miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
3

Er ikke redd lenger

  • Skrevet 30.01.2017 klokka 09:47
  • Kategori: Om meg

Jeg har ingen grenser lenger, på hvor langt jeg kan gå over komfortsonen min. 
Har alltid vært ekstremt redd for nåler, men satte meg selv opp for å bli blodgiver igår. Har også tattovert meg for 4 år siden.
Jeg tenker det at, om jeg skal begynne å grue meg sånn plutselig, så føles det ut som å være egoistisk, for jeg mistet alltid fullstendig kontroll når jeg gikk og grua meg og begynte og stresse. Jeg mener, skal jo gi blod, kan ikke gå rundt å grine over ei nål da liksom. 

Har gått så utrolig langt over min egen det siste året som har gått forbi, sprengt grenser, at nå kan ingenting stoppe meg. 
Man må bare prøve noe nytt, for man lever bare en eneste gang, så da må man satse alt eller bare drite i det. 

Noen ganger må man bare si "FUCK THE WORLD!" og bare prøve om og om igjen til man får det til. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Før i tiden så var jeg alltid så hengt opp i hva andre tenkte om meg og hva jeg gjorde. Nå bryr jeg meg ikke lengre. Det kan liksom være det samme nå. Hvordan er dere når det kommer til redsel? 

Jeg tenker at, redselen er min eneste fiende, så om jeg kan overkomme den,, så har jeg ingenting å være redd for lenger. 
Innså nettopp, at jeg ikke føler noe som helst av redsel i meg, har jeg blitt helt korka?

Hello fear, is that you?Man føler jo til tider at man mister litt kontroll over seg selv, men det er ingen fare, man vil komme seg til rette igjen etter en stund. 
I guess, jeg prøver nok bare å finne min plass her i livet, og da hjelper det ikke å gå rundt å være redd for alle verdens ting. 

Som sagt tiligere : "Fear is your only enemy" 

Bare DU, og du alene, kan styre hvordan du føler deg, og hvordan du gjør ting. Snu vonde ting om til gode ting, og gjør noe utav dagen din! Grip dagen, karpe diem! 

 

#redsel #hverdag #stress #minhverdag #bilder #redd #følelser #glede #karpediem #skrive #personlig 

sarajaneeth

30.01.2017 kl.14:07

Flott skrevet♡

Emilie Olsen

30.01.2017 kl.22:06

Er jeg redd noe så er jeg REDD. Det skal mye til for at jeg skal komme over redselen for en ting. For eksempel edderkopper, jeg har vært livredd siden jeg var liten . Skjelver, kvalm og for helt panikk. Samme når det kommer til å ringe noen ukjent. For eksempel legen. Hater det, haha. Men når det kommer til hester prøver jeg å pushe meg så langt jeg klarer. Jeg vil ikke gi opp når det kommer til det jeg drømmer om å drive med på en måte :)

miamisweety

31.01.2017 kl.19:53

Emilie Olsen: Men det er helt sant, ting henger jo igjen etter barndommen. jeg er også redd edderkopper. men har kommet inn i en periode der jeg kan plukke en edderkopp opp fra gulvet uten å gjøre grimaser, og jeg får frysninger av edderkopper haha. Det er bra du pusher deg selv :) Det er viktig her i livet og gjøre litt av det også. :)

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits