miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

Back on track again!

  • Skrevet 17.10.2011 klokka 13:03
  • Kategori: Blogg

nå, som eg har komt hjem fra syden, så har eg hatt det ganske travelt og har dermed iche hatt tid te å få oppdatert meg på bloggen min! etter høstferien min, som eg tibringte 95 prosent av tiden min av i herlige kreta, har eg hatt ei heil uka med arbeidsuka. Det har vært snodig og spennende, og heldigvis lærerikt for elevene som eg styrte med!

du lure vel på ka eg har gjort?

eg har vært ridelærer på Vikinghestgården, der det har fåregått ein rideleir. har bl.a hatt morsomme samtaler med sjefen min som meine rompetroll hette haletroll, ridd på turer som har flydd ud av vindue, hester som har vært litt brunstige, god mat, kjekke opplevelser og nedturer så klart! det va 12 hormonelle jenter fra 9-16 år og EIN stakkars gutt på 14 år som va omringa 24/7 av masse *fniiihiiiis* ! hehe.

syden, va det digg?

JA, det va ganske herligt kan du sei, å ligga på straen i 30 varmegrader og bare slappa av me ein kalde drink, og bada som avkjøling. har jo vært og besøkt vår kjære venninde som har jobba hos Apollo, og det gikk bra heilt fram te  dagen itte me kom, då eg fikk melding av henne om at legen hadde vært og sjekka og hu hadde matforgiftning :s Meg og kjæresten min va og følgte med hu kver dag, og va fælt og se henne så syk :( men ellers utenom det, så har me hatt det hærligt. den andt siste dagen, va me på roadtrip og va bl.a og besøkte coarni/coerny lake som e den siste innsjøen på kreta. det stod på internett at ålen i det vannet ble utrydda på 60 tallet, men KOFFÅR, KOFFÅR SÅG EG EIN ÅL DÅ? det lurte eg litt på kan du sei! KULT! :) me såg og kolibri, skilpadde, og ferskvannskrabbe.

her ser du Yngve (min kjæreste og samboer), meg og Barbara (som jobba for Apollo på kreta) på Corney lake som då va den siste innsjøen på kreta.

her er bilde av stranden utenfor hotellet vårt, som gikk ett stykke bortover, det va nyydelig å bada der, og skikkelig fint å se solnedgangen ved stranden (romantisk)

her e bilde fra roadtrippen te Heraklion og hersonisos!

Corney lake, siste innsjø på kreta!

eg må bare sei at, typen min e VERDENS sjønnaste/raraste når han ligge og sole seg (gutter og tålmodighet vettu) hehe.

men va che bare sol så sto på menyen, shopping va jo og ein selvfølge, og du kan sei det at eg RUINERTE korte LITT.. x) ehm.. drog ein tur te frisøren, farga håre litt og tok hair extention :) her e ett bilde av resultatet:

weee.. long hair.

whats next on the plan?

akkurat nå blir eg bedt om å slå opp i BLOMKÅL kapittel 2, iche d at eg vet ka søren leråren snakke om nå, BLOMKÅL? så du fatte at eg e på skolen, dont cha? leråren snakke te veggen, mens alle face an. sitte og glede meg te å få komt hjem og få slappa av på sofaen, ETTER eg har gjort engelskstil og levert inn logg så får eg roan ner:) skolen e idag, mårå og onsdag så LANGHELG :D så, whats next for you?

eg e ei sprø jenta på 21 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits