miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

Kjendisfarmen + salg av hest

  • Skrevet 25.01.2017 klokka 03:31
  • Kategori: Hest

Miriam Lalid sitt bilde.

Nå var det plutselig onsdag, og jeg sitter her og grubler. 
Jeg grubler over hvorfor jeg har sett 5 episoder av kjendis farmen, haha. Bare elsker Lothepus og Petter. Jeg liker ikke vanlig farmen en gang, og nå sitter jeg å ser på kjendis farmen? Det ble bare helt plutselig spennende å følge med på. 

Denne høna her burde ha lagt seg for fleeeere timer siden, ikke en eneste fridag å se i sikte de neste 7 dagene, men det er utrolig deilig å holde meg i gang på jobb. Ble plutselig tettpakka på programmet, og jobb helt opp til halsen. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke tiden på hestene mine imorgen, men jeg vet ikke om jeg orker å stå opp, når jeg var så dum nå å holdt meg selv oppe så utrolig lenge. Trøtt var jeg selvfølgelig når jeg kom hjem fra jobb kl 23, men smart som alltid, setter jeg meg foran tven med en god kopp kakao, og vipps, så  var tiden trylla vekk gitt. Jeg tror jeg er verdensmester i å trylle bort tid, altså. 
Når jeg drar ned til stallen, så kan det gå flere timer før jeg er komt hjem igjen. Jeg har en halt hest for øyeblikket, så får ikke gjort så mye mer enn å gå turer med han og følge med på foten dag for dag. Rir litt på mamma sin hest i mellomtiden da. Vi prøver å selge hesten til mamma, fordi han blir bare rett og slett for stor for oss, men markedet er så utrolig dårlig for øyeblikket at det skjer liksom ikke så mye. Har vært mange som har vært og prøvd han, men har ikke hørt noe fra de fleste, og andre har ikke vært intressert eller vært useriøse kjøpere, og det ønsker vel ingen. 

Vi ønsker ett godt hjem til gampen vår, ta kontakt med meg på facebook for meg informasjon om du vet om noen som er på leting etter en kosete, sjarmerende og hyggelig frieser gutt på 9 år. Hiver med ett par bilder, så dere vet hva det er snakk om. 

Miriam Lalid sitt bilde.Miriam Lalid sitt bilde.

Sissel Heigre sitt bilde.

Kan også vurderes å settes ut på helfòr, eventuelt senere kjøp. Ta kontakt med meg (Miriam Lalid) eller min mor (Lise Mariann Lalid) for mer info. 

 

#hest #frieser #salg #kjøp #hverdag #minhverdag #natt #farmen #kjendis 

Sarajaneeth

25.01.2017 kl.11:27

Åh kjipt med halt hest da :/ .. jeg skulle lett tatt ham hvis jeg hadde hatt mulighet ! Jeg har kaldblods fra før ♡

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits