miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
2

Aldri hørt om noe så forferdelig!!!! Del gjerne

  • Skrevet 20.01.2016 klokka 12:22
  • Kategori: alvorlig

Jeg leste dette innlegget, som en bekjent hadde lagt ut ifra en annen bekjent. (Victoria Grøtting)

TRYKK HER for å komme direkte til Victorias profil, for å dele lenken videre.

Jeg ble helt sjokket. Dette var hva det stod på innlegget (dette skal ha vært i går det hele skjedde) :

DEL GJERNE!

Hei! Hei til deg som ringte meg like ved 20:00 i kveld med skjult nummer. Jeg vil takke deg for at du brukte din verdifulle tid på meg, at du brukte hele 10 minutt av ditt liv på å gi meg den oppmerksomheten du mener jeg fortjener er alltid kjekt, spesielt når dette er 10 minutt du aldri vil få igjen.

Mindre gode, truende og skremmende ord har jeg opplevd før, men dessverre tok denne telefonsamtalen dråpen over glasset, og jeg sprakk. Takk som deg som utøver en Slik oppførsel over en samtale med skjult nummer, og der jeg til og med ikke vite hvem jeg snakker med er en skremmende opplevelse, som jeg personlig ikke vill utsatt min verste fiende for.

Denne telefonsamtalen besto mest av en enveiskommunikasjon, og jeg bestemte meg for å lytte på alt du fortalte, slik at jeg kunne ta meg med dette videre og tydeligvis jobbe med meg selv, akkurat slik som du mente jeg burde. Det ble blant annet snakket om hvordan jeg så ut, hvordan jeg var og min rolle i samfunnet. Jeg liker konstruktiv kritikk, men dessverre ble dette mer en telefonsamtale fra marerittet.

Kommentarer som ?? heng deg ?? , ?? hadde vært kjekt om du hoppet fra broen ikveld ?? og ?? jeg ønsker å drite på trynet ditt, men man vil ikke se mye forskjell lel ?? ble nevnt flere ganger. Dette fortsatte over til at dere også skulle komme å ta meg, hjelpe meg å ta mitt liv og at dere skulle få dette til å se ut som en ulykke, i tilfelle noen faktisk brydde seg om meg.

?? Norge blir kvalm av å se på deg ??, ?? det burde ikke vært lov å leve når man ser ut som deg ?? og ?? Ditt utseende burde straffes, fordi dette vil skape traumer til den norske befolkningen ?? var også noe av de alt for mange kommentarene jeg fikk i denne telefonsamtalen. Mye av dette var rettet mot min vekt, da flere av de på motsatt ende av samtalen gjettet min vekt, alt ifra 80 ? 150 kg.. Dere var sjokket over hvordan jeg enda kan stå på mine egne ben, og helt ærlig er jeg det også..

Hvordan skal vi mennesker klare å stå opp om morgenen når vi vet at en dag med mobbemareritt, fortsetter neste dag? Hvordan kan dere ta dere til rette å si alt dette til en annen person, som ikke engang vet hvem dere er og som ikke engang får lov til å forsvare seg.

Det ble flere ganger snakket om flere bilder som ligger ute i media, med min kamp om mobbing, hvor jeg da viste frem mine blåmerker som ble laget på min mage og mine armer. Dette var et resultat av flere år med mobbing, og er faktisk grunnen til at jeg tar mobbing og vold så seriøst som jeg gjør.
Vedkommende mente at jeg burde anmeldes for disse bildene, fordi min kropp var for stygg til å vises, men at blåflekkene gjorde meg finere.. Hvordan kan noen mene at blåflekkene gjorde min kropp finere enn den allerede var?
Jeg legger bildet her med, slik at flere kan se hvor ille mobbing faktisk kan bli og hvor mye det faktisk kan skade en person.

Har virkelig ikke vi mennesker noe bedre å gjøre enn å ringe med skjult nummer for å såre andre uskyldige mennesker? Hva tjener du på å komme med truende ord og ved å gi meg en ubehagelig opplevelse og tanker på hvordan mine neste dager vil bli?

Jeg håper du som ringte med skjult nummer i dag, leser dette og skjønner hvor lite greit dine handlinger var i håp med at du ikke gjør dette til en nestemann, fordi nettopp denne telefonsamtalen kunne ha gjort at den enkelte faktisk hadde tatt sitt egent liv.

Værsåsnill å del dette, slik at det kan formidles til de riktige menneskene!

Dere kan finne det originale innlegget på facebook veggen til Victoria Grøtting som beskrevet ovenfor. Del videre!

 

Hva i alle dager?? Hvem gjør sånn som dette? Stakkars Jente. Håper de får svi en dag... Dette er bare urettferdig. 

 

#jente #alvorlig #mobbing #mobbeoffer #stakkar #del #viktig #informasjon #nulltoleranse #mobbere #synd #samfunn #idag #ukult #telefon #samtale #respekt #delvidere

charlotte79

20.01.2016 kl.18:03

Leste det:(( forferdelig :(

miamisweety

20.01.2016 kl.21:18

charlotte79: ja det er det!!! :(

Skriv en ny kommentar

Eg e ei sprø jenta på 22 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, kjæresten, jobbene mine, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits