miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
1

Hedmark here we are!

  • Skrevet 04.08.2016 klokka 23:52
  • Kategori: min hverdag

16 timers reise og 20 myggstikk seinere, så var vi vel fremme på Haslemoen, Hedmark. 

Vi kom frem 14:30 ca, og var nr 3 på campen så her var det fritt frem til å sette opp av telt. Kjappe nok var vi å sette opp før regne satt fart. Flaks kalles det! :) Alt er snudd på hodet nå, bokstavelig talt. Guttene hjalp til Oltedal paintball med å sette opp party telt, så nå er dem i party teltet og henger med de andre. Hører musikken durer godt mellom ørene. Dette er skikkelig camping, altså! 

Ligger for øyeblikket inni teltet til meg og kjæresten min å slapper av litt. Ble bitt i tryne, så trengte en pause. Her er meg og kjæresten halvtrøtte og høye på livet. Her jeg er nå, er det typisk camping nett, sykt dårlig nett så blir kort innlegg. 

Sitter å tyvlytter på naboene, som snakker om kjøp av flashlight på ebay, haha. Kan ikke overse at jeg hørte akkurat det. 

Satt i party teltet til ett paintball lag nettopp og underholdningen der var å se noen som skulle plugge sammen ett telt. Sjarmen å se 3 mannfolk styre i 30 minutter for ett lite telt, å da alt var plugget sammen så var hele teltet på halv åtte. Det er sjarmen med campinglivet det! 

Tidligere idag mens vi venta på buss videre til Elverum fra Hamar, kom det en kortvokst fyr gående forbi alt pakke vårt. Viss jeg ikke misforstod han rett, så ble han kåt på bagasjen vår. Han gikk forbi "ooooh yeah, Oh yeah!"  med skikkelig kåt stemme mens han slikka seg rundt munnen å så på bagasjen. Kan jo være han så "bagasjen" til meg eller annika, men hvem vet. Ekkel var han vertfall. 

So far so good. Snart leggetid for meg i vertfall. Kjenner kroppen stritter imot, å må snart ta tom og Jerry trikset på øynene mine.. Så jeg tar kvelden. Godnatt folkens! Så håper jeg dere får en god natt. Her leker jeg luksus uteligger, å sier godnatt! Light out :) 

#arrangement #paintball #action #camping #telt #hverdag #glede #reise #spenning #2016 #sommer 

Sarajaneeth

05.08.2016 kl.00:57

Gøy😁

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits