miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
4

Fra sykehus-slave til Tv-slave

  • Skrevet 29.12.2016 klokka 01:18
  • Kategori: min hverdag

Fornøyd er jeg, som endelig fikk kommet meg skikkelig hjem idag. Venta så utrolig lenge på den siste undersøkelsen, at jeg begynte å bli skummelt utålmodig. Bodde sammen med 2 eldre søte damer, som jeg hjalp med å følge til toalettet og hente drikke til dem og slike ting. Sykepleierne bruke noelunde lang tid til tider, så jeg tilbød meg hjelp. 
Kom tilbake etter permisjon klokken 08, og la meg rett ned i sengen for å ta meg en høneblund mens jeg venta på å få komme til undersøkelse. Ble henta ca klokken hal 11 for å ta MR undersøkelsen. Ble sykt letta, helt frem til de sa jeg skulle ta på meg noe som så ut til å være ett blåbær kostyme, og at jeg skulle få kontrastvæske, som da er en slags væske som gjør at bilder av hodet mitt viser bedre og klarere inne på undersøkelsen. 

Smart som jeg var, hadde jeg ikke tenkt over det å ta på meg BH denne dagen. Så jeg valsa rundt i disse triste blåe sykehusklærne igjennom gangene i all offentlighet og fikk ikke ha t-skjorte under denne. Gikk med hendene i kryss så ingen skulle se at jeg "frøys". Tok klærne av meg og bytta til mine egne så fort som jeg var ferdig med MR-undersøkelsen. Jeg skulle få kontrast væske, noe jeg synes er veldig ekkelt. Det smaker nesespray i kjeften når de trykker dette inn igjennom blodåren din, og du blir iskald på denne hånden som det sprøytes inn i. Noen opplever kvalme, jeg opplevde bare at det smakte nesespray og sjø i munnen min. Hjalp heller ikke på at jeg har klaustrofobi, og skal inn i denne maskinen med ett bur over hodet. Hodetelefonene var elendige, og det var kun den ene siden som fungerte med lyd. Prøvde å fokusere på annet enn den alt for dårlige techno konserten som sto på full guffe rundt hele kroppen min, og heller lukke øynene å prøve å lytte til musikken som kun fungerte på venstre øre. Lyttet gladelig til musikken, frem til Justin Bieber kom på radioen, da ville jeg fort ut, MEN jeg overlevde 30 minutt med en kropp som sovna etter 5 hele minutter. Tro meg når jeg sier at ett minutt i den greia føles som en time. Man blir som ett lite barn "Hallo? Når er den ferdig? Er det ferdig snart? Er jeg ferdig, jeg er utålmodig!" 

Etter mye om å men, fikk jeg lov å spasere hjem klokken 16, og ligger nå på sofaen etter å ha sett på film på TV. Føles ut som tusen år siden jeg var på netflix, så forstår nå hvor heldig jeg er når jeg er hjemme. Fikk noen fantastisk fine sko til jul, måtte legge ut ett bilde til dere. Hva synes dere? JEG BARE ELSKER DEM! (Buksen er fra Vero Moda, og genser er fra H&M med choker.)Er litt amatør etter de nye tingene har kommet på bloggen, det å snu ett bilde nå for tiden er til å med vanskelig å gjøre for meg. Nå tar jeg kvelden for denne gang, så prates vi nok mer imorgen. Skal på "gavekort-shopping" med min bestevenninne imorgen, håper å komme tilbake med noe nødvendig og ikke bare tull som vanlig. Vi bloggest! Nå går jeg tilbake til å være litt tv-slave, vel fortjent. 

 

#sykehus #innlagt #bilder #undersøkelse #sko #shopping #nål #vondt #irriterende #minhverdag #hverdag #blogg #helse

Sarajaneeth

29.12.2016 kl.13:32

Deilig å endelig komme hjem da ☆

miamisweety

29.12.2016 kl.19:24

Sarajaneeth: veldig deilig <3

Camilla

30.12.2016 kl.15:36

Ååååå, hvor er skoene fra og hvor mye kostet de?

miamisweety

01.01.2017 kl.11:32

Camilla: Jeg fikk de i gave til jul av kjæresten ^^ de er nydelige. kan spørre kjæresten senere idag :)

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits