miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Trodde ikke det gikk an å bli så glad!

  • Skrevet 28.12.2016 klokka 01:13
  • Kategori: min hverdag

Jeg trodde faktisk virkelig ikke at det gikk an å bli så glad som jeg ble, da jeg fikk høre ordene "du får dra hjem". 
MEN, det var ett MEN der, jeg måtte være tilbake klokken 08 imorgen tidlig. Jeg skal ta en sånn MR-scan, som jeg skrev i forrige innlegg. 

Ja, jeg hadde venta helt siden samtalen med legen klokken 12, at jeg skulle få komme inn til MR så fort som mulig. Ikke vet jeg, men å vente i 9 timer på "så fort som mulig" var ikke helt ideelt for min del. I denne sammenheng spurte jeg om å få gå hjem på permisjon for natta. 

Etter å ha vært på EEG, så ble jeg veldig klissete i håret, og min snille mor som hadde pakket ned alle tingene mine, klarte å glemme å legge oppi sminkefjerner. Yes, jeg sto inne på badet på sykehuset å prøvde å gni av meg sminken med vann, for null nytte. Sminken gikk liksom ingen vei, så da bestemte jeg meg for å gjøre det sikkert tusen andre jenter har gjort minst en gang i løpet av livet: Jeg tok ny sminke utpå den gamle. Jeg vet, det var ikke akkurat det jeg heller hadde sett for meg, og huden holdt å å eksplodere. MEN jeg var inn døra hjemme klokka 23, og i dusjen 3 minutter seinere. 

Det å få av seg sminken, å få ut noe som lignet på sæd, som var festet i håret mitt, du aner ikke hvor fresh jeg følte meg. Det var helt nydelig å få vasket seg skikkelig. 

Miriam Lalid sitt bilde.

Jeg ventet så lenge, at jeg ble litt stressa av å vente. Tiden gikk så innmari treigt på sykehuset. 

Ble vekka av en sykepleier 06:30, som skulle måle blodtrykk, puls og ta temperaturen min. Tortur å våkne til en stram blodtrykksmåler rundt armen min, så tidlig på morningen. Når jeg er så tidlig oppe for jobb, til å med da er jeg gretten og trøtt. Heldigvis sovna jeg momentant etterpå, og lå der å fanga fluer frem til klokka var 10, for da kom en ny sykepleier for å si at det var mat å få. MAT? Jeg hørte mat jeg, så da spratt jeg ut av senga fortere enn noensinne, og labba meg fort inn for en morgensnack i matsalen. 

Nå må jeg labbe meg til sengs og sove, skal tidlig opp for å dra bort til sykehuset igjen. Hatt en fin dag? 

God natt folkens 

#sykehus #innlagt #permisjon #glad #sove #trøtt #hverdag #minhverdag #jente #helse

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits