miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Jobb jobb jobb

  • Skrevet 06.07.2017 klokka 11:11
  • Kategori: JobbGod dag!! :) 

Denne jenta her har gått i zombiemode de sistw 3 ukene som har vært og som fortsatt foregår. Jeg jobber på som en gud disse dager. Jeg ser nesten ikke forskjellen på dag og natt, og har gått fra å ha poser under øynene til soveposer. 

Tenkte jeg skulle stikke innom en tur, for nå var det lenge siden! Hvor har jeg vært? 

Jeg har for tiden holdt meg på jobb og stall. Det er det tiden går til, og spise å sove litt. Ser virkelig frem til ferie, og teller ned timene og dagene til siste dag på jobb før det braker løs. Neste uke drar jeg til Croatia i 10 dager, og kan nesten ikke vente! Vurderte å pakke kofferten sist uke, så mye gleder jeg meg til å få fri!

Ellers sitter jeg på sofaen og glaner litt på tven i blandt, eller spiller call of duty som jeg er så gla i å spille. Hva gjør dere? Skal du reise? 

Ha en nydelig dag folkens! 

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits