miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

En trøtt sjimpanse, ett svin, og 2 slappe "damer"

  • Skrevet 11.01.2017 klokka 03:54
  • Kategori: min hverdag


En trøttere sjimpanse skal dere lete lenge etter, men hvorfor den er våken enda, er ikke til å forstå. 
Jeg kan ikke temmes, og det kan tydeligvis ikke søvnen heller. Hvor er Ole lukkøye når man trenger han? 
Flaks for meg, så har jeg fri fra jobb, så jeg rikker meg ingensteds utenom å lufte vettet en tur i stallen. 

For en slask jeg er, nå har jeg akkurat sett 2 filmer, og øynene mine ville enda ikke klistre seg igjen. 
Pleier å være vanlig kost å ta Tom og Jerry trikset for å holde øynene åpne, men jeg har tydeligvis blitt til en nattemaskin. 
På bordet finner man en boks med snus, 2 halvdrukne cola bokser som ikke ble drukket helt ferdig fordi det smakte "bånnsuggel" av det, en nesten oppspist pose med chips, en boks med pepperkaker, doc, sminkefjerner, dopapir, snytepapir, øyenskygge og en regning. Herrefre, det er nesten verre enn nattbordet mitt jo. 

Jeg fortalte dere at jeg var en ape, snarere en gris sånn som det ser ut her hjemme nå. Ett svineri. Bhen ligger på gulvet vedsiden av hunden min, for noe alle jenter vet at etter en lang dag, så finnes det ingen verdens ting som er bedre enn å skru på tven, lage en pizza og ha den på fanget, og kaste av seg Bhen. Endelig får jentene lære å slappe litt av, men gjør det ikke for ofte, de skal jo ikke bli seende ut som dampstrykejern før man har fylt 30. Etter 3 barn, og velfylte 40, så er det helt i orden at de henger og slenger litt, men før det så vil man jo at dem skal holde seg så spreke og spretne som mulig, ikke sant? 


Når man prater om henge og slenge, så er det noe ansiktet mitt har en tendens til å gjøre fra en tid til annen. 
Viss jeg ikke røsker meg selv i rumpehåra straks, så vil jeg plutselig ha 4 poser under øya istedetfor en på hver side. 
Jeg hadde ikke tenkt å samle på poser, ivertfall ikke enda. Hadde en kunde på jobben, som hadde sånn pose-mani, om en kan kalle det det. 
Denne personen måtte alltid kjøpe 10 poser, uansett om h*n bare skulle ha en ting eller 2. Jeg er ikke helt der enda. Når jeg blir 90 år, så kan jeg godta det at jeg har så mange poser under øynene, at man bare kan se nesetippen. Så lenge jeg slipper å høres ut som Darth Vader når jeg puster, så tar jeg til takke til det meste jeg. 

Endelig gikk det på ett lys her, Ole lukkøye er kommet, og han sa at nå er det på tide å skru av alt av lys. Han bare vandret inn i hjernen min å dro ut nesten alle pluggene utenom èn. Jeg er sikker på at om han hadde klippet den siste pluggen, så hadde ørene mine falt av. 
Jeg skal vertfall prøve å sove, men er rimelig sikker på at den ene pluggen han lot stå på, er den som går til øynene mine, altså lysbryteren. 
Nå må jeg bare få til å skru av denne lysbryteren, for nå er hjernen min så å si slått av, så nå kjører vi zombie mooooode. 
Neida, hjernen er ikke slått av enda. Magen min rumler, så det betyr jo at det enda er liv oppi topplokket. 

Får gjøre som hjernen min sier, få i meg mat og gi en klem til senga som varer ca 8 timer, før jeg står opp å går på date med Tven, før hesten vil ta en ridetur over regnbuen og tilbake til stallen. Ha en flott natt videre, og god morgen til dere som står opp. Have a great one! 

GOD NATT! 

 

 

#natt #humor #meg #minhverdag #hverdag #blogg #mittliv #dyr #svin #teit #lese #skrive #bilde #sove #spise #helse #moro 


 

Sarajaneeth

11.01.2017 kl.06:13

Haha, kult innlegg!☆

miamisweety

11.01.2017 kl.06:34

Sarajaneeth: takk Sara! Må vertfall prøve å gjøre noe utav det, hehe ^^

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits