste dag. Hun skriver dikt, og om sitt liv fra fortid og nå, det er virkelig verdt å lese.

http://altmuligdamen.blogg.no/ <---- Trykk der for å komme direkte til bloggen hennes, den er virkelig noe å få med seg! 

Nå sitter vi her som noen utsulta høner og venter spendt på mamma sine karbonader og poteter.. Det lukter veldig godt! 

Har dere hatt en fin uke frem til nå? :) 

Ha en fin dag videre, dere! 

#liv #blogg #les #kommenter #hverdag

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits