miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Halloen , litt lenge siden eller ? men.. :)

  • Skrevet 11.06.2015 klokka 02:12
  • Kategori: Blogg

 

javell, dette blei litt lenge siden ser eg. tiden går så fort forbi, at eg iche har tenkt på bloggen så ofte som eg før gjorde. fikk kjøpt meg ny pc igår, etter å ha gått uten i 1 år nå . den gamle ble ødelagt. -.- åja, den va gammel.. 6,5 år. trodde ALDRI eg sko klara å holde den i live så lenge, men uheldigvis så klarte eg det. 

ka som har skjedd i det siste?

quick writing =) 

- ny og spennende jobb

- farga håret ein farge eg ALDRI kunne se for meg (har vært blondine heila live, så va livredd i starten) (oppdatert bilde kommer under)

- min bestevenn og soulmate, e nå min nåværendre kjæreste, som eg e utrolig gla i <3

- har kjøpt meg min EGEN hest :) pff... dyrt? neida *tørke pengene vekk ifra lommebokå* 

har då fått meg ein ny jobb i tilegg til coop prix jobben min. Då har eg altså blitt personlig assistent for verdens herligste gutt på 20 år ! fantastiske jobb altså, det må eg bare med dele. :) 

eg bestemte meg bare heilt ut av det blå at "idag ska eg bli brunetta, Miriam, ka seie du te det? uhmm.. javell, la det fara, and bring it ooon, biaatch" <3 så d skjedde, ja. besteveninnå mi, Elise, fikk æren av å farga det. og hu har iche akkurat mye erfaring når det komme til farging av hår. så eg va litt redd, kan du fint sei. men vettu ka, det blei faktisk heilt amazingly fint. :) *superfornøyd* 

ja, Trond, som då har vært min beste kamerat og den einaste maen eg har stolt på , og stole på, i så mange knallbra år, me har blitt samen, som ett par. itte mange måneder med prøvelser, og egentlig mange år der me har likt kverandre uten å sei någe, så kom med fram te at det va verdt ett forsøk å prøva. Iknow, me burde ha vært med på den serien så e på MTV, den der som hette "friend zone". men heldigvis så slapp med det, siden me klarte å finne det ut på egenhånd som to voksne personer. og eg angre iche ett einaste sekund på det valge. =) verdens beste gutt, har eg klart å kapra meg. så denne jentå gjør iche någe aent å smila :D 

Hesten fikk eg endeligt kjøpt som min egen, og har dreve å trent denne hesten som min egen i nesten 5 år. så nå va eg virkelig gla for å ha han som min, på papiret. :) mer om det komme det i ett innlegg seinere. 

d står heilt stille i hjernen min , klokkå vise 02:10 i skrivende sekund, å eg kjenne magen min lage krig med kroppen pg av eg e sulten , å veldig lat i dette øyeblikke,. så som meg, så velge eg å venta te "seinere" å bare drøya det litt te. viktig å spisa, men iche så flink på det, når klokkå slår over 12. 

kjæresten ligge nok oppe å snorke, mens eg sitte våken å iche sjønne så veldig masse, for eg pleie å ha lagt meg for lengs te disse tider. 

 

 

magen tar over skrivingen her, å fortelle hendene mine te å slutta med det eg drive med, å finne någe mat. så eg tror eg ska gå god for den idag. :) 

takk for meg, og god natt sjønnaser :) 

- klem, ein veldig fornøyd miamisweety

Skriv en ny kommentar

eg e ei sprø jenta på 21 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits