miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Soveposer under øynene

  • Skrevet 28.01.2017 klokka 22:45
  • Kategori: mitt liv

Fy fader nå må jeg snart til med fyrstikker for å holde øyelokka mine oppe liksom. 
Har vært på arbeid hver dag denne uken, og skal på jobb imorgen og mandag også, før jeg får fri på tirsdag. 
Jeg sitter i stua og ser sikkert ut som en sprengt tomat, føler meg vertfall slik. Smarte meg, trykka ovnen på full pupp etter jeg kom inn fra stallen, og nå er det virkelig så varmt at man kan dyrke papaya her inne! Nå hørte jeg noen rope etter meg for mat. Bare jeg hører ordet mat, så kvikner jeg til med det samme. Er herlig og være ett mat monster og bare drite i vekta. Vekta driter jo lange i meg, og mat må man ha for å overleve så nå skal vi proppe oss fulle. 

Har vært på Oilers kamp, og det gikk jo rett dit peppern gror for å si det mildt. Følte jeg var på spøkelses-show, der spillerne viste seg litt her og litt der. 
Kom hjem igjen med 2 plater med sjokolade ifra butikken, som nå snart er spist opp. Enten så feirer-spiser vi dritt mat, eller så trøste spiser vi den, ingenting i mellom. Ok, du har lørdagskvelder så denne, også har du blåmandager når du kommer hjem fra jobb og det føles litt ut som du er gravid, fordi plutselig får du kravings på både cola og sjokolade og hele sulemitten, og tar deg selv i å se på netflix ett par timer lengre enn du selv tenkte. Jeg er tydeligvis gravid hver mandag, jeg.  "Skal legge meg klokken 23 ikveld" In my ass, kommer aldri til å skje. Jo, men det skal jeg faktisk, fordi øya mine har begynt å starte sakte men sikkert og tvinge seg igjen, føles ut som superlim, please help me. 

Kunne nesten heler tenke meg å ha superlim som holdt øyene oppe, istedetfor å presse dem ned. Viss jeg sovner, og noen spør, så kviler jeg bare øyelokka litt, jeg lover. 

Har lagt meg godt tilrette i sofaen med en cola, sprite, sjokolade, og den trofaste snusen min. Vi har åpna netflix og har funnet en ny serie og le oss skakke av mens vi venter på at klokka skal bli 23 som jeg lovde meg selv å legge meg på. Blir typisk "må bare se en episode til" så er klokka plutselig 04:00, 8 episoder senere. Noen som er like som meg? Jeg får det til hele tiden jeg. 

 

 

Miriam Lalid sitt bilde.

Tok ett bilde sammen med klumpen min idag, han er bare så ekstremt sjarmerende hele hesten. Han smiler på dette bilde, mens jeg beundrer skapningen min og fryser meg hakk ihjel. Selvfølgelig smiler han, han hadde nettopp fått masse kos og gulerøtter, da må han bare være kjempefornøyd. Utrolig kjedelig at han er halt for tiden, får suget på å dra ut på ridetur. Kan ikke gjøre det med frieseren lengre, han stikker med en gang han ser en grein nesten. De lagrer mye energi på vinteren, og spiser mye for å få mer energi. Også bruker de omtrent like mye energi som de lagrer, for å holde varmen i kulden. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Mens alle mine venner er ute å fester og drikker seg klinke-fulle, så sitter jeg altså her med soveposer under øynene, klin edru og ser på den mest fjollete serien du noengang kan tenke deg. Varmen smyger tettere innpå meg, og jeg rømmer snart til mitt 20 graders kalde rom for å sove en god natts søvn med soveposene mine hengende på slepp under øynene mine, og en dyne over og 2 dun puter under det betongtunge hodet mitt. Her skal det sovast! 

God natt, og fest hardt så lenge du klarer, og husk å drikk masse vann, viss ikke kommer kroppen din til å nekte deg bruk av bein og armer og hjernen, da er det kun munnen og den andre enden som fungerer mer enn til vanlig. Sånn er det for meg når jeg har dagen derpå. Alt har sluttet og virke utenom noen områder, og disse områdene det er snakk om, fungerer plutselig 100 ganger mer enn til vanlig, og da har man plutselig ingen andre plasser og være en på soverommet eller på badet. Lykke til! Og håper at dere har en grandis liggende og slenge i fryseren og en 1,5L med cola så dere overlever morgendagen. 

NIGHTY bloggers. Prates plutselig 

 

 

#sovepose #pose #øyne #sminke #jente #hverdag #minhverdag #moro #morsom #humor #hest #livstil #alternativ #helse #jobb #kjedelig #kvinner #godtesyk #gravid #mandag #lørdag #helg #blogg 

 

 

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits