miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

16.03.2017

  • Skrevet 16.03.2017 klokka 11:52
  • Kategori: Stall tid

Heia folkens!  

Nå ligger jeg i senga mi, og hører på skytinga som kommer ifra millitær basen her på madla. Sånn seriøst, det høres ut som noen som popper popkorn i ett kjør her borte. Jeg fikk veldig lyst på popkorn på grunn av dette. 

Jeg var oppe idag morges hal 7 for å dra ned i stallen sammen med mamma og hunden min, og jeg kan love deg at jeg var gretten! Øynene mine var klistra nesten helt igjen, frem til jeg fikk den kalde stavanger luften i ansiktet. Jeg er en slik person som trenger å få surmule litt for meg selv i 10 minutter når jeg våkner, da kan dagen gå videre som den skal. 

Vi var ferdige med å stelle med hestene kl 08, så da dro jeg hjem og mamma på jobb, jeg og Morris endte med å sove litt til. Nå er jeg våken og mer fornøyd enn det jeg var sist da jeg våkna, så da er det bare å gå ned i stallen og ri. Skal gnikke sovedritten ut av øynene, å hoppe opp i stallklærne. Ha en fantastisk dag alle sammen! :) 

 

#hest #sport #trøtt #gretten #hverdag #minhverdag #bilde #hund #blogg #stall #trening

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits