miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
2

influensa, er det deg?

Hva gjør du her? Jeg har sagt det til deg så mange ganger før, at du bare skal stikke å brenne en eller annen plass. Ikke kom på besøk hos meg, ikke nå! Jeg kjenner meg som en laban seigemann som har blitt fanga mellom gelèn og bare kommer ingen vei. Kunne mye heller tenkt meg å vært en fredelig liten ape for øyeblikket, som garantert sitter og plukker lus og andre ting fra de andre i flokken. Ta deg en banan, sier dem. Jeg elsker bananer, så tror ikke jeg hadde hatt noe problem i det heletatt å være en ape. Ett spørsmål til en ape har jeg: Er det godt å spise bananer hele livet ditt? 

Tror ikke jeg vil være en ape alikevell. Skal prøve heller å være meg selv til det ytterste, men det er ikke alltid lett å være hyggelig når en er syk.

PANG sa det, så kjente jeg på kroppen at den brygget på noe. Hadde den bare kunnet det å brygge vodka så hadde jeg ikke klagd.

Nå vet jeg hvordan de gamle har det. Beina mine er av gele for øyeblikket, og hørselen er redusert til de grader. Jeg er offisielt med i "hæ" klubben nå ja. Mangler bare å være med på bingo så er jeg der. Begynner å bli rød under nesen. Ironisk nok ser jeg litt ut som rudolf. Ikke nok med det, men min venstre fot har sovna og har vokse smerter. Skal dette liksom bety at det bare er en fot vokser? trodde jeg hadde slutta og vokse. 

Jeg har uansett hatt en veldig bra dag, og freaket ut LITT på byttekveld hos mormor. Jeg sa til meg selv før jeg gikk, at jeg bare skulle ta med meg max 5 ting. Jada Miriam, bra jobba. Tror jeg tok med meg minst 25 ting. Hvor tenkte jeg å få plass til dette? Har 3 skap og en kommode til å ha klær i. Burde hatt minst en kommode og ett skap til.

Men sånn er det med oss jenter. Klærporno er noe vi ikke kan styre unna. Shopping for meg, er som sex. har jeg ikke handla noe på en uke, nei da er det jammen meg på tide. 

Hva har dere gjort idag, da? :) Skriv en liten kommentar på det om du føler for det. Håper dere har en fin natt/kveld videre, så prates vi nok så snart.

#gøy #influensa #ører #høre #kommentar #natt #kveld #jente #blogg #moro #klær 

0

Bytte-dag hos mormor + vindus-shopping

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 17:16
 • Kategori: mitt liv

Ja hei og hallo alle sammen :) ! 

Denne apekatten skal til mormora si om ikke så alt for lenge. 

Magen min rumler, ettersom den deilige lukta av hamburgerne som pappa lager, fylles i hele huset. 

Gleder meg masse til og se søskenbarn og tanter, på den årlige byttedagen. Alltid gøy å få bytta ut litt klær og sko, med nye ting. Resten gir vi til fretex, ofc. fikk meg ett par nye sko der sist, så får se om det er noe i år. Men hallo, jeg trenger egentlig ingenting. Det er bare den der "må ha" følelsen, som flyr gjennom kroppen når du ser noe som du vet du hadde angret på om du ikke kjøpte/fikk. Alle jenter er vel litt sånn, vil jeg tro. 

En av extremsportene mine må jo være vindus-shopping. Det er utrolig hvor mye jeg tester meg selv ovenfor klesplagg og sko som jeg kunne dødd for. Men så vet jeg at jeg har så mye, men det er den nyhets følelsen, det at det er nytt og spennende, som gjør at kroppen spenner seg helt opp. Ja, jeg kunne dødd for plagg og sko som jeg MÅ ha. Så ser man prisen, ser på kontoen.... Nei tror ikke det, du. 

Det er nesten som å møte gutter på byen som singel. Du "vindushopper". Sjekker ut ett mannfolk, men så viser det seg at han ikke er av den kvalitet du ønsket deg, så du ser i lommeboken, og kjøper deg selv heller en drink. 

Nei, nå hørte jeg hamburger og ordet "middag" så det tror jeg var mitt Q til og legge fra meg pcen og få i meg noe fast føde.

Ha det bra alle sammen :D 

 

#mat #shopping #gøy #jenter #gal #drink #gutter #klær #bytte #moro #familie
 

0

Natt? Ja det merkes.

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 04:00
 • Kategori: Torsdag


Ingenting er mer "sexy" enn å dryle inn en snus under leppa. Herlig, men ikke noe spesielt tennende med det. Finnes vel mennesker med fetisj på slike ting også. Haha

Ligger våken og får ikke sove. Er så innmari trøtt, dere aner det ikke. Må snart til med fyrstikker under øyelokka, for å kunne holde dem våken. Skjønner nå hva de mener med at man har promille når man er trøtt. Alt går i sus å dus, å øynene mine flyr i 100 akkurat. Lett å konsentrere når en skulle ha sovet for MANGE timer siden!? Svaret er NEI. 

Ble mer og mer sur, da jeg forstod at musa på PCen hadde sluttet å virke. Satt å banna for meg selv på 12 forskjellige språk (inkludert eget laget haha) og klikka mer og mer, ettersom ingenting gikk min vei. 

Folk sier alltid at å skru PCen av og på løser ALT. TAKK gud for av og på knapp. Kunne kyssa noen nå! Kjæresten er heldig som får ett kyss i panna. Han vet det nok ikke, siden han sover. 

Gjespet ca 15 ganger i løpet av tiden jeg skrev dette. Gud bedre, jeg burde ha lagt meg kl 23, men jeg lærer aldri. Ung, dum, blond, utålmodig .. Ikke en heldig kombinasjon å ha alltid det. 

Kroppen ga beskjed: legg deg NÅ, ellers må du reise deg opp av senga å gå på do, det orker du vel ikke, eller? Nei kjære kropp, vær så snill å hold det inne. Vær så snill og ikke drøm om toaletter. Ok, jeg går til toalettet. Tetag. 

Ha ein fin fin torsdag! 😄 klem, Miami 

 

#natt #dum #blondine #moro #hverdag #blogg #snus #sexy #bilde #trøtt #sove #torsdag #venner 

0

Glemt blogg = alsheimers i ung alder, haha

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 13:52
 • Kategori: Tirsdag


Hei mine sjønne lesere! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var logget inn på blogg.no. Det begynner å bli ETT PAR uker siden.. Jeg har hatt en "Liten" pause, men har bestemt meg for å vende tilbake. Her er ett lite bilde av meg og en kollega fra jobb. Jeg har vært opptatt med hestene mine, jobb og venner den siste tiden som nå har vært, og har derfor helt glemt å sette av tid til min kjære blogg. Glemt det. Helt riktig. Tror jeg begynner å få alsheimers eller noe i en alder av 22. 

Hvordan glemmer man bloggen, når jeg skrev innlegg hver eneste dag? Bare våkna en morgen å "glemte" meg ut. Nei, jeg tenkte å ta en helg fri, men en helg ble til 2-3 uker istedetfor. Gjort er gjort, nå kommer jeg tilbake, og har til og med skrevet en liten liste over ting som jeg skal skrive om, utenom mitt rare liv og hendelser. 

Håper dere alle har en flott tirsdag, og ønsker dere en fin uke videre! Hasta la vista :) 

- Miamisweety 

#blogg #glemt #uker #hverdag #fri #tirsdag #jente 

0

Bare litt Hockey kos

 • Skrevet 06.02.2016 klokka 19:36
 • Kategori: OilersRampegutten, aka Tommy "Trouble" Kristiansen, er ute å tar ett lite kose oppgjør mot en tidligere medspiller fra Sparta.

Oilers vant oppgjøret med  3-0 her hjemme på DnB arena, noe som var utrolig deilig. 

Både Tommy og Sparta spiller får videodømming for sin lille "kose med knyttneven" underholdningen sin. 

For meg, er Tommy min helt og favorittspiller uansett hva han gjør ute på den banen. Ja, han har veldig kort lunte, men det gjør ikke ham til en mindre

verdig spiller. Han spiller veldig bra, og backer opp laget til en hver tid. Med mindre han blir utvist resten av kampen, som han gjorde i dag.

Men, han har sikkert fortjent å bli litt herja med, han sparta spilleren. 

Takk for kampen, Sparta. Dere er gode, dette var meget spennende :) 

Og sender en shoutout til Norges desidert beste keeper: Henrik Holm 

 

#oilers #hockey #sport #røffing #bilde #stavanger #moro #underholdning #seier #gull #serie 

0

Beklager så mye!

 • Skrevet 06.02.2016 klokka 19:25
 • Kategori: Novelle

Til dere som gleda dere til fortsettelsen av min novelle i går, så sovna jeg etter jeg kom hjem fra jobb, og sov til kl 22. Ble sjokkert og stressa med en gang.

"NEEIII!" tenkte jeg HØYT inni meg selv. Beklager nok en gang, men historien fortsetter på selveste fastelaven, så følg med :D 

 

 

 

#historie #novelle #beklager #sov #jobb #sliten 

1

søvnløs krise + tannlegen som tror jeg er 2 år

 • Skrevet 04.02.2016 klokka 04:41
 • Kategori: tannlegen

Hva skal jeg gjøre nå? tenker jeg for meg selv. Ah, sove ja. 

Det er klin umulig. Jeg har prøvd å legge meg ned i senga sammen med kjæresten nå 5-6 ganger, og det at jeg må stå opp kl 0630 gjør det ikke bedre.

Ingenting er verre enn å stå opp tidlig for å så forstå at en skal til tannlegen. Neinei, og atter nei. 

Skal til tannspesialist kl 0815, og skal ha operasjon i mine tenner. I tillegg til å ikke få sove, og grue meg til tannlegen,

så er jeg 110% sikker på at jeg kommer til å sovne, med suggel i hele trynet, inne hos tannlegen mens de holder på.

Her kommer jeg, uten søvn, og skal få en SOVETABLETT.. Bra kombi med null søvn, tannlege og beroligende. 

Ikke er det valium jeg får, men flunipam/flunitrazepam eller som de fleste kjenner det som rohypnol

Min aller bestevenn, som jeg ikke hadde klart meg foruten. Nei, jeg er ikke barnslig. Jeg er bare redd, nervøs og urolig hos tannlegen.

 

Har hatt dårlige og gode opplevelser med tannleger. Noen er snille, noen er for snille. 

Tro det eller ei, men det går an å være irriterende snill. Nei, jeg kan ikke kalle det snill heller, men noen mennesker kan bare ikke for det.

Var hos en dame på 26 år i fjor, som prata til meg som om jeg var 2 år. Hallo, jeg er 3 år YNGRE enn deg, så begynn å behandle meg som det.

På forhånd, takk! 

Det blir liksom slike samtaler som blir gående, med en lys "baby" stemme

"nå kommer sprøyta, huff, jeg vet at du ikke liker dette, men det går over på veldig få sekunder. 

Nei, nå må du ligge i ro, Jeg er snart ferdig jeg lover. Å huff, stakkars lille, får så vondt av deg. Du var kjempeflink!"

Prater til meg som om jeg er totalt hjerneskada. Til en opplysning frøken tannlege, det er jeg faktisk ikke :) 

 

Ønsk meg lykke til imorgen.. Uh, oh. ***Idag hehehe :') så prates vi senere idag! kos og klem, en som gruer seg til tannlegebesøk. 

 

#tannlege #barn #år #barnslig #dame #tann #tannlege #morsom #teit #tenner #behandling #moro #nervøs #grusomt #hverdag #ler #søvn #natt #operasjon

0

Kino "date" med mamma og hennes søstre =)

 • Skrevet 03.02.2016 klokka 16:24
 • Kategori: mitt livJa dette skal jo bli koselig. Skal på kino med mamma, mormor, og mammas to søstre. Sier seg selv at de er mine tanter, da.

Hadde aldri forestilt meg selv sitte å se en dokumentar om Snåsa mannen, men. what the hell, mamma spanderer. så det er jo bare koselig. 

Jeg elsker jo dokummentarer, men det er slikt jeg sitter og ser på hjemme, så vi får jo egentlig bare se. Er sikkert bra. 

Imorgen skal jeg til tannlegen, og jeg gruer meg som en liten unge, om ikke verre.

Skal til en spesialist, som skal hjelpe meg med og ordne tennene mine. Herregud jeg skjelver bare av tanken. 

Går inn til tannlegen, kommer ut som en dopa hamster. Jeg må få beroligende tabeletter når jeg er der. 

Vil si at jeg er mer redd for tannlegen, en små barn er. Aldri få hull i tennene, folkens.. Jeg har traumer enda etter sist jeg var hos tannlegen.

Hvordan det blir denne gang, kan ikke være noe bedre.

Men nå vil jeg ikke tenke mer på det, nå skal jeg gå å kle meg om til noe mer anstendig enn koseklær, for nå skal jeg kose meg på kino med mamma og 

resten av gjengen. 

Håper dere får en fin onsdag alle sammen, så prates vi nok så snart. Ha det bra så lenge! 

 

#tannlege #kino #familie #mamma #mormor #tante #film #dokummentar #gøy #traumer #redd #jente #hverdag #bilde 

0

Del 1: Eir er borte

 • Skrevet 02.02.2016 klokka 17:13
 • Kategori: Novelle

Del 1: Eir er borte.

Svett som en veddeløpshest, løp Aila igjennom skogen. Hun måtte finne ham, og det litt fort!
Den tettvokste skogen, ble mørkere og mørkere, for hvert eneste skritt hun tok.
Eir var blitt bortført, og hun måtte finne ham så fort som overhodet mulig.
"Eir, Eir!" Ropte hun så høyt som hun klarte. Ingen svar, ingen lyd, ingen spor.
"Han var nettopp her, det vet jeg" tenkte hun for seg selv, mens hu lete etter spor i den kalde vinternatten.
Hadde det vært ett par timer tidligere, hadde det vært mulig å se hint av spor i nysnøen.
Det snødde mer en det hadde gjort tidligere, og Aila ble mer og mer fortvilet. Hun hadde ledet seg selv på villspor,
igjen. Menneskene hun så tidligere, utenfor gjemmestedet sitt, var noe hun aldri hadde sitt makan til før.
"hvem var de, hva gjør de HER? Hvorfor tok de Eir?" Tankene løp igjennom hodet hennes, mens hun prøvde å finne ledetråder
over alt.

Aila gikk på instinkter, og det at hun hadde en sans andre ikke hadde, kunne til dager gjøre det lettere, men
også verre. Hun kunne høre seg selv tenke, og hun tenkte på den ène ledetråden hun hadde fått av noen lokale tidligere
på dagen. "gå mot den store steinen, som er på andre siden av skogen. det er der dem holder til! Du kommer til å bli
testet, og det kan koste din venn livet"
Ailas følgesvenn, og sin aller nærmeste venn. Eir var blitt borte. Eir var den eneste hun hadde.
Hun kom til å møte på utfordringer i nærmeste framtid, og hun visste hun måtte gå rolig fram.
Hun måtte ikke bli sett. Ble hun oppdaget, visste hun at Eir ville bli ført lengre i fra henne, og bli borte for alltid. 

Aila frøs til. Det var noen 100 meter foran. En mann, som tydeligvis var veldig sint for noe.
Han pratet med noen, men utsikten hun hadde bak det store grantreet var ikke noe å skryte av,
og hun kunne jo ikke bli sett. Med enn blanding av nysgjerrighet og frykt, krøp hun sakte mot neste tre,
og holdt seg nær til bakken.
"Nei!!?? Kunne det være....."

Følg med, for del 2, som kommer ut på fredag. =) 

- ML 

#historie #spenning #novelle #kommenter #fredag #tirsdag #fast #spalte #skumring #skog #jente #fortelling #spennende #eventyr #følg #person #gøy 

 

 

0

Del 1 kommer snart!

 • Skrevet 02.02.2016 klokka 13:53
 • Kategori: Novelle

Gleder dere, dere? 

Jeg holder på å lage karakterer til novellen min for øyeblikket. 

Så i løpet av dagen kommer del 1 på print ut på bloggen min. 

Jeg gleder meg kjempemasse til og prøve og forme en så spennende historie som mulig. 

Enda har jeg ikke navnsatt novellen, men det tenker jeg ut så fort jeg begynner og skrive, det. 

Fantasien har ingen grenser, så moro skal det bli. 

Håper dere følger med, for den første delen av novellen blir postet om noen få timer, bare.

Gleder meg til å få respons, i fra dere- 

Ha en flott tirsdag, så prates vi om ikke så alt for lenge!! 

 

 

- ML 

 

#historietid #novelle #snart #del1 #øyeblikk #gøy #spennende #lese #spalte #fast #innlegg

2

Novelle, 2 ganger i uken!

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 11:59
 • Kategori: Novelle

Jeg skal bli flinkere å skrive, å fikk ett tips av ei venninne, om å skrive Novelle på bloggen min. 

Elsker å skrive Noveller, så det er jo bare midt i blinken. Må bare tenke ut en liten handling å gå ut i fra det,

så tenkte jeg å poste en del av denne historien hver mandag, og fortsettelse på fredager. 

Dette gleder jeg meg til, gjør du? 

Det blir som å skrive en bok, og skal gjøre det så intressant så mulig for dere. Sette litt spenning og liv på bloggen min. 

De andre dagene blir det såklart andre innlegg om mitt liv og ting jeg føler for å dele med dere.

Snart klar til å dra på jobb, så begynner på denne novellen i kveld når jeg kommer hjem, og første innlegget kommer ut allerede IMORGEN. 

 

Vi prates snart, dere! Stor klem, fantasi blogger! 

 

 

#novelle #gøy #hverdag #mandag #fredag #fast #fasteinnlegg #spalte #bloggen #jente #skrive #forfatter #fantasi #moro #spenning #lesere 

5

"For stygg til og blogge!"

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 03:08
 • Kategori: mobbing

Nå har jeg hørt det også! 

Går det an? Er JEG for stygg til og blogge? Hvordan våger noen å si noe sånt til sine medmennesker.

INGEN er for stygge til å blogge, det er noe av det mest inkompetente og dummeste jeg noen gang har hørt fra ett menneske. 

Det finnes ikke ord som beskriver dette temaet.

Folk ser forskjellige ut, for kler seg heller ikke likt, har ikke samme hår farge, barbie ansikt, og alle er ikke tynne.

Selv har jeg ingen komplekser med meg selv, utenom på vinteren når hele trynet mitt flasser av. Det er mer irriterende, en alt annet. 

Tar ikke til meg slike ting, men jeg følte bare for å si det til dere alle, i håp om at noen forstod dette.

 

Selv synes jeg at alle er flotte og selvfølgelig så er vi jo forskjellig fra person til person. Hva om alle var like, og hadde samme liv? Hva hadde man gjort da? 

Om en kom med den kommentaren da, så refererte denne personen tilbake til seg selv også, og ikke bare alle andre. 

Jeg bryr meg ikke om noen sier slikt til meg, men det finnes andre som gjør. Som er sårbare og følsomme, som tar ting lett til seg.

Kjære mobber, stopp opp! Tenk litt før du sier det du sier, for til slutt, vil alt komme rett tilbake til sin rette eier. 

Ord er ment til å deles, men det er en viss "codex" på hvor ærlig man skal være og ikke.

"Du er hva du sier" Har jeg bestemt meg for å kalle dette.

F.eks, du sier jeg er ett rasshøl, eller en apekatt av en idiot. Nei, det er jeg ikke, fordi det kom ut fra din munn, ikke min! Det gjør deg automatisk til en.

 

Tenk dere om, før dere sier at noen er for stygge til å gjøre ting. Å skrive er noe jeg elsker, har alltid vært engasjert i Norsk timene, fordi jeg bare elska det.

Skrive dikt, noveller, det er noe jeg elsker. Så ikke kom å si at jeg er for stygg til å gjøre ting jeg elsker. 

Det er som om jeg skal rakke ned på en fotballspiller og si "han er for stygg til å spille fotball!!" Hva faen da, folkens?

Ikke gjør det, man ser bare utrolig dum ut, når man sier sånt om andre.

Ha litt selvrespekt og hold slike ting for deg selv. Dette er slik intriger starter, som blir til krig. 

Makt, penger, og ett hint av mobbing, er store grunner for krig i verden. 

Leser artikler om mennesker som skal ta hevn etter å ha blitt mobba i flere år, og som da går litt for langt over streken.

 

Er utrolig glad i dere, lesere. Det må jeg si, og jeg håper dere i det minste er en smule enig i hva jeg har å si til tider.

Takk for at akkurat DU leser <3 Og husk hva jeg sa, selvrespekt. 

 

#mobbing #nivå #jenter #krig #alvorlig #del #gjerne #syk #verden #damer #menn #stygg #jente #elsker #engasjert #mennesker #behov #makt #penger #dårlig #personlig #blogg 

 

0

Cravings, men ikke cravings.. what to do?

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 02:29
 • Kategori: mitt liv

Hva er mer irriterende, enn å ha skikkelig cravings på noe?

Jo, det er èn ting som er mer irriterende..

Det å gå opp i butikken for å kjøpe det du lengter sånn etter, for å så komme hjem etter å ha vært super gira og sugen på dette,

setter posen på bordet, klar til å kose deg, åpner posen, null cravings.

DET er irriterende. Gjerne kjøpt sjokolade, chips, brus, noe godt og spise.

Der stod du i butikken, sulten som en ulv, og lot hjernen velge for deg. Du kjøper de mest unødvendigste tingene som noen gang er laget. Står foran godtehylla, og tar med deg alle slags ting som ser ut som godteri, med og uten farger. Bare tanken på det,

så begynner jeg NESTEN å sikle. Det er en ond sirkel, fordi du vet du vil ha det, men når du først har det, så ombestemmer du deg i siste liten. Ikke du direkte, men kroppen har bestemt seg for at du ikke "får lov" og gjør alt for at du ikke skal få lyst på.

Kjære kropp:

Kunne du sagt i fra? Før jeg gikk til butikken og brukte 300 kr på BARE godteri? Som jeg ikke skulle ha alikevell? 

 

Sjokolade er aldri unødvendig, men når hjernen og magen samarbeider om hva du skal få kjøpe, ja da går det i overstyring.

Vet ikke hva som er verst jeg, Jenter. Mensen cravings, basicly cravings, instant cravings, eller graviditets cravings.

Hva mener dere? 

Du kommer hjem fra butikken og kjenner bare godtesuget går mer og mer ned, ettersom du skjønner hvor mye drittmat du egentlig kjøpte.

Jaja, da får jeg jo bare lagre litt i tilfelle jeg får lurt hjernen min til å ville ha noe alikevell. 

Noen ganger kan jeg spise sjokolade til frokost, sånn helt seriøst. Eller ei brødrista skive med Nutella som bare smelter på brødet, aaahh. 

Der ser du! NÅ vil jeg ha sjokolade, når jeg ikke har. Men når jeg først har sjokolade..... Da vil jeg bare ha en bit eller noe. 

Andre enn meg som irriterer seg grønn over hvordan kroppen fungerer til tider?

 

#cravings #sjokolade #ungdom #jenter #mensen #må #ha #godteri #butikk #kjøpe #irritert #plagsomt #hverdag #frokost #blogg #hjerne #kropp #nød #mat

 

 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits