miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Hybelkanin på hjernen.

  • Skrevet 22.12.2016 klokka 22:14
  • Kategori: HockeyHei å hå, folkens. Julens aften nærmer seg med stormskritt, og da er det på tide og få til en skikkelig ryddings her i heimen. 
Nå måtte jeg virkelig ta meg en pause fra ryddinga, for det var en gang hybelkaniner på rommet mitt, men de har gått fra å være hybelkaniner til duracell kaniner som har evig batteritid. Du husker den kaninen som var på reklame for duracell batteri? Ja, den jævelen der har fått med seg en hel haug av de der, jogga under senga og lagt 20.000 hybelkanin egg.. Nå støver de bare bort under der, men det skal jeg få slutt på idag. Jeg tar på meg gassmaska og finner fram støvsugeren, for nå skal jeg lage leven. Ingen hybelkaniner får noen gang overnatte hos meg igjen, bare så det er sagt! Jeg hater dere, hybelkaniner, dessuten er jeg superallergisk mot dere, så dere er ikke velkommen. 

Det kommer familie og venner over på julaften i år, noe jeg gleder meg skikkelig til. De gleder seg sikkert skikkelig til å se på rommet mitt også, derfor rydder jeg så fint som jeg kan, vil unødig vise dem at jeg har gått igjennom ett jordskjelv og 3 verdens krig av klær, så nå er det på tide å rydde opp i "ruinene". 

Haha, neida, det er ikke så ille, men det flyter bare i klær. Jeg kunne ha kommet hjem drita full, og fortsatt landa mykt hvor hen jeg falt. 
Jeg vil ikke være flau over mitt klesrot lenger, så nå rydder jeg så fillene fyker. Så da blir det å ta fatt på ryddinga igjen. Shallabais folkens. :D 

 

#rydde #hverdag #jul #støv #hybelkanin #moro #kjedelig #hjem #hjerne #helse 

2

Gleder meg til ikveld!!

  • Skrevet 10.11.2016 klokka 12:42
  • Kategori: Hockey

Sitter og ser at klokka tikker nærmere og nærmere hockey tid, for nå er det ikke mange timene før det er kamp på hjemmebane mot erkefienden; 
Vålerenga. Gleder meg til en kamp som man ikke helt riktig vet hvor den kan ta veien, for Vålerenga har blitt tøffere siden sist. 

Slik pleier jeg å se ut når jeg skal på kamp, jeg er alltid klar med drakten på! 
Jeg blir å glimte på D feltet som alltid, og stemmen skal brukes godt idag. Jeg og pappa har sesongkort, så vi får "far og datter" tid på vår felles interesse, Oilerskamper.  Blir å reise litt tidligere idag, skal ta en øl med noen venner før kampstart. 


Forza Oilers! Ses me på DnB? 

Hvem er din favoritt/favoritter? Jeg er stolt over å bære 91 på ryggen, men er også stor fan av Josh Soares og Dan Kissel. 
Hiver med noen bilder av meg og noen spillere fra gullfesten :) 


Meg og Josh Soares


Dårlig bilde, men blir "skjenka" av Tommy, haha. 


Savner denne karen litt kjenner jeg. Nick Bruneteau! Både jeg og han ser helt fucked ut på dette bildet, haha. 

Jeg er som ett lite barn på julaften når jeg skal på Oilerskamp, og det å få møte spillerne er virkelig ett stort pluss. 
Gjør hele dagen og uken så mye mye kjekkere! 

Vi prates plutselig folkens. Nå skal denne snuppa hoppe i dysjen! Ha en fantastisk dag! 

#hockey #sport #blodfan #jente #bilder #idrett

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits