miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

Å dele sykehusrom med snorkfrøken

  • Skrevet 27.12.2016 klokka 00:11
  • Kategori: min hverdag

Jeg ligger innlagt på sykehus, etter en litt mindre koselig episode for 24 timer siden. Etter ett par timer på legevakt og akutt avdeling, ble jeg sendt videre til sengepost. Her deler jeg rom med en søt og koselig gammel dame, som liker å se på nrk1. 

Jeg hadde med meg en av mine bestevenninner, som kjørte meg ut hit. Dama som skulle ta blodprøver av meg, hilsa ivrig på både meg og Elise, men jeg tror hun brente både meg og Elise på sitt neste spørsmål "er du moren hennes?" Spør hun Elise. Hmm, da må hun ha fått meg når jeg var 1 år. Vi kunne ikke annet enn å le å fjolle det bort, så spurte hun om Elise var min søster, fordi vi var så like. Da lo vi enda mer, for den har vi hørt MER enn én gang for å si det sånn.

Natten er kommet, lysene er slukket, og snorkfrøken er i full gang. Hun snorker i kor med stormen som herjer på utsiden, og den kjedelige opraen på tven skrudde jeg av, å løpte til senga som om ingenting skjedde for å ikke vekke henne. Det ene øyeblikke lo hun, det neste øyeblikket skulle hun se på tv, det neste snorka hun. Nei, nå drar jeg for gardinene, gitt. 

Du vet du har kjeda deg, når du har snus-sår under leppa. Stort forbruk, når jeg er her. Liker at de måler puls når jeg har hatt det høyeste forbruket på døgnet, og hjertet slår 10 mer enn timen før. Jeg er så utrolig sexy når jeg er syk. "Idag kjører jeg sykehus-looken, var jeg fin?" Kunne faktisk ikke brydd meg mindre om sminke akkurat nå. Er ikke akkurat noen konkurranse om hvem som ser freshest ut og friskest ut, verken mellom meg og snorkfrøken, eller noen andre som er innlagt her idag på SUS. 

Ble blogging fra mobilen idag, håper å lande trygt i min egen seng iløpet av morgendagen:) 

Nå er jeg trøtt, de sugde jo 0,5 liter med blod ut av armen min, er gjerne ikke rart. Skulle si qt jeg var på observasjonsrom til pappa, klarte NESTEN å si at jeg var på "obduksjons-rom" nei du å du, da hadde jeg ikke ligget her å skrevet dette tim dere der ute! 

God natt! 

 

#syk #innlagt #sove #sykehus #trøtt #kjedelig #moro #tid #hverdag #minhverdag #blogg #helse 

 

Sarajaneeth

27.12.2016 kl.01:12

God bedring ♡

miamisweety

27.12.2016 kl.01:21

Sarajaneeth: tusen takk, Sara <3

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits