miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
1

Oppdatering kommer

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 16:01
 • Kategori: min hverdag


Hei bloggen, Helgen var så utrolig travel, og jeg glemte pcen hjemme og har nettopp bytta telefon, så har ikke fått blogget mine utfordringer de siste 3 dagene som har vært. Jeg tenkte at å gi opp ikke er noe valg jeg vil ta, så jeg velger å prøve igjen senere på dag 3 som da er "dagens outfit" 

Nå går turen øyeblikk til stallen for å bli våt sammen med hestene, hehe. 
Så da skal jeg fyre på med varme klær og regntøy sammen med den lille pinglete hunden min, ser været er så deprimerende at jeg vurderer å bare ta sykkelen bort, selv om det ikke er lange stykket og gå, så er det langt å gå når det regner så mye som akkurat idag. 
Forventer og se en klissvåt islending stående og se etter meg der borte. Er stelleren min som har hesten idag, så jeg skal bort å se på når hun trener. 
Ha en fin dag da, alle sammen! 

#blogg #hverdag #været 


 

0

Bli kjent med meg: Mine "Normale" venne samtaler

 • Skrevet 11.11.2016 klokka 00:54
 • Kategori: min hverdag

Klokken er slagent over redbull tid for meg for over 6 timer siden, men her finner jeg meg selv i å drikke battery! Denne 23 år gamle skrotten burde ha lagt seg for å få skjønnhetssøvn for ivertfall 1 time siden, men nå er det for sent å snu. Fingrene mine tikker fortere enn noen gang over tastaturet, og jeg sitter her og ler for meg selv. 
Hadde en veldig merkelig samtale med en venn istad, som da idag har bursdag. 

 

Meg:  Heeiiii <3 gratulere me dagen  :D
Halveis te 44, koss føles det ? 
Venn: Takk ^^  føles godt... begynt på halvveismidtlivskrisen å alt. 
Meg: halveis midlivskrisen nå har eg hørt det åg, haha
Venn: ja. e mini krisen du har når du e halvveis te midtlivskrisen. e då du kjøbe dekkå te harleyen du typisk kjøbe 20+ år seinåre
Meg: Hahaha, kafaen! Ka du styre med? Utenom å komma deg te rette i midtlivskrisen. Fått kjøpt någen dekk, eller fått i gave? 
Venn: haha har verken fått elle kjøpt dekk, issje at eg trenge di te någe heller. å issje har eg åpna gaver helle ennå ^^
Meg: aaaah kjedelig at du kje har fått någe dekk ennå :( når du får di, må du sei te familien din mens du hive på deg kaptein outfite "ALLE MANN PÅ DEKK!!"

Ellers har du den klassiske der jeg eller venn åpner med: 

Meg: "Hei, du? om du har fått deg skillpadde eller någe? sko ringa på hos deg igår, men såg ein skygge av ein skillpadde hos deg, så visste kje ka eg sko gjør!" 
Venn: "Åå, nei det va kje ein skillpadde. Eg hadde ein svenske på besøk som hadde sykkelhjelm på håve, sorry for null beskjed!" 

DETTE er normale samtaler mellom meg og mine venner, redbull eller ei, ironisk, sarkastisk, morsomt og tørt på samme tiden. Blir ikke mer gøy enn vi selv lager det, er det ikke så det heter? Jeg og mine venner ER rare, men det er slik vi fungerer. 
Hvordan prater du og dine venner sammen, har du noen som du spesielt har slike samtaler med? 

#morsom #teit #hverdag #samtaler #venn #rart #latter #humor #jente 

2

Gleder meg til ikveld!!

 • Skrevet 10.11.2016 klokka 12:42
 • Kategori: Hockey

Sitter og ser at klokka tikker nærmere og nærmere hockey tid, for nå er det ikke mange timene før det er kamp på hjemmebane mot erkefienden; 
Vålerenga. Gleder meg til en kamp som man ikke helt riktig vet hvor den kan ta veien, for Vålerenga har blitt tøffere siden sist. 

Slik pleier jeg å se ut når jeg skal på kamp, jeg er alltid klar med drakten på! 
Jeg blir å glimte på D feltet som alltid, og stemmen skal brukes godt idag. Jeg og pappa har sesongkort, så vi får "far og datter" tid på vår felles interesse, Oilerskamper.  Blir å reise litt tidligere idag, skal ta en øl med noen venner før kampstart. 


Forza Oilers! Ses me på DnB? 

Hvem er din favoritt/favoritter? Jeg er stolt over å bære 91 på ryggen, men er også stor fan av Josh Soares og Dan Kissel. 
Hiver med noen bilder av meg og noen spillere fra gullfesten :) 


Meg og Josh Soares


Dårlig bilde, men blir "skjenka" av Tommy, haha. 


Savner denne karen litt kjenner jeg. Nick Bruneteau! Både jeg og han ser helt fucked ut på dette bildet, haha. 

Jeg er som ett lite barn på julaften når jeg skal på Oilerskamp, og det å få møte spillerne er virkelig ett stort pluss. 
Gjør hele dagen og uken så mye mye kjekkere! 

Vi prates plutselig folkens. Nå skal denne snuppa hoppe i dysjen! Ha en fantastisk dag! 

#hockey #sport #blodfan #jente #bilder #idrett

0

Dag 2: Bilde av meg som liten

God natt/morgen alle sammen! Da var jeg over på dag 2 på min 30 dagers plan. 
Dag 2: Legge ut ett bilde av meg som liten 

Helledussen, jeg var jo nesten søt på dette bildet. 
Jeg var alltid en liten bortskjemt unge som liten, og jeg ser nå at det ikke er rart at jeg alltid må ha både teppe og dyne for å ikke fryse. 
Mamma og Pappa har vært flinke til å holde meg varm som liten, og når jeg skulle ut å leke med venner i 7-8 års alderen, så så jeg 
ut som en liten eskimo som vandret rundt i nabolaget. Hadde sånne små søte eskimo sko på meg også.Pleide å kalle dem "reinsdyrs sko"
Om morningen krøp jeg alltid inn i morgen kåpen, noe jeg fortsatt gjør. Når jeg var mindre trodde jeg det heta "godmorgen kåpe" 

Håper mine barn blir like søte og tullete når de kommer til verden en dag. 

#challenge #utfordring #dager #måned #hverdag #barn #liten #jente 

0

mine tanker om "Isbit hundene"

Bilderesultat for icecube hair dogs

Japan, du japan. Jeg ler meg skvett ihjel. Først trodde jeg det var en bamse som du får kjøpt på en vanlig leketøy butikk, 
men det viser seg å være en ekte hund. 
Det ser ut som om noen har kastet en sau inn i en isbit maskin, og dette ble resultatet. 
Hver eneste gang jeg ser dette bilde, så vet jeg ikke hva jeg skal si. "Dyremishandling" på en helt ny level. 

Altså, viss dette var min hund, ville jeg ha bekymra meg når vinteren først kom. 
Du skal på tur med hunden din ute i snøen, og er på let etter en pinne og kaste til den. 
Du kaster pinnen, men alt du kan se er en løpende pinne. "Har hunden min blitt ett spøkelse, hvor er den? 
Åja det stemmer, hunden min har fått en"iskald" frisyre, og er umulig å se i disse tider" 
Haha, jeg ler, den ligner litt på en gamekube bare uten farge. Mangler kontrollene da. 

Men hva er det som skjer i bakgrunnen på bildet? Ja du måtte bla opp å se. Hvorfor har de munnbind på seg, og hvorfor sitter de sånn? 
Har de blitt kidnappet, eller er denne hunden svært hellig? Hun til venstre ser ut til å be. "Kjære gud, jeg ønsker meg en slik hund. Får jeg ikke det 
blir jeg veldig glad om jeg får en firkantet unge!" 

Jeg mener, var det min hund så ville jeg ha følgt meg nøye til hver en tid om hvor den var. Plutselig har jeg en hund formet som en isbit i glasset mitt, 
fordi jeg trodde det var en isbit. Håper ikke det kommer små valper ut av isbit maskinen neste gang jeg fyller opp isbiter. 

 

#hund #isbit #frisyre #hverdag #ler #morsomt #bilde 
 

4

Dag 1: 10 ting om meg

Hallo alle sammen! 
Velkommen til min reise igjennom en liste som skal utfordre meg de neste 30 dagene. 
Idag starter vi på helt blanke ark på dag 1, og jeg gleder meg til å gjøre dette så godt som jeg kan! Hiv deg med på utfordringen da vel! 
Dag 1: Skriv 10 ting om deg selv 

1. Jeg er omsorgsfull. Det å ta vare på andre mennesker og få dem til å smile, er noe av det aller beste jeg vet om. 

2. Blodfan av Hockey. Jeg er utrolig stor fan av denne sporten, og kunne sitt på hockey hele døgnet om jeg kunne. Jeg har selvfølgelig ett favoritt lag, som da er Stavanger Oilers. Det er meg og pappa som har sesongkort her, og vi koser oss ALLTID på kamper om det er på DnB Arena eller om vi sitter hjemme i sofaen å ser de spille på tven. Drakten skal alltid på! 

3. Jeg har 3 kjæledyr. Har en langhåret chihuahua på 5,5 år som heter Lille Morris, og har også en litt dyrere hobby: Hester. Har en frieser sammen med mamma som er 9 år som heter Zafran Van Soma (han er faktisk til salgs), og har min egen sjarmerende Islandshest som er 15 år og heter Tokki fra Haukali. Jeg har gåavstand til stallen så om jeg ikke er hjemme, kan du fort finne meg der. 

4. Er nikotin avhengig. Jupp, jeg snuser. Nei jeg vil ikke slutte. Ikke engang om forskere sa du ble blind og fikk kreft i øynene. 

5. Jeg godtar ikke mobbing og baksnakking. Er det snakk om meg, mine venner eller tilfeldige personer som blir hengt ut på nettet eller i gata, så tar jeg ett skipper tak. Ble selv mobbet på barneskolen, ingen skal måtte gå igjennom noe sånt. 

6. Jeg elsker fargen ROSA. Jeg har alt fra rosa øyenskygge, rosa undertøy og plushsokker.

7. Mine favoritt måltid er: skive med leverpostei, taco, elsker alle typer fisker utenom klippfisk, er veldig glad i mammas kylling tandoori, og mat generelt.
 
8. Maten jeg hater: alt med sau, komle, joika kaker, karbonader og makrell i tomat. Har også allergier: Nøtte allergi, pollenallergi (bjørk- og grasspollen), hus støv, katt og høy. 

9. Er lett å bli glad i. Går det an å si slike ord om seg selv? Det vil jeg nå tro, for jeg mener selv at jeg er en person som alltid stråler og prøver mitt beste for å gjøre mine medmennesker glade og fornøyde. 

10. Er lett å prate med. Jeg har opp igjennom årene vært mine venners terapaut/psykolog, en som er der og holder hånden og lytter til dine ord. Jeg elsker å prate, noe mine næreste kan ta opp hånden og si seg enig i, men like mye som jeg liker å prate, liker jeg også å lytte og svare på dine spørsmål og dine meninger. 

2

Følsom og følelsesløs. 

 • Skrevet 09.11.2016 klokka 05:45
 • Kategori: min hverdag 

De fleste kjenner meg som en energisk, morsom, snill, omsorgsfull og livlig jente. 
Jeg kan til tider skru av ALT av følelser og late som om ting og mennesker ikke finnes, 
mens andre ganger vil jeg bare legge meg ned på bakken å dø. 
Gråter sjeldent foran andre, og enda sjeldnere forteller jeg hva jeg føler. 
Jeg gir beskjed når jeg føler for å si noe viss noe har sagt noe som jeg ikke liker foreksempel, 
men det å åpne meg helt opp å si "Jeg liker deg" til noen er det vanskeligste som finnes for meg. 
Flink er jeg til å holde ting inne, som følelser, tanker, og hemmeligheter. 
Skulle tro det var det jeg var laget for, men en dag så må jeg jo få utløp på dette. 
lurer litt på hvordan Jesus fikk utløp på alle sine problemer og tanker? 
Hørte aldri om at han hadde noen problemer i det heletatt, ikke engang at han var syk. 
Normalt å ville prate til folk når det skjer forandringer i livene våre. 
Jeg får stor trang til å prate med mennesker jeg stoler på, om jeg trenger svar, eller bare noen å prate med.. Det regner jeg egentlig med at vi alle gjør? 
Under mitt hardbarskede skjell, finnes en følsom kvinne som har mye på hjertet. 
Føler at jeg aldri får sagt noe. Har alltid vært opptatt med å hjelpe andre lengre frem i køen enn meg selv. Nå ligger jeg syk på sofaen, så jeg må liksom hjelpe meg selv på tvang med å bli frisk. 
Jeg lever for å hjelpe andre, og få andre mennesker til å smile. Det å yte for andre, og se at noen andre får det bra med din hjelp, er en stor glede i mitt liv. Smiler du, smiler jeg. Gråter du, feller jeg noen tårer. Ler du, ler jeg enda mer. 
Vel, det er en veldig god egenskap å ta med seg i jobbene mine. Det å jobbe i butikk og være personlig assistent er en glede for slike som meg. Jeg får smile til ansiktet mitt svikter, og bare være meg.
Det jeg synes er utrolig kjedelig, er at jeg gjør ting for mennesker hele tiden, jeg gjør alt for mine nærmeste og er så utrolig snill hele tiden. Hva får en snill jente som meg igjen for det? Absolutt ingenting. Jeg dør selvfølgelig ikke av at noen ikke hjelper meg tilbake, eller gjør noe i gjengjeld, men det hadde virkelig ikke skadet å bli satt pris på. 
Mine følelser er litt overalt nå, så jeg tenkte bare å få det ut på papir for å føle meg litt bedre for øyeblikket. Jeg er glad, irritert, trist, lykkelig, ulykkelig, sulten, og skuffet på samme tiden. Ikke helt den blandinga man vil ha sammen. Det er som å ta 10 shots med tequila, for så å drikke 2 glass med vin og en øl etterpå. Det blir bare tull utav det. 
Noen ganger, kan jeg virke masete. Jeg vil bare vite hvordan du har det, fordi jeg er glad i deg og setter pris på at du er min venn. Noen ganger kan jeg virke overlykkelig, men det betyr ikke alltid at jeg er akkurat det. Jeg kan også gå over i zombie mode viss jeg blir for stressa. For meg er mitt "zombie mode" når jeg skrur av alt av følelser fordi jeg er stressa, forvirra, er skuffa eller bare har det travelt. Jeg tenker heller ikke i dette "moduset" så jeg er i en helt tom verden, som når du får stirra og glemmer alt i ett øyeblikk, slik føles det. Men det føles godt å bare gjemme seg om så i bare 2 sekunder. 
Har smilet mitt stivna på ansiktet mitt, så husk å spør om hvordan jeg har det. 
Det kan til tider være alt som skal til for å lyse opp en persons dag, det å spørre om hvordan den personen har det, for da viser du at du bryr deg. 

#hverdag #følelser #jente #dame

0

bli kjent med meg: 30 dagers challenge

Da har jeg valgt og prøve meg på en skrive challenge som skal vare i 30 dager, der jeg vil skrive/ta bilde om det som handler for den eksakte dagen. 
Skal gjøre så godt som jeg klarer. Kopierer listen til dere også om dette er noe dere også vil prøve! 

Dag 1 - Skriv 10 ting om deg selv. 
Dag 2 - Legg ut et bilde av deg når du var liten. 
Dag 3 - Legg ut dagens outfit. 
Dag 4 - Legg ut et bilde av noen / noe du har lyst på i dette øyeblikket. 
Dag 5 - Nevn 10 ting du elsker. 
Dag 6 - Nevn 10 gjenstander du ikke kan leve uten. 
Dag 7 - Nevn 10 viktige personer, gjerne med bilder også. 
Dag 8 - Legg ut bilde av sminkepungen din ig skriv hver navnet på hver ting. 
Dag 9 - Nevn 10 veier til å vinne hjerte mitt
Dag 10 - Nevn 10 ting du hater
Dag 11 - Ta bilder gjennom hele dagen; en dag i livet.
Dag 12 - Legg ut et bilde av deg tatt for 2 år siden. 
Dag 13 - Legg ut et bilde av deg, som ikke er tatt av deg selv.
Dag 14 - legg ut et bilde av deg i favoritt kjolen din. 
Dag 15 - Ta bilder av skoene dine, de du bruker til hverdagen. 
Dag 16 - Legg ut et bilde av varen du kjøpte sist 
Dag 17 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå? Gjerne bilde. 
Dag 18 - Legg ut din nåværende ønskeliste til jul.
Dag 19 - Ta ett bilde av dine favoritt sko. 
Dag 20 - Legg ut det beste bilde av din bestevenn. 
Dag 21 - Nevn et TV- show/serie du er avhengig av. 
Dag 22 - Legg ut et bilde av deg og dine bestevenner. 
Dag 23 - Legg ut et bilde av kjæledyret/dyrene dine.
Dag 24 - Fortell om ditt kjærlighetsliv
Dag 25 - Legg ut bakgrunnsbilde på telefonen din og datamaskinen din. 
Dag 26 - legg ut profilbilde ditt fra facebook. 
Dag 27 - Nevn en sang som passer humøret. 
Dag 28 - Finn ett bilde du ikke er så stolt av, legg det ut og fortell hva du gjorde. 
Dag 29 - Legg ut et bilde av rommet ditt.
Dag 30 - Legg ut et fotografi tatt av deg i dag og skriv 3 gode ting som har skjedd de siste 30 dagene.

 

#30dager #dager #utfordring #challenge

6

5 bilder jeg er fornøyd med!

 • Skrevet 05.11.2016 klokka 18:00
 • Kategori: min hverdag

Her er bildene av meg selv som JEG er fornøyd med, og bare elsker. 

   

    
 

  

Hva syns du?

 

 

 

 

#bilder #photo #foto 

 

0

Fear is my only enemy

 • Skrevet 05.11.2016 klokka 11:49
 • Kategori: min hverdag

God Morgen alle sammen! 
Nå våkna jeg av at jeg har null hørsel, som vil si at jeg har joina døveforeningen nok en gang. 
Stemmen min er helt borte også, så nå er det kun øynene mine som fungerer for øyeblikket. 
Får nøye meg med at det bare er midlertidlig, og at det er verst om morningen. 

Idag skal jeg skrive om hva jeg er redd for. Kanskje det er noe du også er redd for? 
 

Bilderesultat for mørket

1. Mørket. 
Jeg er faktisk redd for mørket. Det å ikke vite hva som er der, å gå inn i det ukjente, er noe jeg er redd for. 
Synes det er skummelt å gå ute når det er mørkt, men det finnes unntak. Går jeg med andre så går det fint. 
Klarer heller ikke å sove alene i mørket, men sovner på 2 sekunder om jeg har ei venninne på besøk eller noe :) 

Bilderesultat for høyder

2. Høyder. 
Jeg har høydeskrekk. Har vært på preikestolen 3 ganger nå, og synes det er like skummelt hver gang å gå opp dit. 
men alle mine venner vet jeg er sta, så jeg klatrer opp på de høyeste plassene uten problem, men det er som om høyden suger deg til seg, 
du står på kanten og det frister sånn å hoppe ned, fordi du blir dratt inn i det, men du gjør det selvfølgelig ikke. 
Det er fascinerende og være redd for ting, for jeg gjør ting jeg er redd for hele tiden. 

Bilderesultat for showing feelings quotes

3. Å vise følelser. 
  Merkelig nok, er dette noe jeg ikke er så begeistret for, men jeg prøver å gå over den klippen hver eneste dag. 
  Det å fortelle noen at du liker dem, og vise at du liker dem, synes jeg er skummelt. 
I redsel for å bli avvist, så er dette noe jeg gjør svært sjeldent. Men vi er vel alle litt sånn, er vi ikke? 
 Jeg har sagt til noen hva jeg føler 2 ganger i løpet av mine 23 år, og da har jeg virkelig ment det også. 
 Men vi alle føler det gjerne litt sånn, til tider, at det kan være litt skremmende å føle seg slik. 

Bilderesultat for stankelbein

4. Stankelbein. 
   Æsj, de er ikke mye kule i min verden. er sykt glad for at de bare kommer en periode av året. 
   Ett mer uintelligent insekt skal du lete lenge etter. navigerer seg etter å krasje i vegger, og krasjer i deg med vilje for å få oppmerksomhet. 
  De er ekle, og om jeg har en på rommet mitt så løper jeg bort fortest mulig. 

 

5. å være hos tannlegen. 
En gang så var jeg så redd for tannlegen, at jeg spurta hele veien hjem. Var 10 år siden. 
Er fortsatt redd, men blir alltid ned dopa slik at jeg er helt borte når jeg er der. 
Hadde en tannlege som var hardhendt mot meg når jeg var mindre, er der skrekken kommer ifra. 

Disse er de jeg kommer på for øyeblikket. 
Hiver med en del 2 om jeg kommer på fler.
Hva er du redd for? 

#redd #redsel #skummelt #føler #helse #Hverdag

0

"En liten tankevekker"

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 22:34
 • Kategori: Dikt

Noen ganger, så er alt på topp, 
jeg kan føle meg vel i min egen kropp, 
Andre ganger føler jeg meg ikke trygg, 
jeg står i speilet og tenker "wow, du er stygg!" 
Tårene presser på, når jeg tar på meg sminke, 
selvtilliten begynner å minke, 
Men jeg sparker meg selv i rumpa, og sier "skjerp deg!" 
Du er fin som du er, bare jeg får være meg, 
Heldig er jeg som har så mange venner, 
jeg blir glad for de meldingene DU sender, 

Ett smil på mitt ansikt er det letteste som går, 
men å få meg til å gråte, er det nesten ingen som får. 
Å være med venner er det som får meg til å smile, 
Er glad i dere alle, ikke begynn å tvile. 
Dette er noe som jeg bestemte meg for å skrive, 
For jeg kjente at mitt hjerte begynte å rive, 
Jeg ser så mye trist rundt meg hver eneste dag, 
Så med dette sier jeg til alle: ikke klag. 
Vi bor i ett herlig land, vi har en familie og ett hus, 
Vi bor ikke på gata sammen med rotter og mus. 
Mat får vi også, og støtte har vi å, 
så kjære alle sammen, hva er det å klage på? 
 

Grip sjansen, å vær med dem du er glad i, 
for husk det alle sammen, vi lever ikke evig. 
Så hold godt på dine kjære, så lenge som du kan, 
hold godt på personen som setter hjertet ditt i brann, 
Vi er ikke her for alltid, det er noe å huske på, 
så finn din plass i livet, der hvor du skal stå. 
Og husk det når du har dystre tanker, 
det er alltid vertfall en person som i ditt gode hjerte vanker. 

Ta vare på alle dine nære. Og bruk tiden fornuftig. 
Ha en fin dag <3 

#dikt #lese #poet #hverdag #blogg #jente #glede #tårer #mennesker

0

Velkommen skal du være, November..

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 18:43
 • Kategori: min hverdag

Kjære November, du kom brått på, og jeg kunne kjenne deg smyge inn i den tykke dunjakken min idet jeg går ut døra. Det var ikke så kult å våkne opp med influensa når jeg skulle på jobb. 
Føler meg som en gammel dame som har komt borti høreapperatet og ble plutselig medlem av hæ-klubben. Det høres også ut som om jeg har satt en frosk fast i halsen, selv noe jeg syntes er underlig siden jeg ikke har spist en.
 Nå er jeg hos en venninne for helgen, og hun er for øyeblikket i butikken og handler litt mat. 
Jeg ligger og later på gjesterommet, og har tatt meg friheten til å ta av meg alt av sminke, og den sinnsykt stramme bhen fløy i taket når jeg endelig hadde sjansen.

Tror bildet jeg tok istad "sletta" seg selv istad, så legger ut ett bilde fra sommer. 

Nå blir det å late seg resten av kvelden, og bare la det naturlige vampyr trynet mitt få lufte seg. 
Det er sjeldent noen får se meg HELT uten sminke. Ser ut som om jeg har dødd, og våkna til livet igjen etterpå. Er en ekte bleikfis fra byen, altså. Noe jeg synes er så rart er at når jeg soler meg så blir jeg så sabla brun på hele kroppen, utenom ansiktet mitt. Det tåler ikke sol i det heletatt. 
Hva bedriver dere dagen med da? 
Selv har jeg tidligere idag dratt med meg den hjernedøde zombie hjernen min på jobb, og alt har bare gått på autopilot helt til jeg var hos min venninne, Renate, Igjen. 


Min kost idag har vært ibux, vann, snus og ett stykke med pizza. Man mister liksom helt matlysten når man er syk. Prøvde å drikke en brus tidligere, men da begynte halsen min å gråte, haha. 
Nå blir det bare å slappe av med gode venner, og bare ta dagene som de kommer. 
Blir nok ut å rydde litt i låven imorgen, og trene litt hester. Hva skal DERE gjøre i helgen?
Ha en fortsatt fin fredag dere! Denne slappingen skal bare late seg resten av kvelden. '

 

#syk #helg #jente #november #hverdag

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits