miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

influensa, er det deg?

Hva gjør du her? Jeg har sagt det til deg så mange ganger før, at du bare skal stikke å brenne en eller annen plass. Ikke kom på besøk hos meg, ikke nå! Jeg kjenner meg som en laban seigemann som har blitt fanga mellom gelèn og bare kommer ingen vei. Kunne mye heller tenkt meg å vært en fredelig liten ape for øyeblikket, som garantert sitter og plukker lus og andre ting fra de andre i flokken. Ta deg en banan, sier dem. Jeg elsker bananer, så tror ikke jeg hadde hatt noe problem i det heletatt å være en ape. Ett spørsmål til en ape har jeg: Er det godt å spise bananer hele livet ditt? 

Tror ikke jeg vil være en ape alikevell. Skal prøve heller å være meg selv til det ytterste, men det er ikke alltid lett å være hyggelig når en er syk.

PANG sa det, så kjente jeg på kroppen at den brygget på noe. Hadde den bare kunnet det å brygge vodka så hadde jeg ikke klagd.

Nå vet jeg hvordan de gamle har det. Beina mine er av gele for øyeblikket, og hørselen er redusert til de grader. Jeg er offisielt med i "hæ" klubben nå ja. Mangler bare å være med på bingo så er jeg der. Begynner å bli rød under nesen. Ironisk nok ser jeg litt ut som rudolf. Ikke nok med det, men min venstre fot har sovna og har vokse smerter. Skal dette liksom bety at det bare er en fot vokser? trodde jeg hadde slutta og vokse. 

Jeg har uansett hatt en veldig bra dag, og freaket ut LITT på byttekveld hos mormor. Jeg sa til meg selv før jeg gikk, at jeg bare skulle ta med meg max 5 ting. Jada Miriam, bra jobba. Tror jeg tok med meg minst 25 ting. Hvor tenkte jeg å få plass til dette? Har 3 skap og en kommode til å ha klær i. Burde hatt minst en kommode og ett skap til.

Men sånn er det med oss jenter. Klærporno er noe vi ikke kan styre unna. Shopping for meg, er som sex. har jeg ikke handla noe på en uke, nei da er det jammen meg på tide. 

Hva har dere gjort idag, da? :) Skriv en liten kommentar på det om du føler for det. Håper dere har en fin natt/kveld videre, så prates vi nok så snart.

#gøy #influensa #ører #høre #kommentar #natt #kveld #jente #blogg #moro #klær 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits