miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
3

Er ikke redd lenger

 • Skrevet 30.01.2017 klokka 09:47
 • Kategori: Om meg

Jeg har ingen grenser lenger, på hvor langt jeg kan gå over komfortsonen min. 
Har alltid vært ekstremt redd for nåler, men satte meg selv opp for å bli blodgiver igår. Har også tattovert meg for 4 år siden.
Jeg tenker det at, om jeg skal begynne å grue meg sånn plutselig, så føles det ut som å være egoistisk, for jeg mistet alltid fullstendig kontroll når jeg gikk og grua meg og begynte og stresse. Jeg mener, skal jo gi blod, kan ikke gå rundt å grine over ei nål da liksom. 

Har gått så utrolig langt over min egen det siste året som har gått forbi, sprengt grenser, at nå kan ingenting stoppe meg. 
Man må bare prøve noe nytt, for man lever bare en eneste gang, så da må man satse alt eller bare drite i det. 

Noen ganger må man bare si "FUCK THE WORLD!" og bare prøve om og om igjen til man får det til. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Før i tiden så var jeg alltid så hengt opp i hva andre tenkte om meg og hva jeg gjorde. Nå bryr jeg meg ikke lengre. Det kan liksom være det samme nå. Hvordan er dere når det kommer til redsel? 

Jeg tenker at, redselen er min eneste fiende, så om jeg kan overkomme den,, så har jeg ingenting å være redd for lenger. 
Innså nettopp, at jeg ikke føler noe som helst av redsel i meg, har jeg blitt helt korka?

Hello fear, is that you?Man føler jo til tider at man mister litt kontroll over seg selv, men det er ingen fare, man vil komme seg til rette igjen etter en stund. 
I guess, jeg prøver nok bare å finne min plass her i livet, og da hjelper det ikke å gå rundt å være redd for alle verdens ting. 

Som sagt tiligere : "Fear is your only enemy" 

Bare DU, og du alene, kan styre hvordan du føler deg, og hvordan du gjør ting. Snu vonde ting om til gode ting, og gjør noe utav dagen din! Grip dagen, karpe diem! 

 

#redsel #hverdag #stress #minhverdag #bilder #redd #følelser #glede #karpediem #skrive #personlig 

0

Soveposer under øynene

 • Skrevet 28.01.2017 klokka 22:45
 • Kategori: mitt liv

Fy fader nå må jeg snart til med fyrstikker for å holde øyelokka mine oppe liksom. 
Har vært på arbeid hver dag denne uken, og skal på jobb imorgen og mandag også, før jeg får fri på tirsdag. 
Jeg sitter i stua og ser sikkert ut som en sprengt tomat, føler meg vertfall slik. Smarte meg, trykka ovnen på full pupp etter jeg kom inn fra stallen, og nå er det virkelig så varmt at man kan dyrke papaya her inne! Nå hørte jeg noen rope etter meg for mat. Bare jeg hører ordet mat, så kvikner jeg til med det samme. Er herlig og være ett mat monster og bare drite i vekta. Vekta driter jo lange i meg, og mat må man ha for å overleve så nå skal vi proppe oss fulle. 

Har vært på Oilers kamp, og det gikk jo rett dit peppern gror for å si det mildt. Følte jeg var på spøkelses-show, der spillerne viste seg litt her og litt der. 
Kom hjem igjen med 2 plater med sjokolade ifra butikken, som nå snart er spist opp. Enten så feirer-spiser vi dritt mat, eller så trøste spiser vi den, ingenting i mellom. Ok, du har lørdagskvelder så denne, også har du blåmandager når du kommer hjem fra jobb og det føles litt ut som du er gravid, fordi plutselig får du kravings på både cola og sjokolade og hele sulemitten, og tar deg selv i å se på netflix ett par timer lengre enn du selv tenkte. Jeg er tydeligvis gravid hver mandag, jeg.  "Skal legge meg klokken 23 ikveld" In my ass, kommer aldri til å skje. Jo, men det skal jeg faktisk, fordi øya mine har begynt å starte sakte men sikkert og tvinge seg igjen, føles ut som superlim, please help me. 

Kunne nesten heler tenke meg å ha superlim som holdt øyene oppe, istedetfor å presse dem ned. Viss jeg sovner, og noen spør, så kviler jeg bare øyelokka litt, jeg lover. 

Har lagt meg godt tilrette i sofaen med en cola, sprite, sjokolade, og den trofaste snusen min. Vi har åpna netflix og har funnet en ny serie og le oss skakke av mens vi venter på at klokka skal bli 23 som jeg lovde meg selv å legge meg på. Blir typisk "må bare se en episode til" så er klokka plutselig 04:00, 8 episoder senere. Noen som er like som meg? Jeg får det til hele tiden jeg. 

 

 

Miriam Lalid sitt bilde.

Tok ett bilde sammen med klumpen min idag, han er bare så ekstremt sjarmerende hele hesten. Han smiler på dette bilde, mens jeg beundrer skapningen min og fryser meg hakk ihjel. Selvfølgelig smiler han, han hadde nettopp fått masse kos og gulerøtter, da må han bare være kjempefornøyd. Utrolig kjedelig at han er halt for tiden, får suget på å dra ut på ridetur. Kan ikke gjøre det med frieseren lengre, han stikker med en gang han ser en grein nesten. De lagrer mye energi på vinteren, og spiser mye for å få mer energi. Også bruker de omtrent like mye energi som de lagrer, for å holde varmen i kulden. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Mens alle mine venner er ute å fester og drikker seg klinke-fulle, så sitter jeg altså her med soveposer under øynene, klin edru og ser på den mest fjollete serien du noengang kan tenke deg. Varmen smyger tettere innpå meg, og jeg rømmer snart til mitt 20 graders kalde rom for å sove en god natts søvn med soveposene mine hengende på slepp under øynene mine, og en dyne over og 2 dun puter under det betongtunge hodet mitt. Her skal det sovast! 

God natt, og fest hardt så lenge du klarer, og husk å drikk masse vann, viss ikke kommer kroppen din til å nekte deg bruk av bein og armer og hjernen, da er det kun munnen og den andre enden som fungerer mer enn til vanlig. Sånn er det for meg når jeg har dagen derpå. Alt har sluttet og virke utenom noen områder, og disse områdene det er snakk om, fungerer plutselig 100 ganger mer enn til vanlig, og da har man plutselig ingen andre plasser og være en på soverommet eller på badet. Lykke til! Og håper at dere har en grandis liggende og slenge i fryseren og en 1,5L med cola så dere overlever morgendagen. 

NIGHTY bloggers. Prates plutselig 

 

 

#sovepose #pose #øyne #sminke #jente #hverdag #minhverdag #moro #morsom #humor #hest #livstil #alternativ #helse #jobb #kjedelig #kvinner #godtesyk #gravid #mandag #lørdag #helg #blogg 

 

 

1

Kjendisfarmen + salg av hest

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 03:31
 • Kategori: Hest

Miriam Lalid sitt bilde.

Nå var det plutselig onsdag, og jeg sitter her og grubler. 
Jeg grubler over hvorfor jeg har sett 5 episoder av kjendis farmen, haha. Bare elsker Lothepus og Petter. Jeg liker ikke vanlig farmen en gang, og nå sitter jeg å ser på kjendis farmen? Det ble bare helt plutselig spennende å følge med på. 

Denne høna her burde ha lagt seg for fleeeere timer siden, ikke en eneste fridag å se i sikte de neste 7 dagene, men det er utrolig deilig å holde meg i gang på jobb. Ble plutselig tettpakka på programmet, og jobb helt opp til halsen. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke tiden på hestene mine imorgen, men jeg vet ikke om jeg orker å stå opp, når jeg var så dum nå å holdt meg selv oppe så utrolig lenge. Trøtt var jeg selvfølgelig når jeg kom hjem fra jobb kl 23, men smart som alltid, setter jeg meg foran tven med en god kopp kakao, og vipps, så  var tiden trylla vekk gitt. Jeg tror jeg er verdensmester i å trylle bort tid, altså. 
Når jeg drar ned til stallen, så kan det gå flere timer før jeg er komt hjem igjen. Jeg har en halt hest for øyeblikket, så får ikke gjort så mye mer enn å gå turer med han og følge med på foten dag for dag. Rir litt på mamma sin hest i mellomtiden da. Vi prøver å selge hesten til mamma, fordi han blir bare rett og slett for stor for oss, men markedet er så utrolig dårlig for øyeblikket at det skjer liksom ikke så mye. Har vært mange som har vært og prøvd han, men har ikke hørt noe fra de fleste, og andre har ikke vært intressert eller vært useriøse kjøpere, og det ønsker vel ingen. 

Vi ønsker ett godt hjem til gampen vår, ta kontakt med meg på facebook for meg informasjon om du vet om noen som er på leting etter en kosete, sjarmerende og hyggelig frieser gutt på 9 år. Hiver med ett par bilder, så dere vet hva det er snakk om. 

Miriam Lalid sitt bilde.Miriam Lalid sitt bilde.

Sissel Heigre sitt bilde.

Kan også vurderes å settes ut på helfòr, eventuelt senere kjøp. Ta kontakt med meg (Miriam Lalid) eller min mor (Lise Mariann Lalid) for mer info. 

 

#hest #frieser #salg #kjøp #hverdag #minhverdag #natt #farmen #kjendis 

2

Natt-rim

 • Skrevet 18.01.2017 klokka 03:20
 • Kategori: rim

Nå var det plutselig natt, 
og jeg holder på å få fnatt. 
Jeg blir alltid fnisete etter klokken tolv, 
Vrir meg i latter på sofa og på golv. 

Netflix og cola er plutselig mine bestevenner, 
spesielt etter klokken 00, da alle sover av de jeg kjenner. 
Candy crush spilles godt, og netflixen ruller for fullt, 
Magen skriker etter chips, og taco, den skriker sult. 

Øynene er trøtte, men kroppen er helt med, 
Er så langt til soverommet, og fra sofaen er det langt ned. 
Håret er fortsatt halvvått, etter den sene turen i dysjen som jeg tok, 
Satte fint på gulvet i dysjen, og med såpa gikk jeg amok. 

Klokka bikka 0, 1, to og tre, 
Her sitter jeg foran pcen, og er fortsatt helt med. 
"Jeg må bare se filmen ferdig" sier hjernen nå, 
men JEG vil gå å legge meg, men det vil ikke hjernen forstå. 

Veien fra sofaen til soverommet er plutselig evig lang, 
Så jeg må psyke meg opp til å bevege meg, og det før kroppen sier pang. 
Må drikke litt mer cola nå, kanskje det får meg til å stå opp? 
Hadde jeg bare kommet meg til sengen nå, hadde det vært topp! 
Kunne senga med sine 4 bein kommet å hentet meg her, 
DEN oppfinnelsen, ville ha gjort oppfinneren til en millionær. 

Nå forsvant en halv liter med cola i min mage, 
så nå tar jeg kvelden, det må jeg bare beklage. 
Må gå de 5 meterne mens jeg fortsatt orker, 
Viss ikke finner jeg meg selv på sofaen kl 11 og snorker. 

Godnatt flotte mennesker, og ha en sabla fine dag! 

 

#natt #dikt #skrive #minhverdag #hverdag #poesi #moro #godnatt #lese #meg

10

"veskehund" sa du?

Min "veskehund" 

Hei og hå bloggen! Nå er det snart på tide at jeg tar med meg den søte bikkja mi på en god runde med gåing. Leste ett innlegg igår på facebook i ei gruppe, der noen lurte på om folk kunne legge ut bilder av hundene sine og skrive ned hvilken rase dem var, og så ble det lagt til at hun ville ikke ha bilder av "veskehunder". Hva betyr veskehund for deg, spør jeg deg da! For meg betyr det en stakkarslig hund som blir kledd på og som blir bært på tur fordi eier mener hunden ikke tåler å gå for mye. Dette har jeg sett med mine egne øyne, og jeg må ærlig si at jeg fikk vondt inni meg av å se på det! Disse menneskene gikk på tur med hunden i hånda, noe jeg syns var utrolig trist å se på! Dere som gjør dette, hva tenkte dere da dere kjøpte denne hunden? "Dette blir jo gøy, la oss bære hundene våre på tur, og ikke la hunden få være en hund!" 


Her er min "veskehund" Morris. Jeg liker å kalle han en sportshund. 

Jeg eier en chihuahua, som jeg behandler som en hund, ikke ett leketøy! Hunden min er snart 6 år, og den har vært med meg på prekestolen og gått opp og ned uten å blitt bært en eneste gang, han er med meg i stallen flere timer, og tro meg når jeg sier at chihuahuaer tåler mer enn ÈN dråpe vann. For hunden min tåler nemlig mange bøyer med vann før den gir opp og vil hjemover. Han er også med meg på joggeturer, uansett vær. Jeg har ett bur til ham som det går an å lukke igjen i tilfelle vi skal på lange bilturer eller bussturer, det har vi også hatt. Dette er mine eneste tilfeller, at jeg faktisk må ta hunden i en "veske". 
Blir litt skuffa over mennesker som drar småhunder under en kam som veskehunder. Det er tydeligvis mer enn bare èn person der ute som ikke har peiling, for dette tilfelle kan gjelde alle hunderaser. Har også hørt når jeg har gått tur med større hunder "kan jeg få klappe den?" Så har jeg selvfølgelig sagt ja fordi jeg trodde dem mente den store hunden. "Nei, jeg mente den lille, fordi den store ser skummel og farlig ut, og den kan jo bite meg, ikke sant?" 
Jeg er av den type menneske som sier nei, når barn spør om de kan få klappe hunden min, for noen må lære seg at det er ikke bare å gå bort å klappe en hund som IKKE er DIN. 

Som med små hunder, så går det i det samme med de store. Hvorfor tror du at akkurat den hunden skal bite deg? Er det fordi den er stor? Så den lille sjarmerende hunden min kan ikke bite, fordi den er liten og driter skittles? Er dessverre ikke slik det fungerer. 
Hunden min kommer aldri til å bli en veskehund, så vær så snill å hold tilbake før dere kommenterer. Når jeg var på prekestolen sist, fikk jeg kommentarer som "blir den ikke sliten?" , "det er dyreplageri, stakkars liten!" , "kommer den helt til topps?" "skal du ha den i ryggsekken om den ikke orker mer?" Aldri undervurder ett dyr på dens størrelse, tro mine ord. Når vi var nede fra prekestolen, så var hunden min klar for en ny tur, han logra med halen og ville leke, for det var så utrolig gøy. Mitt poeng er: husk å behandle en hund som  en hund, ikke som ett slags leketøy, eller gjør noe forskjell på behandling fordi hunden er liten eller stor. En liten hund vil ha like mye tur som en stor hund, selv om den ikke "behøver". Jeg og Morris går lange turer hver dag, og det gjør hunden min lykkelig. Håper det er flere der ute!

 

#hund #urettferdig #lese #dyr #veskehund #chihuahua #minhverdag #tur #blogg #jente #synspunkt #lykke #hjerte #bilde #skuffa #meninger #husdyr

2

En trøtt sjimpanse, ett svin, og 2 slappe "damer"

 • Skrevet 11.01.2017 klokka 03:54
 • Kategori: min hverdag


En trøttere sjimpanse skal dere lete lenge etter, men hvorfor den er våken enda, er ikke til å forstå. 
Jeg kan ikke temmes, og det kan tydeligvis ikke søvnen heller. Hvor er Ole lukkøye når man trenger han? 
Flaks for meg, så har jeg fri fra jobb, så jeg rikker meg ingensteds utenom å lufte vettet en tur i stallen. 

For en slask jeg er, nå har jeg akkurat sett 2 filmer, og øynene mine ville enda ikke klistre seg igjen. 
Pleier å være vanlig kost å ta Tom og Jerry trikset for å holde øynene åpne, men jeg har tydeligvis blitt til en nattemaskin. 
På bordet finner man en boks med snus, 2 halvdrukne cola bokser som ikke ble drukket helt ferdig fordi det smakte "bånnsuggel" av det, en nesten oppspist pose med chips, en boks med pepperkaker, doc, sminkefjerner, dopapir, snytepapir, øyenskygge og en regning. Herrefre, det er nesten verre enn nattbordet mitt jo. 

Jeg fortalte dere at jeg var en ape, snarere en gris sånn som det ser ut her hjemme nå. Ett svineri. Bhen ligger på gulvet vedsiden av hunden min, for noe alle jenter vet at etter en lang dag, så finnes det ingen verdens ting som er bedre enn å skru på tven, lage en pizza og ha den på fanget, og kaste av seg Bhen. Endelig får jentene lære å slappe litt av, men gjør det ikke for ofte, de skal jo ikke bli seende ut som dampstrykejern før man har fylt 30. Etter 3 barn, og velfylte 40, så er det helt i orden at de henger og slenger litt, men før det så vil man jo at dem skal holde seg så spreke og spretne som mulig, ikke sant? 


Når man prater om henge og slenge, så er det noe ansiktet mitt har en tendens til å gjøre fra en tid til annen. 
Viss jeg ikke røsker meg selv i rumpehåra straks, så vil jeg plutselig ha 4 poser under øya istedetfor en på hver side. 
Jeg hadde ikke tenkt å samle på poser, ivertfall ikke enda. Hadde en kunde på jobben, som hadde sånn pose-mani, om en kan kalle det det. 
Denne personen måtte alltid kjøpe 10 poser, uansett om h*n bare skulle ha en ting eller 2. Jeg er ikke helt der enda. Når jeg blir 90 år, så kan jeg godta det at jeg har så mange poser under øynene, at man bare kan se nesetippen. Så lenge jeg slipper å høres ut som Darth Vader når jeg puster, så tar jeg til takke til det meste jeg. 

Endelig gikk det på ett lys her, Ole lukkøye er kommet, og han sa at nå er det på tide å skru av alt av lys. Han bare vandret inn i hjernen min å dro ut nesten alle pluggene utenom èn. Jeg er sikker på at om han hadde klippet den siste pluggen, så hadde ørene mine falt av. 
Jeg skal vertfall prøve å sove, men er rimelig sikker på at den ene pluggen han lot stå på, er den som går til øynene mine, altså lysbryteren. 
Nå må jeg bare få til å skru av denne lysbryteren, for nå er hjernen min så å si slått av, så nå kjører vi zombie mooooode. 
Neida, hjernen er ikke slått av enda. Magen min rumler, så det betyr jo at det enda er liv oppi topplokket. 

Får gjøre som hjernen min sier, få i meg mat og gi en klem til senga som varer ca 8 timer, før jeg står opp å går på date med Tven, før hesten vil ta en ridetur over regnbuen og tilbake til stallen. Ha en flott natt videre, og god morgen til dere som står opp. Have a great one! 

GOD NATT! 

 

 

#natt #humor #meg #minhverdag #hverdag #blogg #mittliv #dyr #svin #teit #lese #skrive #bilde #sove #spise #helse #moro 


 

0

JEG elsker Nelly!

 • Skrevet 10.01.2017 klokka 21:14
 • Kategori: min hverdag

God dag, folkens! 
Denne jenta her har ligget på sofaen og bladd igjennom tilbud og nyheter på Nelly. Visste dere at Nelly har tilbud opp til 80% og at dem har 2for1 på kjoler også? Du skriver koden 2FOR1 når du har kommet til kassa om du skal handle, så får du en kjolene du har valgt, helt gratis. 

Vil dere se hva jeg har shoppa? 

Pearled Neck Jumpsuit Pearled Neck Jumpsuit

Denne nydelige jumpsuiten kjøpte jeg for 499,- på nelly, og bare elsker den. Den er både glamorøs og casual på samme tiden. 
Min søster kjøpte denne, og brukte den på julaften. Ble helt forelska. Nedenfor finner du linken. 

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jumpsuit/nly-one-1115/pearled-neck-jumpsuit-131568-14/

Jeg måtte også unne meg selv en kjole, og dennegangen ble det noe utenom det vanlige. En lærkjole! Sjekk ut denne da! 

Peplum Leather Dress
Peplum Leather Dress
 

Jeg elsker designet på kjolen! Har mange i dette designet, men ingen i lær. Håper ræva mi også blir så fin i denne kjolen! Denne er faktisk på tilbud nå til 179,- . Kanskje du også trenger og oppgradere garderoben litt? Happy Nelly hunting! 

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/nly-one-1115/peplum-leather-dress-129931-14

 

#kjole #elsk #hverdag #shopping #minhverdag #nelly #fashion 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits