miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
4

Pepperkake baking gone wild

  • Skrevet 06.12.2015 klokka 22:42
  • Kategori: julebakst

Idag har meg og Trond prøvd oss på bake-skillsa våre. Glasuren gikk i vertfall IKKE som den skulle. (fnis) Se bildene her:

Tro meg, jeg er sikker på at ett barn kan bedre enn dette her. Men vi prøvde så godt vi kunne.

Blondine skala på 10, prøver seg fram med melisen med sugerør. *kremt* det var faktisk mamma's ide. Jeg klandrer henne for de stygge stakkarslige

pepperkakene som ikke fikk den oppmerksomheten de trengte fra glasuren. Ikke en eneste en ble "fin"

Skulle bare latt dem være sånn, uten glasur. Se hvor mye finere de var før, en etter.

Konsentrerer meg mer enn en liten unge her. Tro meg, du skal ha høy iq for å kunne dette her. Eller rette kjøkkenredskaper og skills. 

Dette var seriøst de som ble finest. Se på mennene, ser ut som de har pikk, helt seriøst. Og at de har hatt en ulykke utover hele brettet og pepperkakene.

Jeg ville også heller ha blitt spist, om jeg så sånn ut. Stakkars pepperkake. Trist liv, dette her. Ingen ansikt eller noe, men pikk har den. 

Jeg ler enda. Men de smaker fortsatt like godt, selv om de ser mislykka ut til tusen. 

Trond og Miriam. Vi måtte ha noen pepperkaker som liksom var våre. Vi er verdens beste team på å lage de styggeste pepperkakene <3 

Det skal vi ha creds for. Men vi får prøve igjen neste søndag da, se om vi klarer det bedre da. 

 

Q: Har dere hatt en bra søndag? Hva har dere gjort idag? 

 

#bake #jul #pepperkaker #stygge #mislykket #gøy #kjæreste #par #vinter #inne #julebakst #team #drøm #kaker #jente #gutt #glasur #melis 

#blondine #latter #minne #blogg #hverdag #morsom 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits