miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

jobb all the wayAlt jeg har å si er at... JEG ER PÅ JOBB NOK EN GANG. begynner å nå stadiet "arbeidsnarkoman" jo .

Ha en fin helg dere. jeg må gå å jobbe videre :) 

#jobb #gøy #penger #helg

2

"endelig" godnatt

Vært oppe i snart ett døgn, og jobbet hele tiden. Er så trøtt, den fine senga på hotellet gråter, den vil holde meg varm inatt.

Har vært en fin dag. Vi har idag fått servert 3 retters middag 

forrett: honningmelon med parmesan ost, og asparges

hovedrett: laks med seleri-stappe, mandelpoteter i en deilig karamel smakende saus,

og erter på siden.

Dessert: hvit sjokolade mousse med rabarbra og jordbærsaus. 

Etterpå gikk vi en tur i baren og hadde hver sin drink. Jeg venter på Dani, som enda er i baren. 

 

Ahh, nydelig! Helt fantastisk.

Mangler bare litt søvn nå, så er dette helgeoppholdet helt perfekt. 

 

Sov godt alle blogg-englene mine =) 

 

#blogg #hotell #mat #fantastisk #deilig #jente #norge #oslo #stavager #tur #perfekt #rett #frysning #hverdag #dame #jobb #arbeidsnarkoman #natt #sove #trøtt #lei 

2

Trøtte arbeidsbieOhohoh. Looking good! 

Eh.. Ja det kan en jo bedømme helt selv hva man synes, men jeg ser bare de derre stress-rynkene smyge seg inn under huden og ut porene mine etterhvert som jeg jobber mer og mer. Jeg har jobbet overtid I hele dag  (igår 12 nov) og skal jobbe  idag og imorgen også, så har jeg helg etter kl 16 på lørdag. Jippi! 

Idag hadde jeg stengevakt med Helene, en av de forgudelige og en av de søteste av kollegaene mine.

Det kom en mann, narkoman antageligvis, inn sånn 5-6 ganger på en halvtime, og vi ble mistenkelige. Ikke før vi hadde stengt butikken etter kl 22, så vi noen rart på gulvet. Jeg merka det ikke før jeg skulle åpne skyve-glass døra til kassen. Der lå det en rar eske.

Både jeg og Helene ble paranoide som 2 små kjerringer, helt uvitende om hva som var I denne boksen. Vi trodde det var bombe greier I den eska. Jeg spøkte først om en hendelse I USA, Hallo der har jo alt skjedd. En mann hadde lagt igjen en eske med spreng stoff, som sprengte av når de var alene.

På vei ut døra, fikk ikke Helene døren opp. Vi bruker kort for å åpne den, men den var vrien idag. Plutselig,  midt oppi alt dette, hørte vi ett super høylytt smell, som rista godt I hele butikken. Vi ble livredde og kom oss ut I full panikk.

Etterhvert som vi fikk samlet oss, kom Helene på at de holdt jo på å sprenge I en tunnel like ved butikken. 

Herregud. Hele kroppen min var gelé,  jeg sank nesten ned under jorda. Klar til å dø. Istedenfor døde jeg av latter, da jeg skjønte at panikken var bare tull og vas. 

Nå er hele meg tull å vas. Så jeg burde sove. Kjæresten min kikker på meg med de der øynene "slutt og blogg. Kom å legg deg!" 

Så jeg følger hans kjære øyeråd, og legger meg. Godnatt ^^, 

#natt #historie #blogg #hverdag #jenter #gøy #jobb #tull #redd 

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits