miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
1

God natt! + snapchat filter

 • Skrevet 23.02.2017 klokka 00:17
 • Kategori: min hverdagDenne galskapen styrter nå til sengs etter en lang dag med undersøkelser på sykehus og mye mer. Jeg kommer tilbake til dere imorgen. Oppdaga nettopp at klokka hadde bikka over sengetid for hundre og fjarten minutter siden, så da var det på tide å rive av seg bhen å si godnatt. Er det noen andre som også synes dette snapchat filteret er morsomt? Jeg ler meg ihjel. Legg meg til på snap om dere vil. @Ariele19 Håper dette galskapen av ett filter blir gående på snapchat, for det er faen meg underholdende! Godnatt! :) vi blogges 

- Miamisweety 

 

#filter #snapchat #minhverdag #jobb #kveld #blogg 

6

jeg MÅ døgne...

 • Skrevet 22.02.2017 klokka 02:52
 • Kategori: min hverdag

Jeg kveles av kjedsomheten, og svetten renner nedover pannen min fordi jeg var så dum at jeg skrudde ovnen på 26 grader. Har åpna candy crush omtrent 26 ganger, og har spilt favorittspillet mitt sikkert mer enn 50 ganger bare idag. Grøss og gru det er kjedelig og ikke kunne sove. Lurer litt på om jeg skal jukse litt og bare sove ett par timer alikevell? 

Det er faktisk litt trist å ikke kunne ha kontroll over sin egen kropp og trøtthet. Jeg er stuptrøtt, men kan ikke, må ikke sovne. 
Skal til en undersøkelse imorgen som krever at jeg holder meg våken hele natta. skal sove på sykehuset i 1,5 time før jeg får gå hjem. 
De skal hekte på meg ett dusin med ledninger som om jeg var ett slags leketøy som må repareres, men jeg trenger ingen reperasjon ærlig talt. 

25 desember ble jeg innlagt for noe legene var 100% sikre på var ett epilepsi anfall, joda, de var sikre uansett fordi jeg hadde epilepsi sist for 20 år siden, og har ikke gått på medisiner fordi jeg er frisk, så da er det helt naturlig at det er epilepsi liksom. Det er urettferdig og bli dømt på forhånd av noe som man skal kalle en lege. Èn lege mente det kunne være ett stressanfall, da jeg beskrev den travle hverdagen med overload med jobb, stall, familie, juleshopping, og egentlig så ble alt bare for mye den uka før jul, 25 desember var endelig en dag jeg hadde fri, fordi jeg jobba julaften også, og svetta som en gris for å nå alt. 
Da jeg endelig fikk fri, fikk kroppen min sjokk rett og slett. 

Når man får ett epileptisk anfall, så husker man knapt noe. Jeg husker ALT, og kan gjenfortelle det om og om igjen tusenvis av ganger om jeg så må. Men det var ikke godt nok for legene. 
Jeg har/hadde IKKE ett epileptisk anfall fordi: 

- Jeg er på nattklubber, og der har de strobelys. Strobelys trigger ett epileptisk anfall, noe jeg aldri har fått. 
- Jeg har en ps3, som kan være triggende for epilepsi bl.a pga spill, blinking, farger m.m. Dette har ALDRI skjedd meg. 
- Jeg blir ofte stresset, faktisk, så blir jeg stresset hver eneste dag med alle oppgaver jeg skal nå igjennom dagen/uken. På mine snart 24 år, har jeg aldri fått ett epileptisk anfall pga stress, jeg har ikke hatt ett eneste anfall på 20, snart 21 år, så hvorfor hoppe til konklusjoner da?
 - trøtthet kan også trigge anfall. Jeg er OFTE trøtt, har aldri fått anfall. 

Det er mange ting som kan trigge anfall, men jeg har ikke hatt ett eneste ett. Men alikevell så blir jeg fratatt retten til å kjøre bil, noe jeg virkelig ønsker. 
Jeg skulle starte å ta opp kjøringa nå, siden jeg prøver å spare nå som økonomien er LITT bedre. 

Nå skal dere høre, nå er vi tilbake til sykehuset, 27 desember, da jeg skulle bli utskrivd etter mange forskjellige tester som hadde blitt tatt. 
Legene som skulle skrive meg ut, sa følgende: 
Alle prøvene dine ser helt normale ut, og ingenting er påvist. Men, siden vi ikke har noe å gå på, ingenting å vise til, så må vi skrive ned på papiret at dette var ett epileptisk anfall, som da videre følger til at du ikke kan ha lappen på mellom 1-5 års tid. 

Så det de sier er, at jeg er frisk, og hadde aldri ett anfall, men de bare tar seg til rette og skriver at jeg hadde ett alikevell bare for å gjøre livet mitt surt? 
Da er det enda godt jeg fikk brev i posten om rett til å klage, takk gud for det, for nå skal jeg ikke gjøre annet enn å klage til nemlig, politiet. Dette er ABSURD. 

Etter å ha forklart 20 000 ganger om hvor stressa jeg var i jula, til 7 leger, så har jeg plutselig epilepsi igjen? Tror ikke det altså, jeg kjenner min egen kropp, hallo. Dette gjør meg direkte forbanna og litt til. Noen av de legene var arrogante også. Når lege nr 7 kom inn, hadde jeg hatt besøk av 6 andre på under 3 timer, og gjenfortalt meg igjen og igjen. Når lege nr 7 kom, så ble jeg irritert fordi han spurte om AKKURAT det samme som alle de andre spurte meg om tidligere. Her ligger jeg og prøver å sove, etter å ha blitt holdt våken i 26 timer, og så blir jeg mast på av 7 forskjellige leger om det samme? 
Lege nr 1 kom inn, jeg forklarte meg og så sa han "bare prøv og sov litt, du ser blodsprengt ut i øynene" Eller var jeg så trøtt at det han egentlig sa var "Bare sov du, men det kommer ett par leger til for å spørre deg om akkurat det samme, for ingen av oss skriver dette ned, eller forteller det videre til den neste legen som kommer for å sjekke deg, slikt driter vi i her, her handler det om å gjenta seg, for du har jo hatt ett epileptisk anfall, og da er det bra å gjenta seg mer enn èn gang." 

Når den siste legen kom inn så ble jeg sur for jeg prøvde å sove så sa jeg "prater dere ikke sammen? må jeg virkelig forklare det en gang til, jeg er for trøtt til dette!" Da ble legen dritt sur og mente jeg ikke samarbeidet med han. Jeg? han samarbeider jo ikke med kollegaene sine når han skal spøre meg om det samme som de andre spurte meg om. forventer de forskjellige svar hver gang? Jeg er jo ikke dement liksom. 
Men hallo, jeg gjorde så godt jeg kunne og fortalte en siste gang før jeg sovna. 

Så imorgen folkens, eller, idag, skal jeg undersøkes igjen for det samme. Og de rare folka tror jo at når jeg er trøtt, så får jeg ett epileptisk anfall, så dette er jo som å lete etter gull for dem på avdelinga der jeg skal. Men da tar de feil. jeg har vært våken i 40 timer, jeg har levd ett liv i over 20 år uten ett hint av epilepsi, så hvorfor undersøke meg når testene var fine? 

Det ble en voldsom utblåsning her dere, men det hjelper, er kanskje ikke alle som forstår dette, men jeg synes det er urettferdig og ta fra meg en rett når min kropp bare har vært normal og bare reagert på alt arbeidet og stresset som jeg har hatt. Jeg ligger på sofaen og slackern med vann, sjokolade, havregrøt og snus. litt av en kombo, men en god en.. 
Ser på serien "girls" på HBO, noen andre også som bare digger galskapen, intimiteten, humoren, åpenheten, kjærligheten, kleinheten, og at serien er så utrolig direkte som den kan bli. bare ELSKER den. Håper dere får en fantastisk god natt, og at dere får sove godt. Jeg må sove på dagtid, etter undersøkelsen min. kan si at jeg gleder meg, for jeg er en soveslave, en larve, ett dovendyr i sitt naturlige habbitat, en løve i sin hule, en skikkelig sove-elsker. 

#sove #syk #epilepsi #urettferdig #leger #norge #fuckdet #førerkort #hverdag #minhverdag #livet #livetsuger #snus #mat #drikke #helse

0

sinnatagg

 • Skrevet 15.02.2017 klokka 21:32
 • Kategori: HJELP!

Jeg prøver, det må jeg innrømme. Men det er ikke frivillig. Denne måneden så er jeg så blakk, at til og med en naver har mer penger enn meg. 
Altså, for å gjøre en lang historie kort, så må jeg tvangs slutte å snuse, dette er ufrivillig, men grunnet dårlig økonomi denne måneden. 
Jeg er så utrolig SINNA, og det med store bokstaver. Går fingrene fort over tastaturet, har jeg enten veldig mye på hjertet, er full og i humør til å skrive, eller så er jeg fly forbanna, og det tror jeg mange damer kan kjenne seg igjen i. Ingen kan slå verdensrekorden i skriving utenom sinte damer, ohoi da går det fort unna skal jeg love deg. 

Hadde jeg fått lov, hadde jeg slått til noen eller noe fortest mulig. Skulle hatt en boksesekk i garasjen, ja da skulle man fått sett at det ikke var mye til den boksesekken igjen etter jeg var ferdig med den. Musikk, trening og hestene mine er det som hjelper meg i disse tider. Jeg kom nettopp hjem fra stallen, og kjenner at jeg nå har ett stort behov for en god pose med nikotin under leppa. Får finne meg en pose med te og stappe under der, haha. 

Alle følelser jeg har, er framme nå, jeg føler for å gråte, føler for å slå og spenne i noe, føler for å kjefte på noen, jeg føler for å dra meg i håret og skrike, og jeg føler en veldig morsom følelse der jeg synes dette er veldig morsomt, noe det aldeles ikke er i det hele tatt. Men shit happens. 

Var nede i stallen for Zafran (frieseren vår) har fått hovtrim. Dette var han ikke tålmodig nok til å vente for, så det tok over en time for å få dette til. Jeg trodde jeg skulle eksplodere mot slutten, da han var veldig frekk å nekta å være med på det som skjedde. Istedenfor holdt jeg bare munnen igjen, og holdt meg tålmodig mens jeg venta. 

hodet mitt er helt tomt, jeg har ingen ord, men allikevel så mange på samme tid. You know the struggle? 

Hjelp, Det går innover meg at jeg ikke har ett rødt øre, og at jeg MÅ slutte. Noen som har tips til ting jeg kan gjøre for å roe ned? 

Tips taes imot med stor takknemlighet. MVH sinnataggen selv 

 

#tips #råd #snusestopp #økonomi #penger #fattig #stall #fritid #minhverdag #hjelp #snus #sinna #trist #følelser #tvangsstopp #tvang #blogg #personlig

0

Luksus uke hjemme hos meg #nofilter

 • Skrevet 14.02.2017 klokka 02:42
 • Kategori: ekte lykke

Jeg kan nesten ikke tro det, men denne dama her har fri fra jobb helt frem til fredag, og det kjennes. 
Kroppen min klarer ikke å ligge i ro å råtne foran Tven med netflix på 10 timer i døgnet helt frem til fredag altså, det har jeg virkelig ikke roen til altså. 

Jeg har idag tatt meg friheten til å ta meg ett varmt, deilig og relaxing bad som varte omtrent 20 minutter fordi jeg klarer bare ikke å ligge stille. 
Nå får jeg snart liggesår, bare av å ligge i sofaen. Sånn seriøst, du kan se ett dypt spor etter meg i sofaen i det jeg reiser meg opp. 
Tror jeg har ligget på denne sofaen i 3 timer idag, og for meg blir det lenge. Har til og med tatt meg friheten til å gå uten sminke, og fått en mega stor sovefloke i håret som jeg ikke har giddet å børste ut enda fordi jeg føler meg for lat til det. dessuten, så har jeg allverdens med tid imorgen frem til jeg skal på date med kjæresten, så flokegjengen i bakhodet mitt forsvinner innen den tid. 

Har også tatt meg en tur i stallen hos hesten min og ridd meg en tur i solnedgangen, har premiere date med hesten dagen før valentines dagen, alltid. 
Om jeg ikke hadde hatt kjæreste, tror jeg den hesten hadde hata meg, for han hadde ikke blitt kvitt meg i det heletatt på valentines dagen. 
Jeg hadde stått opp for å dra ned å dulle med ham som en liten bortkjemt unge, og flette hele manen og halen bare fordi jeg hadde ekstra tid, også skulle vi ha vært på en romantisk ridetur der vi stoppa for å ha en koselig piknik der han fikk eple og gulerot av meg, og jeg spiste meg forderva på sjokolade og drakk cola frem til jeg ikke fikk plass til mer. Det hadde vært en minnerik dag, dere. Nå satte jeg bare ideer i hodet på meg selv, for dette er en ting jeg kunne ha funnet på å gjøre både med hesten og hunden min. Jeg er litt rar, men det er bare for det beste, vet ikke hva vennene mine hadde tenkt om jeg helt plutselig var normal. Tror de hadde tenkt at jeg hadde slått meg i hodet, eller dødd og stått opp på nytt. Ikke alltid godt å vite. 

Luksus har jeg det i vertfall, det skal sies. Jeg har nutella, loff, sjokolade, brus, juice, rett i koppen for de late timene, chips som bare ligger og venter på meg oppi skapet, og ett badekar som vil brukes godt denne uken. Også får jeg flere kosetimer sammen med Morris, men sjarmerende lille babyhund. Er en fulltids jobb å være mamma til både hund og hest, skal jeg fortelle dere, for de er noen rakkere begge to. Morris er den mest oppmerksomhets syke i denne gjengen, og han er meget bortkjemt også, så kan hende det stammer derfra. Tokki, min lubne islending, er også bortkjemt, men det er nå alle hestene i stallen vår. Hestene i stallen står på utegang, som betyr at de står ute hele året rundt. Det vil også si at de har mat tilgjengelig 24 timer i døgnet, og har de fri tilgang til mat, så finner du dem rundt matfatet ca 16 timer av døgnet. Luksus, ja. Vi vil at hestene skal leve så fritt og naturlig så mulig, så det er vel kanskje ikke så rart at hesten min er vanskelig å slanke spesielt på vinteren, siden han lagrer mye fett for vinteren, og at han står i matfatet som en annen gal matmons 10 av 10 ganger når jeg skal hente ham. Tokki har anlegg til å bygge seg feit og god om vinteren, og noen ganger lurer jeg på om jeg noen gang kommer til å få se han trille nedover den ene grassbakken på utedelen til hestene. 

Jeg ligger halvnaken pakket inn i morgenkåpen, og seriøst ikke giddet og tatt meg bryet til å dra på meg ei bukse en gang. Har ligget i morgenkåpen siden klokka 21, etter jeg tok mitt meget "lange" bad. 20 minutter i badekaret er lenge for meg, og 20 minutter i dysjen for meg kan jeg ikke fårestille meg. 
Jeg gikk til og med ut i morgenkåpen når jeg skulle lufte hunden litt før kvelden tok slutt. Ja ja, jeg tok til meg fornuft å tok på meg en ytterjakke, også hadde jeg på meg krogs. Kan tenke meg det var en merkelig sak å se meg ute på gata ikledd en lang grå morgenkåpe, men en tykk pølseformet jakke utpå der, med blåe krogs på meg. Ja, jeg vandra rundt med den syke onde tvilling floka bakpå der også, så jeg kan bare takke naboene at de holdt seg inne mens jeg fortsatt var ute. 

Dette er luksus for meg, at jeg bare kan drite i meg selv i 2 sekunder, ligge halvnaken på sofaen, og gå ut i krogs midt på vinteren. Bare det å få drite i fred uten at noen skulle gå forbi dassdøra mens du satt der inne å spilte candy crush, bare det er luksus, alene tid. Hvordan er en avslappende luksus dag for deg? 
Jeg ville selvfølgelig svart ett spa hadde vært det komplette, men hvorfor dra til spa når kjæresten mer enn gjerne gir meg en massasje? 
DET, er livet det! 

 

#natt #luksus #livet #minhverdag #hverdag #blogg #lese #skrive #moro #norge #morgen #dyr #helse #hår #nullfilter #nofilter 

0

Å jasså du, så du er bedre enn alle?

Bedrevitere, jeg HATER dere. 

Ja bare måp i vei du, med den kjeften din som er så mye bedre enn alle andres. 
Virkelig, bedreviter, du har ett intelligens-problem. 
Du høres så utrolig dum ut, så høy på deg selv når du prater om at du er best og bedre i alt enn alle. 
På måten du prater på, får det deg til som å virke som en apekatt som tror han har blitt gud sånn helt uten videre,
og vi andre rundt deg bare er tapere som bare vandrer rundt på jorda bare for moro.

Du er så mye bedre enn meg i alt, og jeg tror ikke at ett annet menneske kan sammenlignes på denne måten.
"Jeg er så mye bedre enn deg til å vaske klær" Trenger man virkelig å være rakett etterforsker for å kunne skru på en vaskemaskin liksom?
Det blir bare tåpelig.
"Jeg er kokk, så maten din blir ikke like god som min, fordi jeg er jo kokk!" Igjen, jeg trenger virkelig ikke å være verdens mester for å lage kjøtteig og spagetti, og jeg kommer nok ikke til å lage en middag for 10 på julaften helt fra bunnen. Her går det i kylling, pasta, grønnsaker osv.
"Jeg er mye flinkere enn deg til å ri, du kan ingenting." Virkelig? Dette er ting jeg har hørt in real life, og jeg kan faktisk ikke annet enn å le når noen senker seg selv så utrolig lavt på pinnen, at de skrøyter seg selv så høyt opp i skyene og krenker en annen person på samme tiden. Ren magi skal jeg fortelle deg, for vipps, så har du ingen venner lenger. Fordi du er jo så mye bedre enn alle, så da klarer du deg vel mye bedre uten alt levende også? Noen foretrekker vel helst å ha jordkloden for seg selv, just them and the plants. 

La MEG få være meg, så lar jeg deg få tro at du er så mye bedre enn alle andre. Jeg tenker noen ganger om mennesker sier ting som dette, så tenker jeg inni meg "Javell, er du 30 år, eller 3 år?" Det blir som å gå tilbake til barnehagen, når alle var bedre enn alle. 
Jeg måtte bare blåse litt ut her, for nå hadde jeg fått nok av mennesker som tror de er mer verdifulle enn andre. 
Selv om du er en prins, så betyr ikke det at du er mer verdifull enn andre som ett levende menneske. Alle er like verdifulle, 
og nei, ingen er like, ingen kan alt, og ikke alle som har samme talentet. Det hadde jo vært så kjedelig om alle kunne det samme. 

Ingen mennesker er like. Hvorfor blir man bedreviter? 
Mine teorier er,
1.dårlig selvtillit. At man kanskje har blitt mobba, og følt at man ikke er verdt noe, og ikke kan noe. så man prøver å overbevise seg selv om at akkurat JEG er bedre enn andre i alt. 
2. Noen er bare så sære, enkelt og greit. 
Men slike instillinger bunner alltid på noe, og det har jeg ingen svar på, for jeg, jeg kan IKKE alt, og det vil jeg aldri gjøre! 

 

#bedreviter #hater #hat #problem #sint #hverdag #personlig #tanker #minhverdag #best

2

enda en ny natt

 • Skrevet 01.02.2017 klokka 02:59
 • Kategori: nattHøsten er over, men ikke vinteren. Øynene mine har fortsatt soveposer, og kulden biter til når man kommer inn med røde pølsefingre som ikke kan føle en dritt før de har fått bada seg en stund i varmt vann. Jeg kaller det for å ha "Psychopat fingre" fordi fingrene ikke føler en dritt, haha. Sikkert bare meg som er så rar i topplokket, at jeg kan finne på slike ting. Men har det etter min gode pappa. Dårlig humor og edgy humor har ligget i familien ett par generasjoner nå, ivertfall ifra farmor liksom. Hun hadde noen drøye rasist vitser som hun dro frem, og alle de rare tingene som plopsa ut av henne når vi så på tv, man kunne liksom ikke annet enn å le. Hun sa alt hun tenkte, så det gikk liksom ikke ann å se på tv med henne uten at det ble ett voldsomt show med en ekte standup-kommentator igjennom det hele. Var to mennesker som klina en gang på en film, farmors kommentar til det var dette: 
Æsj, kan du fortella meg, ka e deiligt me å spisa kverandre opp på den måten? E de kannibaler?" slike ting kunne hun finne på å bukste ut med da hun satt barnevakt for meg og mine søsken. 

Hjernen min er så trøtt, at jeg kommer til å få "hjerne-sår" snart bare av å tenke en tanke til. Skal egentlig opp tilig imorgen, kommer en venninne på besøk, også kommer veterinæren på besøk for å gi den årlige tannraspen i stallen vår. Blir baluba det ja, hesten står å steiler i stallen som en annen løk, og skjelver som ett aspeløv når han ser veterinæren liste seg innpå han med en sprøyte for bedøvelse/beroligende for at det skal være mulig og gjøre noe inni munnen. 

Jeg gjesper, så tror jeg skal ta hintet og bare la meg få lov å legge meg, og heller sette meg ned skikkelig imorgen en gang da det er en åpen luke for å luke litt i blogg-bedet mitt. Godnatt alle samen, håper dere får en fin natt! 

 

#natt #trøtt #gjesp #hjerne #hverdag #bilde #minhverdag #humor #familie #høst #kulde 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits