miamisweety

 • Forsiden
 • Bloggprofil
0

Luksus uke hjemme hos meg #nofilter

 • Skrevet 14.02.2017 klokka 02:42
 • Kategori: ekte lykke

Jeg kan nesten ikke tro det, men denne dama her har fri fra jobb helt frem til fredag, og det kjennes. 
Kroppen min klarer ikke å ligge i ro å råtne foran Tven med netflix på 10 timer i døgnet helt frem til fredag altså, det har jeg virkelig ikke roen til altså. 

Jeg har idag tatt meg friheten til å ta meg ett varmt, deilig og relaxing bad som varte omtrent 20 minutter fordi jeg klarer bare ikke å ligge stille. 
Nå får jeg snart liggesår, bare av å ligge i sofaen. Sånn seriøst, du kan se ett dypt spor etter meg i sofaen i det jeg reiser meg opp. 
Tror jeg har ligget på denne sofaen i 3 timer idag, og for meg blir det lenge. Har til og med tatt meg friheten til å gå uten sminke, og fått en mega stor sovefloke i håret som jeg ikke har giddet å børste ut enda fordi jeg føler meg for lat til det. dessuten, så har jeg allverdens med tid imorgen frem til jeg skal på date med kjæresten, så flokegjengen i bakhodet mitt forsvinner innen den tid. 

Har også tatt meg en tur i stallen hos hesten min og ridd meg en tur i solnedgangen, har premiere date med hesten dagen før valentines dagen, alltid. 
Om jeg ikke hadde hatt kjæreste, tror jeg den hesten hadde hata meg, for han hadde ikke blitt kvitt meg i det heletatt på valentines dagen. 
Jeg hadde stått opp for å dra ned å dulle med ham som en liten bortkjemt unge, og flette hele manen og halen bare fordi jeg hadde ekstra tid, også skulle vi ha vært på en romantisk ridetur der vi stoppa for å ha en koselig piknik der han fikk eple og gulerot av meg, og jeg spiste meg forderva på sjokolade og drakk cola frem til jeg ikke fikk plass til mer. Det hadde vært en minnerik dag, dere. Nå satte jeg bare ideer i hodet på meg selv, for dette er en ting jeg kunne ha funnet på å gjøre både med hesten og hunden min. Jeg er litt rar, men det er bare for det beste, vet ikke hva vennene mine hadde tenkt om jeg helt plutselig var normal. Tror de hadde tenkt at jeg hadde slått meg i hodet, eller dødd og stått opp på nytt. Ikke alltid godt å vite. 

Luksus har jeg det i vertfall, det skal sies. Jeg har nutella, loff, sjokolade, brus, juice, rett i koppen for de late timene, chips som bare ligger og venter på meg oppi skapet, og ett badekar som vil brukes godt denne uken. Også får jeg flere kosetimer sammen med Morris, men sjarmerende lille babyhund. Er en fulltids jobb å være mamma til både hund og hest, skal jeg fortelle dere, for de er noen rakkere begge to. Morris er den mest oppmerksomhets syke i denne gjengen, og han er meget bortkjemt også, så kan hende det stammer derfra. Tokki, min lubne islending, er også bortkjemt, men det er nå alle hestene i stallen vår. Hestene i stallen står på utegang, som betyr at de står ute hele året rundt. Det vil også si at de har mat tilgjengelig 24 timer i døgnet, og har de fri tilgang til mat, så finner du dem rundt matfatet ca 16 timer av døgnet. Luksus, ja. Vi vil at hestene skal leve så fritt og naturlig så mulig, så det er vel kanskje ikke så rart at hesten min er vanskelig å slanke spesielt på vinteren, siden han lagrer mye fett for vinteren, og at han står i matfatet som en annen gal matmons 10 av 10 ganger når jeg skal hente ham. Tokki har anlegg til å bygge seg feit og god om vinteren, og noen ganger lurer jeg på om jeg noen gang kommer til å få se han trille nedover den ene grassbakken på utedelen til hestene. 

Jeg ligger halvnaken pakket inn i morgenkåpen, og seriøst ikke giddet og tatt meg bryet til å dra på meg ei bukse en gang. Har ligget i morgenkåpen siden klokka 21, etter jeg tok mitt meget "lange" bad. 20 minutter i badekaret er lenge for meg, og 20 minutter i dysjen for meg kan jeg ikke fårestille meg. 
Jeg gikk til og med ut i morgenkåpen når jeg skulle lufte hunden litt før kvelden tok slutt. Ja ja, jeg tok til meg fornuft å tok på meg en ytterjakke, også hadde jeg på meg krogs. Kan tenke meg det var en merkelig sak å se meg ute på gata ikledd en lang grå morgenkåpe, men en tykk pølseformet jakke utpå der, med blåe krogs på meg. Ja, jeg vandra rundt med den syke onde tvilling floka bakpå der også, så jeg kan bare takke naboene at de holdt seg inne mens jeg fortsatt var ute. 

Dette er luksus for meg, at jeg bare kan drite i meg selv i 2 sekunder, ligge halvnaken på sofaen, og gå ut i krogs midt på vinteren. Bare det å få drite i fred uten at noen skulle gå forbi dassdøra mens du satt der inne å spilte candy crush, bare det er luksus, alene tid. Hvordan er en avslappende luksus dag for deg? 
Jeg ville selvfølgelig svart ett spa hadde vært det komplette, men hvorfor dra til spa når kjæresten mer enn gjerne gir meg en massasje? 
DET, er livet det! 

 

#natt #luksus #livet #minhverdag #hverdag #blogg #lese #skrive #moro #norge #morgen #dyr #helse #hår #nullfilter #nofilter 

4

mitt hesteliv, i bilder

 • Skrevet 20.05.2016 klokka 09:43
 • Kategori: ekte lykke

For dere som ikke vet, så er dette min ponni, og er da en islending og er nå 14 år gammel. Veldig egen av seg, men utrolig glad i denne lille rampen <3

En Islending som kan hoppe som han skal du lete lenge etter. Har hoppa 130cm enkelt hinder med denne, og han er 144 i mankehøyde. Det er faktisk ganske imponerende spør du meg =) 

Vi liker kjempegodt å hoppe, beggeto =) 

Av og til reiser jeg opp til en venninne og koser meg masse. Sprangridning er noe JEG liker utrolig godt.
Hadde jeg bare hatt råd til en spranghest, så. 

Venninna mi har ett par spranghester, så hun vet at når jeg kommer opp så passer det veldig fint og ri litt sprang også.
Denne ponnien er faktisk like høy som min, her hopper vi 125cm. Utrolig gøy å få komme seg bort litt av og til, og ri på andre hester enn sine egne også.

.

Sommrer må være noe av det beste vi hestefolk vet, lange dager og deilige stunder sammen med hester. Ikke det at det var sommer her,
men det var faktisk veldig varmt den dagen, merkelig nok

Man får nye venner heletiden, for hestemiljøet er ett sosialt miljø. Jeg ble kjent med Renate på KVS Lyngdal, da vi gikk på hestelinje sammen.
Den dag i dag er vi utrolig gode venner, og kommer nok alltid til å være det.

Hun er en av mine aller bestevenner, og jeg er utrolig glad i henne. Nei vent, jeg ELSKER HENNE og forguder henne til di grader. 

Haha, Jeg og Renate har det alltid morsomt sammen. Det samme gjelder hestene hennes også, og utrykket mitt ikke minst. 

Man får liksom ALLTID være en prinsesse når man driver med hest. 

Her er den andre hesten min, Zafran Van Soma. Han er 9 år og er en frieser. Han er en utrolig kjekk gutt og holde på med.
Selv om han tror han er en pitteliten ponni, så er han ganske morsom.
 

Han er egentlig ganske morsom! TITTEI

Hester som er livlige og har mye personlighet, er bare utrolig sjarmerende og man blir fort glad i disse dyra våre. 

Dette får meg til å savne vintrene, men jeg skal ikke savne vintern enda haha. Digg å kunne galopere rundt i snøen, og hestene digger det også.

For å ikke snakke om våren og sommeren, da man får bade med hestene våre. Zafran får alltid MYE oppmerksomhet når vi er ute å bader. 
Alle skal ta bilder, når han drar beina gjennom vannet og plasker litt. 

Det å ha 2 hester e en ganske bra ting når jeg har en hel haug med hestevenner. Da kan vi stikke på tur og kose oss.
Her er Sofie på Tokki, og meg på Zafran på matpause hos mamma og pappa. =)

 

#hest #hestelivet #glede #lykke #ponni #passion #hverdag #minhverdag #mittliv #hester #lese #bilder #foto #interesse #hobby #dyr #venner 

2

bikinier og plagg vi alle kunne dødd for

 • Skrevet 11.05.2016 klokka 13:30
 • Kategori: ekte lykke

Dette er vel noe Kim Kardashian ville ha gått med. Me too, om jeg hadde rå haha.

Viss prinsesse Yasmin hadde fantes i virkeligheten, ville hun trolig ha gått i denne.

Det er ett eller annet som klikker oppe i hodet mitt når jeg ser glitter og diamanter, gudene vet hvor mye jeg bare elsker paljetter, diamanter og glitter.

Jeg bare sikler, som ett lite barn når jeg ser disse flotte bikiniene. 

JAAAA, jeg har ikke ord.

 

Tenk deg at du er på bryllup natta sammen med din kjære ektemann, og du har på deg denne. De fleste mannfolk hadde blitt helt satt ut

Super Paris Hilton, men så utrolig flott og vulgær på samme tid. Hvor rik ser man ikke ut i en av disse?

Gotta love me some pink

Prinsesse kjole. Nydelig

Likte du plaggene? Her er link til FB siden som bildene er tatt fra.

https://www.facebook.com/Fashion-is-my-life-766842576722782/photos_stream

 

#lykke #klær #bikini #sommer #glitter #fashion #jente #glede #kjole #diamanter #mote #liv #design

 

0

Sommerfølelse

 • Skrevet 08.05.2016 klokka 15:25
 • Kategori: ekte lykke

sommerfølelse.. Ahh... Det er 30 grader ute i sola, og jeg kom nettopp hjem ifra jobb.

Skal til stallen med en venninne og ri på hestene mine i dette fantastiske været. gleder meg til å få slappe av litt etter denne lange helgen med dobbel jobbhelg og mye stress og lite søvn.

Hva har du gjort i helgen? 

ha en faaaaabelaktig dag og helg videre. 

 

#helg #sommer #bilde #glede #varme #jente
 

2

Ekte lykke: sol i ansiktet, og solbriller på

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 16:02
 • Kategori: ekte lykke

Ja, ok er jo ikke direkte i hagen, men er på terrassen. Nyter en sprite etter å ha vært i stallen å ridd på en deilig ridetur i finværet.

Hva har du gjort idag? Skal du ut å kose deg i dette nydelige folkekjære været, eller er du en av de heldige som er inne på jobb, hehe? 

Dette kalles ekte lykke, det å stå ute å la sola bare steike deg på kroppen. bare kjenne at sommeren nærmer seg!

Hvordan får man egentlig bilder mindre nå? Det er noe jeg har gått rundt å lurt på, helt siden den "nye" bloggen har kommet.

Men å gud for ett fantastisk vær det er her i Stavanger!

 

#vær #sol #selfie #bilde #jente #hverdag #blogg #blondine #stavanger #solbriller #brus #lese 

6

Ekte hestelykke

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 14:01
 • Kategori: ekte lykke

Ekte hestelykke, er å sette seg opp i salen, og ri. Du og hesten, helt for dere selv. Ubeskrivelig følelse. 

terapi for sjelen, er det det er. 

Sprangridning. Jeg bare elsker det så utrolig høyt. 

Det kan ikke beskrives. Svevinga de 2 sekundene du er i luften, er de mest fantastiske sekundene som finnes.

2 sekunder med glede, rett og slett. stor lykke. Er jeg lei, tar jeg meg en tur i stallen, 

plugger i musikken til mobilen, og rir meg en tur, eller trener hesten på banen. 

Ekte terapi, ekte glede.

Bildene her er tatt på Kyllingstad, hos min besteveninne. 

Okay Caiza er hesten jeg liker best der oppe. Det er henne jeg føler meg trygg nok til å gjøre alt sammen med. Hun er fantastisk.

Hun er en conemara ponni på 15 år. kjempekjekk ponni. 

Jeg hopper også med min kjære lille islending, men han var litt for tjukk til og hoppe over 1m, så det ble sånn 30-40cm's hopp. hehe

Men han gjør meg lykkelig. Ekte lykke kommer med pasjon, kjærlighet. 

Hadde han meg med til Renate i 2013. Det var fantastisk å ha med egen hest bort dit. det var 3 fantastiske uker, den sommeren.

Det å hoppe, kan bare ikke forklares med ord. Klarer ikke å sette ord på det. 

Adrenalinet du får, når du nærmer deg hinderet.

Følelsen du får, idet hesten svever over hinderet. Så majestetisk. 

Det er ett kick, som du vil gjøre om og om igjen. Ett kick som gjør deg levende, i nå tid. 

Ett kick som ikke kan beskrives nok. Det tar for lang tid. holder meg så kortfattet så mulig. 

 

Bare å ri på en hest, får meg til å føle meg hel. Som en ekte prinsesse. 

Håret er fritt, og du svever gjennom tiden. I tillegg så trener du. HELT fantastisk er det. Du går virkelig glipp av noe, om du ikke har prøvd å ri. 

SKIKKELIG. Hest er virkelig livet. ett drømmeliv, som kan bli ditt. Dette er ekte lykke, som får deg til å kjenne at du faktisk lever. Hestelykke. 

 

#hest #lykke #glede #dyr #blogg #glad #elsk #kjærlighet #bilder #hverdag #bilde #jente #gøy #ridning #sprang 

 

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits