miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

enda en ny natt

  • Skrevet 01.02.2017 klokka 02:59
  • Kategori: nattHøsten er over, men ikke vinteren. Øynene mine har fortsatt soveposer, og kulden biter til når man kommer inn med røde pølsefingre som ikke kan føle en dritt før de har fått bada seg en stund i varmt vann. Jeg kaller det for å ha "Psychopat fingre" fordi fingrene ikke føler en dritt, haha. Sikkert bare meg som er så rar i topplokket, at jeg kan finne på slike ting. Men har det etter min gode pappa. Dårlig humor og edgy humor har ligget i familien ett par generasjoner nå, ivertfall ifra farmor liksom. Hun hadde noen drøye rasist vitser som hun dro frem, og alle de rare tingene som plopsa ut av henne når vi så på tv, man kunne liksom ikke annet enn å le. Hun sa alt hun tenkte, så det gikk liksom ikke ann å se på tv med henne uten at det ble ett voldsomt show med en ekte standup-kommentator igjennom det hele. Var to mennesker som klina en gang på en film, farmors kommentar til det var dette: 
Æsj, kan du fortella meg, ka e deiligt me å spisa kverandre opp på den måten? E de kannibaler?" slike ting kunne hun finne på å bukste ut med da hun satt barnevakt for meg og mine søsken. 

Hjernen min er så trøtt, at jeg kommer til å få "hjerne-sår" snart bare av å tenke en tanke til. Skal egentlig opp tilig imorgen, kommer en venninne på besøk, også kommer veterinæren på besøk for å gi den årlige tannraspen i stallen vår. Blir baluba det ja, hesten står å steiler i stallen som en annen løk, og skjelver som ett aspeløv når han ser veterinæren liste seg innpå han med en sprøyte for bedøvelse/beroligende for at det skal være mulig og gjøre noe inni munnen. 

Jeg gjesper, så tror jeg skal ta hintet og bare la meg få lov å legge meg, og heller sette meg ned skikkelig imorgen en gang da det er en åpen luke for å luke litt i blogg-bedet mitt. Godnatt alle samen, håper dere får en fin natt! 

 

#natt #trøtt #gjesp #hjerne #hverdag #bilde #minhverdag #humor #familie #høst #kulde 

Emilie Olsen

01.02.2017 kl.19:11

Har du egen hest? :)

miamisweety

01.02.2017 kl.21:30

Emilie Olsen: Det har eg :) har 2

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits