miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

Oppdatering kommer

  • Skrevet 14.11.2016 klokka 16:01
  • Kategori: min hverdag


Hei bloggen, Helgen var så utrolig travel, og jeg glemte pcen hjemme og har nettopp bytta telefon, så har ikke fått blogget mine utfordringer de siste 3 dagene som har vært. Jeg tenkte at å gi opp ikke er noe valg jeg vil ta, så jeg velger å prøve igjen senere på dag 3 som da er "dagens outfit" 

Nå går turen øyeblikk til stallen for å bli våt sammen med hestene, hehe. 
Så da skal jeg fyre på med varme klær og regntøy sammen med den lille pinglete hunden min, ser været er så deprimerende at jeg vurderer å bare ta sykkelen bort, selv om det ikke er lange stykket og gå, så er det langt å gå når det regner så mye som akkurat idag. 
Forventer og se en klissvåt islending stående og se etter meg der borte. Er stelleren min som har hesten idag, så jeg skal bort å se på når hun trener. 
Ha en fin dag da, alle sammen! 

#blogg #hverdag #været 


 

sarajaneeth

15.11.2016 kl.13:14

Kos deg med hestene ♡

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits