miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Luksus uke hjemme hos meg #nofilter

  • Skrevet 14.02.2017 klokka 02:42
  • Kategori: ekte lykke

Jeg kan nesten ikke tro det, men denne dama her har fri fra jobb helt frem til fredag, og det kjennes. 
Kroppen min klarer ikke å ligge i ro å råtne foran Tven med netflix på 10 timer i døgnet helt frem til fredag altså, det har jeg virkelig ikke roen til altså. 

Jeg har idag tatt meg friheten til å ta meg ett varmt, deilig og relaxing bad som varte omtrent 20 minutter fordi jeg klarer bare ikke å ligge stille. 
Nå får jeg snart liggesår, bare av å ligge i sofaen. Sånn seriøst, du kan se ett dypt spor etter meg i sofaen i det jeg reiser meg opp. 
Tror jeg har ligget på denne sofaen i 3 timer idag, og for meg blir det lenge. Har til og med tatt meg friheten til å gå uten sminke, og fått en mega stor sovefloke i håret som jeg ikke har giddet å børste ut enda fordi jeg føler meg for lat til det. dessuten, så har jeg allverdens med tid imorgen frem til jeg skal på date med kjæresten, så flokegjengen i bakhodet mitt forsvinner innen den tid. 

Har også tatt meg en tur i stallen hos hesten min og ridd meg en tur i solnedgangen, har premiere date med hesten dagen før valentines dagen, alltid. 
Om jeg ikke hadde hatt kjæreste, tror jeg den hesten hadde hata meg, for han hadde ikke blitt kvitt meg i det heletatt på valentines dagen. 
Jeg hadde stått opp for å dra ned å dulle med ham som en liten bortkjemt unge, og flette hele manen og halen bare fordi jeg hadde ekstra tid, også skulle vi ha vært på en romantisk ridetur der vi stoppa for å ha en koselig piknik der han fikk eple og gulerot av meg, og jeg spiste meg forderva på sjokolade og drakk cola frem til jeg ikke fikk plass til mer. Det hadde vært en minnerik dag, dere. Nå satte jeg bare ideer i hodet på meg selv, for dette er en ting jeg kunne ha funnet på å gjøre både med hesten og hunden min. Jeg er litt rar, men det er bare for det beste, vet ikke hva vennene mine hadde tenkt om jeg helt plutselig var normal. Tror de hadde tenkt at jeg hadde slått meg i hodet, eller dødd og stått opp på nytt. Ikke alltid godt å vite. 

Luksus har jeg det i vertfall, det skal sies. Jeg har nutella, loff, sjokolade, brus, juice, rett i koppen for de late timene, chips som bare ligger og venter på meg oppi skapet, og ett badekar som vil brukes godt denne uken. Også får jeg flere kosetimer sammen med Morris, men sjarmerende lille babyhund. Er en fulltids jobb å være mamma til både hund og hest, skal jeg fortelle dere, for de er noen rakkere begge to. Morris er den mest oppmerksomhets syke i denne gjengen, og han er meget bortkjemt også, så kan hende det stammer derfra. Tokki, min lubne islending, er også bortkjemt, men det er nå alle hestene i stallen vår. Hestene i stallen står på utegang, som betyr at de står ute hele året rundt. Det vil også si at de har mat tilgjengelig 24 timer i døgnet, og har de fri tilgang til mat, så finner du dem rundt matfatet ca 16 timer av døgnet. Luksus, ja. Vi vil at hestene skal leve så fritt og naturlig så mulig, så det er vel kanskje ikke så rart at hesten min er vanskelig å slanke spesielt på vinteren, siden han lagrer mye fett for vinteren, og at han står i matfatet som en annen gal matmons 10 av 10 ganger når jeg skal hente ham. Tokki har anlegg til å bygge seg feit og god om vinteren, og noen ganger lurer jeg på om jeg noen gang kommer til å få se han trille nedover den ene grassbakken på utedelen til hestene. 

Jeg ligger halvnaken pakket inn i morgenkåpen, og seriøst ikke giddet og tatt meg bryet til å dra på meg ei bukse en gang. Har ligget i morgenkåpen siden klokka 21, etter jeg tok mitt meget "lange" bad. 20 minutter i badekaret er lenge for meg, og 20 minutter i dysjen for meg kan jeg ikke fårestille meg. 
Jeg gikk til og med ut i morgenkåpen når jeg skulle lufte hunden litt før kvelden tok slutt. Ja ja, jeg tok til meg fornuft å tok på meg en ytterjakke, også hadde jeg på meg krogs. Kan tenke meg det var en merkelig sak å se meg ute på gata ikledd en lang grå morgenkåpe, men en tykk pølseformet jakke utpå der, med blåe krogs på meg. Ja, jeg vandra rundt med den syke onde tvilling floka bakpå der også, så jeg kan bare takke naboene at de holdt seg inne mens jeg fortsatt var ute. 

Dette er luksus for meg, at jeg bare kan drite i meg selv i 2 sekunder, ligge halvnaken på sofaen, og gå ut i krogs midt på vinteren. Bare det å få drite i fred uten at noen skulle gå forbi dassdøra mens du satt der inne å spilte candy crush, bare det er luksus, alene tid. Hvordan er en avslappende luksus dag for deg? 
Jeg ville selvfølgelig svart ett spa hadde vært det komplette, men hvorfor dra til spa når kjæresten mer enn gjerne gir meg en massasje? 
DET, er livet det! 

 

#natt #luksus #livet #minhverdag #hverdag #blogg #lese #skrive #moro #norge #morgen #dyr #helse #hår #nullfilter #nofilter 

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits