miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
6

jeg MÅ døgne...

  • Skrevet 22.02.2017 klokka 02:52
  • Kategori: min hverdag

Jeg kveles av kjedsomheten, og svetten renner nedover pannen min fordi jeg var så dum at jeg skrudde ovnen på 26 grader. Har åpna candy crush omtrent 26 ganger, og har spilt favorittspillet mitt sikkert mer enn 50 ganger bare idag. Grøss og gru det er kjedelig og ikke kunne sove. Lurer litt på om jeg skal jukse litt og bare sove ett par timer alikevell? 

Det er faktisk litt trist å ikke kunne ha kontroll over sin egen kropp og trøtthet. Jeg er stuptrøtt, men kan ikke, må ikke sovne. 
Skal til en undersøkelse imorgen som krever at jeg holder meg våken hele natta. skal sove på sykehuset i 1,5 time før jeg får gå hjem. 
De skal hekte på meg ett dusin med ledninger som om jeg var ett slags leketøy som må repareres, men jeg trenger ingen reperasjon ærlig talt. 

25 desember ble jeg innlagt for noe legene var 100% sikre på var ett epilepsi anfall, joda, de var sikre uansett fordi jeg hadde epilepsi sist for 20 år siden, og har ikke gått på medisiner fordi jeg er frisk, så da er det helt naturlig at det er epilepsi liksom. Det er urettferdig og bli dømt på forhånd av noe som man skal kalle en lege. Èn lege mente det kunne være ett stressanfall, da jeg beskrev den travle hverdagen med overload med jobb, stall, familie, juleshopping, og egentlig så ble alt bare for mye den uka før jul, 25 desember var endelig en dag jeg hadde fri, fordi jeg jobba julaften også, og svetta som en gris for å nå alt. 
Da jeg endelig fikk fri, fikk kroppen min sjokk rett og slett. 

Når man får ett epileptisk anfall, så husker man knapt noe. Jeg husker ALT, og kan gjenfortelle det om og om igjen tusenvis av ganger om jeg så må. Men det var ikke godt nok for legene. 
Jeg har/hadde IKKE ett epileptisk anfall fordi: 

- Jeg er på nattklubber, og der har de strobelys. Strobelys trigger ett epileptisk anfall, noe jeg aldri har fått. 
- Jeg har en ps3, som kan være triggende for epilepsi bl.a pga spill, blinking, farger m.m. Dette har ALDRI skjedd meg. 
- Jeg blir ofte stresset, faktisk, så blir jeg stresset hver eneste dag med alle oppgaver jeg skal nå igjennom dagen/uken. På mine snart 24 år, har jeg aldri fått ett epileptisk anfall pga stress, jeg har ikke hatt ett eneste anfall på 20, snart 21 år, så hvorfor hoppe til konklusjoner da?
 - trøtthet kan også trigge anfall. Jeg er OFTE trøtt, har aldri fått anfall. 

Det er mange ting som kan trigge anfall, men jeg har ikke hatt ett eneste ett. Men alikevell så blir jeg fratatt retten til å kjøre bil, noe jeg virkelig ønsker. 
Jeg skulle starte å ta opp kjøringa nå, siden jeg prøver å spare nå som økonomien er LITT bedre. 

Nå skal dere høre, nå er vi tilbake til sykehuset, 27 desember, da jeg skulle bli utskrivd etter mange forskjellige tester som hadde blitt tatt. 
Legene som skulle skrive meg ut, sa følgende: 
Alle prøvene dine ser helt normale ut, og ingenting er påvist. Men, siden vi ikke har noe å gå på, ingenting å vise til, så må vi skrive ned på papiret at dette var ett epileptisk anfall, som da videre følger til at du ikke kan ha lappen på mellom 1-5 års tid. 

Så det de sier er, at jeg er frisk, og hadde aldri ett anfall, men de bare tar seg til rette og skriver at jeg hadde ett alikevell bare for å gjøre livet mitt surt? 
Da er det enda godt jeg fikk brev i posten om rett til å klage, takk gud for det, for nå skal jeg ikke gjøre annet enn å klage til nemlig, politiet. Dette er ABSURD. 

Etter å ha forklart 20 000 ganger om hvor stressa jeg var i jula, til 7 leger, så har jeg plutselig epilepsi igjen? Tror ikke det altså, jeg kjenner min egen kropp, hallo. Dette gjør meg direkte forbanna og litt til. Noen av de legene var arrogante også. Når lege nr 7 kom inn, hadde jeg hatt besøk av 6 andre på under 3 timer, og gjenfortalt meg igjen og igjen. Når lege nr 7 kom, så ble jeg irritert fordi han spurte om AKKURAT det samme som alle de andre spurte meg om tidligere. Her ligger jeg og prøver å sove, etter å ha blitt holdt våken i 26 timer, og så blir jeg mast på av 7 forskjellige leger om det samme? 
Lege nr 1 kom inn, jeg forklarte meg og så sa han "bare prøv og sov litt, du ser blodsprengt ut i øynene" Eller var jeg så trøtt at det han egentlig sa var "Bare sov du, men det kommer ett par leger til for å spørre deg om akkurat det samme, for ingen av oss skriver dette ned, eller forteller det videre til den neste legen som kommer for å sjekke deg, slikt driter vi i her, her handler det om å gjenta seg, for du har jo hatt ett epileptisk anfall, og da er det bra å gjenta seg mer enn èn gang." 

Når den siste legen kom inn så ble jeg sur for jeg prøvde å sove så sa jeg "prater dere ikke sammen? må jeg virkelig forklare det en gang til, jeg er for trøtt til dette!" Da ble legen dritt sur og mente jeg ikke samarbeidet med han. Jeg? han samarbeider jo ikke med kollegaene sine når han skal spøre meg om det samme som de andre spurte meg om. forventer de forskjellige svar hver gang? Jeg er jo ikke dement liksom. 
Men hallo, jeg gjorde så godt jeg kunne og fortalte en siste gang før jeg sovna. 

Så imorgen folkens, eller, idag, skal jeg undersøkes igjen for det samme. Og de rare folka tror jo at når jeg er trøtt, så får jeg ett epileptisk anfall, så dette er jo som å lete etter gull for dem på avdelinga der jeg skal. Men da tar de feil. jeg har vært våken i 40 timer, jeg har levd ett liv i over 20 år uten ett hint av epilepsi, så hvorfor undersøke meg når testene var fine? 

Det ble en voldsom utblåsning her dere, men det hjelper, er kanskje ikke alle som forstår dette, men jeg synes det er urettferdig og ta fra meg en rett når min kropp bare har vært normal og bare reagert på alt arbeidet og stresset som jeg har hatt. Jeg ligger på sofaen og slackern med vann, sjokolade, havregrøt og snus. litt av en kombo, men en god en.. 
Ser på serien "girls" på HBO, noen andre også som bare digger galskapen, intimiteten, humoren, åpenheten, kjærligheten, kleinheten, og at serien er så utrolig direkte som den kan bli. bare ELSKER den. Håper dere får en fantastisk god natt, og at dere får sove godt. Jeg må sove på dagtid, etter undersøkelsen min. kan si at jeg gleder meg, for jeg er en soveslave, en larve, ett dovendyr i sitt naturlige habbitat, en løve i sin hule, en skikkelig sove-elsker. 

#sove #syk #epilepsi #urettferdig #leger #norge #fuckdet #førerkort #hverdag #minhverdag #livet #livetsuger #snus #mat #drikke #helse

Sandra Marie

22.02.2017 kl.03:07

Ha en god natt :) Jeg må døgne selv!

miamisweety

22.02.2017 kl.03:27

Sandra Marie: Takk for det! Hvorfor må du døgne? :o

Sandra Marie

22.02.2017 kl.03:33

prøver å snu døgnet mitt :p

miamisweety

22.02.2017 kl.03:37

Sandra Marie: aahh, forståelig ^^

Dazzy

22.02.2017 kl.04:15

Føler med deg! Får ikke til å sove nå og skal på jobb om 4 timer..

miamisweety

22.02.2017 kl.07:51

Dazzy: uff, know the feeling! Har hendt sjøl at eg har fått sove 2-3 timer før morgen skift på jobb. Blir ganske trøtt etter lunsjtid. Lykke til på jobb! :)

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits