miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Galningen ska på roadtrip med bestevenn

  • Skrevet 31.10.2016 klokka 19:17
  • Kategori: min hverdag

HEIHEIHEI! 

Imorgen skal jeg på ROOOOOADTRIP med verdens beste venn, Renate. 
Vi skal dit for å hente en stevnejakke til meg. Vi gleder oss til å dra på langtur sammen, siden dette er første på veldig lenge. Tog turene til snartemo og kristiansand kan ikke sammenlignes med bilturer. Jeg elsker og reise langt. Prate, høre på musikk, synge, åpne vinduet å ta ut hånden, vinke til andre mennesker for moroskyld, ta ut hodet for å få vind i håret og bare ha det morsom. Drikke meg så stappmett på Cola, at jeg ser halvgravid ut, og blir småkvalm av samme grunn. En del av sjarmen med å være på tur sammen med venner, Er de dype samtalene som oppstår, alt sladderet, og at vi kan le litt sammen. 
Vet ikke med dere, men jeg er den jenta som setter meg i bilvinduet og roper til forbigående. Også har jeg så utrolig dårlig humor, at du kan ikke unngå å le, ja fordi det er så ekstremt dårlig. Jeg vet ivertfall at jeg og Renate er på lik linje. 
Jeg lærte henne opp når vi gikk på skole sammen. Vi var så galne, at naboene våre på internate ringte til vaktene hver eneste kveld. Vi spilte spyro, så på lille blå, spiste oss forderva på iskrem, sjokolade og baconchips, mens vi hadde ett glass med kakao på siden av og hver sin kremtopp, fordi vi brukte en hel hver. O'boy, det var gode tider. Og flere gode tider og minner skal vi skape. 
Gleder meg til å komme meg bort ifra hjemme for ett par dager. Drar til Renate etter vi har vært i Haugesund, og er der frem til jeg skal jobbe på torsdag. Drar selvfølgelig opp igjen til helgen. Vi skal ordne til låven, og må rydde masse. Vi skal ha bursdags fest første helgen i desember, og da må alt være helt slikka. 
Hva har dere gjort idag da? 
Selv har jeg bare vært en tur i stallen og slappa helt av utenom. 
Sitter og ser på at klokka skal gå fortere. Hører at dørklokka kommer til å være gåen om ett par timer. Mamma hadde ikke kjøpt godteri til alle kidsa som går rundt på halloween, så hun slukka lyset i gangen og nekta å åpne døra til disse barna, haha. 
Nå skal jeg faktisk legge meg til å sove. Orker ikke å være våken lenger. Kjenner at hjertet mitt kolapser om jeg ikke får noe søvn, så får bare høre etter på hva kroppen min sier. Håper dere alle får en fantastisk flott kveld videre, så prates vi! 

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits