miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
5

"For stygg til og blogge!"

  • Skrevet 01.02.2016 klokka 03:08
  • Kategori: mobbing

Nå har jeg hørt det også! 

Går det an? Er JEG for stygg til og blogge? Hvordan våger noen å si noe sånt til sine medmennesker.

INGEN er for stygge til å blogge, det er noe av det mest inkompetente og dummeste jeg noen gang har hørt fra ett menneske. 

Det finnes ikke ord som beskriver dette temaet.

Folk ser forskjellige ut, for kler seg heller ikke likt, har ikke samme hår farge, barbie ansikt, og alle er ikke tynne.

Selv har jeg ingen komplekser med meg selv, utenom på vinteren når hele trynet mitt flasser av. Det er mer irriterende, en alt annet. 

Tar ikke til meg slike ting, men jeg følte bare for å si det til dere alle, i håp om at noen forstod dette.

 

Selv synes jeg at alle er flotte og selvfølgelig så er vi jo forskjellig fra person til person. Hva om alle var like, og hadde samme liv? Hva hadde man gjort da? 

Om en kom med den kommentaren da, så refererte denne personen tilbake til seg selv også, og ikke bare alle andre. 

Jeg bryr meg ikke om noen sier slikt til meg, men det finnes andre som gjør. Som er sårbare og følsomme, som tar ting lett til seg.

Kjære mobber, stopp opp! Tenk litt før du sier det du sier, for til slutt, vil alt komme rett tilbake til sin rette eier. 

Ord er ment til å deles, men det er en viss "codex" på hvor ærlig man skal være og ikke.

"Du er hva du sier" Har jeg bestemt meg for å kalle dette.

F.eks, du sier jeg er ett rasshøl, eller en apekatt av en idiot. Nei, det er jeg ikke, fordi det kom ut fra din munn, ikke min! Det gjør deg automatisk til en.

 

Tenk dere om, før dere sier at noen er for stygge til å gjøre ting. Å skrive er noe jeg elsker, har alltid vært engasjert i Norsk timene, fordi jeg bare elska det.

Skrive dikt, noveller, det er noe jeg elsker. Så ikke kom å si at jeg er for stygg til å gjøre ting jeg elsker. 

Det er som om jeg skal rakke ned på en fotballspiller og si "han er for stygg til å spille fotball!!" Hva faen da, folkens?

Ikke gjør det, man ser bare utrolig dum ut, når man sier sånt om andre.

Ha litt selvrespekt og hold slike ting for deg selv. Dette er slik intriger starter, som blir til krig. 

Makt, penger, og ett hint av mobbing, er store grunner for krig i verden. 

Leser artikler om mennesker som skal ta hevn etter å ha blitt mobba i flere år, og som da går litt for langt over streken.

 

Er utrolig glad i dere, lesere. Det må jeg si, og jeg håper dere i det minste er en smule enig i hva jeg har å si til tider.

Takk for at akkurat DU leser <3 Og husk hva jeg sa, selvrespekt. 

 

#mobbing #nivå #jenter #krig #alvorlig #del #gjerne #syk #verden #damer #menn #stygg #jente #elsker #engasjert #mennesker #behov #makt #penger #dårlig #personlig #blogg 

 

01.02.2016 kl.03:24

Jævlig bra skrevet. Dette innlegget likte jeg!

miamisweety

01.02.2016 kl.03:28

Anonym: takk skal du ha :)

tankenemine67

01.02.2016 kl.05:55

For stygg til å blogge? Ja, nå har jeg hørt det også! Hahaha! Det er ihvertfall jeg!

Og du er jo ikke stygg. Du er ung og pen. Tragisk hva folk lirer av seg. Men som du sier; det sier mer om dem. Fin parade!

Nathalie :3

01.02.2016 kl.09:16

Kjære nydelige og helt fantastiske deg :3

Forslag! I stedet for å skrive "klageinnlegg" hver dag (sier ikke at det er noe galt i det, jeg er veldig enig i det meste du skriver!!!), men hva med å ha en fast dag (eller flere?) der du skriver novelle for leserne? jeg er veldig interessert i å høre litt om fantasien din og dine kreative egenskaper! tror jeg fort kunne blitt en fast leser hvis jeg visste at det kom en fortsettelse på en helt fantastisk novelle hver mandag og fredag liksom <3

Klem fra meg

miamisweety

01.02.2016 kl.11:44

Nathalie :3: jeg skriver ikke klage innlegg hver dag, Nathalie :) min blogg e basert på humor innlegg og min hverdag, og saker som folk kan si at de kjenner seg igjen i.
Ja, ingen dum idè :) Elske å skriva Noveller , så eg kan tenka på det ^^

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits