miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Ta vare på dem rundt deg

dette innlegget er ett lite heads up. legg merke til de små tingene, og vis oppmerksomhet til dine kjære rundt deg.

Dette er en liten historie. vet ikke om den er ekte eller ikke.

Mannen vil skilles, men blir sjokkert når han hører konens uventede svar. Det siste avsnittet knuser hjertet mitt.

Jeg kom hjem en kveld og maten var klar. Min hustru hadde kommet hjem tidligere fra jobben og laget middag. Når vi satte oss til bords, tok jeg hånden hennes og sa: ?Jeg vil skilles.?

Hun reagerte knapt. Hun virket ikke engang irritert. I stedet spurte hun meg hvorfor. Jeg inngikk spørsmålet. Da ble hun sint og begynte å kaste bestikk rundt i rommet mens hun ropte: ?Du er ingen mann!?. Vi snakket ikke mer den kvelden. Hun var lei seg. Jeg forsto at hun ville vite hva som egentlig hadde skjedd med forholdet vårt, men sannheten var at jeg ikke kunne gi henne et bra svar. Jeg hadde forelsket meg i en annen. Jeg elsket ikke konen min lengre. Jeg syns bare synd på henne.

Med en stor porsjon skyldfølelse skrev jeg en avtale for skilsmissen. Hun skulle få beholde huset, bilen og 30 prosent av bedriften min. Hun leste gjennom det ? og rev papiret i stykker. Kvinnen som jeg hadde tilbrakt 10 år av livet mitt med hadde blitt sterkere. Jeg ble lei meg over tanken på at hun sløste tid, ressurser og energi på meg, men jeg kunne ikke ta tilbake det jeg hadde sagt ved middagsbordet. Til slutt gråt hun høylytt foran meg, slik som jeg hadde forventet skulle skje i begynnelsen, og når hun gjorde det virket det så virkelig? Vi skal skille oss.

Dagen etter kom jeg hjem sent fra jobb, og ved middagsbordet satt hun og skrev noe. Jeg spiste ikke middag. Jeg gikk strake veien til sengen og sovnet.

På morgenen hadde hun skrevet ned hennes vilkår for en skilsmisse: Hun ville ikke ha noe som helst, men krevde at vi skulle prøve å leve så normalt som mulig den neste måneden. Grunnen til dette var enkel: Sønnen vår skulle ha sin første skoleavslutning om en måned, og hun ville ikke ødelegge det for ham.

Hun ba meg også om å huske på at på bryllupsdagen vår, så bar jeg henne over terskelen til soverommet. Nå ville hun at jeg skulle bære henne fra soverommet til ytterdøren hver morgen ? i en måneds tid. Jeg ble forvirret og nesten litt redd. Jeg trodde hun var i ferd med å bli gal, men ettersom jeg ønsket at vi skulle avslutte tiden vår på ett bra vis, aksepterte jeg de spesielle ønskene hennes.

Vi var begge litt klumsete når jeg skulle bære henne for første gang siden vi giftet oss. Men sønnen vår var glad, og klappet i hendene mens han sang: ?Pappa bærer mamma i armene sine!?.
Ordene hans rev i brystet. Jeg bar henne fra soverommet, gjennom stuen og videre til ytterdøren. Hun lukket øynene og sa: ?Ikke fortell han om skilsmissen.? Jeg nikket og slapp henne ned fra armene mine.

Dagen etterpå var vi ikke like klumsete. Hun lente seg mot brystet mitt, og jeg kunne kjenne lukten av parfymen hennes. Jeg innså at det var veldig lenge siden jeg hadde gitt oppmerksomhet til denne kvinnen. Hun var ikke ung lenger. Hun hadde rynker i ansiktet, og håret hennes begynte å bli grått. Forholdet vårt hadde tatt på kreftene. I et lite øyeblikk spurte jeg meg selv hva jeg egentlig hadde gjort med henne.

Når jeg løftet henne den fjerde dagen, kjente jeg hvordan følelsene begynte å komme tilbake. Følelsen av nærhet. Dette var kvinnen som hadde gitt meg ti år av livet hennes. På den femte og sjette dagen forsto jeg hvordan disse følelsene bare fortsatte å vokse. Det ble mye lettere å bære henne når slutten av måneden nærmet seg, og jeg la merke til at hun hadde blitt smalere og smalere.

En dag slo det meg hvor mye smerte og sorg hun bar på. Og uten at jeg tenkte over det, strøk jeg gjennom håret hennes. Sønnen vår braste gjennom døren, lo og sa: ?Pappa, det er på tide å bære mamma!?

For han hadde bæringen blitt en viktig morgen rutine. Konen min vinket ham til sengen og ga han en stor klem. Jeg snudde meg en annen vei, for jeg var rett for å ha endret mening angående skilsmissen. Jeg bar henne i armene mine. Jeg holdt kroppen hennes i et fast grep. Akkurat slik som på bryllupsdagen vår?

Når jeg bar henne den siste gangen denne måneden, kunne jeg knapt røre meg. Jeg visste hva jeg måtte gjøre. Jeg kjørte over til Jane, som var den nye kvinnen i livet mitt, og sa det som det var: ?Beklager, men jeg vil ikke skille meg fra konen min lengre.?

Alt var så tydelig nå. Jeg hadde båret konen min inn i huset vårt på bryllupsdagen vår, og sagt til henne ?til døden skiller oss av.?

På vei hjem fra jobb denne dagen kjøpte jeg blomster, og når kvinnen i kassen spurte om jeg ville ha et kort, lo jeg og sa: ?Jeg bærer deg hver morgen ? til døden skiller oss av.?

Jeg kom hjem med blomster i hånden og et stort smil om munnen. Jeg ropte på konen min, men fikk ingen svar. Da jeg kom inn på soverommet vårt så jeg at hun lå i sengen vår ? livløs. Hun sovnet stille inn mens jeg var på jobb. Det viste seg at hun hadde hatt kreft i flere måneder, men jeg hadde vært så opptatt med den nye kvinnen min at jeg ikke engang hadde tenkt tanken eller lagt merke til at konen min var syk. Hun visste at hun var dødende, men ville redde meg fra reaksjonen til sønnen vår (hvis vi fullførte skilsmissen).

I øynene til sønnen vår skulle jeg fortsette å være en tro, kjærlig og omtenksom pappa og ektemann.

De små tingene i livet, som jeg så på som kjedelige og uviktige, er det som virkelig teller. Ikke hvor stort hus du har, ikke hvilken type bil, ikke personlige eiendeler eller penger i banken. Sånne ting kan absolutt skape forutsetninger for lykke, men egenverdien fra disse tingene kan aldri opprette ordentlig lykke.

Ta deg tid, bli din partners venn og gjør alle de små tingene for hverandre, som er kjærlighet.

Mange mennesker forstår ikke hvor lite som kreves for å virkelig lykkes og gir

#råd #forhold #fryktelig #glede #kjærlighet #lykke #historie #ektepar #hverdag #kreft #trist

0

skjeggen sier hei =)Hihi, kjæresten min sier hei. 

Han nekter å skrive noe, så teit han er. Han er bare flau over bildet jeg tok, tror jeg. 

Han har ingenting på hjernen sier han (tror han mente på hjertet) men jeg lar det bare gå. Så søt uansett. 

Bare ler og ser på meg som en annen raring. 

Rister på hodet gjør han og. Jeg får bare lokke ham til det en annen gang. 

Ja sier han, sitter her og leser alt jeg noterer ned i bloggen. 

Idag er det søndag, og vår faste massasje dag. Gleder meg virkelig til den. I slutten av uka er man somregel kansje stiv og støl,

og hva er vel bedre enn en deilig massasje fra partneren din en gang i uka? Luksus kaller vi det.

#raring #mann #kjæresten #skjegg #min #elsket #moro #blogg #helg #søndag #slapp #massasje #luksus 

4

familie middag + julekonsert

Da skal den rare familien Lalid ut på restaurant på familie middag, så julekonsert i byen etterpå.

Det kan bli veldig koselig.

Måtte ta meg fri fra jobb, for å være med. Deilig å få slappe av litt også. Dette kan bli gøy, dere.

 

Haha, bilde er tatt i jula for 4 år siden. Willy (den sorte hunden) er desverre ikke blandt oss lenger. 

Det er ikke ofte vi ser pappa holde øynene oppe. desverre har jeg ikke mange bilder av han som er normale. hehe. han bare tuller på alle bilder. 

Morris (hunden min) ser veldig forskrekka ut her. 

 

nå må jeg hive meg i dysjen. vi skal spise kl 19. JEG ER SULTEN. gleder meg <3

 

#kos #familie #kvalitetstid #gøy #middag #ut #restaurant #mat #rar #konsert

 

2

Skipper det LETT over enhver fest! Gjør du?


God morgen alle sammen :) 

Hva ville du valgt? 

Fest, eller en koselig kveld sammen med kjæresten. 

Jeg mener, det er alltid koselig å Være med kjæresten, men en fest er jo alltid gøy.

Jeg skipper fester uten problem å tar meg edru helg hele tiden, anytime, for å få være med Trond! Og sånn er det u forhold . Man må være klar for å ofre, og velge bort ting. We cant have everything, but we can have it all. 

Å ha kjæreste, er ikke alt! Sier mine single venner. Min kjæreste er ALT for meg, så ikke vet jeg hva de vet om kjæreste-temaet.  Spørsmålet var om DU ofrer deg selv for kjærligheten, og blir hjemme fra fester? :) 

Det Gjør hvertfall jeg! :) 

#blogg#hverdag #gøy #liv #kjærlighet #spørsmål #kjæreste #gutt #fest #jente #blondine #forelsket #glad #lykkelig#glede #Kommenter #snill #kvalitetstid #helg #alkohol 

0

sminke gjør forkjellNå ser jeg NESTEN IKKE syk ut, nå som jeg fikk på meg litt sminke.

Det så helt forferdelig ut, uten, du kunne se de røde merkene under nesa mi, etter all snytinga. 

Men jeg mener, at en flott uansett med eller uten sminke. :) 

Men det er alltid forfriskende og ordne seg og stelle seg littegranne, 

 

Håper dere har hatt en flott dag til nå, og får en strålende dag videre framover. 

Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med kjæresten, han har vært å trent med broren sin og pappaen sin. 

De er så flinke.

Skulle egentlig ri på ridetur idag med noen fra stallen, men mamma låner heller ponnien min på tur =) 

Det kan jo bli moro tror jeg. 

Nå er kjæresten i butikken å handler noe godt. så da skal vi prøve å kose oss litt. 

 

ha det godt :) 

- ML 

 

#godt #butikk #hest #syk #jente #kjæreste #tv #kvalitetstid #sminke #bilde #frisk #bra #vond #ør #blogg #hverdag #nese #influensa #dag 

0

Massasje-tid hver søndag <3

ahh.. nå kjenner jeg at det går an å slappe av. Jeg og kjæresten har nettopp bestemt oss for at, hver søndag, skal vi bruke en time

der vi masserer hverandre. Så er vi liksom klar for ei ny uke.

Utrolig deilig å høre på healing musikk, mens enn får massasje. DEILIG med store bokstaver.

 

Du blir så avslappet, og får raskt energien tilbake. 

Energi til neste uke. 

se for deg, å kunne tenke deg å glede deg til søndagen. Dagen dere gir hverandre massasje, og bare slapper helt av. 

Det må være en god ting å se fram til. Dette har vi tenkt oss å fortsette med.

 

Noen andre som gjør det samme? gjerne har en dag i uken der dere slapper av, og fokuserer på hverandre?

Det kan kansje være en ting dere også skulle ha gjort. Få bort all stresset, for en liten stund. 

Jeg er hvertfall fornøyd. Kjæresten min også. WIN WIN. 

 

Massasje er som terapi. Det healer deg. gjør deg om til en ny person. 

absolutt noe å gjøre. Noe alle fortjener. 

Nå skal vi sove. så håper alle der ute sover godt, og har en flott ny uke :) 

 

#massasje #terapi #deilig #søndag #kos #kjæreste #elsk #jente #kvalitetstid #stemning #hverdag #avslappet #søndag #blogg #natt 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits