miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
4

Fra sykehus-slave til Tv-slave

 • Skrevet 29.12.2016 klokka 01:18
 • Kategori: min hverdag

Fornøyd er jeg, som endelig fikk kommet meg skikkelig hjem idag. Venta så utrolig lenge på den siste undersøkelsen, at jeg begynte å bli skummelt utålmodig. Bodde sammen med 2 eldre søte damer, som jeg hjalp med å følge til toalettet og hente drikke til dem og slike ting. Sykepleierne bruke noelunde lang tid til tider, så jeg tilbød meg hjelp. 
Kom tilbake etter permisjon klokken 08, og la meg rett ned i sengen for å ta meg en høneblund mens jeg venta på å få komme til undersøkelse. Ble henta ca klokken hal 11 for å ta MR undersøkelsen. Ble sykt letta, helt frem til de sa jeg skulle ta på meg noe som så ut til å være ett blåbær kostyme, og at jeg skulle få kontrastvæske, som da er en slags væske som gjør at bilder av hodet mitt viser bedre og klarere inne på undersøkelsen. 

Smart som jeg var, hadde jeg ikke tenkt over det å ta på meg BH denne dagen. Så jeg valsa rundt i disse triste blåe sykehusklærne igjennom gangene i all offentlighet og fikk ikke ha t-skjorte under denne. Gikk med hendene i kryss så ingen skulle se at jeg "frøys". Tok klærne av meg og bytta til mine egne så fort som jeg var ferdig med MR-undersøkelsen. Jeg skulle få kontrast væske, noe jeg synes er veldig ekkelt. Det smaker nesespray i kjeften når de trykker dette inn igjennom blodåren din, og du blir iskald på denne hånden som det sprøytes inn i. Noen opplever kvalme, jeg opplevde bare at det smakte nesespray og sjø i munnen min. Hjalp heller ikke på at jeg har klaustrofobi, og skal inn i denne maskinen med ett bur over hodet. Hodetelefonene var elendige, og det var kun den ene siden som fungerte med lyd. Prøvde å fokusere på annet enn den alt for dårlige techno konserten som sto på full guffe rundt hele kroppen min, og heller lukke øynene å prøve å lytte til musikken som kun fungerte på venstre øre. Lyttet gladelig til musikken, frem til Justin Bieber kom på radioen, da ville jeg fort ut, MEN jeg overlevde 30 minutt med en kropp som sovna etter 5 hele minutter. Tro meg når jeg sier at ett minutt i den greia føles som en time. Man blir som ett lite barn "Hallo? Når er den ferdig? Er det ferdig snart? Er jeg ferdig, jeg er utålmodig!" 

Etter mye om å men, fikk jeg lov å spasere hjem klokken 16, og ligger nå på sofaen etter å ha sett på film på TV. Føles ut som tusen år siden jeg var på netflix, så forstår nå hvor heldig jeg er når jeg er hjemme. Fikk noen fantastisk fine sko til jul, måtte legge ut ett bilde til dere. Hva synes dere? JEG BARE ELSKER DEM! (Buksen er fra Vero Moda, og genser er fra H&M med choker.)Er litt amatør etter de nye tingene har kommet på bloggen, det å snu ett bilde nå for tiden er til å med vanskelig å gjøre for meg. Nå tar jeg kvelden for denne gang, så prates vi nok mer imorgen. Skal på "gavekort-shopping" med min bestevenninne imorgen, håper å komme tilbake med noe nødvendig og ikke bare tull som vanlig. Vi bloggest! Nå går jeg tilbake til å være litt tv-slave, vel fortjent. 

 

#sykehus #innlagt #bilder #undersøkelse #sko #shopping #nål #vondt #irriterende #minhverdag #hverdag #blogg #helse

2

"Det kommer flere hockeykamper, ikke sant?"

 • Skrevet 28.12.2016 klokka 10:25
 • Kategori: min hverdagHer ligger altså jeg på dag 2, og venter utålmodig tålmodig på MR-undersøkelse. Igår fra legen kom inn å fortalte om MR undersøkelsen som skulle komme igår, har det nå gått 24 timer. Nå kom han innom hos meg igjen klokken 10, å lurte på hvordan ting gikk. Spurte han om hvordan det lå an med MRen, siden jeg ikke hørte en dritt på 10 timer igår, og da måtte jeg spørre sjøl. 

Fortalte han at jeg føler meg friskere enn igår, og døgnet før. Han kunne ikke vite om det kom MR idag, eller imorgen, men at jeg ville få beskjed 30 minutter før. Skal jeg liksom bare ligge her da? Jeg har planer idag. De planene måtte jeg avlyse i følge han, fordi jeg kunne jo ikke gå rundt å gjøre ting når jeg var syk, dessuten skulle jeg jo få MR. Når da? Jeg er jo ikke syk.. da lurte han på hva planer jeg hadde, og da fortalte jeg at det var en viktig hockeykamp idag. Hans svartil det var : "det kommer jo flere hockeykamper som du kan gå på? du klarer deg uten én kamp!" Vet du, kjære doktor, jeg jobber hver helg, hver mandag, aen hver onsdag og aen hver torsdag. Kamper kommer alltid på dager jeg må jobbe, så for meg ser jeg ikke vits me å ligge her som en død potetsekk og blokkere en plass noen andre trenger mer enn meg! Ring meg heller når jeg kan komme inn på MR, jeg drar hjem klokken 16 idag, uansett hva du sier altså. Jeg kjenner min egen helse, og både hjertetester, blodprøver og hjernetester ser fine ut. 

Jeg er en sta liten dritt, som ikke skal gå glipp av en hockeykamp fordi jeg mest sannsynlig ikke får time før imorgen til MR. give me a break. Ligger her å venter. Blir litt gal. Kan ikke forvente å få mye ok utav meg når de vekker meg midt i powernapen min. Han hadde jo ikke peiling på sport heller. Spurte om han var supporter / likte noe sport i det heletatt for å få fram ett poeng. Han likte ikke sport! Om jeg må, tar jeg permisjon ett par timer for å se Oilers spille! Jeg gjør alt. 

Håper dere får en super onsdag, folkens! 

#sykehus #helse #sport #drittlei #innlagt #undersøkelse #hockey #kamp #unødvendig #utålmodig #minhverdag #blogg

0

Trodde ikke det gikk an å bli så glad!

 • Skrevet 28.12.2016 klokka 01:13
 • Kategori: min hverdag

Jeg trodde faktisk virkelig ikke at det gikk an å bli så glad som jeg ble, da jeg fikk høre ordene "du får dra hjem". 
MEN, det var ett MEN der, jeg måtte være tilbake klokken 08 imorgen tidlig. Jeg skal ta en sånn MR-scan, som jeg skrev i forrige innlegg. 

Ja, jeg hadde venta helt siden samtalen med legen klokken 12, at jeg skulle få komme inn til MR så fort som mulig. Ikke vet jeg, men å vente i 9 timer på "så fort som mulig" var ikke helt ideelt for min del. I denne sammenheng spurte jeg om å få gå hjem på permisjon for natta. 

Etter å ha vært på EEG, så ble jeg veldig klissete i håret, og min snille mor som hadde pakket ned alle tingene mine, klarte å glemme å legge oppi sminkefjerner. Yes, jeg sto inne på badet på sykehuset å prøvde å gni av meg sminken med vann, for null nytte. Sminken gikk liksom ingen vei, så da bestemte jeg meg for å gjøre det sikkert tusen andre jenter har gjort minst en gang i løpet av livet: Jeg tok ny sminke utpå den gamle. Jeg vet, det var ikke akkurat det jeg heller hadde sett for meg, og huden holdt å å eksplodere. MEN jeg var inn døra hjemme klokka 23, og i dusjen 3 minutter seinere. 

Det å få av seg sminken, å få ut noe som lignet på sæd, som var festet i håret mitt, du aner ikke hvor fresh jeg følte meg. Det var helt nydelig å få vasket seg skikkelig. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Jeg ventet så lenge, at jeg ble litt stressa av å vente. Tiden gikk så innmari treigt på sykehuset. 

Ble vekka av en sykepleier 06:30, som skulle måle blodtrykk, puls og ta temperaturen min. Tortur å våkne til en stram blodtrykksmåler rundt armen min, så tidlig på morningen. Når jeg er så tidlig oppe for jobb, til å med da er jeg gretten og trøtt. Heldigvis sovna jeg momentant etterpå, og lå der å fanga fluer frem til klokka var 10, for da kom en ny sykepleier for å si at det var mat å få. MAT? Jeg hørte mat jeg, så da spratt jeg ut av senga fortere enn noensinne, og labba meg fort inn for en morgensnack i matsalen. 

Nå må jeg labbe meg til sengs og sove, skal tidlig opp for å dra bort til sykehuset igjen. Hatt en fin dag? 

God natt folkens 

#sykehus #innlagt #permisjon #glad #sove #trøtt #hverdag #minhverdag #jente #helse

2

Når tiden går seint på sykehus

 • Skrevet 27.12.2016 klokka 12:26
 • Kategori: min hverdag

Tiden går ikke direkte fortere enn normalt, så foe å få litt fortgang på den, så må jeg jo gjøre noe. Her er meg for nøyaktig 30 minutter siden, helt og holdent uten sminke. Mamma kom med sminken min igår, så endelig fikk jeg freshet meg til litt. Som jeg skrev igår, det er ikke om å gjør å se best ut på ett sykehus, men det hjelper gjerne litt på å føle seg bedre utvendig når man ligger her som en slapp salami. 

Jeg deler fortsatt rom med snorkfrøken, men hun er veldig stille idag. Stormen har stilnet, det har damen jeg deler rom med også. Lurer på om hun er dårlig idag, for hun har enda ikke skrudd på NRK1 på full guffe på den spinkle tv'n som står her. 

Det begynner å minke på snus også, så jeg vil hjem. Har tatt EEG nettopp, og venter på å bli henta til MR-undersøkelse. EEG er noen elektroder  (24 stk med ledninger kobla til en maskin) som settes på hodet for å måle hjerneaktiviteter m.m . MR er også hodeundersøkelse, der du ligger i en maskin helt musestille, og maskinen lager lyder som kunne vært tatt fra en meget dårlig techno konsert. Den scanner altså hjernen. 

Da er det bare å vente for min del. Ha en fin dag folkens! 

#helse #hjerne #sykehus #sminke #innlagt #syk #kjedelig #hjem #utålmodig #hverdag #minhverdag 

2

Å dele sykehusrom med snorkfrøken

 • Skrevet 27.12.2016 klokka 00:11
 • Kategori: min hverdag

Jeg ligger innlagt på sykehus, etter en litt mindre koselig episode for 24 timer siden. Etter ett par timer på legevakt og akutt avdeling, ble jeg sendt videre til sengepost. Her deler jeg rom med en søt og koselig gammel dame, som liker å se på nrk1. 

Jeg hadde med meg en av mine bestevenninner, som kjørte meg ut hit. Dama som skulle ta blodprøver av meg, hilsa ivrig på både meg og Elise, men jeg tror hun brente både meg og Elise på sitt neste spørsmål "er du moren hennes?" Spør hun Elise. Hmm, da må hun ha fått meg når jeg var 1 år. Vi kunne ikke annet enn å le å fjolle det bort, så spurte hun om Elise var min søster, fordi vi var så like. Da lo vi enda mer, for den har vi hørt MER enn én gang for å si det sånn.

Natten er kommet, lysene er slukket, og snorkfrøken er i full gang. Hun snorker i kor med stormen som herjer på utsiden, og den kjedelige opraen på tven skrudde jeg av, å løpte til senga som om ingenting skjedde for å ikke vekke henne. Det ene øyeblikke lo hun, det neste øyeblikket skulle hun se på tv, det neste snorka hun. Nei, nå drar jeg for gardinene, gitt. 

Du vet du har kjeda deg, når du har snus-sår under leppa. Stort forbruk, når jeg er her. Liker at de måler puls når jeg har hatt det høyeste forbruket på døgnet, og hjertet slår 10 mer enn timen før. Jeg er så utrolig sexy når jeg er syk. "Idag kjører jeg sykehus-looken, var jeg fin?" Kunne faktisk ikke brydd meg mindre om sminke akkurat nå. Er ikke akkurat noen konkurranse om hvem som ser freshest ut og friskest ut, verken mellom meg og snorkfrøken, eller noen andre som er innlagt her idag på SUS. 

Ble blogging fra mobilen idag, håper å lande trygt i min egen seng iløpet av morgendagen:) 

Nå er jeg trøtt, de sugde jo 0,5 liter med blod ut av armen min, er gjerne ikke rart. Skulle si qt jeg var på observasjonsrom til pappa, klarte NESTEN å si at jeg var på "obduksjons-rom" nei du å du, da hadde jeg ikke ligget her å skrevet dette tim dere der ute! 

God natt! 

 

#syk #innlagt #sove #sykehus #trøtt #kjedelig #moro #tid #hverdag #minhverdag #blogg #helse 

 

3

Mitt "triks" til å få bort hodepine og stress

 • Skrevet 26.12.2016 klokka 02:38
 • Kategori: min hverdag

Jeg satt i sofaen for litt siden, og irriterte meg over den gnagende hodepinen som dundret i full storm oppe i hode mitt, så jeg bestemte meg for å gjøre trikset mitt for å få den bort. 

I tillegg til hodepinen, så kjente jeg at hjerte mitt spendte seg ekstra mye mer enn til vanlig, selvfølgelig så har det vært mye stress i jula, og jeg har hatt mye jobb i tillegg, så er ikke rart jeg stressa og fikk hodepine. Stress er ikke en bra ting, men dette trikset som jeg har på lager, funker supert mot stress også. Sunt er det og. Vil du vite det? 

Mitt triks er: å onanere! 
Ja! Jeg onanerer det bort. 


Det utløser endorfiner, og du får en sånn tilfreds følelse etterpå. For meg, så hjelper dette både på hodepine og stress. Også er det veldig sunt, som nevnt ovenfor. 

Hva får deg til å stresse ned, og fjerne hodepinen, utenom smertestillende? 
for meg fungerer dette, også om jeg får en ryggmassasje. 

 

#stress #hodepine #triks #tips #onanere #orgasme #deilig #hverdag #minhverdag #blogg #personlig

2

Hesten min sier god jul

 • Skrevet 23.12.2016 klokka 15:02
 • Kategori: Hest

Miriam Lalid sitt bilde.

Min firbente skapning ønsker alle en fantastisk flott jul! Han smiler til verden, og er fornøyd etter å ha fått en haug med gulerøtter. 

Nå går turen til jobb, noe jeg skal imorgen også. Ha en fin fredag og lille julaften, så prates vi siden! GO JUL :D 

 

#jul #lillejul #jobb #hest #dyr #blogg #hverdag 

0

Hybelkanin på hjernen.

 • Skrevet 22.12.2016 klokka 22:14
 • Kategori: HockeyHei å hå, folkens. Julens aften nærmer seg med stormskritt, og da er det på tide og få til en skikkelig ryddings her i heimen. 
Nå måtte jeg virkelig ta meg en pause fra ryddinga, for det var en gang hybelkaniner på rommet mitt, men de har gått fra å være hybelkaniner til duracell kaniner som har evig batteritid. Du husker den kaninen som var på reklame for duracell batteri? Ja, den jævelen der har fått med seg en hel haug av de der, jogga under senga og lagt 20.000 hybelkanin egg.. Nå støver de bare bort under der, men det skal jeg få slutt på idag. Jeg tar på meg gassmaska og finner fram støvsugeren, for nå skal jeg lage leven. Ingen hybelkaniner får noen gang overnatte hos meg igjen, bare så det er sagt! Jeg hater dere, hybelkaniner, dessuten er jeg superallergisk mot dere, så dere er ikke velkommen. 

Det kommer familie og venner over på julaften i år, noe jeg gleder meg skikkelig til. De gleder seg sikkert skikkelig til å se på rommet mitt også, derfor rydder jeg så fint som jeg kan, vil unødig vise dem at jeg har gått igjennom ett jordskjelv og 3 verdens krig av klær, så nå er det på tide å rydde opp i "ruinene". 

Haha, neida, det er ikke så ille, men det flyter bare i klær. Jeg kunne ha kommet hjem drita full, og fortsatt landa mykt hvor hen jeg falt. 
Jeg vil ikke være flau over mitt klesrot lenger, så nå rydder jeg så fillene fyker. Så da blir det å ta fatt på ryddinga igjen. Shallabais folkens. :D 

 

#rydde #hverdag #jul #støv #hybelkanin #moro #kjedelig #hjem #hjerne #helse 

2

bli kjent med meg: "Jeg har 4 jobber"

 • Skrevet 22.12.2016 klokka 03:47
 • Kategori: Jobb

Jeg har sånn lyst å ha tid til alt her i verden, men det er neimen meg ikke alltid like lett. 
Venner spør meg om vi skal reise på ferie, gå på kino, finne på noe, eller bare henge. 
Det spørs virkelig hvilken dag du spør meg på, for de dagene jeg har fri ifra mine 4 jobber, så ligger jeg rakt ut på sofaen og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. 

Jeg har tatt meg fri fra den ene jobben min for ett par dager nå i julerushet, kjenner at endelig kommer energien tilbake. var dritt-syk sist uke, noe jeg tror kommer mye av at jeg stressa noe så evig frem og tilbake fra en jobb til 2, til 3 til 4. Huh, jeg er glad jeg ikke har barn i tillegg til dette her, har ikke tid til sånn. Har mine egne spesielle som jeg kaller for "barna mine", for det å ha dyr krever mye ansvar, det har jeg fått erfart i mange år. 
Jeg har min egen hest, som trenger stell og trening daglig, noen dager får den fri, for den må jo også ha fri fra jobb, som jeg også må ha. Pleier å slå 2 fluer i en smekk og ta med meg hunden min til stallen, da får jeg liksom lufta hunden og trent ponnien i tillegg. Min ponni er 16 år gammel, og man skulle tro til tider at den er en tenåring, sånn som den oppfører seg, så jeg har mye å jobbe med en kanskje alle andre der ute. TTT, Ting Tar Tid! 
Noen dager bytter jeg og min mor på oppgavene vi har i stallen. Er ikke bare ett hestemedlem i familien, men to, så da blir det noen dager å trene 2 hester i stedetfor 1. 

Miriam Lalid sitt bilde.
Her er den lille klumpen min, Morris, som blir 6 år neste år. Han er alltid med mamman sin i stallen! 

Miriam Lalid sitt bilde.
  Min fantastisk sjarmerende ponni, Tokki, som da blir 16 år til nyåret. Han er så søt! 

Miriam Lalid sitt bilde.Mummitrollet til mor, aka Zafran Van Soma som er hestemedlem nr 2 i vår familie. Han er en majestetisk skapning på 9 år. 

I tillegg til dyrelivet, som er dyrt bokstaveligtalt, så må jeg jo ha en jobb for å få til å ha råd til disse dyra mine. Jeg jobber som "personlig assistent" på deltid, og resten av deltiden som er igjen, er jeg å se på Coop prix, som butikk medarbeider. Trives på begge jobber, noe som er veldig veldig viktig i en jobb. Å trives og jobbe i ett godt miljø, er en fantastisk gave til deg selv og dine kollegaer, for det er ikke alle som kan si at de trives på jobb og sammen med kollegaer, så jeg er kjempeheldig som har det så fantastisk på jobb. 

Så ja, jeg har 4 jobber som jeg skal gjennom hver eneste uke, opp til flere ganger i uken per jobb. Ja, hva med venner da, sier du? 
Jeg tilpasser meg, alt etter dag. Noen dager passer gjerne bedre enn andre, f.eks i helgene så fungerer det ikke. Skal folk dra meg ut på byen, må jeg komme direkte fra jobb, eller ikke drikke så mye fordi jeg skal jobbe på søndag også, slitsomt til tider, men dette er noe som følger med det å bli voksen, og det å tilpasse seg. Utrolig glad i mine arbeidsoppgaver, og min livstil, det holder meg i gang hver eneste dag, noe jeg er utrolig glad for... Denne ræva hadde ikke kunnet sittet ett minutt i ro uten å lure på hva det er å gjøre nå, eller om jeg har glemt noe. Stress er jo ikke en bra ting i lengden, men om jeg blir stresset på jobb så får jeg alltid til å snu det til noe positivt. Jeg jobber da veldig fort. "Dont forget to breathe" pleier jeg å tenke til meg selv, om jeg blir stresset. 
Hva med deg da? Hva slags jobb(er) har du? 
Ha en fortsatt fin natt! 

 

#dyr #hobby #livsstil #glede #lykke #hverdag #minhverdag #blogg #stress #jobb #arbeid #tålmodighet #hest #hund 

2

Tips til noen serier, godtfolk? Her er noen favoritter

 • Skrevet 19.12.2016 klokka 02:20
 • Kategori: Serier

Ligger her og prøver egentlig å få meg litt søvn, men som vanlig så er denne nattugla i meg ute på sofaen å ser på tv istedetfor å gjøre noe smart for meg selv. 
Er helt inni en ny serie som heter "Guilt" som jeg ser på TV2 SUMO,  den er kjempespennende, det er en krimserie for dere som liker det. 

Har dere noen serier på Netflix, Viaplay eller TV2 SUMO og anbefale? Liker serier som: 
- Home and away (tv2 sumo) er blodfan og følger med hver eneste dag. 
- American horror story (netflix, horror/krim) elsker sånne freaky serier som denne. 
- New girl (netflix) utrolig morsom og awkward serie som man bare ikke kan gå glipp av. 
- Jane the virgin (både tv2 sumo og netflix) det blir for spennende til å ikke se det. 
- Orphan black (netflix) en typisk krim/dramatisk serie som du bare MÅ se videre på. 
- Orange is the new black (netflix) Denne serien er bare helt siiinnsyk, gleder meg til neste sesong! 

Dette er typisk serier jeg elsker å se. Forslag til fler? Dette er bare ett par få serier jeg ser/har sett, men alltid gøy å få tips til fler. 

Ha en fortsatt fin natt dere, nå skal jeg se ferdig episoden jeg er på av Guilt, så skal jeg prøve på å sove. Ja, jeg vet, vi sier at vi "Skal bare, skal bare" men det stemmer ikke alltid. plutselig har du sett 5 episoder av en serie som varer 50 minutt per episode, og klokka er 5 på morningen. What a life, haha. 

Skal prøve å love meg selv at jeg MÅ sove etter denne episoden. 

Godnatt, godt folk, vi prates. 

#natt #serie #tips #tv #se #kommentar #drama #krim #komedie #spenning #glede #hverdag #blogg

1

17.12.2016


Nå er det natt i heimen på kyllingstad, og lysene slukkes for nok en natt på gården. Jeg og Renate har kjørt rundt på fyllefanter, og vært innom på en fest. Nå har vi lagt oss i sengen, klare for å sove en god natts søvn. 

Det skal bli utrolig deilig å våkne opp imorgen tilig med ny energi og nye muligheter. Til alle fyllefanter der ute: sørg for å kom deg trygt hjem! Og ikke gjør noe jeg ikke ville ha gjort, haha. 

Ha en fortsatt fortyllende kveld, så prates vi siden :) Godnatt, ifra gårdsjenta! 

#blogg #hverdag #bilde

4

En ganske grisete morgen

 • Skrevet 16.12.2016 klokka 10:49
 • Kategori: min hverdagGod morgen alle sammen! 
Var ikke HELT en riktig god morgen for dette menneske, som våkna med snus i munnen. Må si jeg fikk jo bare nesten lyst på en snus med en eneste gang da jeg skjønte at jeg hadde grist til puta mi, utrolig deilig. 
Nå har jeg våkna til live, og er klar for en ny dag. 
Skal hive meg i dysjen, pakke ned litt klær for helgen, så skal jeg reise til Ålgård på jobb, og så til Kyllingstad etterpå for å sove hos min aller beste venninne, Renate. 
Dette skal bli kos. Elsker og være der og leve gårdslivet sammen med gode venner. Er en drøm. 

Ha en riktig bra dag dere, nå må denne tuppa få ræva i høygir å få gjort noe! 
Ha en fantastisk flott helg! Så bloggest vi plutselig. 

 

2

sprøe Intelligens fakta, og mine kommentarer til det!

 • Skrevet 16.12.2016 klokka 02:31
 • Kategori: fakta

Nå skal dere høre noen snåle fakta, som i følge forskerne sier at BARE intelligente personer gjør. Vi får vel sette oss ned sammen og lese disse topp faktaene. Og om du IKKE føler deg truffet, så finnes det shortcuts vettu! Det er vel bare å begynne å gjøre det som står i faktaene eller hva? NÅ følte jeg meg litt smart her. La oss se på de faktaene. Det som er lina ut i fet skrift er hva som står i artikkelen, mens det i vanlig skrift er hva JEG skriver om dette. Enjoy!

1. "Smarte mennesker er nattugler" sies det som det første faktaet. Hallo, jeg er våken nå så jeg må jo bare være smart. Kjempe smart og være våken klokken 02:30 om natten, når man skal tilig opp på jobb. " de som er lenge oppe om natta, faktisk har mer utviklede hjerner enn andre." Hmm, jojo, kan være en mulighet for at vi får med oss litt flere serier på netflix enn andre mennesker som sover på denne tiden? Lærer mye på netflix vettu! 
"Mennesker har i senere tid vist seg å ha en unik evne til å bevisst overstyre den interne biologiske klokken, fordi vi rett og slett ikke må sove når det er mørkt mer. Med andre ord handler ikke døgnrytme bare om genetikk, men også om valg." No shit sherlock, man velger selv når man vil være våken og ikke, men hva er en biologisk klokke, en sånnen vil jeg ha! 

2. "Smarte mennesker prater med seg selv" Også Schizofrene mennesker prater med seg selv. "Å prate med seg selv i en rolig tone er faktisk et tegn på at du er smart, og ikke minst er det en fin måte å bli enda smartere på. " Teller det at jeg prata med ett tre når jeg var liten? Ja, det må jo faktisk telle fordi treet prata aldri noe tilbake igjen til meg. 
«Uansett om du bor alene eller sammen med andre, så bor du alltid med deg selv. Ikke utelukk deg selv fra ligningen. Prat, bable, kommuniser respektfullt med deg selv. Det er ikke et tegn på galskap. Det er et tegn på god helse,» Med mindre du er mentalt syk da. Men noen ganger tar man seg selv i å prate med seg selv. Jeg gjør det hele tiden, men ikke alltid i en "respektfull tone". Somregel f.eks om jeg mister telefonen i gulvet så hører du "Hvafaen Miriam, Ditt dumme fehue, ta deg sammen, ikke mist den telefonen EN gang til på det gulvet, ok?" 

3. "Smarte mennesker har mer sexlyst" Selvfølgelig har vi det, vi er jo smarte nok til å godta å si ja til ett ligg når sjansen er der. Og det har seg jo sånn at jo mer sex man har, jo mer lyst får man på det også. "Det viser seg at jo flottere utdanning du har, jo mer sex har du." Så altså, siden jeg er "utdanna" bonde, så har ikke jeg nok sex i følge studiene fordi jeg ikke hadde høy nok utdanning? Jeg har en ENORM sexlyst, gjerne mer enn andre. Min utdanning er ikke høy, men jammen meg så flyr fillene unna når sjansen er klar. 

4. "Smarte mennesker tenker mye på å tenke" Jeg er ikke helt der, jeg går ikke rundt å tenker "ÅNEI, nå har jeg ikke tenkt en eneste tanke på ett minutt, nå må jeg tenke på noe" 
Men det sies jo at Albert Einstein filosoferte mye, han sto opp på natta bare for å kjederøyke og tenke. "Å tenke på at man tenker, altså såkalt metakognitivitet, kobles ofte sammen med intelligens." Det er godt mulig at det gjør, og for dere, også meg selv, som ikke forstår ordet metakognitivitet, så har jeg ett eget motto for akkurat det å tenke "Å tenka før du snakke, e som å tørka seg i rauå før du har drede". Ganske smart egentlig, å tenke litt lengre enn nesa rekker, før man sier sitt, men det er ikke alltid like lett, er det vel? 

5. den femte og siste. "Smarte mennesker tar ikke vare på seg selv" Jeg har ikke dysja på 4 dager, og har verdens største floke som jeg skjuler i en hale fordi jeg har ikke tid til meg selv. betyr det at jeg er smart? Disse forskerne skriver også dette, noe som traff meg MIDT i panna for å si det mildt. "En rekke undersøkelser har vist at intelligente mennesker spiser ofte usunt og drikker for mye alkohol. Smarte mennesker er også ofte mer nervøse enn andre, og dette kan føre til for eksempel økt forbruk av kaffe og sigaretter. Og kaffe er ikke sunt i store mengder, mens sigaretter jo rett og slett er farlig." Vi vet hvor helsefarlig det er med for mange sigaretter og kaffe/koffein, men det er ett must. Når jeg står opp om morningen, ligger snusboksen klar på nattbordet. Jeg røyker jo ikke, men koffein og nikotin er ett stort must i min hverdag for å holde meg "smart". Også blir jeg dritnervøs når jeg ser på klokka, og at bussen snart kjører ifra meg.
Så kanskje, når alt kommer til alt, kan det kanskje lønne seg å være sånn cirka midt på treet når det kommer til IQ. Høy IQ kan jo faktisk være helseskadelig! 

 

Les hele artikkelen her: http://www.tv2.no/a/6935158/

Så, hva tenker dere på nå? Hehe. Ha en fin natt videre, da! 

 

#intelligent #fakta #sprø #hverdag #kommentar #helse #iq #skadelig #moro 

0

Hva hjernen min tenker på etter klokken 00.

Facebook spør meg "hva tenker du på?" Her kommer ett 100% ærlig innlegg ifra meg, der hjernen får lov å si hva den tenker på. Etter ett viss klokkeslett, slår hjernen seg over på tulle-modus. 

Det er egentlig ganske mange ting som går gjennom den trange lille hjernen min. 
Jeg er ganske sikker på at hjernen min er liten. Viss noen åpna hodet mitt, og fikk se ned i hjernen min, så er jeg ganske sikker på at det er en tråd der, og om du klipper den så faller ørene mine av. Hjernen min ligger som regel i sekken ute i gangen på luft, for den har sine tider på å overhete og overtenke. Da sier jeg til den "nå gir jeg deg timeout, så nå får du ligge her i sekken å syns synd på deg selv en stund mens jeg og resten av kroppen min slår på netflix ett par timer.. Tenk deg litt bedre om neste gang" 

Jeg tenker på hvor fæle jeg synes tannlegene er, og hvor ekkelt det er når de tar på seg de lilla kondom hanskene sine og stapper hendene sine inn i kjeften din og gnikker mot tenna dine med de ekle hanskene. Og når jeg ligger hos tannlegen, så får man heller ikke svelge, for han legger inn en suge ting som tar alt spytte ditt. Velkommen til kroppens tørreste time ever. 
Tenker også på hvor ekkelt kylling lukter når det går ut på dato. En del av jobben min er å kaste dårlig mat, fra en tid til annen. Når det kommer dårlig kylling i en av de kurvene, så brekker jeg meg, bokstavelig talt. 

Ting hjernen min lurer på:
- Hvorfor velger folk å være pedofile, sånn egentlig? De vet jo at det ikke er lov. 

-Hvor mange ganger har jeg nyst idag? Det må være minst 30 ganger, om jeg skal gjette på mitt eget spørsmål. Min hjerne er snål, men det er slik den fungerer. Det er slik jeg fungerer, kan lukte ett snev av "i ustand" til tider, noe som det burde stå informert om på hodet mitt til alle tider i døgnet i tilfelle jeg skulle begynne å tenke høyt. Eller "jeg beklager, men denne personen er defekt, vi er tilbake så fort vi kan" Vi, haha, der kom den schizofrene personen inn og splitta meg opp i to. 

-Lurer på hvor mye Coca cola jeg har drukket i løpet av livet mitt, frem til nå? Helsikke, det tror jeg virkelig ikke jeg vil vite heller .

- Og hvor mange bokser med snus har jeg brukt? Hadde jeg bare visst det, du. 

- Hvor mange timer har jeg brukt foran TVen? Jeg tipper at halve livet mitt har gått bare til å se home and away viss jeg skal tippe.
 
-Hvor mange tomater må man spise før man dør av overdose? Har liksom aldri hørt om noen som har dødd av tomater. 

-Hvorfor er det ikke sånn at når du må på toalettet, men du orker ikke å gjøre det, at ingen andre kan gå å tisse for deg? Når jeg var liten, så var det noen som fortalte meg at pappa kunne gå å tisse for meg. Det var tydeligvis bare ironi... Ikke rart jeg våkna av at jeg tissa ut senga mi ett par ganger. 

-Hvorfor er taco så ekstremt godt? 
Den meksikaneren som fant på dette var smart. så enkelt å lage, og så jævla godt å spise. bare kast oppi masse random grønnsaker, salsa saus, rømme, guacamole, mais , ost og kjøtteig, og VOILA, el taco is served! 

-De som lagde grandiosa, er verdens mest geniale mennesker. Verdens beste hangover kur, hver eneste gang.

#hverdag #tanker #rar #gal #hjerne #teit #moro #tenker #fungerer #blogg #minhverdag #jente 

2

"Ikke perfekt, men bare snill"

 • Skrevet 13.12.2016 klokka 23:23
 • Kategori: Dikt

Her kommer ett lite dikt som jeg har skrevet nå i kveld, det handler ikke bare om meg, men hvordan kanskje ganske mange mennesker føler seg den dag i dag. Liker og holde ting kort, så dere får lese dette, og forstå det slik dere selv ser det. 

Bilderesultat for calm pics
Jeg er langt fra perfekt, men jeg er meg selv,
har mine dager, der jeg ikke føler meg vel.
Noen dager vil jeg skrike høyt, men jeg velger å være stille, 
Hvorfor skal vi mennesker føle oss så ille? 

Jeg kan velge å være smart, men føler meg dum, 
ingen fornuftige ord, så velger å være stum. 
De fleste dager gjør jeg ting for andre, 
I håp om at det skal dem forandre, 
men til syvende og sist så velger jeg alltid å være snill, 
selv om ikke alle kan bry seg til. 

Mine venner sier jeg har ett hjerte av gull, 
Jeg gjør mitt aller beste, men føler jeg har ett hjerte full av hull. 
store deler av tiden, så er jeg alltid så glad, 
men selv om du ser ett smil, er det ikke alltid at man har det bra.
Men til syvende og sist, så er jeg jo bare snill, 
Jeg vil alltid være her, om du har gått deg vill. 

Jeg ble født til verden, for å holde alle fornøyde og glade, 
ingenting er bedre, enn å se at alle har det bra, det. 
Jeg føler at mitt liv er dedikert til å hjelpe andre menn og kvinner, 
trenger du en god venn å prate med, er jeg en sikker vinner. 
Til syvende og sist, er jeg alltid snill, 
for jeg vil så innmari alltid hjelpe til! 

#hverdag #blogg #dikt #snill #mennesker #generelt 

 

0

"Julesyken"

 • Skrevet 13.12.2016 klokka 17:07
 • Kategori: morsomt

Denne slitsomme, irriterende syken er noe som inntreffer rett rundt juletider, når du er luta lei over å handle gaver til alle venner og kjente, og skrive kort til dine 100 fjerne slektinger. 

Det å stå på kvadrat med 20 forkjellige poser med gaver i, tar på for kroppen, og da må du hjem å legge deg på sofaen. Du våkner etter en meget tung og deilig høneblund, men forstår fort at kroppen ikke var like klar som deg til å handle mer gaver, ikke var kortet ditt klar for dette heller. Du forstår ganske fort at du har fått julesyken, akkurat som 5 andre av dine venner. 

Etter snaue 2 timer på sofaen, har du hatt ett høyt forbruk av toalettpapir, og det ligger strødt utover hele stuebordet ditt. Det kan se ut som om du blir Rudolf for i år, fordi du er så rød på nesen, men det er ikke det eneste problemet du har. Utenom at nesa di gråter mer enn du noengang har gjort i hele ditt liv, så har du en stemme som høres ut som en 14 år gammel tenårings gutt som nettopp har kommet i puberten. Dere husker han der "OBOS?" gutten som var på reklamene hele tiden? En slik stemme får du av denne syken. 

Nå forstår jeg hvorfor vi har fluepapir, fordi de irriterende fluene skal klistre seg fast til papiret og dø mens ingen bryr seg. samme er det med snue, bare vi har kleenex for dette. Vi blåser snotten inn i papiret, det klistrer seg fast, og vi spyler det ned i do og tenker aldri på det igjen, før neste papir blir dratt ned i toalettet. 

Finnes det noen kur? spør du.

Ja! Glem julehandelen og tilbudene i butikkene og på nett en stund til du og lommeboken din har blitt frisk igjen, så er det bare å dra kortet på kvadrat til du svimer. "Shop until you drop," er det ikke det det heter? Er vel kanskje en grunn til at alle blir syke rundt disse tider. Handlesenteret er jo ikke riktig friske i det heletatt på noen av prisene, og noen av prisene er helt SYKE. 

Bare ikke gjør som meg. En utenlandsk kunde spurte meg igår om jeg var syk, og jeg svarte før jeg fikk tenkt meg om. "Yes, I have a very bad influence" 

God bedring, Rudolf. Og lykke til med julehandelen. 

 

 

#jul #syk #influensa #hverdag #shopping #juleshopping #morsomt #moro #tragisk 

 

 

2

min ønskeliste til jul

 • Skrevet 08.12.2016 klokka 15:18
 • Kategori: min hverdag

Min ønskeliste til Jul
Ho-ho-ho, jula nærmer seg, og vi ønsker oss alltid noe. 
I år har jeg faktisk en ønskeliste over hva jeg ønsker og trenger. 
Som alle andre år, har mitt svar vært "Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg til jul" 
Men når jula er over, vet jeg alltid hva jeg ønsket meg, frem til neste jul kommer igjen. 
Her kommer min ønskeliste til jul. 


1. hverdags sko/jogge sko. 
Jeg trenger nye sko hvert halvår, med tanke på butikkjobben min. 
Kjøpte nye joggesko i sommer, men de er allerede ødelagte etter mitt bruk på jobb. 
Hvem blir ikke glade for nye sko?

2. Sminke. Som jente får man ALDRI nok av sminke. Mine ønsker er leppestift, øyeskygge, og en ny eyeliner. 

3. Undertøy. Dette er også noe jeg aldri får nok av. Både nye tangaer og bher tas alltid imot med en stor takk. 

4. Øredobber. Jeg ELSKER øredobber, og folk kjenner meg for å gå med 2 villt forkjellige øredobber, eller øredobber som glitrer mye. Kan aldri få nok øredobber i samlingen min, også er det ikke så dyrt heller å stikke innom glitter å kjøpe noen. 

5. Joggebukser og morgenkåper. Dette er noe jeg har høyt forbruk av her hjemme når jeg har late dager med sofaen, eller bare nettopp har kommet ut av dysjen og ikke orker og kle meg helt enda. 

6. Gavekort. Vet du ikke hva du skal kjøpe? Alle blir glade for gavekort, uansett. Da har du mulighet til å gi en gave til noen, der dem kan gå ut å handle selv det dem ønsker. 

7. sminkeservietter.  Når man eier sminke, så må man eie en drøss med sminkeservietter også. 

8. Shampoo. Bed head, Aloe vera, I love them all and so do my hair. 

9. En fredelig verden, noe jeg tror alle ønsker seg. Men det er vel for mye å forlange på en kveld. 

10. Sokker. Siden vaskemaskinen spiser alle sokkene, slik at sokkene mine trenger par-terapi, så får man aldri nok sokker i hus. 

Hva ønsker dere til jul? :) 

 

#jul #ønsker #glede #hverdagsblogg

0

Nostalgi

 • Skrevet 05.12.2016 klokka 23:11
 • Kategori: min hverdag

Sitter inne på facebook og leser igjennom noen gullfine ord og setninger som får meg til å tenke på det flotte 90-tallet! 
Får en sånn skikkelig nostalgi følelse av å lese igjennom dette. Får du?


Det skal være sikkert og visst! Huska naboen hadde rabarbra i hagen, og noen ganger var vi heldige å fikk noen. 
Jeg spiste 2, gjerne 3 hele bare meg. Det var noe av det beste jeg kunne få som barn! 


Hvordan visste du at det var MEG, var du der? 


Dette var noe INGEN hang seg opp i når man var mindre, verden var så mye mer fordomsfri de dager.


Vel, jeg likte mye bedre plipp plopp og plomma. 


Helt frem til en eller annen tulling faktisk skrudde på Suomi, og vi endte opp med å se hele fuckings filmen på Samisk. Det var tider det. 


Ja, hva var greia med det, egentlig. Haha, alle de flotte barneTV showa som viste folk som strakk ut tunga, og det kom ketchup ut av dem, 
Ellers hadde dem kryss over øynene. 


Å det var tider det, når vi var den desidert kuleste på festen når man blanda 5 forskjellige brus, og hadde ketchup og gelè på kaka, 
Ja da var man stjerna av showet. 

#nostalgi #tekst #moro

 

0

Shit happens

Hei bloggen! 
Nå har det seg sånn at denne dama her er IKKE redd for å dele alt, være ærlig, og være på kanten. Noen kaller meg drøy også til tider, men det stopper ikke meg i å skrive mine innlegg. 
Jeg ligger nå på sofaen, HELT spyferdig så vi kaller det på Stavangersk. 
Kroppen min har fått ett virus som har slått av noen brytere, og på med noen andre som man helst ikke kunne tenke seg skulle være på. Kroppen min lekker idag, eller, den lekker ikke, DET FOSSREGNER utav den. Jeg skulle ha gjort alt for å ha bytta til en annen kropp nå, for dette er ikke noe deilig. Har ligget å brygget på noe i ei uke, og det var ikke øl. tredje verdens krig har brutt løst i min kropp, og det kom fortere enn forventet. 


Ante ingen fare men bare fred, her jeg lå på sofaen for meg selv å så på tv. 
Følte plutselig at rumpa mi ville dele noen ord eller 2. For å si det på en vennlig måte, rumpa mi sang ikke, den hylte og gråt. Jeg tror jeg må ringe inn til Guiness rekord å spørre om jeg kan få en plass der til neste år, for mest toalett besøk på under 30 minutt. Ikke det at jeg telte, men jeg fikk så vidt dratt på meg buksa før stumpen havna på toalettet igjen. 
Synes du det er ekkelt at jeg prater om dette? 
Det er kanskje veldig få som skriver om akkurat dette, men dette er ting som skjer oss mennesker støtt og stadig. Alle har opplevd litt lekkasje her i livet, om det var å rope på elgen, eller om elgen ropte på deg, så har vi alle vært der jeg er nå. 

Fikk endelig en stund med ro, så fikk sjansen til å skrive dette. 
Har du noengang sittet på sofaen hjemme og lata deg, og plutselig blitt med i VM for diarè sprint? Første mann til toalettet vinner, og får drite i det også. Kan tenke meg hvor jævlig det må være for dere som kanskje bor flere hjemme, men har kun ett toalett og dele på fem personer f.eks. Viss hele familien skulle ha fått akutt diarè, så tror jeg det hadde vært krise i hjemmet. Pappaen hiver seg rundt i gangene med buksa nede på anklene, i håp om å komme først, også er han den som er mest klar av alle. Mor i hus nådde håndtaket før Pappaen, og de sto der begge to å krangla om hvem som skulle få drite først. "Jeg er kjappest" Sier pappaen, i håp om å få komme inn først. 
Nei, det er motbydelig å bli så syk, at det eneste en ønsker seg nå, er en ny dorull på badet, når man merker at det er TOMT. Det er bokstaveligtalt drittskjipt. Det føles som om Hitler har invadert ræva mi og skyter atombomber ut derifra. 
Hvordan føler du deg, når dette skjer deg? Går du også fra verdens lateste, til verdens raskeste person? 

Jaja , shit happens. Ha en fin dag! 

 

#syk #dårlig #diare #teit #drøy #jente 

2

Hangover

 • Skrevet 04.12.2016 klokka 23:50
 • Kategori: min hverdag

Bilderesultat for hangover

"Når skal det ta slutt?" , "Jeg skal aldri drikke igjen" og "jeg trenger cola nå" er ting som gjentas hjemme hos meg når hangoveren først har fått virke inn. 
Symptomer: 
1. kvalme
2. trøtthet
3. slapp 
4. hjerte dunker fortere
5. tørr i munnen / veldig tørst 
6. munchies på cola og pizzabaker
7. svette 
8. sur/gretten 
9. hodepine
10. blåmerker
11. dårlig ånde

Høres dette ut som deg? Da kan jeg ta deg i hånda på at du har en klassisk hangover, som er en en dagers, sjeldent en 2 dagers hangover. Det føles som influensa, men du vet med deg selv at det var ikke influensaen som traff hodet ditt, og kroppen din i går kveld på byen. 
Det kan ha vært en knyttneve, en pingpong ball eller gulvet som traff deg veldig hardt i nesa som var grunnen til at du 20 drinker og 7 timer senere følte at du var helt guffen i kroppen. 

"hvorfor drakk jeg så mye?"
Hver gang jeg skal på fest/byen, så står jeg i speilet med vodka flaska mi å sier til den "may the force be with you" som de gjør i starwars. Når du først har begynt, så er det som om den flaska tar kvelertak på deg og tvinger flaska mot deg. Du forstår nå at kvelden ikke blir noe lysere, men til ett visst punkt begynner du å gi faen i morgen dagen. Det er her og nå som teller, helt frem til at du våkner i fosterstilling på gulvet og lurer på hvorfor skjørtet enda er på, mens toppen og behåen ligger inne på baderomsgulvet. 

"Ja takk, til alt!"
Paracet, ibux, zyrtec, cola, salt chips, alt du kan få henda dine i akkurat nå, hadde vært en lifesaver for dagen din. Du føler deg uggen, men det er ikke det verste. Det desidert verste med dagen derpå må være "bakrus fisen". Alle som har drukket vet hva jeg prater om. Det hjelper ikke hvor mye parfyme eller toalett spray du dynker deg selv og badet med, det lukter fortsatt råtten kebab av rævva di. Du forstår at den eneste løsningen er å sette seg ned på dass å få det hele overstått. Du vet du har dårlig ånde, når du våkner dagen derpå og det forsatt smaker alkohol, røyk, snus, kebab, pizza og alt mulig ifra munnen din i en blanding. Å pusse tennene er noe av det beste jeg gjør om morningen. 

Det beste du kan gjøre dagen derpå: 

Det og holde seg hydrert er jo en soleklar fordel i dette løpet. Når du våkner om morningen så føles det ut som om du har løpt i sahara ørkenen på marathon som en kamel, og denne kamelen trenger påfyll med vann, MASSE vann. Munnen din er tørrere en sand noen gang har vært, og det beste du kan gjøre er å bare bånne ned med masse vann, som du gjorde igår med alkoholen da du tok litt for mange shots for å imponere deg selv og gjengen. Imponer deg selv med å drikke masse vann idag, for kroppen din trenger dette. 

Ta deg en varm dysj, eller ett bad. Hiv deg i dysjen, og syng med det du har igjen av stemme etter gårsdagens festligheter. 
Bestill deg en pizza på døra. Når pizzamannen leverer maten din på døra, så er det som om julenissen har kommet med gaver på julaften for meg, det er en gledes dag å få levert pizza på, og desidert den beste hangover kuren. Med en stor Cola på siden, så er dagen din redda. 
Utenom dette, så får du kaste deg i pysjen og slå på en god film eller serie på netflix. Søndagen holdes heldig for en grunn. 

Her har dere noen bilder av meg med hangover.

Alle har litt apekatt tendenser dagen derpå. Min bestevenn, redda dagen igjen. "Taste the feeling". Sminken er av, netflix er på, slakke klær på, ustelt hår, dårlig ånde, og hele pakka. 

#hangover #dagenderpå #hverdag #blogg #helse

 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits