miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

hvil i fred, Renate min!

  • Skrevet 24.05.2011 klokka 12:10
  • Kategori: Blogg

for de som iche har fått det med seg så har me to undulater (hadde). Renate, den gule og grønne som då e hufuglen, døde på søndags morgen 22.05.2011 presis kl  06.15 . Det som var er at vi har jo en katt også, så vi må være obs med dørene og sånn. vi hadde vært ute og skulle lage oss pizza. vi glemte helt ut å lukke rommet til såverommer, ettersom vi trudde katten var ute. katten var inne! så du kan nesten bare gjette deg fram. fuglene var ute av buret. Renate ble bitt av katten å døde nesten rett etter på. ingen dyrlege i nærheten så hun døde i hånda  mi ganske etterpå..

litt senere på søndagen begravde kjæresten min henne utenfor huset i hagen. så da kan det minne oss på den fine tiden vi hadde sammen med henne. om 2 helger til skal vi ut og kjøpe en ny undulat som kan holde Ludvik (den blå) med selskap. han er veldig i kosehumør nå og litt deprimert.

jeg er virkelig trist og skikkelig lei meg, skulle ønske jeg kunne gjort noe mer for henne!

dår e så mye mer eg egentlig har å sei! huske første gangen du hoppa opp i hånden min, å spiste rett fra hånden. Huske då du "gjorde narr av meg" når eg prøvde å leke med deg og Ludvik og du alltid fløy i motsatt retning av meg. du utrykka følelsene dine veldig stort, og d va gikk så langt inn i hjertegropå å se deg lida d siste minuttet du levde, i min hånd, der du også døde. me vil alltid huska deg, og alltid elska deg, du betyr masse for oss.

må bare få sei at eg brydde meg virkelig om deg, Renate, du betydde veldig masse for både meg og Yngve! du har det nok bra der du e nå. me va glad i deg! <3 :'( ville bare skrive ett lite minne te Renate, som fortjene alle våre tanker for henne, som leve trygt i fuglehimmelen.

hvil i fred, Renate!

eg e ei sprø jenta på 21 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits