miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
3

Mitt "triks" til å få bort hodepine og stress

  • Skrevet 26.12.2016 klokka 02:38
  • Kategori: min hverdag

Jeg satt i sofaen for litt siden, og irriterte meg over den gnagende hodepinen som dundret i full storm oppe i hode mitt, så jeg bestemte meg for å gjøre trikset mitt for å få den bort. 

I tillegg til hodepinen, så kjente jeg at hjerte mitt spendte seg ekstra mye mer enn til vanlig, selvfølgelig så har det vært mye stress i jula, og jeg har hatt mye jobb i tillegg, så er ikke rart jeg stressa og fikk hodepine. Stress er ikke en bra ting, men dette trikset som jeg har på lager, funker supert mot stress også. Sunt er det og. Vil du vite det? 

Mitt triks er: å onanere! 
Ja! Jeg onanerer det bort. 


Det utløser endorfiner, og du får en sånn tilfreds følelse etterpå. For meg, så hjelper dette både på hodepine og stress. Også er det veldig sunt, som nevnt ovenfor. 

Hva får deg til å stresse ned, og fjerne hodepinen, utenom smertestillende? 
for meg fungerer dette, også om jeg får en ryggmassasje. 

 

#stress #hodepine #triks #tips #onanere #orgasme #deilig #hverdag #minhverdag #blogg #personlig

Ukjent

26.12.2016 kl.03:06

Bra og ærligt innlegg 😊

Sarajaneeth

26.12.2016 kl.03:44

Wow! Seriøst?? Hah, kult !😀

miamisweety

26.12.2016 kl.06:39

Sarajaneeth: Ja sånn helt seriøst xD jeg pleier alltid å si til kjæresten: duu? Jeg har veldig vondt i hodet nå. Da vet han hva det betyr, liksom, hehe ^^

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 23 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits