miamisweety

  • Forsiden
  • Bloggprofil
0

Oi, lengesiden sist, kansje?

  • Skrevet 15.10.2014 klokka 21:39
  • Kategori: Blogg

ja, har jo ikke blogget siden MARS!! herregud tiden bare blåser avgårde. nå er høsten allerede på vei, å det tror jeg kansje de fleste av oss kan kjenne på bl.a forkjølelser og lette influensaer osv. 

tiden har gått , og det er mye som har skjedd siden Mars. 

jeg jobber og står på som bare det, og er masse i stallen og aktiv på treningsenter. prøver å holde meg i gang, og det er ikke ofte jeg setter meg NED for å "late" meg foran tven. jeg innrømmer at jeg KAN være litt av en tv-slave til tider, og sløver meg ofte på sofaen etter jobb med en redbull å en god serie. men jeg tipper de fleste har den vanen, eller fristelsen / motivasjonen til å hoppe i dysjen, å så sette seg ned i sofaen med ett håndkle på hodet, å se på yndlingsserien sin med litt sjokolade og kansje noe brus, alt etter smak. jeg kjenner vertfall at min sofa roooooper etter meg når jeg kommer inn døra ifra jobb, samt dysjen maser om hvor mye jeg lukter jobb. men nok om det :) 

jeg har fått meg tattovering, siden sist jeg var her sist. å er superfornøyd. er en lang historie bak tattoveringen, men trenger ikke å ta det nå. vertfall en av mine beste veninner, Anna, som tegna tattoveringen til meg for ett par gode år tilbake. er superfornøyd med tattoveringen. å stolt over å ha den på min kropp. 

for dere som bor i Stavanger/rogalands området, anbefaler jeg dere til å gå på Tattoo World. :) de er utrolig nøye, og veldig seriøse. utrolig dyktige mennesker som jobber der, og du merker at de virkelig brenner for yrket sitt. jeg betalte 3,500 kr for tattoveringa mi. andre plasser ville nok den kosta 4-6 tusen kroner. så de er rimelige også i forhold til andre plasser. 

humoren min? 

JA, den er der enda! gled dere til mange rare, og sprøe innlegg ifra meg. ifra mitt ellers "normale" liv. 

opplever noe morsomt og mye merkelig hver eneste dag. så hold godt fast, for oppdateringer vil det komme mer av , angående dette. 

Har noen av dere her inne, vært å sett "Annabelle" ? 

for det har nemmelig jeg! har du hatt den følelsen der du tror du skal dø, samtidig som du føler som om du skal drite og pisse på deg samtidig? ja, som når du er i en berg- og dalbane, der du føler du må pisse på vei opp, og drite på vei ned. ja, sånn følte jeg det. elsker skrekkfilmer, men for en utrolig stor pyse jeg er, når det først kommer til det, at det kommer ut en bra skrekkfilm. adrenaline pumper i kinosalen, å du sitter vedsiden av noen 15 åringer som ser ut som om de sitter å venter på en dødsdom. ungdommer som hyler og skriker hvert 3 minutt, du har hjertet opp i halsen, å ser at de foran deg på galleriet begynner å sette seg på fanget til hverandre, ja da blir det jo litt mer skummelt enn du hadde fårestilt deg. 

har vært i Oslo på Lady gagas #ARTpop konsert, å den var helt magisk! FUCK vg, som ga henne terningskast 3. hun får en god 6er ifra meg. var på overnatting hos en veldig god venn av meg i Oslo, sammen med min besteveninne, og vi hadde det kjempemorsomt. kan ikke si jeg kan huske sist jeg lo så godt, som den gang der. 

jeg hadde visst gått i søvne den ene natta... der jeg hadde stått opp ifra senga (sov i dobbelseng med min bestevenn, Annika, så hun merka at jeg ble borte) iført bare trusa, gått ut i stua, der jeg hadde en pakke med kjeks som jeg hadde påbegynt på tidligere på dagen, som jeg begynte å spise av, kl 03 på natta. DET var ikke det morsomste / mest awkward. min gode venn, også min ekskjæreste, Timm, såv på rommet vedsiden av. jeg hadde tydeligvis fått for meg at jeg skulle inn der, å legge meg sammen med han. våkna rundt 05, av at jeg lå vedsiden av han, iført bare tanga. sovna igjen, å våkna av at MAMMAEN kom inn kl 08 for å vekke han for å gå på jobb. herregud hvor flau jeg var. 

så gikk jeg inn på rommet til Annika og meg igjen, å DER lå kjekspakken. hadde tatt ett bit av den ene kjeksen. bare ett bittelite bit. skikkelig hungry at night. jeg lo når hun lurte på hvor jeg hadde vært inatt, for det skjønte egentlig ikke jeg heller. vært på nattetokt jeg. trodde ikke jeg var en sånn person som luska rundt i eks-kjærestens hus midt på natta i bare trusa å gikk rundt å spiste kjeks og la meg oppi senga hans etterpå. 

han spurte mg ut dagen etterpå, om hvorfor jeg kom midt på natta å la meg i armkroken hans. men han syntes det var litt koselig også. litt komisk var det. hehe. 

nå har jeg besøk, men hun ligger og purker seg på sofaen. hun har såvet i ca . 2,5 t til nå. så jeg sitter bare her å ser på tv, og glaner inn i pcen, desperat etter å lese , skrive eller finne noe spennende. 

ha en fortryllende kveld videre, alle sammen :) så blogges det mer . 

Skriv en ny kommentar

eg e ei sprø jenta på 21 år ifra storbyen Stavanger, som e intressert i hester, venner, familie, dyr, hockey, blogging og mye mer . her komme det alt mulig ifra ein hendelse ifra mitt perspektiv, ting som skjer i livet mitt, hverdagen, spørsmål, interesser og mye mer. vil blogga om det ellers rare livet eg har :)

www.miamisweety.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av
RRH Webdesign
hits