miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

"Det kommer flere hockeykamper, ikke sant?"

  • Skrevet 28.12.2016 klokka 10:25
  • Kategori: min hverdagHer ligger altså jeg på dag 2, og venter utålmodig tålmodig på MR-undersøkelse. Igår fra legen kom inn å fortalte om MR undersøkelsen som skulle komme igår, har det nå gått 24 timer. Nå kom han innom hos meg igjen klokken 10, å lurte på hvordan ting gikk. Spurte han om hvordan det lå an med MRen, siden jeg ikke hørte en dritt på 10 timer igår, og da måtte jeg spørre sjøl. 

Fortalte han at jeg føler meg friskere enn igår, og døgnet før. Han kunne ikke vite om det kom MR idag, eller imorgen, men at jeg ville få beskjed 30 minutter før. Skal jeg liksom bare ligge her da? Jeg har planer idag. De planene måtte jeg avlyse i følge han, fordi jeg kunne jo ikke gå rundt å gjøre ting når jeg var syk, dessuten skulle jeg jo få MR. Når da? Jeg er jo ikke syk.. da lurte han på hva planer jeg hadde, og da fortalte jeg at det var en viktig hockeykamp idag. Hans svartil det var : "det kommer jo flere hockeykamper som du kan gå på? du klarer deg uten én kamp!" Vet du, kjære doktor, jeg jobber hver helg, hver mandag, aen hver onsdag og aen hver torsdag. Kamper kommer alltid på dager jeg må jobbe, så for meg ser jeg ikke vits me å ligge her som en død potetsekk og blokkere en plass noen andre trenger mer enn meg! Ring meg heller når jeg kan komme inn på MR, jeg drar hjem klokken 16 idag, uansett hva du sier altså. Jeg kjenner min egen helse, og både hjertetester, blodprøver og hjernetester ser fine ut. 

Jeg er en sta liten dritt, som ikke skal gå glipp av en hockeykamp fordi jeg mest sannsynlig ikke får time før imorgen til MR. give me a break. Ligger her å venter. Blir litt gal. Kan ikke forvente å få mye ok utav meg når de vekker meg midt i powernapen min. Han hadde jo ikke peiling på sport heller. Spurte om han var supporter / likte noe sport i det heletatt for å få fram ett poeng. Han likte ikke sport! Om jeg må, tar jeg permisjon ett par timer for å se Oilers spille! Jeg gjør alt. 

Håper dere får en super onsdag, folkens! 

#sykehus #helse #sport #drittlei #innlagt #undersøkelse #hockey #kamp #unødvendig #utålmodig #minhverdag #blogg

Helle

28.12.2016 kl.10:52

Uff, forstår det ! jeg bor i finnmark nå, så det er en stynd siden jeg har vært på kamp selv :(

miamisweety

28.12.2016 kl.11:03

Helle: godt noen forstår meg <3 men jeg skal gå uansett! :)

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits