miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Velkommen skal du være, November..

  • Skrevet 04.11.2016 klokka 18:43
  • Kategori: min hverdag

Kjære November, du kom brått på, og jeg kunne kjenne deg smyge inn i den tykke dunjakken min idet jeg går ut døra. Det var ikke så kult å våkne opp med influensa når jeg skulle på jobb. 
Føler meg som en gammel dame som har komt borti høreapperatet og ble plutselig medlem av hæ-klubben. Det høres også ut som om jeg har satt en frosk fast i halsen, selv noe jeg syntes er underlig siden jeg ikke har spist en.
 Nå er jeg hos en venninne for helgen, og hun er for øyeblikket i butikken og handler litt mat. 
Jeg ligger og later på gjesterommet, og har tatt meg friheten til å ta av meg alt av sminke, og den sinnsykt stramme bhen fløy i taket når jeg endelig hadde sjansen.

Tror bildet jeg tok istad "sletta" seg selv istad, så legger ut ett bilde fra sommer. 

Nå blir det å late seg resten av kvelden, og bare la det naturlige vampyr trynet mitt få lufte seg. 
Det er sjeldent noen får se meg HELT uten sminke. Ser ut som om jeg har dødd, og våkna til livet igjen etterpå. Er en ekte bleikfis fra byen, altså. Noe jeg synes er så rart er at når jeg soler meg så blir jeg så sabla brun på hele kroppen, utenom ansiktet mitt. Det tåler ikke sol i det heletatt. 
Hva bedriver dere dagen med da? 
Selv har jeg tidligere idag dratt med meg den hjernedøde zombie hjernen min på jobb, og alt har bare gått på autopilot helt til jeg var hos min venninne, Renate, Igjen. 


Min kost idag har vært ibux, vann, snus og ett stykke med pizza. Man mister liksom helt matlysten når man er syk. Prøvde å drikke en brus tidligere, men da begynte halsen min å gråte, haha. 
Nå blir det bare å slappe av med gode venner, og bare ta dagene som de kommer. 
Blir nok ut å rydde litt i låven imorgen, og trene litt hester. Hva skal DERE gjøre i helgen?
Ha en fortsatt fin fredag dere! Denne slappingen skal bare late seg resten av kvelden. '

 

#syk #helg #jente #november #hverdag

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits