miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

Når tiden går seint på sykehus

  • Skrevet 27.12.2016 klokka 12:26
  • Kategori: min hverdag

Tiden går ikke direkte fortere enn normalt, så foe å få litt fortgang på den, så må jeg jo gjøre noe. Her er meg for nøyaktig 30 minutter siden, helt og holdent uten sminke. Mamma kom med sminken min igår, så endelig fikk jeg freshet meg til litt. Som jeg skrev igår, det er ikke om å gjør å se best ut på ett sykehus, men det hjelper gjerne litt på å føle seg bedre utvendig når man ligger her som en slapp salami. 

Jeg deler fortsatt rom med snorkfrøken, men hun er veldig stille idag. Stormen har stilnet, det har damen jeg deler rom med også. Lurer på om hun er dårlig idag, for hun har enda ikke skrudd på NRK1 på full guffe på den spinkle tv'n som står her. 

Det begynner å minke på snus også, så jeg vil hjem. Har tatt EEG nettopp, og venter på å bli henta til MR-undersøkelse. EEG er noen elektroder  (24 stk med ledninger kobla til en maskin) som settes på hodet for å måle hjerneaktiviteter m.m . MR er også hodeundersøkelse, der du ligger i en maskin helt musestille, og maskinen lager lyder som kunne vært tatt fra en meget dårlig techno konsert. Den scanner altså hjernen. 

Da er det bare å vente for min del. Ha en fin dag folkens! 

#helse #hjerne #sykehus #sminke #innlagt #syk #kjedelig #hjem #utålmodig #hverdag #minhverdag 

Sarajaneeth

27.12.2016 kl.12:59

Lykke til♡ håper du kan reise hjem snart!

miamisweety

27.12.2016 kl.13:07

Sarajaneeth: Takk ^^ det håper jeg også at jeg får!

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits