miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Å jasså du, så du er bedre enn alle?

Bedrevitere, jeg HATER dere. 

Ja bare måp i vei du, med den kjeften din som er så mye bedre enn alle andres. 
Virkelig, bedreviter, du har ett intelligens-problem. 
Du høres så utrolig dum ut, så høy på deg selv når du prater om at du er best og bedre i alt enn alle. 
På måten du prater på, får det deg til som å virke som en apekatt som tror han har blitt gud sånn helt uten videre,
og vi andre rundt deg bare er tapere som bare vandrer rundt på jorda bare for moro.

Du er så mye bedre enn meg i alt, og jeg tror ikke at ett annet menneske kan sammenlignes på denne måten.
"Jeg er så mye bedre enn deg til å vaske klær" Trenger man virkelig å være rakett etterforsker for å kunne skru på en vaskemaskin liksom?
Det blir bare tåpelig.
"Jeg er kokk, så maten din blir ikke like god som min, fordi jeg er jo kokk!" Igjen, jeg trenger virkelig ikke å være verdens mester for å lage kjøtteig og spagetti, og jeg kommer nok ikke til å lage en middag for 10 på julaften helt fra bunnen. Her går det i kylling, pasta, grønnsaker osv.
"Jeg er mye flinkere enn deg til å ri, du kan ingenting." Virkelig? Dette er ting jeg har hørt in real life, og jeg kan faktisk ikke annet enn å le når noen senker seg selv så utrolig lavt på pinnen, at de skrøyter seg selv så høyt opp i skyene og krenker en annen person på samme tiden. Ren magi skal jeg fortelle deg, for vipps, så har du ingen venner lenger. Fordi du er jo så mye bedre enn alle, så da klarer du deg vel mye bedre uten alt levende også? Noen foretrekker vel helst å ha jordkloden for seg selv, just them and the plants. 

La MEG få være meg, så lar jeg deg få tro at du er så mye bedre enn alle andre. Jeg tenker noen ganger om mennesker sier ting som dette, så tenker jeg inni meg "Javell, er du 30 år, eller 3 år?" Det blir som å gå tilbake til barnehagen, når alle var bedre enn alle. 
Jeg måtte bare blåse litt ut her, for nå hadde jeg fått nok av mennesker som tror de er mer verdifulle enn andre. 
Selv om du er en prins, så betyr ikke det at du er mer verdifull enn andre som ett levende menneske. Alle er like verdifulle, 
og nei, ingen er like, ingen kan alt, og ikke alle som har samme talentet. Det hadde jo vært så kjedelig om alle kunne det samme. 

Ingen mennesker er like. Hvorfor blir man bedreviter? 
Mine teorier er,
1.dårlig selvtillit. At man kanskje har blitt mobba, og følt at man ikke er verdt noe, og ikke kan noe. så man prøver å overbevise seg selv om at akkurat JEG er bedre enn andre i alt. 
2. Noen er bare så sære, enkelt og greit. 
Men slike instillinger bunner alltid på noe, og det har jeg ingen svar på, for jeg, jeg kan IKKE alt, og det vil jeg aldri gjøre! 

 

#bedreviter #hater #hat #problem #sint #hverdag #personlig #tanker #minhverdag #best

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits