miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

sinnatagg

  • Skrevet 15.02.2017 klokka 21:32
  • Kategori: HJELP!

Jeg prøver, det må jeg innrømme. Men det er ikke frivillig. Denne måneden så er jeg så blakk, at til og med en naver har mer penger enn meg. 
Altså, for å gjøre en lang historie kort, så må jeg tvangs slutte å snuse, dette er ufrivillig, men grunnet dårlig økonomi denne måneden. 
Jeg er så utrolig SINNA, og det med store bokstaver. Går fingrene fort over tastaturet, har jeg enten veldig mye på hjertet, er full og i humør til å skrive, eller så er jeg fly forbanna, og det tror jeg mange damer kan kjenne seg igjen i. Ingen kan slå verdensrekorden i skriving utenom sinte damer, ohoi da går det fort unna skal jeg love deg. 

Hadde jeg fått lov, hadde jeg slått til noen eller noe fortest mulig. Skulle hatt en boksesekk i garasjen, ja da skulle man fått sett at det ikke var mye til den boksesekken igjen etter jeg var ferdig med den. Musikk, trening og hestene mine er det som hjelper meg i disse tider. Jeg kom nettopp hjem fra stallen, og kjenner at jeg nå har ett stort behov for en god pose med nikotin under leppa. Får finne meg en pose med te og stappe under der, haha. 

Alle følelser jeg har, er framme nå, jeg føler for å gråte, føler for å slå og spenne i noe, føler for å kjefte på noen, jeg føler for å dra meg i håret og skrike, og jeg føler en veldig morsom følelse der jeg synes dette er veldig morsomt, noe det aldeles ikke er i det hele tatt. Men shit happens. 

Var nede i stallen for Zafran (frieseren vår) har fått hovtrim. Dette var han ikke tålmodig nok til å vente for, så det tok over en time for å få dette til. Jeg trodde jeg skulle eksplodere mot slutten, da han var veldig frekk å nekta å være med på det som skjedde. Istedenfor holdt jeg bare munnen igjen, og holdt meg tålmodig mens jeg venta. 

hodet mitt er helt tomt, jeg har ingen ord, men allikevel så mange på samme tid. You know the struggle? 

Hjelp, Det går innover meg at jeg ikke har ett rødt øre, og at jeg MÅ slutte. Noen som har tips til ting jeg kan gjøre for å roe ned? 

Tips taes imot med stor takknemlighet. MVH sinnataggen selv 

 

#tips #råd #snusestopp #økonomi #penger #fattig #stall #fritid #minhverdag #hjelp #snus #sinna #trist #følelser #tvangsstopp #tvang #blogg #personlig

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits