miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

"har du blitt stripper?"

  • Skrevet 18.03.2016 klokka 09:11
  • Kategori: hvorfor?

                                       «er du blitt stripper?»

 

Hallo? Er du blitt helt sprengt i hodet ditt?

Kjære vene, jeg begynte på poledancing for ett par uker siden, og har fått ekstremt med respons over alt på det sosiale media. Facebook, instagram, bloggen, over alt.

Folk spør meg om spørsmål som:

 

«gjør du dette for trening? Eller skal du bli stripper?»

«om du skal jobbe som stripper etter du har lært deg dette grundig nok?»

«betyr dette at du er billig, siden du nå har blitt stripper?»

 

SKJERP dere. Tenk over hva dere sier til hverandre.

Nå vet jeg vertfall hva andre tenker om meg. Det er jo bare helt «fantastisk» hvor forhåndsdømmende enkelte personer kan være nå til dags.

Hvorfor jeg går på poledancing, hvorfor? Ja nå skal du få høre.

 

Jeg fikk tips av ei venninne, at hun vurderte å begynne på poledancing, og hun ville svært gjerne ha meg med, siden jeg liker all mulig trening. Har alltid hatt lyst å prøve poledancing, og nå hadde jeg faktisk sjansen. Jeg meldte meg på kurs sammen med henne, og var veldig klar for å prøve noe nytt. Nytt betyr spennende var det.

 

Meldte meg på fordi jeg alltid har hatt lyst og lære det, og fordi det skulle være knallbra trening for hele meg og min viljestyrke. Er jeg stripper av den grunn? Fordi jeg trener og har det gøy?

Det tror jeg ikke. Kjenner bare irritasjonen strømmer gjennom kroppen min, når folk mener at du er ditt og datt på grunn av at man trener. Jeg har forelska meg i poledancing, og kunne tenke meg å fortsette med dette. Nei, jeg har faktisk aldri tenkt når jeg var 5 år gammel at «når jeg blir stor skal jeg bli stripper!» Det har jeg aldri drømt om. Har hatt stor lidenskap for alt som heter bevegelse og mosjon, og sport. Poledancing går innenfor kategorien gøy, og mosjon. Jeg har det gøy, hva så?

 

Din mening, forblir din mening. Men jeg ser det på en helt annen måte.

Ja, jeg driver med ridning også. Av den grunn er jeg plutselig pervers.

Folk spør om jeg rir kuk hele tiden. Da svarer jeg: «Ja, noen dager er hesten min en skikkelig kuk, så da gjør jeg jo det.» Hva er greia liksom?  

 

 

#hest #stripper #sexy #pervers #jente #skitten #danse #tid #hverdag #idioti #hvorfor #spørsmål #forvirra #poledansing #norge #mennesker #hjelp #snakke

 

0

what the actually fuck? er dette sant?

  • Skrevet 08.12.2015 klokka 12:49
  • Kategori: hvorfor?

 

TRYKK HER for å lese linken jeg ble forferdelig sjokka over!! 

Overskriften lyder slik: 

Flere får kreft i halsen etter oralsex

Nasty! trykk deg inn på linken og les da vel. 

 

 

 

#kreft #munn #oralsex #hvorfor #blogg #verden 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits