miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
0

Sommer/vårmote, hva skal man ha på seg?

 • Skrevet 29.02.2012 klokka 10:32
 • Kategori: Blogg

Sommermote for 2012

hva jeg selv ville ha gått i av disse tre? jeg ville ha valgt de klærne som var helt til venstre :)

vårmote for 2012, stilige antrekk, spesielle farger. kunne godt ha gått i den grønne bare at jeg ikke hadde det sjalet på meg. :) ellers var begge antrekk kule,.

her er moten for gutter vår 2012, flott antrekk! han viser at det snart er sommer, men at det fortsatt er vår og litt kjølig i lufta! :)

veldiig fine korall farger, flott for solbrun hud, kan bruker på en het vårdag, eller en deilig sommerdag :)

hvilken av disse fargene tror dere det kommer til og bli mest av i sommer, slik som moteverdenen idag sier det skal?

ROSA! I sommer blir det sukkersøtt folkens:) synes alle tre fargene var flotte til denne kjolen, men tror jeg ville kjøpt den rosa, som skaper litt mer liv og oppmerksomhet. mange flotte antrekk som vil komme i år, i år skal det shoppes nye sommerklær :) vil komme bilder av dem når jeg har vært og handla en av dagene som kommer =)

og her kommer sommermoten for guttaboys! veldig typisk sommerlook for en gutt, han har en genser på seg, da er det ikke fullt så kaldt ute på en sommerkveld, og en shorts han kan vasse i, sammen med kjæresten sin! :)

håper dere får en nydelig begynnelse på en vår, og så gleder vi oss til sommer =)

 

0

beskriv ditt sexliv med en filmtittel!

 • Skrevet 28.02.2012 klokka 21:26
 • Kategori: Blogg

for dere som vil, hadde vært morro :) her er min : 127 hours =)

0

Morris, chihuahuaen min som nettopp har lært rull rundt!

 • Skrevet 28.02.2012 klokka 16:07
 • Kategori: Blogg
video:video20120228153005


her ska Mprris visa at han kan rulla rundt, men han e litt hyper også! litt dårlig filming ifra min side, men ja , enjoy d lilla dokke får se fra an :) komme nok flerne filmer av dyrå mine / meg/ annet om iche lenge =)

- klem

0

BB: noen bilder av meg selv! =)

 • Skrevet 28.02.2012 klokka 11:52
 • Kategori: Blogg

jeg fikk bare plutselig littegranne lyst å legge ut noen bilder av meg selv, noen som jeg har redigert litt på:) si ifra om hva dere synes, enten om de var bra eller ikke! thanx =) da kom det tre forkjellige bilder av meg! det første tatt i går, det andre tatt for noen måneder siden, og det tredje tatt for ca 1-2 måneder siden :)

 

 

2

kjeda meg, så har såvidt begynt på en litt artig historie!

 • Skrevet 27.02.2012 klokka 23:46
 • Kategori: Blogg

Lillesøs har en oppgave i Norsk, hvor hun skal skrive en om rødhette og ulven, om til en moderne historie (hvordan det ville ha vært den dag idag) så jeg ville gjøre det jeg også. jeg har såvidt begynt, men dere kan få låv å lese det jeg har skrevet til nå =) me gusta coments by the way ^^ her kommer den halv ferdige historien:

 

Det var ikke snakk om bare ett par dager siden, da jeg hørte om en jente som heter Rødhette, veldig gammeldags navn men nå skal jeg fortelle deg denne tragiske historien noen hadde sendt meg over på facebook. Det var en gang en jente på 17 år, som het Rødhette og ble mobbet på skolen på grunn av dette. En dag satte hun seg inn på facebook og fikk melding på innboksen av sin gamle bestemor som lå i sengen syk, og klarte ikke annet enn å bruke fingrene. Hun lurte på om hun kunne stikke innom butikken å kjøpe litt melk, jordbær og grøt til henne, og det kunne hun.  Rødhette klarte ikke å ta øynene fra facebook, men det var alvor, bestemora lå syk i sengen så hun måtte gå nå.

 

Rødhette fant nøklene til mopeden og kjørte av gårde til bestemor. Jenta kjørte ut på veien og kjørte den ny trimma mopeden sin opp mot gården til bestemora si, Gerd. Plutselig merka Rødhette at det var utrolig lite bensin igjen på tanken, og mopeden streika, den ville ikke kjøre lengre. Rødhette begynte å banne og steike, og ringte rundt til venninner som hadde lappen, om de kunne kjøre henne de siste 2 kilometerne på grunn av det var regn ute og sminken hennes kom til å ødelegges.

 

Hun stod forvirra midt på veien, men ga opp og trilla mopeden håpløst inntil siden. Hvilken vei skulle hun ta, skulle hun ta den korteste veien gjennom skogen, eller gå langs veien? Det var ikke snakk om noe annet, det ble skogsveien. Rødhette tok opp den splitter nye Samsung galaxyen og logget seg innpå facebook, og skrev en status som lød slik «elsker bare når scooteren ikke har nok bensin til å komme fram til bestemor, slik at jeg må gå de siste 2 km fram til bestemor, med to bæreposer mat i, i regnværet, inn i SKOGEN!»

 

Hun begynte å gå inn i skogen, og fulgte de svake sporene som noen hadde trøkka ned før. Plutselig begynte telefonen og dirre, og hun hadde fått en Notification på facebook. Det var noen ved navn «ulven» som hadde kommentert statusen hennes! Han skrev «jasså vesla, så du er ute å går du også? For det er nemlig jeg også». Rødhette kjærte en rar grimase, og bare trykte telefonen ned i lommen igjen i håp om at denne random personen ikke skulle kommentere noe mer.

 

3

god nyheten på bloggen :)) SPØRSMÅLSRUNDE! =)

 • Skrevet 25.02.2012 klokka 14:06
 • Kategori: Blogg

ja, nå e det klart for spørsmålsrunde, så d e bare å knalla på me alle slags spørsmål dokke bare vil spør meg om, enten om de e rare, sprøe, morsomme, flaue, normale, om meg, osv. bare spør. Eg svare HEILT ærtlig ;))

bare å begynna folkens, bare kommentera onna her, så ska eg laga ein bloggvideo ittekvert som eg får nok spm :)

- thanx!

2

mmmm... mmaaat <3

 • Skrevet 25.02.2012 klokka 13:53
 • Kategori: Blogg

live e che bere enn når du fyre i gang denne deilige nacho-grandisen å  har heila greiå for deg sjøl :) coca cola e fullt opp i d stysta ølglasse eg har, og sola e på det høgaste! DIGG! akkurat nå sidde eg å trykke i tryne, å nyde live :) ferien e på gang, å humøre e der :)

naaam naam, nachopizza e godt! <3 å live e flott :)

1

go mornings, folkens!

 • Skrevet 25.02.2012 klokka 11:39
 • Kategori: Blogg

go måren folkens! du kan vell fort samenligna meg me denne hunken her i flippfloppene! eg har iche fonne USB kabelen te mobilen min ennå, så bildene får komma litt seinere når eg har fonne den =) oppdateringer på dagen i dag og i går vil komma seinere , når eg sannsynligvis har mindre å finna på en det eg har akkurat nå! skikkelig deilig vår vær ude akkurat nå, så tror eg tar meg ein liden tur  me det littla krapyle mitt, Morris =) det tror eg han konne ha likt:) digg me soool!

har che aent å sei enn :

og ha ein STRÅLANES dag!

1

pakka og klar!

 • Skrevet 22.02.2012 klokka 13:59
 • Kategori: Blogg

yes folkens! då har eg fått lånt meg ein gedigen sekk, av Else Marie , den gode naboen :) BARE 60 liters. hadde plass te såvepåsen og oppi selve sekken når eg va ferige me å pakka! haha! bler te at eg tar litt bilder og sånn, så får eg lagt ud imårå eller fredag =) me drar kl 4 idag, så bler kjekt å se ka de vil ha oss te å gjør i kveld, udenom å grava ei snøhula i ett par timer og gå på truger å ski :P JIPPI! hehe. snakkes folkens, nå e det friluftslivs-tur på gang =)) 

2

snøhuletur med klassen te Sirdalen + ny header :)

 • Skrevet 21.02.2012 klokka 19:22
 • Kategori: Blogg

her er min nye header , som min kjære lillesøs har redigert, hva syns dere? :) bla ned for resten av innleget :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> <3

 

heeeeey =)

ja då ska hu tuttå her på snøhuletur imårå med klassen, og glede seg mye! me ska grava egne snøhuler, og den awesome leråren vår Arild ska vurdera oss i dette! me e ett par jenter så ska bo i sama "wannabe" iglo, og bler spennane å se kossen me får te å gravd oss ner i snøen for å så laga ei hula. JIPPI! kan me få me oss ein fra steinalderen, som har peiling på dette? (sikkert plass te an i sekken)

vinteren her på Lindesnes e forhåpentligvis over, men nå begynne snart min vinterferie. bler koselig å sidda ude imårå te torsdag me ein kopp kakao og marshmallow på bålet, ude i den flotte vinterkvelden langt inne på sirdalen.

Har snart vinterferie nå, så bler hjemma i Stavanger i 2 uker siden eg har ei uka med udplassering rett ittepå. feige gjengen ifra hesteklassen (som eg egentlig sko ha gått i) som ska på AEG å fetan, mens me andre ... fetan i snøen i Igloene våre. me får vel se d på den positive måden. di ska se hest, me vil få det best. (pluss litt kaldt og då) . bler vell nergravd i den 60 liters sekken så eg fikk låna av Else Marie, som eg ska ha fullt med ting. for ett pakkesel eg komme te å ver..

nå blei eg avbrutt av kjæresten her som kom fortvilanes inn og ville ha ett "siste" måltid med meg. hørres ud så an ska dø, men eg ska kun ver vekke fra han i 2 uker, som han anser som at eg komme te å vær død på.

nei folkens, me blogges videre når eg evt har komt hjem fra turen me masse bilder eller seinere i kveld :) :)

ha ein fortryllende aften ;D

0

dagen så langt!

 • Skrevet 20.02.2012 klokka 14:04
 • Kategori: Blogg

ka har skjedd i det sista? 

jo på fredag så va va eg på byen , der någe stjal lommabogå mi. vært ellers ein koselige helg, bare uden lommabokå då. :P måtte rett opp på foreldredag på lørdagen 4 timer itte eg kom hjem fra byen. måtte GÅ inn te skolen ifra sentrum, så kom klissblaude opp te foreldredagen, og heila meg va på hal 8.  seinere på kvelden fikk eg melding av eier av soldekke (der eg va ude) at de FANT lommabogå mi, YEEY endelig opptur igjen (tenkte eg) . =) 

IDAG:

så komme det fram te dagen i dag då, kor eg får telefon av svigermor at de bare sko sleppa ud honden min litt! tenkte, jo greit så snillt av di. MEN det såm sjedde, va at honnen bare tenkte at "nå e d lyst, eg gjør akkurat som eg bare vill eg, siden Miriam iche e hjemma. bare stikke av litt eg!!" så akkurat nå i dette øyeblikke, springe svigers og svigermor itte bikkjå mi og den har forsvonne heilt utrolig langt vekk.. så eg må bare komma meg hjem i ein ville fart å prøva å få tag i honden min sjøl nå. den honden der får che mer gåtur for dagen den, altså! TAKK, MORRIS, for å ver grei med Svigermor og de! -.- håbe d går greit me dyre liksom , sidde fortvilt og forvirra og e egentlig ingenting eg kan få gjort før eg e komt hjem! blogges mer seinere om kossen d gikk, og sånn! 

0

what a time, there'we been O.o

 • Skrevet 06.02.2012 klokka 09:44
 • Kategori: Blogg

hey bloggen! nå har d gått ein tid siden sist blogginlegg, men d skjer stadig mye nytt for kver gang eg e innpå, enten om d e negativt eller positivt. 

nytt år, og eg har som nyttårs forsett at eg ska trena mer, og bli mer sunn enn det eg egentlig har vært i forrige år. altså, kutta ned på godteri og usunne onskaper. uff, ka ska eg sei, eg har jo bare spist MER! ennå MER! men kan d ha seg at d har blitt ekstremt med snø i det sista, ein halv meter med snø som iche går vekk me d fysta? JA! trøstespise og ser på home and away når eg iche vil gå ud i onskapens vær.. kjære værgud, PLIS, let the sun and heat comeover to Norway. D e jo ein grunn te at Norge på engelsk kalles fo "No-way" ! det e jo ingenting der, og folk nekte å dra seg nerøve te stakkars norge som bare har snø halparten av året, og regn i den andre halvparten. pitremen på det vere gje seg snart, få fnatt! 

VIKTIGE ting som har sjedd i d sista: Mrs Lalid har starta på lappen (endelig) og e i gang på det fulla med det, pluss det går litt bedre på skolen nå =) men stakkar Yngvemann derimot, mysta lappen på torsdag så va, og det i 4 måneder.. sjibe greier! pluss ett par tusen i bot.. eg våkne kver mårning me ein stykk deprimert Yngve Grimestad så alltid seie det sama kver gang eg ska opp te skole. det fysta eg seie te han når eg står opp e : eg elske deg! men det eg får igjen e ein deprimert setning som går slik : Æ HAR MISTA LAPPEN!!! *:(* ... stakkar gutt, han trenge lappen.. men det ordne seg! får gutten trim, og må gå ner te butikken og se kossen eg har det, som må ta bussen øvealt eg ska. nå får han sama lekså ! må ta bussen te jobb. han går på når eg går av, så spør eg "ka du ska?" deprimert får eg svar i den andre enden : "æ ska på jobb!!" hehehe.. litt komisk.. :P

ellers så e Kyllingen (venninnå mi Renate) langt nere som vanlig. hu har ENDELIG fått seg ett kjøleskap så hu ska ha på rommet på internate, siden alle stjele her nere. har gleda seg te å få opp d hersens kjøleskabe nå i flerne uker, heilt siden maden har forsvonne i ein fart der nere på kjøkkene.. endelig fikk hu mast te seg at foreldrene sko kjøra na opp te Lyngdal me kjøleskabe på sleb, så ongen sko få d så u ville her oppe. =) men det endra seg jo, for i morges, sko hu å room-m8n hennas, setta på det forbanna kjøleskabe så de va overlykkelige for å ha, og eg gleda meg jo eg åg såklart, te å oppbevara mad og godis inni den kvide kjøleboksen på drøye meteren. men sånn blei det iche! kjøleskabet blei skrudd på, i håp om at det sko gå godt. det gnistra någe grasalt bagi der, og de sprang så någen vidle frittgåanes høns rondt i romme, i håb om at alt sko fiksa seg av seg sjøl. det bare gnistra mer og mer bagi der, og loktå hinta om at det e någe stort på fære her. nå står dår ett udugeligt kjøleskap inne på romme te renate, som iche heilt forstår koffår det står der i det heilatatt, når du konne lokta luntå på lange vei. nå e d ein stykk forbanna og forvirra renate og else marie, som iche får kjølevarer inn i kjøleskabet uden at det gnistre baki der. ellers så har eg bare ein liden chihuahua ligganes på lur i senga te renate, der han tilfeldigvis iche får låv å ver av någen internatere som leve for seg sjøl i fjortissverdenen rett under dette rommet. 

yes, komme snart nye tragiske, morsomme, normale, seriøse og andre diverse ting innpå denne funbloggen min ;) snakkes! ME GUSTA ^^

eg e ei sprø jenta på 21 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits