miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

Cookie monster


Hehe. Jeg sitter og spiser "gifflar" . Egentlig, så spiser hele tryne mitt. D oser av gifflar ifra ansiktet mitt. Im busted. 

Når jeg er I butikken, å får øye på dem, så MÅ jeg ha dem. Enten det er skolebolle, berlinerboller,  gifflar eller noe I den dur. 

Jeg står omtrent I butikken å sugler, og kjæresten min, eller hvem som er med, lurer på om jeg har ett sånn ett "øyeblikk" på butikken. 

Nei, det er ikke så gale. Men jeg får vann I munnen bare av tanken på boller, og kjeks. Litt sånn med ordet så rimer på kjeks også. Bare da er det en annen plass som får tilførsel av vann. Haha. Do you feel me?  

Får mouthgasm, bare jeg ser kaker og boller. Ahh, sjelen min blir målløs og makter ikke å gå noen plass før jeg tar med meg en pakke. Det er som når en kvinne har mensen, hun MÅ ha bind eller ob for og overleve? Og sjokolade eller is også. 

Cookie is my thang, yo! Just gotta hav'EM ^^, 

#kake #blogger #hverdag #jente #blondine #mat #blogg #godt #godteri #helse #period #bolle 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits