miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
0

Galningen ska på roadtrip med bestevenn

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 19:17
 • Kategori: min hverdag

HEIHEIHEI! 

Imorgen skal jeg på ROOOOOADTRIP med verdens beste venn, Renate. 
Vi skal dit for å hente en stevnejakke til meg. Vi gleder oss til å dra på langtur sammen, siden dette er første på veldig lenge. Tog turene til snartemo og kristiansand kan ikke sammenlignes med bilturer. Jeg elsker og reise langt. Prate, høre på musikk, synge, åpne vinduet å ta ut hånden, vinke til andre mennesker for moroskyld, ta ut hodet for å få vind i håret og bare ha det morsom. Drikke meg så stappmett på Cola, at jeg ser halvgravid ut, og blir småkvalm av samme grunn. En del av sjarmen med å være på tur sammen med venner, Er de dype samtalene som oppstår, alt sladderet, og at vi kan le litt sammen. 
Vet ikke med dere, men jeg er den jenta som setter meg i bilvinduet og roper til forbigående. Også har jeg så utrolig dårlig humor, at du kan ikke unngå å le, ja fordi det er så ekstremt dårlig. Jeg vet ivertfall at jeg og Renate er på lik linje. 
Jeg lærte henne opp når vi gikk på skole sammen. Vi var så galne, at naboene våre på internate ringte til vaktene hver eneste kveld. Vi spilte spyro, så på lille blå, spiste oss forderva på iskrem, sjokolade og baconchips, mens vi hadde ett glass med kakao på siden av og hver sin kremtopp, fordi vi brukte en hel hver. O'boy, det var gode tider. Og flere gode tider og minner skal vi skape. 
Gleder meg til å komme meg bort ifra hjemme for ett par dager. Drar til Renate etter vi har vært i Haugesund, og er der frem til jeg skal jobbe på torsdag. Drar selvfølgelig opp igjen til helgen. Vi skal ordne til låven, og må rydde masse. Vi skal ha bursdags fest første helgen i desember, og da må alt være helt slikka. 
Hva har dere gjort idag da? 
Selv har jeg bare vært en tur i stallen og slappa helt av utenom. 
Sitter og ser på at klokka skal gå fortere. Hører at dørklokka kommer til å være gåen om ett par timer. Mamma hadde ikke kjøpt godteri til alle kidsa som går rundt på halloween, så hun slukka lyset i gangen og nekta å åpne døra til disse barna, haha. 
Nå skal jeg faktisk legge meg til å sove. Orker ikke å være våken lenger. Kjenner at hjertet mitt kolapser om jeg ikke får noe søvn, så får bare høre etter på hva kroppen min sier. Håper dere alle får en fantastisk flott kveld videre, så prates vi! 

2

bli kjent med meg: mine Klassiske selfies

 • Skrevet 25.10.2016 klokka 01:42
 • Kategori: min hverdag

Jupp, Idag skal jeg skrive om de helt gudommelige, grusomme, forferdelige, kule, morsomme, kleine, teite og rare selfiene som jeg ofte sender både på snapchat og messenger til mine venner. Til og med ukjente om det skulle være ett tilfelle. 

Vi kan starte av med noen enkle selfies: 
"Halv-smilet" 


Dette er ett typisk bilde som jeg kan tro at nesten alle har tatt enn eller annen gang av seg selv i løpet av tiden. 
Hvorfor er det en slik refleks der en må ta med hånden i bildet? Hånden min er ikke særlig fotogen, så forstår liksom ikke hvorfor den skal være med. 
Man får hånden med på bilde som en refleks når det er snakk om caps, hetter og luer. Hvorfor? Nei det vet jeg ikke rett og slett. 
Men det er helt ok, kan vi ikke være enige på det. For meg og min galskap er dette ett mer enn normalt fint bilde av meg.

"Tinder-selfie" 


Ja, dette er da Tinder selfie'n som jeg kaller den. Du vet når alt er kleint på første daten, og du skal forklare din bestevenn med ett bilde på snapchat om hvordan det hele gikk, så blir bildene slik. Eller når crushet sender deg ett bilde av seg selv i bar overkropp, og du ikke vet hvordan du skal respondere, Ja da blir man seende ut som dette her. Ivertefall JEG blir det! 

"Ekte fnisefjes"


Alle har ett eget ansiktsutrykk for fnising, eller letter sagt smiling. 
Det er noe av det nydeligste ett menneske kan bære, og for min del er dette ett bilde som ofte kan komme i retur om noe er moro. 

Dette var mine "a4" utrykk, men siden jeg ikke er sånn a4 menneske så kjører vi på med mine intressante glansbilder av meg selv. 
Slike utrykk som stadig vekk dukker opp i my storyen min, som hele verden kan se. Jeg er IKKE normal på noe slags vis. 


Noen ganger så er jeg så trøtt, eller en samtale på snapchat er så utrolig kjedelig at dette er bilde som blir sendt i retur. 
Jeg gir rett og slett faen noen ganger, så om noen spør om hva jeg gjør, så hender jeg at jeg bare tar bilde av øynene mine, bare for å virke litt mystisk og dyp. 


Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått for meg at slike bilder skal kalles voksen, fordi man ofte ser eldre mennesker på facebook som ikke helt har fått med seg hvor kameraet står, så bildene blir da slik. Dette er også ett slikt "jeg er for trøtt og gidder ikke å gjøre en innsats" bilde


Tror dette må være ett utrykk jeg bruker mye. man trenger heller ikke ord på bildet en gang for å skjønne det. "blæ", "kjedelig" og "gørr" sier vel sitt. 


Jeg er bare så skapt for å være modell.... 


Ja dette var en ny vri på duckface, eller duckhead som dem sier i en serie jeg ser på for tiden. Jeg bare dævver. 
 


Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg holdt på med her, men det ser ut som jeg har en regnponsjo med ridehjelm på. Eller en veldig deprimert skilpadde, haha. 


I am a unicorn, and I will trash your dreams. Heldige meg, som ikke gidder å være normal. 
Som dem sier, hvorfor være normal, når man kan være lykkelig som gal? :) 


Ja, det spørsmålet tenker jeg på akkurat nå. 
Ett annet spørsmål som durer oppi hodet mitt som en duracell maskin er: To sleep, or not to sleep? 
Thats the big question here. 

Føler meg ganske segen etter jobb, men det har jeg brydd meg så utrolig lite om den siste timen, fordi jeg har fri tirsdag og onsdag, så jeg hopper omtrent i taket av glede her jeg sitter å slapper av for meg selv. 
Nå begynte alt av tekst og ting som blinker og bli litt blurry, så tror jeg heller skal legge det fra meg og fokusere på ett mye bedre innlegg imorgen når jeg er uthvilt og har litt mer sans for humor en det jeg har for øyeblikket. 
Nå er jeg så trøtt at jeg kan se for meg en baby krabbe som har bleie, og foreldrene hans er så glade fordi han krabber for første gang. 
Humoren blir så dårlig etter kl 00 at det er helt utrolig. Skal man le eller grine? 
For til tider så har det vært så på bærtur at jeg har suttet å hatt latterkrampe AV meg selv. Lite normalt, er i vertfall det.

Håper dere får en fin natt og en nydelig tirsdag. Gjør det beste utav dagen, dere! 

#bilder #hverdag #selfie #jente #blogg #bilde #blondine #trøtt #natt 
 

0

Hei å hå, ett år eldre.

 • Skrevet 24.10.2016 klokka 01:57
 • Kategori: min hverdag

Hei å hå bloggen! Da var jeg endelig tilbake igjen, etter en god pause ifra alt som heter skriveri og i det heletatt det å klappe opp pcen. 
Det har vært litt deilig også, å bare leve livet i slobrokken med cola foran tven. Neida, det har jeg ikke hatt tid til før nå faktisk. 
Har vært hektiske uker med jobb helt opp i vrangstrupen, så nå har denne lille frøkna fått litt pusterom før det er jobb igjen klokken 16 imorgen. 
Hvordan har DERE hatt det i uken som har vært? Er alltid moro å høre hva dere andre har gjort i uka som har vært. 

Du vet du har jobba mye, når du drømmer at du kommer for sent til jobb. Største skrekken for oss med jobb det. 
På torsdag så drømte jeg at sjefen ringte meg og lurte på hvor i helvette jeg ble av. Jeg våkna av at klokken av 07 på morgenen, så jeg kunne jo puste lettet ut, for jeg skulle ikke jobbe før klokken 12 uansett. Så drømte jeg videre, at jeg kom for sent til jobb på grunn av en tsunami. 
Den tsunamien skulle visst være vekkerklokka mi in real life. Den tsunamien verken kom eller gikk. Jeg våkna av meg selv kvart på 12 i ren forskrekkelse. 
Du vet når du ser skrekkfilmer, og du biter negler når den skumleste delen av filmen tar helt av, og hjerte banker som ville vesten? 
Å guri, du har ingen anelse. Det var bare fornavnet, for å si det mildt. Heldigvis etter 15 svette minutter senere, kom jeg opp til jobb og var 5 minutter for sen. Sjefen vet at jeg aldri kommer for sent, så han måtte selvfølgelig spøke med meg om dette. He-he, jeg kunne ikke le, for jeg tar jobben veldig seriøst. Utenom at den dagen starta skjeivt, så har uken min vært helt topp. 

På onsdag så hadde jeg bursdag. Hurra for meg! Så siden sist jeg var innom og skrev til dere, har jeg blitt ett år eldre, men ikke særlig mye klokere vil jeg si. 
Jeg ble 23 år, for dem som lurte på det. Begynner nesten å bli litt grå i håra også. Før ville jeg ikke ha satt pris på myke gaver, men jeg blir så sinnsykt glad nå når jeg får myke gaver, da vet jeg at det kan være plusj sokker, en morgen kåpe, tøfler, klær, og bare myke og deilige ting. 
Jeg fikk morgenkåpe, som jeg foresten ligger og chiller totalt i for øyeblikket, og fikk en søt liten veske som fyllefanten kan dra med seg på byen i helgene hengende på slep på skuldern, plusj sokker som jeg aldri får nok av, fikk en varm og deilig genser som allerede brukes flittig, penger fikk jeg også, og til slutt gaven alle bursdagsbarn gleder seg til: Master-gaven aka gaven fra foreldrene. Fra mamma og pappa fikk jeg 2 billetter til konsert den 26 november i konserthuset, og det er Tønes som skal spille. Da har jeg valgt å ta med meg min bestevenninne, som er like rar som meg som også elsker Tønes. 
Ikke hørt om Tønes? Søk han opp på youtube eller spotify, han har svært kul men rar musikk som de fleste kan smile og kjenne seg selv igjen i. 


Ett dårlig bilde, men dette er faktisk tatt på jobb, tro det eller ei. Som noen vet, har jeg 2 jobber, derav den ene som personlig assistent. 
Her bader jeg sammen med han jeg jobber for. Tenk og ha en så givende jobb, dere. Og som dere ser på bildet, så får jeg litt tilbake. 
Får tross alt bade i Jacuzzi på jobb, hvem kan si at dem får gjøre det å samtidig få betalt? Nei heldig er jeg. 


Som sagt lengre opp i innlegget, så har jeg nettopp hatt bursdag, og i den anledning vil jeg vise fram skjegget mitt, siden jeg begynner å bli så gammel. 
Er jeg ikke fin vel? Mangler bare nisselua, rudolf og sleden så er jeg plutselig i pipa di på selveste julaften. Nei da tror jeg ingen hadde forstått noe. 
De stakkars barna ville vel ikke ha trodd sine egne øyne. En dame, som julenissen? Ville ha knust mange drømmen den kvelden der ja, så jeg har bestemt meg for at skjegg er ikke noe for meg, og vil ikke bli tatt for å være julenissen så da dysja jeg bare vekk badeskummet og gikk ut av badekaret.

Her ligger jeg i den nye morgenkåpen min og slasker foran Tven og pusher i meg en liter med Coca cola. Når jeg var liten så trodde jeg helt ser at morgenkåpe het "Godmorgen kåpe", Det var aldri en god morgen før jeg hoppa inn i den fluffy kåpa mi. Føler meg lite fresh, men det er en del av sjarmen med å late seg til tider. You gotta treat yourself, sier de. Dette er min måte å gjøre det på. Så nå skrur jeg på Jane the virgin igjen, og ser en episode til eller to før senga sier at det er leggetid. Hasta la vista, bloggere

#jente #normal #pysj #morgenkåpe #hverdag #bursdag #normal #blondine #lese #natt #nattblogg #livet #helse #trøtt #våken #jul #julenissen 

 

4

slakk men tilfreds

 • Skrevet 13.10.2016 klokka 01:59
 • Kategori: min hverdag

God kveld, god kveld. 

Jeg sitter her foran pcen, og lar Tenåringenes hemmelige liv dure på i bakgrunnen på TV2 Sumoen. 
Føler alltid at jeg må ha noe i bakgrunnen når jeg gjør andre ting i tillegg. Følger med, men de lydene, stemmene på tven får meg til å konsentrere, rart nok. 
Det har vært mye den siste uken, og har rett og slett IKKE hatt tid i det heletatt til å blogge noe. 
Har vært så mye frem og tilbake på jobb, at dagene har liksom bare smeltet helt bort. 
Hadde en fridag på mandag, slik at jeg fikk jobbe på torsdag istedetfor. 
Fikk ridd meg en deilig tur på mandagen, og hatt litt kvalitetstid med kjæresten. 
Satte meg inn i husmors rollen og bakte skillingsboller til hele familien. Var godt å få gjøre noe annet enn bare jobbene mine. Jeg må innrømme at jeg er sliten som pokker. Ser ut som døden selv. Litt utbrent.
På tirsdag, skulle vekkerklokken min gå kl 09, så jeg kunne gå tur med hunden og ha litt tid for meg selv før jeg dro til jobb. 
Jeg skulle begynne kl 12. Lå å drømte om at det var en tsunami som kom, og at den gjorde slik at jeg ble forsinket til arbeid. 
Våkna klokken 11:46 av at jeg holdt på å kvele meg selv. Underbevisstheten min visste at jeg skulle være på jobb klokken 12, og vekket meg opp så fort den kunne. Hvordan fikk jeg til å sove SÅ lenge? Jeg pleier å sove til senest klokken 09. Kanskje jeg trengte det? 
Det samme hendte natt til idag (Onsdag). Jeg skulle begynne på jobb klokken 13, og våknet klokken 11:46. EKSAKT samme tid som dagen før. 
Måtte klø meg litt i hodet, når jeg satt på fire alarmer for denne dagen, siden jeg sov over den ene alarmen jeg hadde dagen før. 
Skummelt, når kroppen trenger så mye søvn, at du må sove over 9-10 timer to ganger på rad. Pøh, håper ikke det hender imorgen når jeg står opp, for jeg hadde tenkt og sykle til jobben. Noen vil få det veldig travelt om jeg våkner kvarteret før jeg skulle ha begynt. Hva faen skjer med de der klovnegreiene som er ute å går i verden for tiden? 
Har til nå forstått at det handler om boka til Stephen King, IT, som kommer ut på film på kino til neste år. 
Og at alle går berserk av den grunn. Hørte noen unger som hylte ute i gata mi tidligere, første jeg kunne se for meg var at det var en klovn som løpte etter stakkarsene med en øks eller no. Begynner jeg å bli paranoid? Neida, haha. 
Hva prøver folk å oppnå? Altså, jeg er redd for klovner, men jeg mener ærligtalt. Viss jeg ser en i gata mi, så er det vertfall ikke jeg som løpet mot huset mitt! Jeg skal skremme livskitten utav den klovnen som våger seg på skøyerstreker her i nabolaget. Formen føles bedre, men føler at det er på tide å ta til seg vettet og legge seg til å sove. 
Tar med meg hunden min til senga og sier godnatt. 
Håper dere får sove godt, så skal jeg prøve å være flink å oppdatere dere så ofte jeg kan. 
Kommer snart en ny "historie" fra meg. Jobber med 2 historier, så håper de snart blir ferdige. 
Ha en fin natt, folkens! 


#natt #klovner #bilde #jente #hverdag #blogg #helse #trøtt 

0

Natten + stranger danger

 • Skrevet 05.10.2016 klokka 02:50
 • Kategori: min hverdag

God kveld, god natt alle mine lesere. 

Jeg har planta rumpa mi godt ned i sofaen sammen med mine bestevenner: Sjokoladen, Snusen, en boks med cola og dyna. 
Av og til må man få nyte litt godteri også, noe som jeg tillot meg selv og gjøre idag. 

Jeg ser nå at jeg ser ut som en tilbakestående mummi, som kom for tidlig ut av kista. 
Sitter og ser på Unbreakable Kimmy Schmidt. Det er hillarious!! Det er liksom så dumt at man må le av det, å se videre. 
Du vet, når du har funnet deg en serie, å du bare må se en til før du legger deg. OPS, jeg så visst 11 til, jeg.... Hehe

Er superfornøyd med dagen som har vært. Hesten var bare helt super idag under trening. 
Gleder meg til å spasere ned til stallen imorgen tidlig (uhm.. Idag) og trene enda mer. 
Fikk hele 90 minutters trening idag på ridebanen. Det er virkelig ett stort skritt for ponnien min, som hater å være på ridebanen. 
Man må liksom variere treningen hele tiden når det kommer til vanskeligstilte hester. Så imorgen blir det ridetur på oss, og stelleren min kommer senere for bakketrening for dere så skjønner "hestespråk" 

Det begynner å bli kaldt ute på kveldene nå om dagene. Jeg måtte tulle meg inn i fleeceteppet til ponnien min mens jeg venta på å bli henta. 
Du vet du er mørkeredd, når du ber om å bli henta, og du bor 1,5 km ifra stallen. Men altså, Hallo! Det er IKKE lys langs sjøen i det heletatt. 
Tenk om det går noen andre der på samme tida, og de er ute etter deg? 
Eller, tenk om det kommer ulver og spiser deg? 
Nei, sånn tenker jeg. Alltid vært redd for det ukjente. mørke er stranger danger for meg. 

Hva er du redd for aller mest? 

Utenom mørke så må det være edderkoppen for min del. 
Hadde en svær jævel stående i angrepsposisjon på rommet mitt her forleden. 
Jeg var sikker på at jeg skulle dø, var rett før jeg ringte politiet og fortalte om denne forferdelige innbruddstyven kledd i svart, stående i døra, klar for å ta meg. Men så tenkte jeg at det ville høres veldig dumt ut, når jeg fortalte at den hadde 8 bein, og var mindre enn meg. 
Så redd som jeg var, panikk-kastet jeg ett håndkle over den for å late som om den ikke var der. 
Jepp, jeg sto i senga. Er ikke redd for mus, rotter, eller andre krypdyr. Men edder-motherfucker-kopper er noe av det skumleste så finnes. 
Om det er en edderkopp på kista mi etter jeg har dødd, skal jeg love deg at jeg våkner svært fort ifra de døde. 
Tenk så forferdelig, burried alive med en edderkopp som det siste du vil se. Rene torturen spør du meg. 
Etterhvert tørte jeg å hoppe ut av sengen, og gjorde klart for å hoppe UT av rommet gjennom døren. 
Selvfølgelig så hoppa jeg så kort at jeg landa på dørkarmen og fikk ett slag i trynet av gulvet. 
Prøvde og lokke ut hunden min fra rommet etterpå, for tanken å la hunden være der med edderkoppen ville ikke være trygt. 
Når jeg kom hjem, fant jeg chihuahuaen min liggende på gulvet mens han kikket på meg. Edderkoppen hadde dødd. 
Bravo, det er vakthunden sin det! 

Tidligere på dagen sendte jeg melding til pappa der det stod:
"Viss Morris e surra inn i spindelvev å ligge halvdaue på golvet når du komme hjem, så e det min feil. Eg drepte ikkje edderkoppen! :( " 
Haha, måtte le litt av meg selv i det øyeblikket jeg trykte send. 
Pappa kunne ikke annet enn å le. 

Nå var jeg så smart at jeg lot netflixen snurre, så jeg må trykke en episode tilbake. Og foten min sovna, så tror det var ett tegn. 
Håper dere får en fortsatt fin natt, og en nydelig onsdag. 
Shallabais! 

#edderkopp #redd #ekkel #teit #morsom #moro #hverdag #minhverdag #jente #dame #blondine #lese #skrive #natt

1

En veldig god morgen, + stall tid

 • Skrevet 04.10.2016 klokka 11:19
 • Kategori: min hverdag

Hallo og god morgen alle sammen! 


Ble vekket av at min kjære chihuahua hund slikket meg i ansiktet og ga beskjed om at han ville på luftetur fortest mulig. 
Sånn ser mitt morgen tryne ut idag. Fikk sove veldig godt inatt, for idag har jeg kun stallen som kaller på meg, så jeg skrudde av alle de irriterende vekkerklokkene som sto på 5 ganger kl halv 8. 

Stakkars, jeg vet rett og slett ikke om jeg skal le eller grine... 
På søndag så fikk jeg meg en ny steller til hesten min, slik at jeg får litt pust i bakken og hjelp med trening de dagene jeg jobber kveld. 
ALT gikk som ei kule, helt frem til vi kom hjem fra ridetur. Alt hadde gått så bra, at stelleren min, Sanne, bestemte seg for å galoppere en runde rundt ridesporet vi har rundt stallen. Jeg sto å måpte, fordi ingen hadde fått til hesten min så bra, utenom meg selv. Jeg snudde meg i 3 sekunder, 
og plutselig kom hesten løpende uten rytter. Ett lite stykke bak gikk Sanne og holdt på den ene armen. 
Jeg så så snart jeg fikk tatt i mot hesten min, at hesten hadde falt og rytteren hadde også falt. 
Hesten min hadde snubla, og selvfølgelig når en hest snubler i fart så faller rytteren av. Han hadde landet på hånda hennes, og det resulterte i ett bris i armen. Nå kan hun ikke ri på 4-5 uker. Så utrolig uheldig, stakkars. 

Jenta skal slepe med seg armen idag bort til stallen og se på når meg og Tokki trener på banen. 
Koselig at hun vil komme til stallen ivertfall. 

Hva er planene deres idag? 
Her går det i å være slakk helt frem til heste-pliktene kaller. Senere i kveld kommer spalte nr 2 av "Miriams historie tid" Blir moro. 
Shallabais :) 

#hest #skade #ulykke #hverdag #blogg #jenter #helse #bilde
 

0

Bli kjent med meg: Min sminkeveske

 • Skrevet 04.10.2016 klokka 01:26
 • Kategori: Om meg

I dette innlegget vil jeg legge ut bilder av hva jeg har i min sminkeveske akkurat NÅ. 

Her er resultatet: Jeg eier da en Bjørn Borg veske, og har plass til akkurat hva JEG trenger oppi denne staslige saken her. nr 1. Min kjære og trofaste Tangle Teezer er med meg overalt. Som en kan se, så er den altså godt brukt. Elsker denne! nr 2. The Blushed NUDES by Maybelline, fås kjøpt på bl.a HM og Cubus. Bruker de aller letteste fargene på jobb. nr 3, er en ting jeg tror alle dere jenter der ute har i sminkevesken deres. Denne holder seg trofast til alle damer der ute, so simple as that. 
      Nesten like trist å være tom for renskeservietter, som det er å være tom for toalett papir, synes nå jeg. 

 nr 4. FUKTIGHETSKREM. Oboy, den som fant opp det var en smarting, altså. Jeg har forever living sin fuktighetskrem, som dufter sitrus og er laget selvsagt av aloe vera, og inneholder hvit te. Huden min ELSKER denne, og holder seg utrolig flott etter en runde med denne i ansiktet. nr 5. Min fundation kost. Elsker denne, som er kjøpt på HM og heter "iglow". nr 6. Mary Kay fundation. Lett og luftig på huden, og holder godt. Utrolig fornøyd med denne! nr 7. Min aller trofaste venn, igjennom alle tider. Mineral pudder fra L'orèal Paris, som heter True Match. Jeg bruker fargen D1 W1 (Ivory) nr 8. Maskara, hvem har vel ikke det? Går ikke en dag der jeg går uten maskara, bare når jeg er for syk til å orke. Min personlige favoritt må jo være "Mega Volume miss manga" Fra L'orèal Paris, fåes kjøpt på HM, Cubus, Lindex osv. nr 9. Jeg måtte faktisk le litt når jeg kom på at det lå Imodium tabeletter i vesken min. Greit og ha for uheldige dager. nr 10. Enda mer pudder. Jeg liker og holde huden lett og luftig, og velger alltid pudder foran brunkremer og foundation. Denne er fra max factor. nr 11. Alle vet at jeg er superfan av eyeliner, og elsker å kjøre hvit eyeliner når som helst, uansett. Alle kjenner meg for å bruke hvit eyeliner. Denne er genial, for du får både svart og hvit eyeliner på samme greia. Denne heter "Big eyes eyeliner" og merket er Maybelline. fåes kjøpt på klesbutikker o.l. nr 12. For en ekstra glitrende kveld, kjører jeg på med L'orèal paris sin glitter maskara, som skal taes på maskara etter det har tørket. nr 13. Viss jeg må velge en foundation kjøpt i butikk, så stoler jeg alltid på max factor. Denne i farge "soft Beige" nr 14. en øyenskyggepen. Wow, langt ord å ta i sammen altså. Denne fra mermaid og er i en lysgrå nyanse med glitter i. nr 15. Revlons leppestift. Elsker, FORGUDER leppestiftene fra Revlon. De sitter utrolig godt. Har tre forkjellige farger av denne.. Rosa, Lilla og Oransje. 
   Denne er i Oransje. 

nr 16. Hvem har vel ikke strikker i sminkeveska si? Man får kjøpt dritbillige strikker i sånne esker på cubus, HM og New Yorker for en 20, 30 kr. 
   Jeg har ivertfall godt over 15 strikker i veska mi. Hva om den ENE strikken ryker på jobb? Det er jo bare katastrofe, haha. Nei, da finner man bare en ny en i sminkeveska si, genialt, ikke sant? nr 17. Sist men ikke minst.... Øyedråper. Jeg dævver om jeg får allergiske reaksjoner ute blandt folk eller på jobb. En fin redning og ha med seg denne lille vennen over alt. 

Dette var det jeg hadde i min sminkeveske akkurat nå, men som dere jenter vet, så er det ikke alt man har, haha. 
Halve rommet mitt er fullt av maskara, øyeskygger av alle typer, øyenbryns napperen ligger på sin faste spot på badet, og alt ligger på sin plass. 
Rot for noen, men orden for oss andre. Takk for at dere tok dere tid til å lese innlegget mitt. Sleng gjerne igjen en kommentar, så stikker jeg innom bloggen din også. 

Ha en riktig god kveld og natt videre dere! 

#sminke #helse #jente #hverdag #sminkeveske #maskara #foundation #bilder #blondine #beauty #smil #blogg #skjønnhet

 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits